Anoniman
|
Al ste se raspisale, valjda sam sve procitala Ja sam Boze nedaj, otekla sam strasno i ruke i noge, ruke ne mogu skupiti, nemam pojma od cega vise. Sto se tice krevetca ja sam za putni i samo putni . Imali smo oba, drveni smo poklonili jer sam ga posle dva i po mjeseca prestala koristiti jer moje dijete, malo pa malo progura noge ispod ogradice i zaglavi nogice u ogradu, posle kad je postala veca par puta sam je stavila u drveni, koliko je samo puta pukla glavom od njega, tako da zivio putni. Sto se tice tog graco sa džidžama palachinken u njega ti je manji dusek pa moras po narudžbi raditi, u Sa nobil radi i dosta je nestabilan za moj pojam, jer smo imali i njega pa zamijenili sa jednim obicnim, mislim da skvo isti ima bubu koji je bio cijelih 49,90km u TL i evo Ana ima gotovo 14kg i nikad se nije zaljuljao, a ne da je nemirna. Honay to da se beba smiri je individualno skroz, kod mene Ana se toliko vrtila na samom porodu da joj se u toku poroda dva puta obmotala pupcana vrpca oko glave, zezali smo se ili je toliko nestrpljiva da izadje ili se toliko bori da ne izadje pa se vrti Sto se tice spiska za bebe, ako je iko kupio more bespotrebnih stvari to sam ja , ali zato sada pamet u glavu. Cak i onaj spisak za apoteku i osnovno za bebu sa RR je previse, meni od tih stvari dosta nije trebali i nije iskoristeno. Neko je pitao za cesalj za tjemenjacu, makazice i ostalo... imate super set u TL safty sve u jednom dodje, turpijice male, makasice, noktarica, cesalj obicni i za tjemenjacu i oko 16KM je sve, mada taj meni cesalj nikad nije trebao jer nije imala tjemenjacu, ali koristimo ovaj klasicni cesalj sada i sve dodje u neseseru sto ej jako prakticno, sve na jednom mjestu
|