|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1110 1111 [1112] 1113 1114   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
2.9.2011 12:29:17   
Semica
Animagical,kod mene sve po starom...cekam pon da vidim sta ce mi dr.na pregledu reci...imam brigu sta cu ako i na termin ne budem ni malo otvorena...

Cicibanko-nemoj se sikirati...pa eto tebe jos malo u devetom...bebica ce do tad izdrzati....koliko je sad teska??? Skoro sam upoznala zenicu koja je rodila bebicu 1800 tesku...eno djevojcica sada vec 12 god ima....3 mjeseca nakon rodjenja bila prava bucaaaaaaaaaaaaaaa...sve ce da bude uredu vidjet ces!!!

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27776
2.9.2011 12:29:40   
enči80

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Hej zenice ja sam vam puuunoo user posted image user posted image user posted image .. Evo sad sam s kontrole i izgleda da je ovo bas ozbiljno,sad je moj dr. napisao molbu da me zadrze u bolnici na promatranju jer bebi ne raste pa ne raste koliko bi trebala user posted image user posted image user posted image user posted image Ovo sto napreduje je minimalno i kaze dr. bolje da ako je vec potrebno urade i raniji CR nego da me zavuku i ne daj Boze dodje do najgoreg...Opet sam upucena dr. Begicu danas je od 14 h dezurni pa valjda me i ostavi gore.. Meni bas los dan user posted image
Pokusavam misliti pozitivno ali imam osjecaj da me polako lomi i da cu puci user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 27777
2.9.2011 12:34:25   
animagical
enci, ne smijem ni da pitam-kako si?

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27778
2.9.2011 12:34:28   
zumbulcica
pozdrav zene.Sta ima kod vas, jel se koja porodila?
Evo ja dojim bebaru i rekoh da vidim dokle su one drage zene sto cekaju svoje bebe.
Sretno svim trudnjacama

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27779
2.9.2011 12:35:51   
Silver
cicibankoooo user posted image user posted image user posted image  znam da ti malo sta sad moze oduzeti strah ali moram s ei ja prikljuciti navodjenju primjera, moja rodica je rodjena u 7-mom mjesecu, bas pravo nedonosce bila, sad je to zdrava,pametna i prezgodna djevojka...a i doktori nisu rekli da ti bebica neraste nego raste minimalno, znaci neleti sedmice unaprijed ali opet napreduje...a na kraju nije ni CR smak svijeta, evo koliko nasih forumasica je rodilo tako...budi pozitivna I HRABRA PA JESI LI ZENA ILI NISI!!!  user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27780
2.9.2011 12:36:14   
enči80
Kod mene situacija identična,znači 3u1user posted image
Pošla da čistim wc i haman došla do kraja kad vode nestalo user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo hoću da idem praviti kafu sa kiselom vodomuser posted image user posted image user posted image

Draga animagical,pa ti ćeš sva iscuriti a ja ništa.Doduše ja imam kontrakcije pa ako se ne porodim do sutra idem dr.da vidim jesam li još odškrinuta.user posted image

Semica ti mene baš utjši sa ovo 8 dana preko termina,neka neka i ja ću mahsuz doći da tbi kažem i meni je jedna komšinica prenijela 20 danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ne znam šta mi je samo bih spavala,komirana sam i naravno samo bih jela.Vjerovatno nervoza radi svoje.

Ostale ženiceuser posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27781
2.9.2011 12:37:11   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

Smijš,smiješ...hebenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27782
2.9.2011 12:37:23   
zumbulcica
IZVORNA PORUKA: enči80

Hej zenice ja sam vam puuunoo user posted image user posted image user posted image .. Evo sad sam s kontrole i izgleda da je ovo bas ozbiljno,sad je moj dr. napisao molbu da me zadrze u bolnici na promatranju jer bebi ne raste pa ne raste koliko bi trebala user posted image user posted image user posted image user posted image Ovo sto napreduje je minimalno i kaze dr. bolje da ako je vec potrebno urade i raniji CR nego da me zavuku i ne daj Boze dodje do najgoreg...Opet sam upucena dr. Begicu danas je od 14 h dezurni pa valjda me i ostavi gore.. Meni bas los dan user posted image
Pokusavam misliti pozitivno ali imam osjecaj da me polako lomi i da cu puci user posted image user posted image user posted image

Cicibanko , ne brini.I meni su svasta govorili za bebicu...ne zelim se prisjecati.Bice sve to dobro uz Bozju pomocuser posted image

< Poruku je uredio zumbulcica -- 2.9.2011 12:38:44 >

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27783
2.9.2011 12:38:43   
enči80

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Evo ja dojim bebaru i rekoh da vidim dokle su one drage zene sto cekaju svoje bebe.
Sretno svim trudnjacama

Duša draga,kako nam je mala princeza?Kako se zove?Sluša li?

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 27784
2.9.2011 12:41:20   
zumbulcica

Sretno svim trudnjacama

Evo dojimo se, isto smo krava i teleuser posted image .Dan mi prolazi u saltanju malene sa sike na sikuuser posted image
Zove se Iman i slusa,mashallah.Spava po citav dan i noc,budi se samo da ruca.

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27785
2.9.2011 12:45:20   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: animagical

Smijš,smiješ...hebenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E vala nemate vise kud user posted image , morate se poroditi.Sretno vam,drzim fige i molim Boga za vasuser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27786
2.9.2011 12:48:06   
bebix
Ciciban ne sekiraj se bit ce sve aBd uredu, bebe su jace nego sto mi mislimo, a bitno ti je da si dogurala toliko sedmica, saljem ti veeeeelikiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27787
2.9.2011 12:48:49   
sanela.asja
Ciciban nesekiraj se bice to sve dobro kosto Animagical rece zrela su bebici pluca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
semice pa tar ti nikakve bolove ne osjecas mene dole bocka i imama osjecaj da beba rukama kopa rupu bas ruzno i spustio mi se stomak..
Animagical user posted image user posted image user posted image user posted image
skvo idel bona cudi me da ti nisi jos imas i Umu i oko nje valja pa me cudi da nešpotjera ja sam non stop na nogama oko asje jos trcim uz stepenice kad mi podje pobjeci,kupim igracke user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27788
2.9.2011 12:54:18   
enči80

Sretno svim trudnjacama

Evo dojimo se, isto smo krava i teleuser posted image .Dan mi prolazi u saltanju malene sa sike na sikuuser posted image
Zove se Iman i slusa,mashallah.Spava po citav dan i noc,budi se samo da ruca.

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baš mi je drago što možeš da je dojiš a i sretna si kad tako sluša.

Neposredna veza do poruke: 27789
2.9.2011 13:01:37   
Hannica

Kod mene situacija identična,znači 3u1user posted image
Pošla da čistim wc i haman došla do kraja kad vode nestalo user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo hoću da idem praviti kafu sa kiselom vodomuser posted image user posted image user posted image

Draga animagical,pa ti ćeš sva iscuriti a ja ništa.Doduše ja imam kontrakcije pa ako se ne porodim do sutra idem dr.da vidim jesam li još odškrinuta.user posted image

Semica ti mene baš utjši sa ovo 8 dana preko termina,neka neka i ja ću mahsuz doći da tbi kažem i meni je jedna komšinica prenijela 20 danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ne znam šta mi je samo bih spavala,komirana sam i naravno samo bih jela.Vjerovatno nervoza radi svoje.

Ostale ženiceuser posted image

Bas te Semica utjesi,a i mene.user posted image Ma semica se davno rodila,vjerovatno doktori nisu mogli tacno izracunati termin poroda kao danas,ipak je tehnologija malo napredovala u posljednjih 20-ak godina.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27790
2.9.2011 13:07:04   
Semica

Ehehehe jesi lopov...kako je krenulo izgleda da cu i ja kao tvoja komsinica...user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27791
2.9.2011 13:08:10   
Hannica
Cicibanko user posted image ne brini,bit ce to ok.Vjeruj da je i meni doktor govorio da se beba ne razvija dovoljna i da je previse sitna,cijeli deveti mjesec me plasio tom pricom,na kraju se rodila beba teska 3250,meni to nije malo,ja ne bih voljela da je bila teza.user posted image A i ako budes lezala u bolnici par sedmica nije ni to strasno,bit ce to sve ok aBd.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 27792
2.9.2011 13:11:28   
Semica
Eheheheh hannice-ima i tog valaaa...user posted image user posted image
Sanela-osjecam ja napetost...i bebu isto kako "rovi" dole hehehehehe...cesto me i zigne kao da me neko iglom ubode kroz gospoju....ali krsta-nula bodova...jaci bolovi-samo dva puta bili do sada i nista vise...stomak se ma MRVUUUU jednu spustio...jedva to i primijetim...Opet se nadam da ce mi dr reci da sam se makar prst otvorila ( sada u pon na pregledu)...ako nisam ne znam sta cu i kako to dalje ide...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 27793
2.9.2011 13:11:34   
animagical
hocu i ja kontrakcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovako samo curkam, bas nema smisla...user posted image

zambulcice ljubi Imančicuuser posted image e dusa draga, voli da doji...pa superuser posted image a nece to toliko cesto, dok ona sebi navuce i dok joj malo stomacic poraste, nema gdje sad puno da staneuser posted image pomilki misura od meneuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 27794
2.9.2011 13:11:38   
babilon
IZVORNA PORUKA: Semica

IZVORNA PORUKA: babilon

IZVORNA PORUKA: Semica

IZVORNA PORUKA: babilon

A sto mi zamirisa paradajz usred kancelarije! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a ja sama nigdje hrane oko mene user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja evo raspalila po baklavi....uh!!user posted image

joj blago tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ne znam sta mi je danas...kao bure bez dna sam...sta god pojedem opet mi se nesto jede-osjetim neku glad...jutros nisam ni progledala kako treba a zgrabila 2 breskve i krusku...malo nakon tog otkinem pola francuske vekne i namazem kajmakom ( jelo mi se bas to )...evo sad solju mlijeka i baklavu...i dzabe-kao da nista nisam pojelaaa...aaaaaa svasta i ovog mog organizma ludog user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahahahha jooooj prepoznajem se u tebi ;)))) ja cim oci otvorim cujem prvo crijeva pa onda ostalo ;))) obavezno ujutro nesto moram jesti inace cu nervni slom dobiti od panike hahahaha... Cornflakes s mlijekom se potrudim pojesti, posto mlijeko nikako ad uvedem u dnevnu rutinu... pih.
A maloprije sam do kuce svratila i spucala baklavu, HOHOHH ;D
evo me opet na poslu :)))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 27795
2.9.2011 13:12:51   
babilon
IZVORNA PORUKA: Silver

ja upravo jedem nesto jako lose....cips od paprike ali morala sam...vec par dana mi RUKE MIRISU NA NJEGAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja nekontam sta, kako ali tako je...i evo morala sam ga jesti user posted image

Savjet: ako vam smeta miris, a mseta garant hahaha, luka na rukama ili cipsa sa nekom aromom, ruke prvo malo pokvasite i istrljajte ih kaladontom umjseto sapunom.. i fino operite ono kao da perete sapunom i saperite vodom... ta-daaaa nema vise mirisa!

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 27796
2.9.2011 13:15:20   
Vodolija83
Cicibanko,ne sekiraj se ! Bice sve aBd uredu.
Ako treba da lezis malo u bolnici,vjerujem da te panika uhvatila,ali drzi se...proci ce i to i eto tebi tvoje cure aBd ubrzo !
Mozda je bio period kad je bebi malo vise napredovala,pa sad malo manje,al nemoj da te to brine,vise to dr.preuvelicavaju,ali i iz mjera predostroznosti bolje da si gore njima na oku.
Moja rodica je rodila prije 4 god.bebu od 1 kg,koja se pravo brzo trznula i pravi je  zvrk i zdrava masallah.
user posted image user posted image user posted image Jos jednom ti kazem ,ne brini molim te,bice sve uredu,samo misli pozitivno !

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

Neposredna veza do poruke: 27797
2.9.2011 13:16:06   
Semica
Ehehehe ipak babilon nisi mogla odoljeti zovu baklave user posted image user posted image user posted image

Uh ja sam skoro-2 pakla pahuljica od 300g i 2l mlijeka uz to za 2 dana pojela...svaki obrok pahuljiceuser posted image user posted image user posted image kod mene nema nista umjereno user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 27798
2.9.2011 13:16:11   
babilon
user posted image user posted image

Mila, jedan veliki user posted image  da bude bolje! Ali STVARNO nemoj se sikirati, samo slusaj sta ti se govori i tako io radi, ne pravi sebi veci problem. A samo cu ti reci, prijateljica je bila u istoj situaciji, bebica se cak rodila sa, payi sad, 2100gr, eno ga 3.osnovne, ne meres ga objema rukama obgrliti, moras iz dva puta ;) tako da, samo pozitivno, slusaj sta ti se govori, tako i radi i bice sve aBd uredu! Nece Bog nauditi ;) Evo jos jedan user posted image

Neposredna veza do poruke: 27799
2.9.2011 13:16:14   
Silver
babilonko, ja nisam jela cips pa da mi mirisu ruke...nisam ga jela mjesecima, moje mirisu onako user posted image user posted image user posted image  sto me cini jos ludjom nego sto jesam user posted image user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 27800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1110 1111 [1112] 1113 1114   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1110 1111 [1112] 1113 1114   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *