|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1107 1108 [1109] 1110 1111   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
1.9.2011 17:41:55   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

enci, nije da te nagovaram al de malo cucni...mislim ako si u stanju,,, da im malo pomognes da krenu...aaa mene krsta stezu, majke mi sam se negdje nahladilauser posted image nisu kontrakcije, nigdje pauze...stalno steze i bolucka... 

Animagical radim čučnjeve ,u kući imam 30 stepenica od ulaza do sprata i oni se jadničci gurajuuser posted image a mm bježi od meneuser posted image user posted image user posted image tako da mi ostaje samo da čekamuser posted image

Ja imam kontrakcije ali ne toliko česte,a naumpada mi i kad sam išla prvi put na uz sa 6 sedmica da srca nisu kucala pa je i kasnila ovulacija ali opet blizanci su pa mi i to čudno.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27701
1.9.2011 17:50:52   
animagical
vidis mogla bi i ja malo uz stepenice...hajde znas da moraju izaci...user posted image da nisi ti malo pod stresom? blago receno, mislim...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27702
1.9.2011 17:57:57   
Skvo RR
jeste gel za otvaranje....ne smije kaze vise da ceka, dugo je bebac u porodjajnom, a to ne valja....danas su bili i slabiji otkucaji na ctg u....a sta cu....nadam se bar da nece dugo trajati. A osjeti se....prvo ti ctg rade odmah iznad pubicne kosti, pa onda osjetis dole kao neke vibracije i cesto bol u preponama.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 27703
1.9.2011 18:00:37   
enči80

vidis mogla bi i ja malo uz stepenice...hajde znas da moraju izaci...user posted image da nisi ti malo pod stresom? blago receno, mislim...

Sve je moguće,nije meni nimalo svejedno nakon onoga šta mi se desilo sa prvom trudnoćom ali se stvarno trudim da ne mislim na to i onda nazove neko tamo koga interesuj samo da sazna pa da širi dalje mm i još ga molim te ispituje kad joj je bio termin,pa boli li je...user posted image user posted image user posted image ...užas

Znaš li radi čega mi ne sniju davati indukciju???

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 27704
1.9.2011 18:08:15   
Skvo RR
ja stvarno ne znam sto ne moze indukcija enci.user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27705
1.9.2011 18:08:41   
enči80

Korisnici na ovoj temi: enči80, Skvo RR, animagical

Dokle?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27706
1.9.2011 18:10:30   
enči80
Ne znam ni ja,kao u blizanačkoj trudnoći ne dajuuser posted image ali mi ne reče zašto?

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27707
1.9.2011 18:10:50   
Skvo RR

IZVORNA PORUKA: enči80

hahahaha tri rega regauser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27708
1.9.2011 18:12:35   
animagical

basuser posted image user posted image mislim da indukcija daje prejake trudove, pa mozda zato jer su blizanci...? treba tebi snage i za drugo guranje,a inace se zene zale da s indukcijom jace boli...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27709
1.9.2011 18:14:06   
animagical
mm se definitivno sprema za porod, evo ga spava i pila sve u 16...on spava i dan i nocuser posted image user posted image a ja nikako....

Neposredna veza do poruke: 27710
1.9.2011 18:15:09   
enči80
Možda,inače moje novo ime je Simonida Puhalouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27711
1.9.2011 18:17:23   
Skvo RR
ma ne znam vala, znam da sam cekala sa prvom bebom pucanje vodenjaka, pa pukao, tj.curio, lezala na patologiji citav dan, noc, i na kraju pristala na indukciju i rodila teget bebu, jadna samo se patila bez plodove vode jer se nije obnavljala....user posted image meni su na prirodne trudove ukljucili indukciju u venu 20 minuta, boli ali moze se izdurati.

Neposredna veza do poruke: 27712
1.9.2011 18:26:54   
bebix
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: bebix

Evo i mene, danas bila na komisiji,hoce cr nece cr user posted image , dosla moja dr sa godisnjeg, bila i ona u komisiji, pa kaze da sacekamo jos malo ako ste rodili 4250 prvu bebu nevidim razloga da ne rodite ovaj put i vecu prirodnouser posted image , ja se prije komisije prepala ctg bio 300, ludnica jedva sam se smirila da ponovimo ctg, otvorena samo jedan prstuser posted image ,uglavnom uzv radim za 7 dana a dotad iscekivanje

Ciciban ides li sutra na vjezbice, ja cu mozda ici posto vise neznam kako cu se poroditi ali eto za svaki slucaj nije zgoreg da dodjem jos koji putuser posted image
Cestitke na novim sedmicama, a da i ja sam 37 na 38user posted image user posted image

Bebix vec sam ti pisala, ne znam jesi li vidjela... Ja i ti smo u dva dana s terminomuser posted image  I kod mene se ne zna hoce li biti carski ili prirodan, buduci da mi je prosli put raden carski jer je beba bila na zadak. I ja cu za nekih par dana na kontrolu pa cemo vidjeti sta i kako. Nadam se da cemo obje uspjeti prirodno, ali samo da sve na kraju bude dobro. Koliko sam upratila sad smo na redu skvo, animagical, bebix, sanela asja i ja... Priblizilo se uhuser posted image

Sporty sjecam se da si mi pisala, ma znas sta jedva cekam bebaca stvarno, ali me drma takva panika kako ce sve proci, voljela bi prirodno ali opet nebi zeljela dovesti bebaca u opasnost, s obzirom da mi je prvom sinu prilikom poroda pukla kljucna kost, a sve su prilike da je ova beba jos veca, ja imam strah od velikihuser posted image , jace je od mene sta mogu
a da je usitnilo slazem se, jos maloo i bit ce veselo na rruser posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 27713
1.9.2011 18:35:01   
animagical
ovaj moj mrav se meskolji...ni traga smirivanju pred poroduser posted image enci, izdrzi jos malo...ali ako ti je pretesko, pa Boze moj, trazi carski, ionako ga mozes dobiti, i zbog prvog poroda i zbog blizanaca...ako ti je pretesko ocekivati i brinuti...ma proci ce u svakom slucajuuser posted image brzo ce bebarice svojoj mami aBduser posted image
skvo, ja bi sad ove sekunde pristala na indukciju, koliko mi je dodijalo... vise ne mogu nijedan dan (cini mi se) da brinem cim se bocnem clexanom da ce krenuti poroduser posted image   svaki dan otezem, makar 10 minuta okasnim s injekcijom, kao ne bi li krenulo... a moram iza poroda jos 6 sedmica, iako to nije problem,navikla sam...ali sada stvarno fakat brinem

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 27714
1.9.2011 18:43:19   
Sonja
jesam li ja to dosla na direktan prijenosuser posted image

Enci jel to bebice uskoro stizu ako bog dauser posted image

uh ja kad citam da neku boli..mene pocne boliti stomo

odoh iscitati sta se desavalo jer sam samo ovu zadnju str. procitala

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 27715
1.9.2011 18:51:30   
enči80

IZVORNA PORUKA: Sonja

jesam li ja to dosla na direktan prijenosuser posted image

Enci jel to bebice uskoro stizu ako bog dauser posted image

uh ja kad citam da neku boli..mene pocne boliti stomo

odoh iscitati sta se desavalo jer sam samo ovu zadnju str. procitala

Nadam se u ovom mjesecuuser posted image user posted image user posted image

I meni je isto animagical dosadilo,ali ako se ne porodim do ponedjeljka odoh tražiti cr pa kako bude.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 27716
1.9.2011 18:55:54   
sanela.asja
E moje debele jeste nadrljale ni vi sam eneznate sta da radite i ovi doktori jedni ovako jedni onako,haus ja samo molim boga da sto prije krene da se rjesim user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 27717
1.9.2011 19:01:17   
animagical
sanela...to ti nas tjesis?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 27718
1.9.2011 19:03:30   
sanela.asja
Pokusavam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27719
1.9.2011 19:06:51   
animagical
nemoj vise ziva bila, na plac me natjerauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 27720
1.9.2011 19:08:16   
enči80

nemoj vise ziva bila, na plac me natjerauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27721
1.9.2011 19:09:48   
sanela.asja

nemoj vise ziva bila, na plac me natjera

user posted image user posted image Jeste vi nekakve depresivne ni tjesiti se nedate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27722
1.9.2011 19:10:27   
animagical
enci vidis ti nju sta nam radi...molim lijepo, kaze debele jeste nadrljaleuser posted image user posted image e vala sanela vraticu ti, dok ti se primakne jos malo...ima da ti sveko sat krv pijemuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27723
1.9.2011 19:53:01   
ciciban26

Ahahahhaha oplakah na ovo user posted image user posted image user posted image Drage nase XXL-cice pa zar vam je toliko ruzno druziti se s nama user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ja predlazem da organizujemo kakav ples za prizivanje iliti istjerivanje beba vani user posted image user posted image user posted image user posted image
Tjesit vas necemo samo da pitam kako te,sta radite user posted image user posted image

Neko je pitao za ovaj Baby bazar sad je u subotu u 10h mislim i odrzava se u Domu mladih... Anice javi ako budes mogla a i ostale zenice pa dajte da odvojimo sat vremena da  pomognemo maloj djevojcici ...

Bebix
nazalost ni sutra necu moci na vjezbice,obzirom da je dr. prosli petak bio odsutan idem sutra u 11h.. Ali pon ne propustam aBd,nadam se da ces nam ti biti u pon tu user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27724
1.9.2011 20:05:50   
drznica
Hranimo se zdravo TOST I ČAŠA COLE user posted image
Ovo da iskoristim dok mi nema mm. Otisao u Tuzlu jutros,a vec sam ga pozelilauser posted image
Ja se nadam da cu se sutra pojaviti na vjezbicama eh sad da li u Skerlica ili na Otoci jos razmisljam. Eto mozda se upoznamo. Jel vas bude puno na Otoci? Hajmo vi sto idete da cujem detalje???
Ima li gdje Kiće???user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 27725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1107 1108 [1109] 1110 1111   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1107 1108 [1109] 1110 1111   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *