Leena
|
Enci, imena su krasna:) Moja vjencana kuma je Asja, bas volim to ime. I da, za to sto su se zagrlile... Znam da je sigurno bilo gadno i hvala Bogu da je dobro zavrsilo, ali kako to meni slatko zvuci, cuj zagrlile se seke Jelena, nije moja cura kriva, nego tvoja sveki, to s njom rjesavaj, pa ja i mudro si je kaznila, svaka cast . Nego i moja je ista, svaka druga je "necu", "suti", "puti me"(pusti me), za poludjeti sta radi... veceras se bacala po ferhadiji jer joj nisam dala da trci prema cesti i autima ! A za ovu sliku sa markerom Lady, ne da tebe ja nikome . Kako je Nađa? Ima li ture? Helena, slazem se, i ja bih ukinula da znam ko je. BTW, hajde, pakuj se da idemo u kino Cickolini, hrabre cure nase! Iman, vrijednice, kakvu ces tortu? Koji oblik i to? Ljubi mi curicu veliku! Esmina, pa bujrum, nismo bas toliko daleko . Kako su tvoji pilici?
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|