Vodolija83
|
Jutro zenice moje Malo sam iscitala i vidim nema jos uvijek novine.Bgm djecica cekaju Bajram i bajrambanku,pametni su ovi danasnji bebaci Cicibanko,kako ti ujutro pristavis tako fine kafice,mirisu kroz monitor,mozda i ja pocnem piti,nisam od februara Ti nam bila pravo vrijedna za vikend Meni je ostalo jos posla danas... Sensia,nadam se da si se odmorila i sad ces uzivati u prazniku.Saljem ti pp sa nazivom radnje,da mi oprostis Anice,sto se tice canesten vag.ja nisam htjela da ih koristim,jer se tako lose otapaju,pa sam pitala dr.jel isto da uzmem canesten 3 kremu,i rekao je da jest. Ja sam koristila svaku noc 3 kom (dodju oni aplikatori). Mrgice,mucnine u mene zezale par sedmica i pocele su od neke 5.,stim da nisam nikad povracala.Jedino sto je ostalo je da mi se gade cigare jos uvijek,a kafu cu pored slika nase cicibanke poceti da pijem ponovo Enci80,divim ti se na preostalom danu! Ina86,ne brini za taj prelazak termina,ako je sve uredu sa bebom,cekaj jos koji dan,bolje nego da te oni gore pate... Skvo,Animagical,Enci,Semice,Bebix izdzite jos malooo i eto vama vasih aBd !!! Ostalima zelim sretne nove sedmice,mjesece i ostalo... I svima koji slave BAJRAM,da ga provedu u sreci i radosti !