|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1103 1104 [1105] 1106 1107   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
1.9.2011 0:22:26   
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: animagical

skvo ima li sta kod tebe? ledja?

standardno ledja, neki zuckasto smdjkasto sjajni iscjedak...user posted image

Boga ti jel ima onaj sjaj kao bjelance??

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27601
1.9.2011 0:25:26   
Skvo RR
pa moze se tako reci...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27602
1.9.2011 0:26:29   
animagical
ovaj opis mi je ostao jos od pracenja plodne sluziuser posted image ono, kad je ovulacija...crnjak, ogadih ti i jaja i kolace sa slagomuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27603
1.9.2011 7:51:02   
emma.L
Dobro jutro svima!
Kako je lijepo biti na odmaranju - jutro sam jučer prespavala, popodne malo odspavala sa Emom, sinoć legla na vrijeme i ležala, ležala, uživala u ležanju u mraku, točno sam bila zaboravila kako je lijepo. Već tri godine u nesvijest padala sa praga od umora user posted image . Odlučila sam najbolje iskoristiti ova dva mjeseca. A jutros mi svejedno žao Eme jer je danas odlučila da ne voli vrtić i nije bila oduševljena user posted image , umalo da je ostavim.
Nego, za ovaj Azel, je li govorite samo o tom bebi u Hrasnom ili svi Azeli? Ja planirala do Zare na Dobrinji.
Jedva čekam sutra - napokon krećem petkom na vježbice redovno nadam se, a popodne put Mostara i onda 3 dana na moreeeeeee user posted image , radujem se kao dijete.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27604
1.9.2011 8:27:45   
Semica
Dobro jutrooo zeniceeee....Vidim nije jos ni jedna pa cu evo ja da pristavim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bujrum,ko voli neka izvoli :D

Kako ste mi pajkile?

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 27605
1.9.2011 8:30:28   
ciciban26
Gdje ste trudnjacice???
Ah sto su se zemske ulijenile preko praznika niko ni kafu da pristavi cccccccuser posted image
Evo bujrum
user posted image

Hoce li koja od ovih XXL uzdrmati situaciju na ovom forumu user posted image user posted image user posted image user posted image zenice se bas zabetonirale user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 27606
1.9.2011 8:38:46   
ciciban26
Ej zenice,hoce li neka od sarajkica ici na ovaj baby bazar u subotu? Ja bih isla da dam prilog za ovu malu djevojcicu Iman pa ako je jos neka slobodna da organizujemo i cuvenu kaficu a i pomognemo maloj princezici??? Sta mislite?

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 27607
1.9.2011 8:39:15   
Semica
Eeeee cicibanko izgleda da da ove bebe pravo vole mamine pupeee....auhhh user posted image

Ja sve cekam da makar neka druga bebica odluci da izleti kad vec moja nece,ne bi li bilo malo uzbudljivije a ono nistauser posted image

Sensia,animagical i ja sam pila gynipral 4x1-10 dana...jesam li Boga vam vaseg zbog njega zabetoniranaaaa???...aaauuuuuuuuuuuuuu...

Animagical-i kod mene gacice vazda mokre...pocelo mi ici na zivce...ne mogu gaca namijenjati u toku dana...grrrr...

Neposredna veza do poruke: 27608
1.9.2011 8:39:24   
Sensia
Jutroooooooo

Ja poslije sinocnjih postova jutros krenula da popijem pola gyniprala i stala kontam bi li ne bi li sve mi one rijeci Animagical u glavi i betoniranje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sta mi radis zenooooooooooooo

Ema uzivaj bas ti zavidim, ja na poslu a ti pricas o moru user posted image  hehehe uzivaj

Ciciban treba li ti danas sta javlajti sa prve linije user posted image  sinoc oko poal 9 uopste nije bilo guzve, donijeli jos jednu kasu ondje sa strane ja kupila zimski kaputic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sad cu pokusati naci sliku

ovakav sivi samo nije cupav nego onaj glat user posted image  i ima jos jedan red dugmica

< Poruku je uredio Sensia -- 1.9.2011 8:47:06 >

Neposredna veza do poruke: 27609
1.9.2011 8:46:43   
ciciban26
Sensia dezurna u Azelu a ja odmah poslije nje user posted image user posted image user posted image user posted image . Stavljaj tu sliku da vidimo user posted image ..
Danas (ali samo danas user posted image ) mi ne treba info. kuma mi na ispitu pa cu joj se pridruziti kad zavrsi da lunjamo po gradu.. Mislim da Azel necemo zaobici user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 27610
1.9.2011 8:47:40   
Sensia
pih ne mogu s posla user posted image  pokusavam nesto al mi bas i ne ide user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sensia -- 1.9.2011 8:50:19 >

Neposredna veza do poruke: 27611
1.9.2011 9:07:17   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: Sensia

pih ne mogu s posla user posted image  pokusavam nesto al mi bas i ne ide user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zapamti sta dugujes,kad dodjes kuci cekamo sjike user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 27612
1.9.2011 9:16:00   
palachinken
Niko se nije porodio preko Bajrama? Nema malih Bajri? Sretno zene pred terminom, a ostalima velika pusa!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 27613
1.9.2011 9:22:05   
Semica

IZVORNA PORUKA: palachinken

Niko se nije porodio preko Bajrama? Nema malih Bajri? Sretno zene pred terminom, a ostalima velika pusa!

Nemaaa ni Bajreee ni Bajrameee user posted image Bit ce aBd...jos maloooooooooouser posted image user posted image

Jubi nam Mahdijaaaaaaa!!!

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 27614
1.9.2011 9:22:27   
Sensia

Moja Palacinko hajd sto se nisu porodile vec i nas prepadaju da nas isto ceka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jer smo zabetonirane

Neposredna veza do poruke: 27615
1.9.2011 9:24:16   
Anica1
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Ej zenice,hoce li neka od sarajkica ici na ovaj baby bazar u subotu? Ja bih isla da dam prilog za ovu malu djevojcicu Iman pa ako je jos neka slobodna da organizujemo i cuvenu kaficu a i pomognemo maloj princezici??? Sta mislite?

Ja sam mislila doci ako mi rodbina od mm iz Austrije ne dodje preko vikenda. Svakako ti javim, imam broj user posted image

Neposredna veza do poruke: 27616
1.9.2011 9:28:35   
palachinken

Moja Palacinko hajd sto se nisu porodile vec i nas prepadaju da nas isto ceka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jer smo zabetonirane

Znas i sama kako se najlakse odbetonirati user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 27617
1.9.2011 9:34:00   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Ja sam mislila doci ako mi rodbina od mm iz Austrije ne dodje preko vikenda. Svakako ti javim, imam broj user posted image

Eto poklona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Anice kako ide mirovanje? je li dosadilo

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 27618
1.9.2011 9:35:34   
Sensia

Znas i sama kako se najlakse odbetonirati user posted image user posted image user posted image

ma znam ja al kontam dok dodje do 38. nedelje koliko cu biti pokretna user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako Mahdi slusa?

Neposredna veza do poruke: 27619
1.9.2011 9:38:49   
Anica1

IZVORNA PORUKA: Anica1

Eto poklona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Anice kako ide mirovanje? je li dosadilo

Dosadilo je moja Sensia, kako nije. Primirim se malo pa nemam mira ustanem i po kuci nesto raduckam, pa za laptop, pa po kuhinji nesto pravim, samo mi se jede user posted image Sad ce se i meni kilice priljepiti user posted image
Moram se dovuci u taj Azel, vidim ja svasta se tu kupuje user posted image
Te vase male pisuljice u haljinicama ce sarmirati sve gore na Jezeru user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 27620
1.9.2011 9:41:49   
Anica1

ma znam ja al kontam dok dodje do 38. nedelje koliko cu biti pokretna user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako Mahdi slusa?

Kreni ti sa akcijom odbetoniravanja vec sada, valja se izboriti sa posljedicama gyniprala user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 27621
1.9.2011 9:45:45   
Sensia
Kreni ti sa akcijom odbetoniravanja vec sada, valja se izboriti sa posljedicama gyniprala

ma suti ne bih ja da cacakm u 8.mjesecu, sto je sigurno sigurno.......

heheh tako sam i ja al sve kontam rugala se ruga...... hehhe vidim sebe Kurban Bajram, meni stomak do zuba i ove XXL na pameti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 27622
1.9.2011 9:49:19   
Silver
Jutro curice moje...

Ja sam vam jos danas i sutra na poslu i idem malo da odmaram, dobila bolovanje!

Svaki dan vise puta u toku dana me uhvate bolovi, i stomak bude tvrd...kaze dr. kontrakcije povremene, da se apauriniram i lezim!

Danas cu da zovem i UZ na GAK-u da vidim kad mi je moja dr. gore da i ona pogleda jednom da vidim sta ce reci!

Vidim ovdje smo svi na broju jos uvijek! user posted image  Ma samo nek smo zdravo, a rodice se bebice, nece ostati!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 27623
1.9.2011 9:50:37   
Anica1

Kreni ti sa akcijom odbetoniravanja vec sada, valja se izboriti sa posljedicama gyniprala

ma suti ne bih ja da cacakm u 8.mjesecu, sto je sigurno sigurno.......

heheh tako sam i ja al sve kontam rugala se ruga...... hehhe vidim sebe Kurban Bajram, meni stomak do zuba i ove XXL na pameti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehe dobro si, sto je sigurno sigurno je, sto manje cackanja u 8. user posted image
Meni je svakako uvela zabranu u 7., u 8. "nema cackanja", valja se strpiti do devetog user posted image user posted image i ja sam puna gyniprala user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 27624
1.9.2011 9:57:04   
Nina_Lana
Jutro zenice, vidim ni jedna se jos nije porodila user posted image ... Ja sam jutros tuzna, i evo jedva se suzdrzavam da ne placem...Danas nam je prvi dan u vrticu user posted image ...jedva cekam da se priviknemo malo

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 27625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1103 1104 [1105] 1106 1107   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1103 1104 [1105] 1106 1107   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *