|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1129 1130 [1131] 1132 1133   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
5.9.2011 19:53:20   
animagical
IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

sta je s enci danas??? zna li iko???user posted image

ne znauser posted image

ja se iskreno nadam da je enci sada sa svojim pilicimauser posted image user posted image hajte zene, tjerajte me s teme...ovo nema smislauser posted image   odoh na tusiranje, sva sam mokra, svu kucu ocistila...noge ogrooomne natecene, i da evo ja se javljam, mene boli kicma...a gdje i nece, da vidite trbe...uh

enci,ako smo se zeznuli u proracunu..javljaj se  brze...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28251
5.9.2011 19:57:52   
drznica

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

Ja cu sve da vas pozdravim, danas sam teska sama sebi, ne znam sta mi je. Od juce onog onako dosadnog dana na poslu jos me drzi.
Ljubim nase pupe...tu sam, u toku sam.
user posted image

ne daj se drzniceuser posted image

a ovo vrijeme je tesko

boli li jos nekog kicma od vas? (jesam nasla i koga pitati, udebljale se 2-3 kg a ja 10)user posted image user posted image user posted image

E nisi sama, ja sam ti u plusu isto oko 8-9 kg tako da... sreca je pa imam visine inace bi se valjutala hahah. Ne boli me kicma hB to me i prijateljica jedna pitala. Samo se osjecam sva teska, valjad na poslu ova stolica slomi, da mi je malo ispruzit noge.user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28252
5.9.2011 19:58:43   
animagical
dok nisam otisla...skvo hajd nam stavi sliku tog piletauser posted image  

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 28253
5.9.2011 20:45:04   
animagical
imate pozdrave od nase enci, ostavili su je u bolnici...povisiio joj se pritisak i krenuo joj je sluzni cep...jos ceka otvaranje...aBd da joj lahko prodje!

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28254
5.9.2011 20:46:06   
Bebica11

imate pozdrave od nase enci, ostavili su je u bolnici...povisiio joj se pritisak i krenuo joj je sluzni cep...jos ceka otvaranje...aBd da joj lahko prodje!

superuser posted image user posted image user posted image

hairli joj bilouser posted image

Neposredna veza do poruke: 28255
5.9.2011 20:48:54   
babilon
aBd s hajrom da i enci prodje porod :)

Joj zene moje, ja nemam hB nikakvog straha od poroda, ali me jedin ostrah da mi srce nece prestat kucat usred poroda, tj da cu ja umrijeti... to sam cak i sanjal a:))) mislim uzas zivi, al brate u snu mi dijete lijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepo samo tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28256
5.9.2011 20:52:34   
animagical
hahaha babilon neces umrijeti gluho bilouser posted image user posted image user posted image ako enci stagod javne, ja vam prenesem... tacno se zabrinem kako koja ode u bolnicu, sve mislim jesu li dobro...

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 28257
5.9.2011 20:56:44   
babilon
Hahahah sta da ti kazem, to me prati, ma luda psiha trudnicka :)))
a mm kad me vidi da sam zinula za compom samo kaze 'joj vi trudnice da se hocete sve porodiiti u isto vrijeme, n emogu da jvuerjm da se brinete jedna o drugoj a uopste se ne znate' hahahaha ma sta bolan se ne znamo misilm se :)))))

nego, je li iko od vas stalno imao proteine u urinu, a kad radi urinokulturu steiraln nalaz? Malo me to zbunjuje, sva 3 puta kad sam vadila nalaze bili su proteini, a urinokultura sterilna...?

Neposredna veza do poruke: 28258
5.9.2011 20:58:35   
animagical
jest meni na dvije uk bilo tako...kod divanovica pozitivni budu albumini a uk sterilna..kaze on moze to i od npr vlaznih maramica, gela za tusiranje...ako je pritisak ok i urinokultura nista ne brini

zene odoh s muzekom u set_njicu...ledja me ubijaju...da ih malo razgazimuser posted image

a to za muzev komentaruser posted image user posted image user posted image gdje ne znamo, bas moras nekoga znati da mu saznas stanje cerviksa ili nalaze urinauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio animagical -- 5.9.2011 20:59:35 >

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 28259
5.9.2011 21:03:56   
babilon
E hvala ti na info, ma ja ssamo divija i slusam, ako on kaze ne brini, ja ne brinem... nego slagalaa nalaze i gledam vidi reko u svakom urinu nesto a urinokultura ok... pih..

Jes vala, nema te zene koja ne zna stanje mog cervixa i jel imam bjelncavine u urinu, a da ne pricam o curenju iz sifona :))))))

hjade lijepo se provedi ne bi li te ledja popustila... mene su danas razvalila, najavio mi je divi i to ovim rijecima 'IH sta te tek ceka' hahahahahah
odoh ija apaurin i koma :D

Neposredna veza do poruke: 28260
5.9.2011 21:33:37   
Silver
woooow ovdje svastaa...

Enci... da sve prodje u najboljem redu...a znam da aBd hoce!!!

Animagical...jos ti i Semica user posted image  ali krenulo je i vase drustvo da se seli na drugu temu polako, i vvi ce te aBd!!!

Gerbo hB pa je sve ok, pa nisi vise u toj bolnici sa zoharima po coskovima i sa zoharima u bjelim mantilima!

Ja sam danas kupila tako lijepe trudnicke farmerke ali stoje za 10! U onom novom azelu u titovoj...a imaju jos jedne crne, jos bolje, vracam se sutra po njih user posted image

ostale moje curke vidim sve ste, sve u svemu dobro i zdravo a to je najbitnije...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 28261
5.9.2011 21:40:55   
senka27
Animagical moje prognoze za tvoj porod su 11.09.2011 user posted image user posted image

STOOO? imala zadnji menzes 02.decembra ...

a ja u prvoj trudnoci imala zadnju mengu 01 decembra A rodila 10.09 vodenjak pukao 09.09 :))))))user posted image

stvarno mozda ti bude kad imeni...kako god strpljenja mila beba stize kad je spremna...izdrzi i uzivaj u setnjicama  user posted image user posted image user posted image user posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 28262
5.9.2011 22:14:00   
star
joj vidim da je ovdje gusto pravo user posted image mene bude pa ne bude user posted image user posted image prvo par dana nisam imala internet, pa onda nisam mogla uci na rr, pa nisam mogla sjediti ispred racunara...pa me onda volja prosla..nemam pojma sta se desava..samo sam skontala da se skvo porodila..i da je animagical jos 2u1 user posted image njoj se ne zuri...polako cu citati koliko mognem sjediti, sve mi je teze i teze..kod mene opasno kuca..samo sto nije...kako su ostale zenice? nadam se da ste mi sve dobro..a i bebice vase..ljubim vas sve user posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 28263
5.9.2011 22:43:09   
animagical
hej zene...vratili se mi iz setnje...ma nema sta, ne moze se vise...cijeli dan tamburam na nogama....senka ziva bila nemoj me da prenesemuser posted image da me vidis kako sam otecena, zao bi ti bilouser posted image  

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 28264
5.9.2011 22:49:10   
star
animagical dobro ti mashalla mozes setati user posted image ja puna elana krenem i dok se vratim kuci dusu izvrnem user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28265
5.9.2011 22:53:21   
senka27

hej zene...vratili se mi iz setnje...ma nema sta, ne moze se vise...cijeli dan tamburam na nogama....senka ziva bila nemoj me da prenesemuser posted image da me vidis kako sam otecena, zao bi ti bilouser posted image  
user posted image  vjerujem draga al jos maloooooo iet gaaaaaa beba u narucju a ti je ninas li ninas:)

ma bit ce u svakom slucaju brzooouser posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

Neposredna veza do poruke: 28266
5.9.2011 23:10:28   
animagical
meni je dan ko godina...imam osjecaj da cu biti cijeli zivot trudnauser posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 28267
5.9.2011 23:14:20   
Bebica11
polahko animagical, jos malo pa neces moci ni na netuser posted image ..vidis da nas sve napustaju, rijetko ko se javi

Neposredna veza do poruke: 28268
5.9.2011 23:14:21   
Anoniman

meni je dan ko godina...imam osjecaj da cu biti cijeli zivot trudnauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zar si jos tu user posted image user posted image salim se....
Ma tebe ce samo iznenaditi da znas ono odjednom krenuce da se nes moc snas -dje te sad i kad snadje polako user posted image

Neposredna veza do poruke: 28269
5.9.2011 23:15:32   
Bebica11
Silver kako u tebe stomo slusa???user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28270
5.9.2011 23:42:50   
animagical
felixuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grozna si...jos sam tu....evo ticker za 20 minuta prebacuje na jos 2 dana...necu vise da ocekujemuser posted image aBd da uskoro kreneuser posted image
zenice moje, odoh ja na spavanjac, ne mogu da gledam na oci...user posted image tipkamo se sutra, sve mi mirise kao da cu biti kuciuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28271
6.9.2011 8:02:53   
babilon
JUTROOOOOOOOOOOOO ZENE!

Ima li sta novo sa Enci????

Animagical je jos tu, ovo sam nagadjam :))

Silver, reci mi ima li onako malo vecin velicin aod npr 36 :))

ja sam u novom azelu uzela preeeeeeeedivnu trenerku (komplet 15KM), uzela zutu jednu jaknicu sa sivim iznutra, med med m edm i jednu benkicu... morauc opet obletiti da vidim ima li sta.. treba sad nabaviit 62 vel najvise ihihihi...

evo zene, da pristavim

user posted image

a ja sam jutros za caja, pa bujrum ko hoce i caj

user posted image

Neposredna veza do poruke: 28272
6.9.2011 8:13:12   
Sensia
Ohohohoho ko nam je to prvi....

Evo i nas dvije user posted image

Mi jedemo crne kifle i paradajz.......mmmmmmmm...mljac mljac i pijem nesicu naravno, ova jutarnja mni godi.....jos kad je babilon pristavi

Juce na vjezbicama nikog poznatog pa nema smisla stvarno....a babica se potrudila

Odoh sada da posaljem sms cicibanki user posted image user posted image da vidimo kakva je situacija

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 28273
6.9.2011 8:18:34   
bebix
IZVORNA PORUKA: Sensia

Ohohohoho ko nam je to prvi....

Evo i nas dvije user posted image

Mi jedemo crne kifle i paradajz.......mmmmmmmm...mljac mljac i pijem nesicu naravno, ova jutarnja mni godi.....jos kad je babilon pristavi

Juce na vjezbicama nikog poznatog pa nema smisla stvarno....a babica se potrudila

Odoh sada da posaljem sms cicibanki user posted image user posted image da vidimo kakva je situacija

Sensia ja jucer nisam mogla doci na vjezbice, u pola 6 imala ispit, rekoh da probam dok nisu pocele obaveze oko bebaca, uradila sam bio pismeni pa eto mozda polozimuser posted image user posted image
Mozda vise ne budem imala priliku za vjezbice jutros u WC kad mokro pogledam neka sluz vjerovatno je to dio tog famoznog sluznog cepa a u 38 sam nedjelji pa tako da je vjerovatno nesto od togauser posted image
Puno velikihuser posted image user posted image za ciciban nismo se imale priliku upoznatiuser posted image
Babilon hvala na kafi i cajuuser posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28274
6.9.2011 8:22:58   
Sensia
bebix nista se ti ne sekiraj, eno Animagical to nesto sluzavo curi ima 3 mjeseca user posted image user posted image user posted image user posted image

sala mala naravno

Svaka cast na ispitu pa kako god bude, ih da je bio usmeni mogla si se vaditi na stomu user posted image
Blago tebi na sedmicama, priblizilo se praaaaaavo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 28275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1129 1130 [1131] 1132 1133   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1129 1130 [1131] 1132 1133   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *