|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1108 1109 [1110] 1111 1112   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
1.9.2011 20:11:22   
animagical
IZVORNA PORUKA: ciciban26

IZVORNA PORUKA: enči80

Korisnici na ovoj temi: enči80, Skvo RR, animagical

Dokle?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ahahahhaha oplakah na ovo user posted image user posted image user posted image Drage nase XXL-cice pa zar vam je toliko ruzno druziti se s nama user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ja predlazem da organizujemo kakav ples za prizivanje iliti istjerivanje beba vani user posted image user posted image  
Tjesit vas necemo samo da pitam kako te,sta radite user posted image user posted image

Neko je pitao za ovaj... Baby bazar sad je u subotu u 10h mislim i odrzava se u Domu mladih Anice javi ako budes mogla a i ostale zenice pa dajte da odvojimo sat vremena da  pomognemo maloj djevojcici ...

Bebix
nazalost ni sutra necu moci na vjezbice,obzirom da je dr. prosli petak bio odsutan idem sutra u 11h.. Ali pon ne propustam aBd,nadam se da ces nam ti biti u pon tu user posted image

mislis na dom mladih na skenderiji? ma ja mislim da nije...koliko ja znam to je u onom centru za omladinu kod Trece gimnazije, preko malog mosta, ma kod bristola...kod kafica film? ja bi i dosla ako ne rodim, znaci moguce da dodjem, vrlo moguceuser posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 27726
1.9.2011 22:31:49   
sweet BaBy
Pocinju nam polahko kucati bebiceuser posted image zelim svim user posted image sto brzi i laksi porod i naravno zive i zdrave user posted image user posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27727
1.9.2011 23:37:51   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: animagical

mislis na dom mladih na skenderiji? ma ja mislim da nije...koliko ja znam to je u onom centru za omladinu kod Trece gimnazije, preko malog mosta, ma kod bristola...kod kafica film? ja bi i dosla ako ne rodim, znaci moguce da dodjem, vrlo moguceuser posted image

Obzirom da ja nisam bila do sada nisam sigurna. Evo pitat cemo na temi BB jos nije kasno da ispravim gresku user posted image
Nego kakva si s bolovima ima li sta?

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 27728
1.9.2011 23:47:21   
animagical

Obzirom da ja nisam bila do sada nisam sigurna. Evo pitat cemo na temi BB jos nije kasno da ispravim gresku user posted image
Nego kakva si s bolovima ima li sta?

ma malo krsta, i cesce probadanje u donjem spratuuser posted image ma kao da na iglu sjedem, imam osjecaj da beba gurne glavicom na grlic... redovno me jako zigne dole kad se odgurne gore nogama ili guzom...valjda vise nema mjesta... a voljela bih i ja na bbuser posted image mislim, kad ne bih rodila, onda bi mogla komotno na bb, sta fali

Neposredna veza do poruke: 27729
2.9.2011 0:03:28   
ciciban26

ma malo krsta, i cesce probadanje u donjem spratuuser posted image ma kao da na iglu sjedem, imam osjecaj da beba gurne glavicom na grlic... redovno me jako zigne dole kad se odgurne gore nogama ili guzom...valjda vise nema mjesta... a voljela bih i ja na bbuser posted image mislim, kad ne bih rodila, onda bi mogla komotno na bb, sta fali

Ma ja,sta fali,samo ti hodaj brze ce i bebac van user posted image user posted image Da da ti rodis s hajrom do subote,bit ce vremena za BBuser posted image user posted image .. Hajde i bilo kakvi bolovi su napredak,bar se nesto desava user posted image

Neposredna veza do poruke: 27730
2.9.2011 0:06:53   
ciciban26
Ipak sam ja pogrijesila. Adresa odrzavanja baby bazara je Centar za mlade na Grbavici (Shoping)...Kemala Kapetanovica 17...preko puta restorana Light

Neposredna veza do poruke: 27731
2.9.2011 0:10:28   
animagical
ja mislim da je to ovo sto ja mislim-kod Treceuser posted image joj izjave... ma da mi je roditi,ali ako ne, bolje se zabaviti cime bilo nego iscekivati...

Neposredna veza do poruke: 27732
2.9.2011 0:20:02   
ciciban26

ja mislim da je to ovo sto ja mislim-kod Treceuser posted image joj izjave... ma da mi je roditi,ali ako ne, bolje se zabaviti cime bilo nego iscekivati...

E ko zna,mozda malisa ugleda kakvu curicu na BB pa odluci vani user posted image user posted image user posted image .. E to bi bas bio prenos uzivo user posted image

Neposredna veza do poruke: 27733
2.9.2011 0:23:13   
animagical
user posted image user posted image user posted image pffffff ti ko da znas moje strahove...ja sam sad za bajram bila u pravoj frci da mi ne pukne vodenjak nekome u kuci...ono-u sred kafe i baklave...i eto nijeuser posted image   oho vidi tebe jos 39 danauser posted image pa sto ne sutis...primaklo se i tebi

Neposredna veza do poruke: 27734
2.9.2011 0:30:24   
ciciban26

user posted image user posted image user posted image pffffff ti ko da znas moje strahove...ja sam sad za bajram bila u pravoj frci da mi ne pukne vodenjak nekome u kuci...ono-u sred kafe i baklave...i eto nijeuser posted image   oho vidi tebe jos 39 danauser posted image pa sto ne sutis...primaklo se i tebi

Ma sta te briga, tebi je bitno da krene pa moze i na bb.. A ja bih ugrabila mustuluk na forumu i dobro objema  user posted image user posted image user posted image user posted image .. Navijam za subotuuuuuuuuuuuser posted image
Eeee vidi stvarno 39,proslo 00 :00user posted image user posted image user posted image Sad cu i ja u XXL grupu user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27735
2.9.2011 0:54:49   
sporty mamaa
Vecer svimauser posted image Vidim ima vas jos koje ne spavaju....
Bebix da ne citiram post, i mene je strah, mislim da nema te zene koje nece uhvatiti bar malo treme, ali nadamo se da ce to sve opet biti okuser posted image
Joj sto sam se ja umorila, prala i peglala robicu za bebu, sreca imam je toliko od moje djevojcice da nista nisam morala kupiti, a buduci da je to ona obukla svega par puta sve izgleda kao tek kupljenouser posted image user posted image
Jos ja prala i ono vece i manje, pa onda poredala po velicini, od 56 do 80... Ima svakakvih boja, oblika, da rodim trojke imala bi im sta obucuser posted image user posted image
Jos da je i pelena od proslog djeteta e to bi bilo dobrouser posted image user posted image  Uh kad se sjetim, mjesecno za kremice, pelene, maramice odo oko 100 km ako ne i vise. Tako da znate odmah sta vas ceka prvorotkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27736
2.9.2011 8:24:37   
Sensia
Jutrica, evo jedna za razbudjivanje i ja je pijuckam

user posted image

a babilonki cu prepustiti da nas pocasti nekom poslasticom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 27737
2.9.2011 8:24:43   
sweet BaBy
Jutro user posted image user posted image
nadam se da ste fino spavale i odmorile se. Ja sam danas malouser posted image jer je jutros Aida opet krenula u vrtic. Bila je na raspustu 2 mjeseca, pa smo see bas navikle da budemo stalno zajedno. Kaze mm da nije plakala i da je fino pocelo druzenje u vrticu:)
Kako su ove user posted image sto uskoro nece biti 2in1 i 3 in1user posted image ima li naznaka da ce user posted image uskoro krenutiuser posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 27738
2.9.2011 8:30:59   
ciciban26
Mmmmmm Sensia dobra ova kafica user posted image
jesu tapetice na zidu? i nisi nam postavila sliku jakniceuser posted image
Dobili smo sinoc radosnicu i upisali nase drugarice s vjezbica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Odoh se sad sredjivati,idem na kontrolu,prosli petak dr. bio odsutan pa moram danas user posted image

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 27739
2.9.2011 8:34:22   
Sensia

Mmmmmm Sensia dobra ova kafica user posted image
jesu tapetice na zidu? i nisi nam postavila sliku jakniceuser posted image
Dobili smo sinoc radosnicu i upisali nase drugarice s vjezbica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Odoh se sad sredjivati,idem na kontrolu,prosli petak dr. bio odsutan pa moram danas user posted image

MM zakasnio juce da ode po tapetice user posted image user posted image user posted image  al danas ce poslije posla otici. A kaputic slikala al nisam mogla da nadjem kabal da prebacim pa budem

Hajd se ti fino sriktaj user posted image user posted image user posted image  i mahni pisulji maloj od nas

joj hocu i ja tu radosnicuuuuuuuuuuuuu

Neposredna veza do poruke: 27740
2.9.2011 8:48:20   
Bebica11
jutro zenice i od mene

za promjenu i ja poranila, cekam dvije drugarice,vode djecu u DZ da daju briseve za vrtic pa ce meni aBduser posted image , 5-tero djece ce biti ovdje, sve curiceuser posted image tako da se odjavljujem za danas...a posto bebice ne zure ne vjerujem da cu propustiti prenosuser posted image mada bi bilo LIJEPO da neka od vas petkom rodi, to je pravi mubarekuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 27741
2.9.2011 8:49:21   
Bebica11
ps. kod mene jos 100 dana do poroda ako Bog da, jos malo pa u dvocifreneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 27742
2.9.2011 8:56:52   
sweet BaBy
user posted image user posted image bebica11, neka je sa srecom. I puno srece sa djecicom:)

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 27743
2.9.2011 8:58:17   
Bebica11
hvala sweet Babyuser posted image

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 27744
2.9.2011 9:04:45   
Silver
Hej curke,

ja sam vam od danas na bolovanju, neznam da li da mi bude drago ili ne....voljela bi da nisam morala, ali  mi drago da odmorim malo! Ali evo nisam nimalo duze spavala...

Sinoc stukla dvije svoje baklave, pa mi je bebica bila hiperaktivna citavu noc...

Bebice cestitke na okruglom broju...sad ce to nizbrdo polako user posted image

Neznam za BB, da li da dodjem...nepoznajem puno forumasica, a maloj Iman cu uplatiti nas skromni doprinos na racun! Ko od mojih trudnjaca misli doci na BB???

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 27745
2.9.2011 9:12:40   
Bebica11
jutro Silveruser posted image

hvala na cestitkamauser posted image

polahko, naviknuces se...i ja sam tako ispocetka, sve se pomjera granica spavanja, ispocetka ce ti biti i strasno dosadno dok se ne uhodas u sistem mirovanjauser posted image

jesi li se cula s gerberkom? ta zena se ne javlja od onog dogadjaja s pritiskomuser posted image

sta je sa semicom??? da se ona nije porodilauser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 27746
2.9.2011 9:13:16   
Sensia
Silver, mozda cu ja ici ako stignem al znam da ce ici cicban sigurno

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 27747
2.9.2011 9:24:08   
Silver
Bebice, pisala sam gerberki na fb, vidjecu sta ce javiti, ja se nadam da je sve ok! Mislim da je sad samo zauzeta jer je pocela da radi itd.

A kod semice nema cestitki na fb nikakvih user posted image  pa najvjerovatnije nije jos rodila!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 27748
2.9.2011 10:09:53   
babilon
Jutro zene!!

user posted image

evo ga uz kaficu ;) bujrum!

Kako prodjose bajrami? Vidim sve ste u full paketu - odnosi se ne ove prekovremene trudnice ;))...

joj kod mene sna sinoc Boze sacuvaj... Sanjala sam prvo da sam rodila bebu i to da joj je vec cca 2mjeseca... Bila sam na nekom kao izletu/ljetovaliste... nseto, i znam da u po frke nigdje koliac ni bebe, kad ova jedna govori 'aaa znam ja na koja koilca mislis smedja gracova (!!!) e vidjela sam ih tamo na medjuspratu'... pa sam posla sna trazila medju sprat.. pa smo nesto rucali, i tu ja skontam da moje dijete nikako od rodjenja nijemlijeka liznulo ni iz sike ni iz bocice, vec sam mu ja odmah valjda krenula sa vocem i hapicama, pa sam se ziva istraumirala, a onda jos veca trauma da se uopste ne sjeacm da sam bebi ikad guzu oprala jer nikad nije kakila...
hahahahahahha, ziva istraumirana sam se probudila! uzas uzas...

Inace, mi se bebica javi ujutro, udar,a poslijepodne krene nesto da se mrda/salta po stomaku i malo navecer pred spavanje udara i tako... ;d slijedece sedmice aBd na preglde!

cmoka svima!

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 27749
2.9.2011 10:32:58   
Gift
helou i od mene...sta ima novo, jeste sve dobro...nema jos bebica...
Tuzlanke idetel na vjezbice u DZ...ja kontala ici pa makar samo da slusam predavanja...a inace u cemu se rade vjezbice, trebam li ponijeti sta, papuce, trenerkuuser posted image
Babilon i kod mene su snovi boze sacuvaj...al brzo ja to zaboravim..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 27750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1108 1109 [1110] 1111 1112   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1108 1109 [1110] 1111 1112   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *