|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   djete teško sklapa prijateljstva
1.12.2010 11:41:11   
ejšan
moja djevojčica ima 13 godina ,lijepa je dobra,odličan đak ali nije neka štreberica, uredna i jako vrijedna i pomalo tvrdoglava ,njen problem je što jako teško sklapa prijateljstva,živimo na selu gdje nema puno djece samo 2 djevojčice koje su je od malih nogu izolirale ,tjerale od sebe i nisu se htjele s njom družiti ,sad kada je u gradu gdje ima više djevojčica za druženje problem je isti nema samopouzdanja i strah ju je zbog tih loših iskustava i jednostavno je uvjek nekako sama,kod kuće je uvjek sa svojim bratom s menom i bakama mi je pokušavamo zadovoljit na sve načine ali njoj fali društvo vršnjaka jer i ja sam znam da djete mora bit djete i proživit djetinjstvo s prijateljima ,ja joj ne mogu bas pomoć jer ja nisam nikada ni dan danas imala takvih problema uvjek sam imala puno prijateljia i to mi nije bio problem,puno pričam s njom o tome ali koliko god ona meni govorila da joj to ne smeta da je osamljena ja znam da nije tako i da ona zapravo pati.da li neko ima sličnih iskustva ili koji savjet,upisala sam je i tekvando ali tamo je opet 1 od onih cura iz djetinjstva koja ju je odbacivala i koja joj i dan danas uvjek okreće leđa a nemamo drugog izbora za aktivnosti tako da gdje god da se makne ta curica uvjek okreće svih protiv nje .hvala i nadam se da će te mi pomoć savjetom!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: djete teško sklapa prijateljstva
1.12.2010 11:44:26   
veeseelaa
ja bi pokušala dokučiti razlog zbog kojeg su je te djevojčice odbacile

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ejšan)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: djete teško sklapa prijateljstva
1.12.2010 11:55:53   
ejšan
to sa tom jednom djevojčicom traje već godinam i ona je ovu drugu okrenula k sebi a di su 2 skupa za treću mjesta nema to je uvjek tako.ja sam puno već razmišljala o razlozima jer ne traje to od jučer i mislim da je problem što mama od te djevojčice bas ne odgaja svoje djete kako treba .

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: djete teško sklapa prijateljstva
1.12.2010 12:01:43   
ziki
Ti možeš pričat i biti odlična podrška ali dok ona sama ne dođe do faze da potraži prijatelje ništa. Ona je sad u veoma osetljivom periodu i mislim daje bolje da je forsiraš jer može da se nađe u situaciji da uradi razne gluposti, od koji su cigarete mila majka,  samo da bi se uklopila u društvo. Normalno je da vršnjaci trebaju u odrastanju ali ima puno djece koja su tiša, povučenija, koja ne vole da upadaju u neveolje samo da bi bila dio grupe. Uskoro će to doć sve na svoje. Ovo je moje mišljenje nadam se da će se javit neka mama sa tinejdžerima.

_____________________________

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: djete teško sklapa prijateljstva
1.12.2010 12:53:02   
bebbe RR
Ejšannemoj je forsirati niti predpostavljati da pati. Kada bude sppremna, i okolnosti će joj ići na ruku. Kažeš, ima 13 godina. Dakle, još malo, pa is rednja škola,, novi ljudi i nove mogućnosti. Ja imam djevojčicu koja ćee u februaru napuniti 16 godina, uvijek je bila jako društvena, tako da nisam prošla kroz to, ali znam da se forsiramnjem kod djece ništa ne postiže.

_____________________________

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: djete teško sklapa prijateljstva
1.12.2010 13:01:55   
ejšan
puno vam hvala na savjetima i ja sam sličnog mišljenja ko vi samo sam željela čuti i neka druga razmišljanja tako da znam da li sam na pravom putu,puno puno hvala!

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *