|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1216 1217 [1218] 1219 1220   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
20.9.2011 15:18:33   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: babilon

Vodooooliiiiiiiijaaaaaaaa streeeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeer user posted image user posted image user posted image user posted image
cestitam!! samo tako!

ja danas zaledila godinu woohoo ;) nema sanse da ja stignem sta uciti prvo za zimski a svakako mi iz zimskog uslovi za ljetni semestar hahaha... ma xtra, slijedece godine da dam ovih par i diplomicaaaaaaaaaaa :D

user posted image user posted image user posted image Babilonko,koja si ti...nemoj me tako javno prozivati.Pomislice ove zenice da ja Bog zna sta studiram i da mi je prosjek najmanje 9,9 user posted image user posted image user posted image
Ja imam jos 3 prijavljena za ovaj septembarski i onda pauzaaaaaaaaaa........
Ma ti ces to brzo sve srediti aBd.Ne sumnjam u tebe user posted image  
A rekla sam ti vec moju situaciju,sreca pa sam ja taj neki stari "apsolvent",tzv. student sa preostalim obavezama,pa imam sve odslusano.Sad samo nauci,plati i polazi...
Ako mi bebito bude kakvo mirno dijete aBd,mozda mamito diplomira na ljeto.Vidjecemo...

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30426
20.9.2011 15:20:53   
Sensia
Vodolijo daj te slikice vise, sve si se izvlacila, nema vise izvlacenja

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 30427
20.9.2011 15:21:37   
babilon
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Vodooooliiiiiiiijaaaaaaaa streeeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeer user posted image user posted image user posted image user posted image
cestitam!! samo tako!

ja danas zaledila godinu woohoo ;) nema sanse da ja stignem sta uciti prvo za zimski a svakako mi iz zimskog uslovi za ljetni semestar hahaha... ma xtra, slijedece godine da dam ovih par i diplomicaaaaaaaaaaa :D

user posted image user posted image user posted image Babilonko,koja si ti...nemoj me tako javno prozivati.Pomislice ove zenice da ja Bog zna sta studiram i da mi je prosjek najmanje 9,9 user posted image user posted image user posted image
Ja imam jos 3 prijavljena za ovaj septembarski i onda pauzaaaaaaaaaa........
Ma ti ces to brzo sve srediti aBd.Ne sumnjam u tebe user posted image  
A rekla sam ti vec moju situaciju,sreca pa sam ja taj neki stari "apsolvent",tzv. student sa preostalim obavezama,pa imam sve odslusano.Sad samo nauci,plati i polazi...
Ako mi bebito bude kakvo mirno dijete aBd,mozda mamito diplomira na ljeto.Vidjecemo...

ma meni je ostalo sica od ispita, ali posto mi je u okt aBd porod, dok ja dodjem sebi to je novembar, vec sam fulila parcijale i prisustvo... tako da jan rok otpada skroz... i ja sam kontala mozda bebe buda mirna kakva, ali opet nisam htjela da riskiram da dam pare dzaba i ono zvizni mu habibe kasnije ;)))

Cestitam ja tebi! Kako god, treba sjest  i ispit dati to je velika stvar! user posted image user posted image user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 30428
20.9.2011 15:22:35   
Sensia
Babilonko moja sestricna ima 11 mjeseci i najdraze igracke su joj: krpa, pelena, kasika, slamka, mobitel, daljinksi , kljucevi......... s tim se igra puna tri sata a svoje igracke skoro da i ne pogleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tako da, nadam se da sam ti pomogla user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30429
20.9.2011 15:25:08   
babilon
IZVORNA PORUKA: Sensia

Babilonko moja sestricna ima 11 mjeseci i najdraze igracke su joj: krpa, pelena, kasika, slamka, mobitel, daljinksi , kljucevi......... s tim se igra puna tri sata a svoje igracke skoro da i ne pogleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tako da, nadam se da sam ti pomogla user posted image

hahaha izgleda da se opet svede na to da je najbolje odjecu kupiti... a kontala sam, imam jednu skoljku od jaja praznu pa da nju upakujem... znam da su time djeca odusevljeni i par praznih casica od jogurta ie to ga ;)))))))))

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30430
20.9.2011 15:27:28   
Sensia
mozda roditelji nece biti odusevljeni ali zato beba user posted image user posted image user posted image user posted image  bices joj najdraza user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30431
20.9.2011 15:31:46   
babilon

mozda roditelji nece biti odusevljeni ali zato beba user posted image user posted image user posted image user posted image  bices joj najdraza user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahaha, zivjeli otpaci!  :)))))

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30432
20.9.2011 15:41:10   
mea29

jao i ja sam ovaj stari apsolvent...zali boze para godinama obnavljam 4 godinu...mogla sam sebi dobro auto kupiti...i sad ne znam sta da radim da opet platim i obnovim ili da zeledim...user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 30433
20.9.2011 15:46:08   
babilon
IZVORNA PORUKA: mea29

jao i ja sam ovaj stari apsolvent...zali boze para godinama obnavljam 4 godinu...mogla sam sebi dobro auto kupiti...i sad ne znam sta da radim da opet platim i obnovim ili da zeledim...user posted image user posted image user posted image

Mea, iskreno, ako vec godinama obnavljas, najbolje ti je da zaledis... Jer jedna godina ti nista puno i ne znaci... sto bi sebi sad oduzimala dragocjeno vrijeme sa bebicom zbog te godine koju vuces... zaledi fino, ovu godinu uzivaj, ali sebi daj obecanje da ces slijedece godnie sjesti i zagrijati stolicu! Ovako bih ja uradila :D a i jeasm ;)))

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 30434
20.9.2011 15:48:14   
Vodolija83

Vodolijo daj te slikice vise, sve si se izvlacila, nema vise izvlacenja

Evo,evo...stizuuu... user posted image

user posted image

user posted image

Ostali "acesoari"

user posted image

Ovako bi trebao izgledati taj "stajling",jos naravno kapica,ispod svega bodic i stramplice user posted image Nisam nikako uspjela slikati sve zajedno...

user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30435
20.9.2011 15:54:32   
mea29

Mea, iskreno, ako vec godinama obnavljas, najbolje ti je da zaledis... Jer jedna godina ti nista puno i ne znaci... sto bi sebi sad oduzimala dragocjeno vrijeme sa bebicom zbog te godine koju vuces... zaledi fino, ovu godinu uzivaj, ali sebi daj obecanje da ces slijedece godnie sjesti i zagrijati stolicu! Ovako bih ja uradila :D a i jeasm ;)))

Ej a znas li slucajno do kad ovi stari studenti mogu zavravati fax po starom sistemu...ja opet OT al sta cu user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30436
20.9.2011 15:55:26   
Vodolija83
Ma mi cemo Babilonko posvetiti paznju nasim bebicama,pa kad osjetimo da smo spremne,nastaviti aBd user posted image
A hvala ti,naravno,bilo kako bilo,mora se sjesti i nauciti ...
Sto se tice poklona za jednogodisnje dijete,Sensia je upravu,danas djeca vole sve osim igracaka...Mislim da sa robicom neces pogrijesiti ili nadji nesto funkcionalno,a da nije igracka. Npr.moji kumovi su za svog malenog dobili najvise robice,al jedan poklon koji se meni svidio,a funkcionalan je i pokazao se odlicno je dormeo jastuk za djecu sa 3 nivoa...pa eto prijedloga (zdravo,funkcionalno i udobno)
Mea29,i moj ti je prijedlog da zaledis...onda malo uzivaj uz bebaca pa aBd nastavi user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30437
20.9.2011 15:55:59   
mea29
Jao  kakve slatke stvari user posted image user posted image user posted image med!

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 30438
20.9.2011 15:56:38   
Vodolija83

Ej a znas li slucajno do kad ovi stari studenti mogu zavravati fax po starom sistemu...ja opet OT al sta cu user posted image

Mea29,ja mislim do kraja 2014.sad za sad je tako,ako sta ne promijene.Imamo foreee ! user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 30439
20.9.2011 16:00:36   
babilon

Mea29,ja mislim do kraja 2014.sad za sad je tako,ako sta ne promijene.Imamo foreee ! user posted image

moja prijateljica je isto na starom, i meni se cini isto da je rekla 2014....

vodolija med med med su stavri!!! ja cu gledati dnas da uslikam par stvarcica pa cu postaviti D:

Neposredna veza do poruke: 30440
20.9.2011 16:08:52   
mea29
hvala na ovim odgovorima za fax..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30441
20.9.2011 16:10:33   
Gift

user posted image

prelijepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 30442
20.9.2011 16:11:04   
Mamolina
Zeniceee...user posted image , evo i mene , nikakvog prenosa u zivo od mene izgleda .. kako stvari stoje dobro cu se nacekati :-).. bila na farbanju i frizuri kontam ako krene da sam lijepa ..hehehhe!!
Star,SRECNA??Ima li kakvih promjena ?I mene interesuje jel neko ima kontakt sa bebix?
Sobice i stvar su med, svaka cast na ukusima zaista !!
Vidim dosta mama studentica , meni su ostala jos 4 do diplome ... samo sam u januarskim rokovima polozila 2 i cijelu godinu potrosila u nista da sam samo malo bila azurnija diplomam bih mi bila u rukama ...ah ta ljenost !!!Jos sada kad beba dodje uhh...
A za kilice ja sam se u zadnjih 10dana udebljala 1kg i kad kazu da u 9mjs se ne deblja .. sam sam na +13!!Veliko mahanjee

Neposredna veza do poruke: 30443
20.9.2011 16:20:17   
Lana_
evo upravo sam saznala da je sporty mama rodila djevojčicu pa da vam javim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 30444
20.9.2011 16:28:50   
mea29
Čestitke za sporty mamu  user posted image user posted image user posted image user posted image ona to po kratkom postupku nije se ni "cula"  zenica user posted image user posted image user posted image ...nadam se da je sve proslo u najboljem redu, da se nije namucila...brz oporavak za mamu a maloj princezi zelim puno zdravlja, dug i sretan zivot user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 30445
20.9.2011 16:29:55   
Mamolina
Sportymamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!Krenule moje "terminuse".. nadam se da je proslo sve u najboljem redu !!

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 30446
20.9.2011 16:33:48   
Vodolija83
Aaaaa,kako to Sporty mamaa brzinski user posted image Ja mislila zena nema vremena da se javi,a ona vec sa svojom pisuljicom user posted image
CESTITKE Sporty mamaauser posted image user posted image user posted image
Nadam se da je sve dobro proslo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 30447
20.9.2011 16:45:29   
Mamolina
Zene jedno pitanje !?Da li trudnoca traje 280 dana od dana zaceca ili od dana zadnje men.?U literaturi cesto nadjem ,negdje pise od dana zaceca negdj mjerno od prvog dana zadnje men.Negdje nadjem da trudnoca traje 266.dana od dana zaceca ...pa mi je sve to pomalo konfuzno .. posto ja znam tacan datum zaceca svoje bebice puno bih mi pomoglo kad bih neko znao da mi odgovori !!

Neposredna veza do poruke: 30448
20.9.2011 16:47:09   
Sonja
Sporty mamaa
cestiamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pita li ko za meneuser posted image user posted image user posted image

evo mene ziva sam i hB jos 2u1..malac se vrti ko velikiuser posted image

nisam stigla procitati pa cu vas samo sve punooooo pozdraviti i nadam se da ste mi ok..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 30449
20.9.2011 16:59:04   
Gift
Sporty mama Cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 30450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1216 1217 [1218] 1219 1220   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1216 1217 [1218] 1219 1220   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *