Vodolija83
|
IZVORNA PORUKA: Sensia Minie uzela sam ih po iskustvu nekih meni bliskih ljudi. pampers newborn su toliko male da ako ti beba ima preko tri i po kiile stvrano budu premale, ove baby love su malo vece i dosta ljudi kaze da su bas bas fine. ja sam uzela to jedno pakovanje samo za pocetak pa cu vidjeti ako mi ne budu valjale mm ide po druge pa cemo tako.... dok ne nadjemo ono sto ce nam odgovarati... Vodolijo, ma samo vi po svom, mi ne damo nikom da nam te babine gatke baca, ja se vodim onim sto ima napisemno mi smo ga sklopili ali nam je madrac u foliji i posteljina je spakovana, to cu tek kasnije da perem.... tako da krevet ko krevet stoji onako prazan, pa je svejedno je li sklopljen ili nije.... Ako Bog da cim zavrsim jos sedmicu sa poslom bacam se na pranje, peglanje i ribanje Spremanje torbe za bolnicu....... Vodolijo kad stizu kolica? Pa Sensia nije losa ideja onda probati sa baby love pelenama,u svakom slucaju su isplatnije,nego dati za pampers 32,50 KM i da budu premalene... Cula sam se maloprije sa svojima,pita mama jesmo li mi to planirali sutra aBd montirati,da dodju da nam pomognu,jer ima nekih tezih stvari za pomjerati i to. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! Nadam se da ce se sutra onda dosta toga zavrsiti Ja cu cim vidim sa dr.na kontroli kakva je situacija i kad mi skidaju serklaz odluciti kad perem robicu,al mislim da je ipak najbolje da mi sve bude spremno do polovine oktobra aBd.Tako da...najvjerovatnije po ulasku u 9.krecemo sa pranjem....Persil sensitive i Chicco omeksivac cekaju da zamirisu...mmmmm... Za kolica se oduzilo draga,mi se nadamo svaki dan kad ce ih poslati.Slabo smo nesto u kontaktu zadnjih dana,al kad smo se culi,sveki je rekla da je izganjala preko neke tete koja radi u tom TC,a njihova je komsinica da preko nje mogu kupiti za 20 % jeftinije,kao da ona kupuje za sebe,pa zbog toga sigurno nisu narucili onda kad su rekli.Uglavnom ona se nadala u ovoj sedmici da stignu,al nisu,pa se nadamo iduce.Ja i mm u veeeelikom iscekivanju.Kad krenu kolica salju nam i Chicco bocice. Cim stignu,bicete blagovremeno obavjesteni Nego,jesi se cula sa Cicibankom? Oporavlja li se? Jel zajedno sa svojom cujicom?