|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac
20.10.2010 12:31:54   
Blue rose RR
Trgnut će se kad izgubi sve, i muža i porodicu...

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 326
20.10.2010 12:32:10   
mamine oci
ljubitelji Seherzade igrateli nagradnu igru putovanje za Tursku i upoznavanje sa Onurom i Seherzadom pogledajte u 18:15 na hayatuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 327
20.10.2010 12:32:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Marny još malo pa će se Fusun trgnuti, a kad se trgne niko je ne stiže. 

Ma sta trgnuti, vec ce se OTRGNUTIuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 328
20.10.2010 12:42:48   
Niobe
House MD mi je neprikosnoven. Skinula sam šestu sezonu koju upravo pregledavam (po prvi put, bit ce i višeuser posted image )
user posted image

Weeds, također vrh, gledam sedmu sezonu.
user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 329
20.10.2010 12:42:57   
salmy
IZVORNA PORUKA: mamine oci

ljubitelji Seherzade igrateli nagradnu igru putovanje za Tursku i upoznavanje sa Onurom i Seherzadom pogledajte u 18:15 na hayatuser posted image
hahahahha sto je Svrakicu opala gledanostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa uzima raju ko lopatomuser posted image user posted image user posted image user posted image cuj nagradna igra?? hahahhahaha
ps. da me mole ne bih isla da upoznam EsmeraSeherzaduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 330
20.10.2010 12:53:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamine oci

Igrala bih ja...ali da je upoznavanje sa Onurom user posted image Šta će nam Šeherzada?  user posted image

(odgovor članu mamine oci)
  Neposredna veza do poruke: 331
20.10.2010 12:55:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Marny još malo pa će se Fusun trgnuti, a kad se trgne niko je ne stiže. 

Meni se čini da je ona "trgnuta" od samog početka user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 332
20.10.2010 13:10:27   
henna ze
joj Weeds  je predobra serija...ja gledala na HBO zadnje bilo kad je pobjegla od onog mafijaša...sad više nemam HBO...i Californication...odvala prava...
a Fusun...e kad je sveki nadje u ogrtaču kod lavrboja....joj maaajko moja mila...
ja bi Nadidu na repertoar o svekrvama...čuj ti nju kako špija snahu..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 333
21.10.2010 10:50:46   
veeseelaa
evo putem youtuba sam pregledala par serija 1001 noć, rekoh da vidim u čemu je kvaka
Serija je ok al Onur me baca u depresiju, ko mrtav je konj, izgleda depresivno i jadno
Onaj mu je jaran laf, Šeherzada ima prelije oke i dopada mi se, ona njena drugarica mi je toliko nametljiva da je baš ofirna, to ne volim kod žena
Helem svega user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 334
21.10.2010 11:10:33   
henna ze
gledaj dalje...poslije Onur prestane bit mrtav konj..ma ja bi njega da se i usmrdio...ne mora on ništa radit ja ću:)))

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 335
21.10.2010 11:12:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: henna ze

gledaj dalje...poslije Onur prestane bit mrtav konj..ma ja bi njega da se i usmrdio...ne mora on ništa radit ja ću:)))

user posted image   user posted image

(odgovor članu henna ze)
  Neposredna veza do poruke: 336
21.10.2010 13:09:26   
leli§
House, Weeds CSI (svi LV,NY,Miami imal'jos kakav :)) Law and Order (svi) NCIS, NCIS LA, ali sam sad u zadnje vrijeme postala "tinejdzerka" gledam Gossip Girl i The Vampire Diaries user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sama sam sebi ponekad smijesna ali se bas opustim

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 337
21.10.2010 13:39:13   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: henna ze

ma vala ne bi, čovjek koji nudi novac za sex, nidje veze, debil, iskorištava tešku situaciji i zamolbu jedne ucviljene žene, trebala ga je nogom nabiti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 338
21.10.2010 13:43:06   
esmina i bebina mam
Ja se jezim od serija i gledanja istih i sta pratim na tv-u su kvizovi,dokumentarci anajvise gledam N.Geography, Travel, Discovery,.....
by the way
Kazem muzu neko vece dok smo pili kafu ja ne bih dalje da trazimo ime(posto jos ne znamo) ja bih Onur user posted image user posted image user posted image user posted image on se zavalio od smijeha i onda smo gledali  uz kafu pa nabrajali Burha,Ali Kemal,...... ali sa onim naglaskom

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 339
21.10.2010 13:47:09   
henna ze
ne mislim ja na njega kao lik iz serije..nego na njega kao njega..ili  Halit kako hoćeš..ima fine plave oke..

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 340
21.10.2010 13:52:38   
Medić*
Vidim da je seherzada popularna kod razlicitih populacija, moja nana73 god uziva da gleda naravno uz snajkino citanje i objasnjavanje, brat ne dozvoljava da bilo ko stane blizu tv da mu sta ne promakne, djecica cim je reklama za tzv seriju prepoznaju o cemu se radi i govore eno Kana user posted image . Mi je ne pratimo i nismo u toku uopste jer gledamo Gumus user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 341
21.10.2010 13:56:08   
M kao Mama

Onur se sad otkravio i baš je šarmantan, da ne upotrijebim neku drugu riječ, aaaaa

A Kerem mi je i dalje simpatija,mada postoje neke pretenzije da to postane Onur, hahaha

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 342
21.10.2010 13:59:22   
Amelaa RR
Kerem je mačkaaaaaa user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 21.10.2010 14:06:51 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

Neposredna veza do poruke: 343
21.10.2010 14:06:54   
ziki
Nemojte se nać uvrijeđene, nije mi to namjera, al mi smiješno ovo tipa simpatija i uzdisanje za likovima. Biće da sam ja prekruta al ja uzdišem za jednim i sa njim uveče liježem.
Od gledanja Šeherzade sam odustala, u tom terminu moram da se jurim ili igram žmurke, probala sam da pomerim tremin da sa mm nešto pravi, crta ili čitaju al ništa ne pali

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 344
21.10.2010 14:10:39   
Amelaa RR
Ziki ja licno ni u snu ne uzdisem na taj nacin na koji ti mislis..nego eto cisto mi sega, pa ...nekako meni je Kerem simpaticniji od samo pocetka...mozda zato sto i moj MM ima bradu pa zato

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 345
21.10.2010 14:13:53   
Hannica
Meni ni jedan od tih likova (muskaraca)nije nesto pretjerano lijep,mogu turci i bolje.user posted image
Ali Seherzada mi je prelijepa,k'o nacrtana,samo da je jos malo zivlja,jadnica mora da glumi hodajuceg mrtvaca.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 346
21.10.2010 14:15:34   
Hannica
Ziki nemoj biti tako stroga,zene se malo zezaju.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 347
21.10.2010 14:31:26   
henna ze
ked se pojavi film Coctail sve su žene uzdisale za Tomom...sad za Halitom...kakva je razlika nema je...i ja bogami  liježem u krevet samojim  E...pa sta...lik mi je simpatičan, zekamo se...i taman mi dobro dodje malo razbibrige..pa bolje da gledam malo turske safunice nego da luda..hodam...ured su mi oči iskapale od brojeva..

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 348
21.10.2010 14:32:50   
ziki
Rekoh ja da sam prekruta za po nešto, ovo je dio togauser posted image Ne osuđujem ja ni jednu, samo ja nisam taj tip

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 349
21.10.2010 14:36:45   
esmina i bebina mam
Ko je Halit?
Dobro ime user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *