|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  437 438 [439] 440 441   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.5.2011 18:25:11   
animagical
vidis sta iskusne zene kazu..jedino ja mlada zelena nisam skontala da si ti zeznutauser posted image   ali moram priznati sada kad razmislim..ma i mene strah hvatauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10951
18.5.2011 18:25:26   
Selma.A.M
Animagical upravu se a baš je cakana, a ktome i jako fina samo se mi početnici na forumima bojimo pomalo moderatora ,jer to je nešto kao da ulaziš u novu porodicu....Ali eto nema više straha,više se ne bojim JA SAM COOL user posted image user posted image

Sweet sretno kod doktora....Jelena sretno kod mame ......... Odoh pristaviti sebi kafu nisam pila nikako danas

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10952
18.5.2011 18:26:41   
Skvo RR
Ovo cu da stavim za novi avatar
http://fotoses.eu/keyword/kitty+angel/

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 18.5.2011 18:27:14 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10953
18.5.2011 18:28:25   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e oplakacu...skvo zeno pa brani se vidi sta prica...banuj je makar do sutra, dok se ne pokajeuser posted image

Nemoj druže molim te  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

SkvoRR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 10954
18.5.2011 18:30:41   
Selma.A.M
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10955
18.5.2011 18:30:52   
Skvo RR
Draga Selma...nemoj da nas animagical zavadja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 10956
18.5.2011 18:32:00   
animagical
nisam ja ovdje zeznutauser posted image ja sam vam...user posted image ma cvjeckica

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10957
18.5.2011 18:32:27   
Gift
pokusavam da skontam o cemu pricate i vracam postove unazad..al ne kontam..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 10958
18.5.2011 18:33:55   
animagical
mah...user posted image jednom neko rece da se boji skvo..pa joj sad rado sjedemo na kosti povodom togauser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10959
18.5.2011 18:34:30   
Selma.A.M
Joj čitam ja polako unazad nešto oko Sweet nisam upratila i dođoh do Giftovog posta i polenu mi kisela user posted image user posted image user posted image user posted image ..........

Animadžikal ti zlobna ženo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10960
18.5.2011 18:35:10   
Selma.A.M

mah...user posted image jednom neko rece da se boji skvo..pa joj sad rado sjedemo na kosti povodom togauser posted image

Jedan "vrli pisac neki" user posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 10961
18.5.2011 18:36:22   
Gift

e hvalaaaaa

Neposredna veza do poruke: 10962
18.5.2011 18:46:24   
enči80
Ova animadžikal samo kosku baci i onda ko nije ona,zafrkan neki tipuser posted image

Joj žene mene glava razguli evo već drugi dan...užas...jedva vas mogu čitati.Izgleda da su mi se vratile moje glavobolje

Jelena sretno i lijepo se provedite.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10963
18.5.2011 18:47:11   
animagical
uh jesam se ukocila...odoh nagovarati mm da idemo setatiuser posted image skvouser posted image nisi ti nama strasnauser posted image i svima ostalima user posted image al vama nije maksuz vas se ne bojimuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10964
18.5.2011 19:10:09   
malena27 RR
pocela sam citati vase postove od jutros... i ne stigoh nista procitati.... ismijala sam se selmi na njene postove za porodjaj i zavijanje zena dok se poradjaju...evo suze me oblile. muz me smirio, kaze porodices se jadna od tog smijeha user posted image user posted image user posted image

da vam samo mahnem, odoh u hodnju s muzem i prijateljima pa se cujemo veceras...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 10965
18.5.2011 19:12:25   
Sonja
ah sto se ja i moj majeni naspavasmouser posted image user posted image user posted image
vidim o odjeci
mi adinu kupili kao gegice u fazonu odjela sa masnom
a na gradini nisu imali vremena da ga oblace bilo puno zena pa mu samo benkice obukliuser posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 10966
18.5.2011 19:14:29   
cicimici
malena,nisi na kafici za ženicama

Ne mogu vam dati recept za uspjeh,ali vam mogu reći formulu za neuspjeh : NASTOJTE SVAKOM UGODITI

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 10967
18.5.2011 19:57:48   
leonora
Mahanje user posted image . I meni večeras predstoji friziranje gospođe, sutra idem na pregled, pa morammmmm. Uh, neka mi trema pred pregled, pitam se kakvo li je stanje? S bebom na UZ, zatim tamo dole otvorenost/zatvorenost, a rekla da će mi raditi i ctg čim uđem u 9, znači i to... Valjda sve bude ok. Vidim sve ženice se umrežavaju, samo ja nemam nikog od vas na FB, šmrc...

(odgovor članu cicimici)
Neposredna veza do poruke: 10968
18.5.2011 21:04:25   
sweet insanity
Hej zeneeee, otvorena sam za jedan prstuser posted image , ctg uredan plus pokazuje da imam nepravilne kontrakcije i bolove sto je istina. Prognze su i dlaje da ce krenuti ranije ali kaze dr. da je od danas pa nadalje beba u terminu jer smo usli u 38.nedjelju. Trebam smao jos neke nalaze poradit  zbog nizih trombocita pa me mozda hospitaliziraju na par dana da primim neku terapiju ali to cu znati nakon uradjenog koagulograma. Doktor kaze, nista alarmantno ali bolje provjerit i eventualno dati terapiju ako hematolog preporuci d ane bi pocela jace krvarit. Doktor zadovoljan, ja zadovoljna i eto.......ovo bi bio kratki izvjestaj sa pregledauser posted image

(odgovor članu leonora)
Neposredna veza do poruke: 10969
18.5.2011 21:08:36   
palachinken
Ja se vrnula sa  RR kafe, okupile smo se u velikom broju, čak nas je tri bilo user posted image Ali, bitan je kvalitet a ne kvantitet
Sad sam izvalila svu odjecu na sred sobe pa da preslozim ormar. Ne znam šta me prenijelo, nit ga mogu vratit nit ostavit, valja mi slagat user posted image
Elem, ona radnja Happy Dreams što je imala banana-jastuk za trudnice i dojilje se zatvorila. Malena27, kad tvoj stigne morat ću ga zajahat da vidim isplati li se to naručivat user posted image user posted image user posted image

sweet, pucaš od optimizma, baš mi je drago zbog tebe!

< Poruku je uredio palachinken -- 18.5.2011 21:09:45 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu leonora)
Neposredna veza do poruke: 10970
18.5.2011 21:10:30   
Gift
Sweet suuuper eto sad ces ti user posted image user posted image a bice i ti nalazi ok..

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 10971
18.5.2011 21:11:54   
sanela.asja
Auuu Teta Skvo vidim na klatila se ova Selma na vas user posted image user posted image ja bi to po kratkom postupkuuser posted image user posted image user posted image ....
Sweet cestitam sad ces ti ubrzo se javit sa porodajnom pricom, user posted image user posted image user posted image ..
Palachinken zajasi bona sta drugo psti se banana i jastukauser posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10972
18.5.2011 21:13:33   
sweet insanity
Ma samo da ne padaju dalje, pa ako treba i par dana u bolnici bit i dobit terapiju...ni prva, a ni posljednja. Kze dr. kako joj je prstom dirno glavicu, a ja ono joj da je i meniuser posted image Htio mi je raditi amnioskopiju ali nije mogo naci mali amnioskop posto je trebao mali jer sam smao prst otvorena tako da nije pa mi je laknulo, al valja i to odradit kad tad...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10973
18.5.2011 21:15:36   
sanela.asja
Sweet a sto se radi ta amnioskpoija ja prvi put cujem za to mozda sam i radila s Asjom al nemam pojma staje i za sta je to user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 10974
18.5.2011 21:17:52   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Sweet a sto se radi ta amnioskpoija ja prvi put cujem za to mozda sam i radila s Asjom al nemam pojma staje i za sta je to user posted image user posted image user posted image

Ma ja kolko znam pregled plodove vode....

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 10975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  437 438 [439] 440 441   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  437 438 [439] 440 441   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *