Rimljankaa
|
Ih,sto volim ove vjezbe,a uvijek kad trebaju biti meni nesto iskrsne. I veceras je bila planirana kafa,a Boga mi sam fino odgodila i otisla na vjezbe. Sto me fino ona zena razrahati-ma milina jedna! Nisam znala da ima petkom??? Ja mislim da su utorkom,srijedom i subotom?? Ako ima petkom,da li ce biti ovaj petak??? Medi, ma sta te briga vole li te ili ne. Bitno je da te voli i podrzava onaj ko treba. Ali nebrinem ja za tebe,vidim ja da se ti super snalazis. Nisam znala da ste imali "problema" sa zatrudnjivanjem?! Hvala Bogu da je sve ok i da cekate svoju bebicu,sve drugo je nevazno. Sunasce slijedece sedmice se vidimo na vjezbama! Vazi???? Fino se natjeraj pa dodji,stvarno su korisne...Malo se trzni i nemoj da si ljencina. Bint tu smo negdje...Mozda se budemo druzile i u porodilistu. I ja se hvala Bogu super osjecam,nego vazda nesto osluskujem hoce li zaboljeti. Nema otoka hvala Bogu,tako da nema frke s hodanjem i obucom. Nema ni kiseline. Sta me briga -zato hodam..Mada me krsta zabole od hodanja,ali ja to ignorisem i picim dalje... Vilo,sad sma sva zbunjena za tu ogradicu???!!! Je li to znaci ako montiramo krevetac na najvisociji nivo da ogradicu necemo moci staviti??? To mi nije jasno nikako! Pa kako ti proizvodjaci nisu skontali nesto?! Voljela bi da je Mona muslimansko ime,ali koliko sam ja cula da nije. Meni se svidja i da jeste curica bi se zvala Mona... Pa eto,ako jos neko zna--neka se izjasni! Lejla80 nebrinem zbog zigova.TO se rijetko desi,nego kontam kad se vec desi,da vas pitam ima li i kod vas ili je samo kod mene. Sad mi je lakse... Mamin_zivot sretno!!! Da sve prodje u najboljem redu,da se puno ne namucis i rodis zivu i zdravu bebu.... Uh,sva sam se najezila.. :))) m.i.n.a. ja ne osjecam te lazne kontrakcije. Nisam nikako ni imala nikakve kontrakcije tokom trudnoce,hvala Bogu. Kad pocnu vjerovatno ce to biti to!!! ;)
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
|