Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Silver, ja se osjećam jako ozbiljnom trudnicom..foliram se svaki dan sve više i više
ma bit ce ti nalazi ok aBda
Ja ti budem "najtrudnija" kad negdje cekam....izguram stomak naprijed sto je vise moguce...pocnem da puhcem i dahcem nebili se progurala brze i negdje i upali
Evo i mene da vam sarnem !!Rashladilo malo pa smo sretni !!Vidim da pisete o potencijalnim kontrakcijama , i ja evo dva dana imam periodicno tvrd stomak neke cudne zigove po ledjima i po "gospoji" jucer sam pred mrak pocela pisati razmak izmedju kvazi trudnova misla sam to je to ma jokk ..ni izbliza !! Sutra je kontrola pa se nadam da cu bar biti prst otvorena ! I meni je glupost to iznosenje bebe iz bolnice , ne vidim nikakvu sinboliku u tome , pogotovo kod mene, druga kuca od bolnice je moja .. dalje mi trgovina nego bolnica !!Tako da mi je svejedno !!Eto trudnjace ... citamo se pa-pa !
Ola ženice Nadam se da će nam Ciciban biti uredu, iako je bebi sitna. Zna li ko šta je sa Enci? Mozda se žena i porodila. Ja pijem nesicu i spremam se polako na vježbice, sta mi je sa Pahuljicom? Nema je na vježbicama Ženice, koje nose djevojčicu, jeste li izabrale ime koje ćete dati? Pišite svoj odabir, naša princeza će se zvati Esma
selminja ja se dvoumim izmedju dva imena Aisa i Naima
bice Naima vjerovatno aBd posto nije cesto ime a ima predivno znacenje a i slatko zvuci
najvise se jezim kad se neki iz 5og ili 6og koljena krenu javljati i petljati u tvoj zivot hahaha.. Ja sam bas rekla mm, voljela bih da me kuci docekaju mmama,tata i sestra smoej strane a s njegove roditelji njegovi a u bolnicu da dodje on i moj brat zbog stvari... on se slaze s tim, tj nema mi sta pisnuti :)))) a lakse je i mojima i njegovim tako... a ova ostala dalja rodbina - hiiiiiiiiiish sto bi rekli nadrealisti ;)))))
najvise se jezim kad se neki iz 5og ili 6og koljena krenu javljati i petljati u tvoj zivot hahaha.. Ja sam bas rekla mm, voljela bih da me kuci docekaju mmama,tata i sestra smoej strane a s njegove roditelji njegovi a u bolnicu da dodje on i moj brat zbog stvari... on se slaze s tim, tj nema mi sta pisnuti :)))) a lakse je i mojima i njegovim tako... a ova ostala dalja rodbina - hiiiiiiiiiish sto bi rekli nadrealisti ;)))))
babilon ko da si prepisala od mene..ili ja od tebe osim sto ja nemam sestru nego mm
Moju Asju je iznjela svekrva mada ja nisam htjela al et meni je bitno da mi je beba ok.. E sad nisam ni ostala trudna kako treba svekrva i jetrva su polemilase oko imena djeteta iznosenja pa sam se upetljala i rekla da imam muza i da mi o tome raspravljamo.. Pa cu ovih dana pozvat je na kafu i reci da bi bilo fer da ovaj put ide moja mama jer je ona iznjela asju,ja hocu da MM iznese posto je vrjedan,ljep ,pametan (al ga nahvali al svakom je svaciji muz ljep) al ipak treba jos neko da bude tu..
Vala sto se mene tice, moja sestra i brat od mm ce vejrovatno doci pred bolnicu sa mm. S obzirom da svi imaju bebe i da je nosiljak trvda moze je ponijeti ko god hoce A sacekivanje bilo kakvo u stanu mi ne pada na pamet. kad se pisulja mm i ja smjestimo nasi roditelji mogu doci naravno. Ja stvarno ne razumijem to okupljanje rodbine prvi dan kad covjek dodje kuci, pa ne znas ni gdje si ni sta te snaslo. samo mi jos sijelo treba....
gdje ste zgodne zene? molim vam mlatnite me necim po glavi da se ne patim...glava me boliiiiiiiiiiii neko pita za enci, nista nije javljala...cekam i ja da sta cujemo... ja nemam nista da javim....ako bude sta ozbiljno, za bolnice, pa cu vam reci, ovako sve nesto bez veze jeste vidjeli emira skvo ga izreklamirala na fb ko lutka je, i on i seka... kako ste vi? ovo vrijeme...pih
ja neznam...nekako neznam kako cu se osjecati taj dan, mozda budem nervozna, pa mi nebude ni do koga, mozda me bude strah ili trema spucala, pa nebudem ljudima dala da idu svojim kucama...sta ja znam, ali od mm i brat i sestra imaju male bebe, posto ce se roditi aBd u januaru najvjerovatnije, sumnjam da ce moci sa po dvoje djece i malim bebama, doci gore, ali eto neznam...a moji su mladji od mene, sestra se javila dobrovoljno, da uredi stan, sve raspremi, jer mi cesto inace pomaze oko toga i zna gdje sta stoji, i da bi se ona brinula oko gostiju...tako da neznam na kraju kako ce to sve izgledati, ali pokusacu da se nenerviram ako nebude sve onako kako ja u tom momentu zelim... jer najbitnije je da moj lavic mali dodje nama na svijet ziv i zdrav!
Kod mene se jos niko nista ne mijesa hB, ni njegovi ni moji. A od svih osoba u familiji moj otac je najtezi , mozda on bude pred kraj sta predlagao, to me ne bi zacudilo. Pricao je mami kako je slusao nesto o ovim jednokratnim pelenama pa ona meni to prenosi a ja njoj fino "ko ce ih prati i susiti zimi? trebala bih i susilicu nabaviti?" i okrenem na salu, a ona meni "ma ti uradi kako ti mislis", pa naravno da cu...a familija od mm se stvarno NIMALO ne mijesa da ne ureknem, bolji su od mojih, a jos mm JEDINAC
Jutro zene. Ja sam jutros bila nikakva,valjda mi ne odgovara promjena vremena,ali kako sunce ponovo progrija dosla sam sebi.Vidim da pricate o izlasku iz bolnice...Ja bas ovih dana razmisljam kako cemo to izvesti.Prvi put su dosli mm i moja mama po nas,a sad ne znam sta da radim...najvise bih voljela da dodju mm i Hana,ali nece on sam moci ponijeti dvije bebe + Hanu,a jos neko nece moci stati u auto. Ali...necu sad da se zamaram tim glupostima,izaci cemo nekako. Ja jos ni jedno ime za djevojcicu nisam stavila na listu,a za djecaka ja i muz vodimo rat...meni se svidja Džan (tur.dusa) a njemu Afan (arap. cestit,posten,vrijedan,pun vrlina),nikako da se dogovorimo. Razmisljam da mu popustim za Afana zbog lijepog znacenja i ako mi Dzan mnogo lijepse zvuci. Sta vi kazete zenice? Enci draga javi nam se,znas da brinemo.Ja mislim da je ona sad sa svojim bebicama,ali ja sam to vec nekoliko puta mislila pa mi nemojte vjerovati. Animagical ima li kod tebe nekih promjena? Semice? Nego zene kome cu ja javit kad rodim svoje indijance,ja hocu dvije teme za cestitanje da mi se otvore.
Samo da vam kazem da vas je cicibanka sve pozdravila puuuno puuuno. Ona se dobro osjeca, rade joj pretrage ali joj jos niko nista rekao nije. malo se zeza da ce pisulja uraniti jer je otvorena 2 prsta al hvala Bogu izgurale su na 1960 gr a ja znam da tu ima sigurno i vise jer doktori uvijek fule s tim mjerama.
Nek je njoj sretno i nek bude sve najbolje za nju i njenu slatku
Ja vas sve virkam.. ..ma kontam dokle su mi ove XXL trudnjacice... , a i ostale..ali ove posebno..sve ne smijem da pitam ...
Emirko evo spava...pa ja malo na kompu..ja zivi zombi..ali moze se nevjerovatno, mjesto da spavam dok on spava..ja sve nesto...valjda ona nesanica u trudnoci me dobro pripremila... eto ako vam je lakse one koje su malo spavale, ima da budu kao lampe kada dodje bebi..dobro utrenirane...
Ma ljubim vas.
Ja jos ni jedno ime za djevojcicu nisam stavila na listu,a za djecaka ja i muz vodimo rat...meni se svidja Džan (tur.dusa) a njemu Afan (arap. cestit,posten,vrijedan,pun vrlina),nikako da se dogovorimo.
Hanicce ja sam htjela da dam ime Dzan ali smo se odlucili za Dzenan (srce) ja citala u Kuranu sto mi imamo da Dzan znaci dusa i tako ja pricam svojoj neni kad ona meni izvadi orginalan Kuran i tamo pise da Dzan znaci dzin ,tako da sam se predomislila i Asja znaci obasjana mjesecinom a tom orginalnom Kuranu znaci neposlusna
heeeeellloooooo...kad radim prvu smjenu nikako nemam vremena da vam pišem. Vidim tema je iznosenje bebe hehe...sad ste mi dali ideju, da preduhitrim sviju i kazem da ce to mm. Ja ga rodila, on nek' iznese. A sto neko rece ako zelim na nekog da lici to je onda on . Mi smo se dali u pravljenje radosnice i biranje imena. Zbunjena sam jos za ime. Prvo je bilo Kaan....pa Amor....sad je u igri Azur....ne znam na kraju ce nesto deseto ispasti hahah. Sutra sam napokon na kontroli kod svoje dr.nakon mjesec dana Bas sam pozelila da se gledimo. I da vidim sa dr.sta predlaze kad da idem na trudnicko,kome ona salje trudnice u bolnicu...puna sam pitanja heheh.
Ova dva dana imam cudne simptome, bude mi na sekundu lose nestane mi kao zraka pa tesko udahnem i zamanta mi se, jel se nekom desava???
Silver, Bebice, Babilon, Animagical, Vodolija, Semice....itd... saljem veliki HUG
Hannica i ja glasam za Afan..mi cemo sinu aBd dati ime Muhamed jer je to zelja moga muza..da sam se ja pitala (dogovor je bio ako bude djecak on daje, a ja ako je curica) bio bi Afan..prelijepo ime..
Drznice, to se meni desavalo par puta, i proslo je samo...Al bas je uznemirujuce kad ponestane zraka, al to ce proci, ne brini se e sad ne znam do cega je, jel mozda i do krvne slike jer mi se u tom periodu pogorsala...sad u zadnje vrijeme nisam imala te simptome
Od muskih mi je lijepo Zeid :-) A od zenskih mm i ja vodimo rat, meni je lijepo Naila-dobitnica :-) al nista od te ljubavi mm nece ni da cuje ma samo nek je zivo i zdravo
Hannice i ja sam za Afan , Dzan jeste lijepo al ima tog imena dosta
kako bona za curicu nisi izabrala, eh eh
Ja ne znam ni jednog Džana,a Afana znam samo Afana Ramica-umjetnika. Ali ako uzmemo u obzir da ja nisam znala ni jednu Hanu kad sam svojoj kcerkici dala ime onda mozemo zakljuciti da nisam bas informisana. Svaka treca curica se zove Hana. Meni se svidja ime Ajlin,ali trazeci znacenje po internetu primjetila sam da kod se kod nas ovo ime daje djecacima,ono Ajla i Ajlin. I ja odustala. Skvo .Ljubi nam Emira.