Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 17:49:15
Vodolija83
Jelda cicibanko da su siva super,samo jos moram vidjeti sa mm mamom i sestrom jesu li identicna uzivo,jer nekad boja zna prevariti.Ako budu ista,i ako mm da saglasnost,moja su za sedmicu dana aBd :)))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 17:51:06
Vodolija83
Naravno da ima rucku Gift,samo sto na slici nije prikazana,mislim spustena je,a ista je kao i na AS. Ma idealna su,otpocetka ludujem za Chicco trio enjoy fun
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 17:55:53
ciciban26
IZVORNA PORUKA: Vodolija83
Jelda cicibanko da su siva super,samo jos moram vidjeti sa mm mamom i sestrom jesu li identicna uzivo,jer nekad boja zna prevariti.Ako budu ista,i ako mm da saglasnost,moja su za sedmicu dana aBd :)))
Meni su ... A hajde siva univerzalna boja u nju moze i plava i roza dekica Mozda drugo bude pisujica aBd Ma malo ti sarmiraj muza da da saglasnost i naravno neka njegova bude zadnja : "DA DRAGA"
Gift koliko ja znam ova korpa ima rucku
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 17:59:23
Vodolija83
Ma ja sam zapikala bila neku drugu kombinaciju boja,ali tih nema cak ni u Austriji,a siva nisam ni vidjela nikako ovdje.I oni mi jave da imaju samo crvena i siva,a ja nisam bila nesto za...al kad sam nasla sliku na netu,bas su neutralna ,a to se trazi ,waoooooo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 18:04:25
Gift
e super, ja sam prvo mislila uzet bez kosare, al onda opet kad je bal nek je maskembal...al fazon je sto kolica nisam jos vidjela uzivo, a na slici ne vidim rucku...ja bi zelena..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 18:05:19
ciciban26
Vodolija cuvaj ti tu sveki
Bebice i mene je u pocetku bolio stomak od Toteme ali ono grcevi i isla sam vise puta dnevno u wc.. Joj ja sam naopaka,sve sto druge zatvara-mene otvara
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 18:09:44
Vodolija83
Hehe,naravno Cicibanko,a dobra je stvarno,da sam birala,bolju ne bih nasla,gleda me kao svoju kcerku Gift,na ovom linku imas i zelena dole u dnu,pa pogledaj...Kod nas u Sa ih imas u obje Chicco radnje,cijena im je 999 KM,stim da ako napravis iznos preko 1000 KM,uzmes jos neku sitnicu,tipa makazice,dobijes popust od 10 % ako kupujes za gotovinu,tako da izadju oko 900 KM.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 18:15:30
Gift
Vodolija hvala, a vec sam se ja raspitala za cijenu...samo sto ti ja nisam mobilna, pa sve mi valja narucivat sa slike il vjerovat mm..tako sam i sobicu narucila iz kataloga i bila sam ko na trncima kakva ce doci, a sva sreca zadovoljna sam sad za sad...
< Poruku je uredio Gift -- 25.8.2011 18:17:55 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 18:18:48
aya 05
Ja kao padobramac,vidim pricate o kolicima,mi imamo ova chicoo. Kosara ima rucku,moram priznati jako je teska,ali super za zimu. ja sam rodila u decembru i vec u januaru bili na planini sa bebom,ona u niveti ususkana,lijepo joj,tako da se zaboravi na tezinu.Sada se vozamo u auto sjedalici i super nam je.Znaci isplate se svake marke,ja se ne kajem.Zelim vam da sve sto prije budete sa svojim bebicama.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 18:23:37
Vodolija83
Gift,bas nam se posrecilo da imamo zlatne sveki Aya 05,pa ja ih i uzimam jer su i lijepa i funkcionalna ,a sto je najbitnije vec provjerena A bebica je zimska,tako da ce nam dobro doci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 18:26:59
Silver
Hej zenice...vidim opet o kolicima...o tome jos nemogu nista pricati ali zato kad pocnem jednom aBd...
Danas nas pustili ranije sa posla zbog vrucina... Pa sam evo sve do sad sa mm lezala i gledala onaj film The king's speech ...preeedobar je... a sad valja stici iftar praviti...danas mi kolegica donijela nekakv prijeratni bajramski kuhar...imaju sva tradicionalna jela bosanska...malo listam...usavrsavam se
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 18:31:39
Nina_Lana
vodolija ako je bebica zimska ne razmisljaj.Sretno!
Mi imamo ali sa tri tocka i prezadovoljni smo,,Lana rodjena u oktobru i iskoristili smo sve i korpu (slazem se da je preteska, ali kad se ide na planinu s bebicom i ne razmisljas o tezini), i auto sjedalicu, a o kolicima da ne pricam...Isplate se svake marke .. Ova bebica stize krajem decembra pa se nadam da cemo ih ponovo maksimalno iskoristiti...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 18:43:53
Anica1
Evio i nas sa kontrole
Teski smo 830 g Doktorica prezadovoljna mjericama bebice
Ja vam zenice moje opet moram na Jezero da se javim 15 septembra da legnem. Bebica se okrenula sada lijepo glavicom ali je glavica nisko pa smo sada rizicna trudnoca i idemo u bolnicu isprimati injekcije za razvoj pluca ako bebica krene ranije, a i zbog mioma ako bude opet zezao da moze krenuti ranije porod.
Sve mi zabranjeno : keks (najteze mi palo ), ne smijem nista nositi , podizati, raditi po kuci, saginjati se....
Smijem lagane setnje zbog cirkulacije i to je to.
Pregledala me 35 min, kaze da je zadovoljna razvojem bebice, ali da bi bili sigurni da smo spremili bebicu za ranije da moram to isprimati. Posto imam bijelo pranje pojacano rekla mi je da to moramo obavezno izljeciti i sada kada sam dosla kuci skontam da mi nista nije dala da uzimam za to, toliko me zbunila bolnicom i lezanjem opet. Ne znam smijem li sta na svoju ruku uzeti od vaginaleta za bijelo pranje?
I rekla mi je da ukljucim NAF obavezno. Jel neko to uzima od vas?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 18:44:18
Sandrich
IZVORNA PORUKA: babilon
Vidis Gerbo da te zenice ne ignorisu ;) javi javi javi javi javi nam sta je bilo! A bice sve super aBD!
Sandrich fino veliku milka cokoladu sa ljesnjcima ali cijelim (ono ko malo zdravija varinata cokolade hahaha) i jedan dobro cijedjeni sok od narandze i trci na 4d ;)) nego, stalno gledam u ovajtvoj avatar, na cemu je ovo napisano volim te? hljeb, palacinka? nikako da skontam ;D
Mea danas si mi pala na pamet, isla mm po nalaze u pola3, ne da sam se skuhala, negomi je zlo bilo u jednom momentu. Nadam se da su se tm barem malo priblizili nalazi???? Moj sutra ide internisti i odmah poslije bajrama operacija... uh.
Odoh se i ja laganini spremati ikucici, jo 15min, SUTRA PETAK!
Babilon ovo ti je nekad davno moj dragi napravio dorucak u krevet kriska pomazana sa pastetom i preko izrezao sir onaj u listicima i tako napisao volim te
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 18:53:52
Semica
Gift,vidjet cemo u pon na kontroli jesam li se ista odskrinula Ja se nadam da jesam...do sada nisam imala bolova i nisam bila odskrinuta...ali posto su bolovi poceli ove sedmice,ja mislim da ce biti nekih novih vijeti u pon na kontroli
Silver-od kad se kanim da spakujem torbu...odnosno da najprije pokupujem sve sto mi treba Eto kako me neku noc ti jaki bolovi uhvatise shvatila sam da je vrijeme za shoping
Palachinken-hvala mila...ja sebi prizeljkujem porod kakav si ti imala