Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Dobro jutro svima! Kako je lijepo biti na odmaranju - jutro sam jučer prespavala, popodne malo odspavala sa Emom, sinoć legla na vrijeme i ležala, ležala, uživala u ležanju u mraku, točno sam bila zaboravila kako je lijepo. Već tri godine u nesvijest padala sa praga od umora . Odlučila sam najbolje iskoristiti ova dva mjeseca. A jutros mi svejedno žao Eme jer je danas odlučila da ne voli vrtić i nije bila oduševljena , umalo da je ostavim. Nego, za ovaj Azel, je li govorite samo o tom bebi u Hrasnom ili svi Azeli? Ja planirala do Zare na Dobrinji. Jedva čekam sutra - napokon krećem petkom na vježbice redovno nadam se, a popodne put Mostara i onda 3 dana na moreeeeeee , radujem se kao dijete.
Ej zenice,hoce li neka od sarajkica ici na ovaj baby bazar u subotu? Ja bih isla da dam prilog za ovu malu djevojcicu Iman pa ako je jos neka slobodna da organizujemo i cuvenu kaficu a i pomognemo maloj princezici??? Sta mislite?
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Ja poslije sinocnjih postova jutros krenula da popijem pola gyniprala i stala kontam bi li ne bi li sve mi one rijeci Animagical u glavi i betoniranje sta mi radis zenooooooooooooo
Ema uzivaj bas ti zavidim, ja na poslu a ti pricas o moru hehehe uzivaj
Ciciban treba li ti danas sta javlajti sa prve linije sinoc oko poal 9 uopste nije bilo guzve, donijeli jos jednu kasu ondje sa strane ja kupila zimski kaputic sad cu pokusati naci sliku
ovakav sivi samo nije cupav nego onaj glat i ima jos jedan red dugmica
Sensia dezurna u Azelu a ja odmah poslije nje . Stavljaj tu sliku da vidimo .. Danas (ali samo danas ) mi ne treba info. kuma mi na ispitu pa cu joj se pridruziti kad zavrsi da lunjamo po gradu.. Mislim da Azel necemo zaobici
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Ej zenice,hoce li neka od sarajkica ici na ovaj baby bazar u subotu? Ja bih isla da dam prilog za ovu malu djevojcicu Iman pa ako je jos neka slobodna da organizujemo i cuvenu kaficu a i pomognemo maloj princezici??? Sta mislite?
Ja sam mislila doci ako mi rodbina od mm iz Austrije ne dodje preko vikenda. Svakako ti javim, imam broj
Ja sam mislila doci ako mi rodbina od mm iz Austrije ne dodje preko vikenda. Svakako ti javim, imam broj
Eto poklona Anice kako ide mirovanje? je li dosadilo
Eto poklona Anice kako ide mirovanje? je li dosadilo
Dosadilo je moja Sensia, kako nije. Primirim se malo pa nemam mira ustanem i po kuci nesto raduckam, pa za laptop, pa po kuhinji nesto pravim, samo mi se jede Sad ce se i meni kilice priljepiti Moram se dovuci u taj Azel, vidim ja svasta se tu kupuje Te vase male pisuljice u haljinicama ce sarmirati sve gore na Jezeru
Kreni ti sa akcijom odbetoniravanja vec sada, valja se izboriti sa posljedicama gyniprala
ma suti ne bih ja da cacakm u 8.mjesecu, sto je sigurno sigurno.......
heheh tako sam i ja al sve kontam rugala se ruga...... hehhe vidim sebe Kurban Bajram, meni stomak do zuba i ove XXL na pameti
Hehe dobro si, sto je sigurno sigurno je, sto manje cackanja u 8. Meni je svakako uvela zabranu u 7., u 8. "nema cackanja", valja se strpiti do devetog i ja sam puna gyniprala
Jutro zenice, vidim ni jedna se jos nije porodila ... Ja sam jutros tuzna, i evo jedva se suzdrzavam da ne placem...Danas nam je prvi dan u vrticu ...jedva cekam da se priviknemo malo