Simran
|
Ćao curke... Mene uhvatila prehlada,pa kišem,nos mi curi ......Danas sam malo izašla malo sa malim prošetati samo ispred kuće,mogu reći da mi je godilo ......Sinoć sam sanjala preljep san,kao ja se porodila bebica preljepa,uh jedva sam odlučila da ustanem htjela sam još malo da spavam,ali u snu je bio dječak tako da ili sam ja pobrkala lončiće ili..... I izašla sam ja tako i nasikirala se....Srela drugaricu kaže znaš šta ima novo reko šta .....Kaže ja se porodila Rekoh kad kaže u decembru,rodila prekrasnu curicu.....Pa nebi to ni bilo čudno da ona nije tajila trudnoću i od roditelja,išla je radila,ma sve do zadnjeg dana.....Pa iako nije udata,iako je otac tog djeteta oženjen,nije ni ona balavica...Kaže dobila bolove u 4h,probudila mamu i rekla mene sve boli ja odo u hitnu ,a ustvari otišla na gradinu.... Rekli joj da da papire i nalaze,ona rekla da nema ništa jer nije ni išla doktoru ....Uf nije malo da sam bila nešto ljuta,mislim nije mojh problem ali ja jadna u prvu i drugu trudnoću crko strepeći za trudnoću,nalaza povadila mali milion,i čini mi se preležala čitavu prvu trudnoću,a i u drugoj evo nisam ništa bolja,a ona tako,ležerno... I pitam ja nju pa gdje je sad beba kaže kod moje mame,a ja odo na posao pošto je ne dojim . Malo je reći da sam ostala iznenađena... Eto toliko od mene,malo sam vam se pojadala,pošto sam sama čitav dan,pa nemam kome drugom. Pozzzz
|