Amam
|
Jutro i one koje su to bile IZVORNA PORUKA: palachinken Hajd kad već kukamo, ja sam se počela debljati, prosto me strah :) I pazim šta jedem i krećem se, ali opet po 700-800g sedmično. Puno mi! Dobro, kažu ovo je period kad beba dobija na težini, još malo pa sam šesti mjesec, ali puno mi! Dobro jutro svima :) Nista se draga ne brini,izgleda da je tako u prvoj trudnoci,ja sam u 6 mj dobila 6 kg,dr naruzila da valja A u ostalom sve ti je u potpisu IZVORNA PORUKA: sweet insanity Jutro trudnjačice. Evo nakon dva dana malo da vidim sta ima na RR. Kod mene krecenje i generalni rad u stanu, tj. pripreme za dolazak pisulje pa mi mama i tata dosli i rade stan, divni su Da vas pitam, ja sam boravila oba dana u stanu, i spavalasam sinoc u prekjucer okrecenoj sobi, jupol nije stetan za baby jelda? Nije bilo lakova za farbanje blah blahh, smao jupol i boja za zid :) Uzivajte u lijepom vremenu!! Pa sad svi kazu da nije,da se brzo susi i to,ne bi trebalo Joj vrijedna si/ su ti,ja ne znam kako cu to obaviti doduse mama i mm su se prijavili kao dobrovoljci,ali kako ce oni to bez mene Ja jos nisam kafu popila,pa cu si uzeti jednu Mersihinu,taman kad bih je i u mikrovanu morala Ona gagach se pravo uzivjela da gustera nigdje zene IZVORNA PORUKA: entinte IZVORNA PORUKA: mersiha 77 ma sta da ti kazem otekle mi ruke i noge a glava me boli,evo pijem kafu a ti kako si ti? nek mu sretno i hajirli da stigne to je normalno... neko na samom pocetku pocinje oticati... ja jos nemam problema sa tim ali mislim da ce uskoro poceti... inace sam dobro ne smijem se zaliti... Sretno tm,ti draga pravo lijepu trudnocu imas masallah,nadam se da ce ti i porod biti takav aBd...