Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 18:25:26
Selma.A.M
Animagical upravu se a baš je cakana, a ktome i jako fina samo se mi početnici na forumima bojimo pomalo moderatora ,jer to je nešto kao da ulaziš u novu porodicu....Ali eto nema više straha,više se ne bojim JA SAM COOL
Sweet sretno kod doktora....Jelena sretno kod mame ......... Odoh pristaviti sebi kafu nisam pila nikako danas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 18:46:24
enči80
Ova animadžikal samo kosku baci i onda ko nije ona,zafrkan neki tip
Joj žene mene glava razguli evo već drugi dan...užas...jedva vas mogu čitati.Izgleda da su mi se vratile moje glavobolje
Jelena sretno i lijepo se provedite.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 19:10:09
malena27 RR
pocela sam citati vase postove od jutros... i ne stigoh nista procitati.... ismijala sam se selmi na njene postove za porodjaj i zavijanje zena dok se poradjaju...evo suze me oblile. muz me smirio, kaze porodices se jadna od tog smijeha
da vam samo mahnem, odoh u hodnju s muzem i prijateljima pa se cujemo veceras...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 19:12:25
Sonja
ah sto se ja i moj majeni naspavasmo vidim o odjeci mi adinu kupili kao gegice u fazonu odjela sa masnom a na gradini nisu imali vremena da ga oblace bilo puno zena pa mu samo benkice obukli
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 19:57:48
leonora
Mahanje . I meni večeras predstoji friziranje gospođe, sutra idem na pregled, pa morammmmm. Uh, neka mi trema pred pregled, pitam se kakvo li je stanje? S bebom na UZ, zatim tamo dole otvorenost/zatvorenost, a rekla da će mi raditi i ctg čim uđem u 9, znači i to... Valjda sve bude ok. Vidim sve ženice se umrežavaju, samo ja nemam nikog od vas na FB, šmrc...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 21:04:25
sweet insanity
Hej zeneeee, otvorena sam za jedan prst , ctg uredan plus pokazuje da imam nepravilne kontrakcije i bolove sto je istina. Prognze su i dlaje da ce krenuti ranije ali kaze dr. da je od danas pa nadalje beba u terminu jer smo usli u 38.nedjelju. Trebam smao jos neke nalaze poradit zbog nizih trombocita pa me mozda hospitaliziraju na par dana da primim neku terapiju ali to cu znati nakon uradjenog koagulograma. Doktor kaze, nista alarmantno ali bolje provjerit i eventualno dati terapiju ako hematolog preporuci d ane bi pocela jace krvarit. Doktor zadovoljan, ja zadovoljna i eto.......ovo bi bio kratki izvjestaj sa pregleda
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 21:08:36
palachinken
Ja se vrnula sa RR kafe, okupile smo se u velikom broju, čak nas je tri bilo Ali, bitan je kvalitet a ne kvantitet Sad sam izvalila svu odjecu na sred sobe pa da preslozim ormar. Ne znam šta me prenijelo, nit ga mogu vratit nit ostavit, valja mi slagat Elem, ona radnja Happy Dreams što je imala banana-jastuk za trudnice i dojilje se zatvorila. Malena27, kad tvoj stigne morat ću ga zajahat da vidim isplati li se to naručivat
sweet, pucaš od optimizma, baš mi je drago zbog tebe!
< Poruku je uredio palachinken -- 18.5.2011 21:09:45 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 21:11:54
sanela.asja
Auuu Teta Skvo vidim na klatila se ova Selma na vas ja bi to po kratkom postupku .... Sweet cestitam sad ces ti ubrzo se javit sa porodajnom pricom, .. Palachinken zajasi bona sta drugo psti se banana i jastuka
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 21:13:33
sweet insanity
Ma samo da ne padaju dalje, pa ako treba i par dana u bolnici bit i dobit terapiju...ni prva, a ni posljednja. Kze dr. kako joj je prstom dirno glavicu, a ja ono joj da je i meni Htio mi je raditi amnioskopiju ali nije mogo naci mali amnioskop posto je trebao mali jer sam smao prst otvorena tako da nije pa mi je laknulo, al valja i to odradit kad tad...