Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ma trudnoca je ba nista tek sad vidim iako sam dosta toga prosla neponovilo se nikom . Ja sam sretna . Tek kad se rodi idu slato-teske muke . Nekazu dzaba najljepse i najteze je biti majka Al samo neka su zdravo i zivo ba sve se izgura i prodje . Zato uzivajte dok su u pupama , .....
ja nisam, eto da se prijavim a izgleda i da necu danas,tako da odoh ja da se bocnem, nema smisla cekati...ja jadna svaki dan odugovlacim s bocom, kao ne bi li krenuo porod jos 7 dana, ili u prevodu termin mi iduci cetvrtak
ja nisam, eto da se prijavim a izgleda i da necu danas,tako da odoh ja da se bocnem, nema smisla cekati...ja jadna svaki dan odugovlacim s bocom, kao ne bi li krenuo porod jos 7 dana, ili u prevodu termin mi iduci cetvrtak
ja se ibretim ovoj mojoj cifri jos 101 dan do poroda aBd, a kad vidim tvoju bas mene trema hvata , jos malo...bolje je i za bebu da bude sto duze, al dajemo joj rok samo do termina
eh, znaci meni danas nista od poroda...hajde, dobro...danas cu da odmaram
hehehe to ti sad u kontru
ma jok, nego kad sebi dam injekciju nema tog dr koji smije da me porodi iducih 12 sati...znaci za prvi septembar nista od bebe...hajde, mozda sutra a i sta mora da mu bude rodjendan za prvi dan skole....pametna beba
e jest vala vazda bi mu bilo na vrat na nos neka ga onda bar tri dana jos, da ima vremena da se navikne na skolu
mm mi sad javio da nam je stigla tapetica za uredjivanje kutka bebijevog, pa idemo veceras da je uzmemooooooooooo. uh kad stanemo ljepiti nas dvoje sami ima da bude ludo i nezaboravno, samo da ne budehajd kreci ponovo neko shebo zid
Evo i mene sa kontrole kaze mu doktorica da cu se za 10-15 poroditi,a mogu bolovi i prije krenut da mi bude spremna uputnica,grlic skracen za 1 cm ili 1mm nevidim procitat,CTG uredan,prenjaci glavica, tezina bebice 3049gr.Sve je HB uredu,samo mi jos ostaje svekrva kako da joj kazem da nelzelimo da ona iznese bebu .. Kako ste vi hocel vise koja krenut od vas sa porodom ja vas stizem
mm mi sad javio da nam je stigla tapetica za uredjivanje kutka bebijevog, pa idemo veceras da je uzmemooooooooooo. uh kad stanemo ljepiti nas dvoje sami ima da bude ludo i nezaboravno, samo da ne budehajd kreci ponovo neko shebo zid
Uh jos dva i po sata
ne daji mu ideje, ne igraj se sa zivotom cuj tri dana...
za te tapete, ma lahko cete, mm i ja smo isto sami lijepili...ako sta zapne pitaj, mi bukvalno na youtube nasli ciku koji lijepi i usput objasnjava pogledali i onda isto to radili... preporuka-kad budete postavljali muza na stolicu da namjesta gornji dio, a ti odozdo uklapaj...samo ako puno odmeknu od ljepila pazljivo donji dio ravnati, ne nozem ili skalpelom vec samo makazama...zna se cijepati
Pozdravcici za veliku i malu raju Prije svega Bajram Serif Mubarek Olsun (svima koji slave). I sretan i uspjesan polazak u skolu i vrtice zelim sa sto manje suza Mi bajramujemo jos danas tako da ce Aida sutra aBd u vrtic. 2 mjeseca je bila na raspustu, pa se nadam da se nije odvikla i da nece biti suza kao prosle god. mi smo juce usli u 34. nedjelju Jedva cekam aBd da upoznam i moju drugu princezicu.
Uhhh dobro ja prodjoh bolje nego ocekivano... Bili su ljubazni i susretljivi pravo...raspitala sam se kakav mi je status za porodiljsko, jer sam ja na dvije godine...za pravosudni...pa kazu da ce mi racunati i porodiljsko u staz!
Imam jedno pitanje(bold da vidite:): Ja sam sada u 34. sedmici, ali jos ni jednom nisam isla u DZ na kontrolu, jer sam radila, a i nije mi e islo u guzvu. Trudnocu mi vodi dr. Miseljic u Vojnoj b. Sad sam zabrinuta hoce li mi praviti problem zbog toga sto nisam dolazila u DZ, kad odem po uputnicu???? Da li neko ima slicno iskustvo?
ma jok, ja uputnicu uzela od dr opste prakse...malo znaju da gnjave ali tvoja stvar je ko ce ti biti ginekolog ja isla privatno, pa sad u vojnu a uputnicu uzela...onako, od recept doktora
hehhe hvala animagical. Ma pitala sam i ja sestru u DZ da li ce mi to biti prob. kaze i ona da nece, ali nije ni njima svaku vjerovati Kad si ti uzela uputnicu za bolnicu (veliku)?
hehhe hvala animagical. Ma pitala sam i ja sestru u DZ da li ce mi to biti prob. kaze i ona da nece, ali nije ni njima svaku vjerovati Kad si ti uzela uputnicu za bolnicu (veliku)?
vjeruj sve ti ovisi o DZ kojem pripadas
imam poznanice neke koje su s 2.djetetom tek se pojavile kod dr u 9.mj. pa im nisu pravili problem, a ti ides privatno
u Saraj Polju su jako neljubazni i cisto sumnjam da ce dr opste prakse htjeti to dati jer maltretiraju pravo, salju ginekologu itd. al eto ginekolozi su ok.Ja sam otvorila karton u DZ samo da imam radi uputnica i recepata...
mislim sa 37 sedmica...tako mi se potrefilo zbog nalaza, pa sam usput...vrijedi mjesec pa mozes i cim udjes u deveti,ali ja sam malo poslije-reko ako prenesem da ne uzimam opet a moze ti i tm donijeti naknadno,ako slucajno ne odes po uputnicu ranije
ok, hvala. Ma vala njihova neljubaznost nije nista novo ali eto pokazemo mi malo ljubaznosti, pa su bolji Idem u DZ Stari g. iako tamo ne pripadam ali eto tamo sam isla na kontrolu sa 1. bebicom,pa nisam ni prebacila karton u mislim Kumrovec Ja sam na Grbavici.
al mi te jos ne racunamo u porodilje, da se ne oduzi kao sa ovima, kome je ono dr rekao da ce do Bajrama pa nista ne bi
Eh Bebice duga je to prica glava da te zaboli.. Ma kad kog dosao dobrodosao sve ga ceka,al ne bi volila ko ove sefice pa nikad nit ih sta boli ni nista iscekivanje je najgore