mea29
|
Dan ...nije me bilo par dana, odmarala sam sa mm, bas mi je bilo divno, iako nismo nigdje isli, bas smo uzivali u zajednickom vremenu, tako da mi je jutros bilo bas tesko ici na posao malo sam skicnula sta ste pisale,bile ste bas aktivne, posebno u vecernjim satima...ovi kucni momenti pogubno uticu na moju tezinu, stalno izmisljam sta jesti,a i mm mi ugadja, tako da je sreca sto su neradni dani zavrsili jer je primjetan nagli rast tezine Ovo nam je 15-ta sedmica, super se osjecam, kuc kuc, samo malo kiseline i povecani apetiti ali da se izdrzati...sinoc sam iskopala jednu tabelicu koju sam nekada davno otkrila, ukucas podatke sa pocetka trudnoce i izbaci ti koliko se trebas na svoju pocetnu kilazu udebljati, minimalno, maksimalno i normalno i to po sedmicama...i po tablici jos sam u granicama... Sto se tice kupovine, meni je jos rano za bebu, ali pocela sam polako praviti spiskove i gledati gdje sta ima. Sto se mene tice, ja jos stanem u svoje trenerke, a u fisu sam kupila nesto kao salvare, u tome mi je najudobnije...malo me zatezu suknje, one za posao pa moram traziti neke sa onim pojasom, nasla sam ves (citaj velike gace) koje sam trazila...bas sam bila sretna, znaci pamucne, kao sorc u gore su do grudi, divno za ispod ljetnje haljine a da stomo ne lahori
< Poruku je uredio mea29 -- 4.5.2011 10:01:32 >