Gemelli
|
kako ste mi trudnjace, evo da vam se i ja javnem malo IZVORNA PORUKA: sweet insanity Nasa Honey Bunny je rodila malu curicu, tesku 3.350 grama i dugu 57 cm Čestitamo i zelimo sve najbolje cestitam sve naj bebari i mamici IZVORNA PORUKA: Hannica Auuuu,sto sete se uspavale.Jel moguce.Od jutros samo jedan novi post.Moja Hanci zaspala pa ja odmaram malo i ako ne bi trebala,imam mnogooo posla. Vidim da Gemelli ceka dvojke,nisam je prije primjetila. I mene zanima zasto ide na CR,jeli previse tesko nosit dvojke,kako se osjeca...itd. Ako navratis opet napisi nam ponesto,ima nas radoznalih. Bebice a da ponovo odes doktoru,ili nazovi i pitaj da li treba da se brines oko toga.Mozda je nesto bezopasno. jedna mi bebica prednjaci zadkom druga glavicom, tako da moram na CR u svakom slucaju, medjutim stomak ,i je ogroman, dobila sam 21 kg samo u stomaku, opasno oticem, maternica mi je ogromna, dvojajcani su blizanci, dvije posteljice, bebare nisu sitne, imaju vec po 2 kg minimum i kao bolje da se narucim u 37 ndelji jer je to taman, nego da mi rade kao Cr kad krenu trudovi sami, pa et nemam pojma meni je ovo prva trudnoca, tako da ja zapravo bas nemam pojma al eto tesko je iznijeti trudnocu sa jednom bebarom, tak da sa dvijem mislim da je jos malo i teze... ali na kraju dupla sreca
|