teacher75
|
IZVORNA PORUKA: milenium IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: milenium iceman/ice mogao/la si odmah upitati gledate li vi seriju bibir gece i biste li se prodali kao ona seherzada a ne ovako se izmotavati sa filmom''''nemoralna ponuda'''' sa istom tematikom. uglavnom,nebi se nikad prodala i da mi o tome ovisi nečiji život jer mislim da ima i drugih načina da se skupi novac. šta bi bilo kad bi se svi prodavali za nešto što nam treba seherzada i nemoralna ponuda film su sasvim druga stvar! kad bi mi ovisio zivot djeteta o novcu, ucinila bih sve da ga dobijem, a ako ne bih nikako imala mogucnosti, ucinila bih to. a ako je nesto drugo u pitanju, veliko neeeeeeeeee joj teacher iznenađiješ me.pa ima i drugih načina da se novac dobije. humanitarni koncerti ofo ono... ti odmah zamišljaš da si u filmu.drugo je film drugo stvarnost.u filmu im ne padaju na pamet neke stvari koje bi logičkim slijedom se desile da je tako u stvarnosti. čim je pitala novac onaj odma''oš spavat sa mnom'' a ona sva jadnica neće pa posle ko eto oće jer mora .da je to stvarnost ona bi pitala nekog drugog ,naišao bi netko tko hoće posudit,pa kredit,pa zajam,pa hipoteka,pa te neke humanitarne organizacije itd... upravo ovo sto si boldirala: ucinila bih sve da ga dobijem odnosi se na "netko tko hoće posudit,pa kredit,pa zajam,pa hipoteka,pa te neke humanitarne organizacije", a ako nista ne bi uspjelo onda bih to ucinila- fino sam tako napisala