sporty mamaa
|
Vecer zene i od mene... Bila sam skoro zaspala, al reko da vidim jel animagical jos u komadu Joj sjetim te se cesto ovih dana, poceli i meni ljudi dosadivat i zvat s pitanjima jesi li, kad ces vise... Ja sve kontam da im kazem, ma termin mi tamo oko nove godine... Al kad kazu kad ces, ko ono ti imas namjesteno vrijeme... Al ajd dobro. Vidim ima jos zena kojima bebe ne daju disati Vodolijo, i mene uvijek pritisce na desno, da mi je skontat s cime Danas bila na ctg prvi put, mog doktora nije bilo, cekala neku doktoricu 45 minuta u hodniku da bi me samo upitala, boli li te ista, pogledala sekund nalaz i poslala kuci. Ja poludila stvarno za svaku sitnicu moras cekat i molit. Jos se neke dvije poradale, izasle malo na hodnik da vide muzeve, onako zale se, boli, a mene vamo panika hvata. Kontam i mene ovo ceka, kako cu, sta cu... Sto je meni ovo trebalo A ctg mi je bio tako neugodan, u nekim trenutcima sam htjela ustat i strgnut sve sa sebe, jer je bas bolilo, ono pode se beba nekako meskoljiti, i puhati na desnu stranu i bas se cuje kako se otkucaji naglo povecavaju a mene gusi, ne mogu do zraka. A nigdje nikog, samo me poslije sestra pitala, a imas li trudove, sta ovo ovako skace. Eto morala sam vam se malo izjadat Ja se ipak nadam da ce mm skupiti hrabrosti i biti sa mnom, rekla sam mu da bi mi to jako znacilo, posebno u psihickom smislu. Hoce li vasi muzevi biti na porodu, jeste li pricale o tome, sta bi vi voljele, mislite li da vam moze pomoci? P.s. Semice i Sensia, ako sam dobro upratila, prelijepo ste vi to spremile, bebe ima da uzivaju u svome kutku Kod mene je krevetac isto spreman, sad je trenutno pun druzine od moje djevojcice, plisane igracke u njemu, ne znam gdje da ih sklonim JelenaT a ebemu misa umjesto da uzivate vi se borite s tom Mrsom, ajde nadamo se brzo ce proci Animagical, moram jos ovo Onaj tvoj post kako doktor dira glavicu me podsjeti na onaj vic s Mujom u kojem kaze: "Pa ja sam spavao sa zenom sve dok nisam mogao osjetiti glavicu"... Bila je cini mi se neka rasprava o sexu u trudnoci, izmedu Njemca, Engleza i Muje
|