|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  436 437 [438] 439 440   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.5.2011 17:56:17   
animagical
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi spakovani i cekamo taja da dodje po nas pa da bjegamo...falicete mi, nekako sam se bas navukla na rr, ovisnica prava postala...ali hajde bar cete odmoriti malo od mene user posted image

uzivaj i pozeli nasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10926
18.5.2011 17:56:55   
Anoniman
Animagical imas u Lindexu super stvari za male djecake user posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 10927
18.5.2011 17:57:37   
animagical
ooo hvalauser posted image moracu pogledatiuser posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10928
18.5.2011 17:58:27   
Skvo RR
meni sada rodica napisala da ce mi kupiti one trumpette,sto ste jutros gledali....ja neki dan pitala rade li isporuku u BiH....ona ce mi kupiti u cro.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 10929
18.5.2011 18:01:24   
animagical
hehehe slatke su skrozuser posted image skuzila sam ih na jednoj curici u gradu, imala je neke kao baletanke-carapiceuser posted image bas sjatkouser posted image ma izgleda da cu morati cekati da se rodi da vidim koliki ce ispastiuser posted image pa da se odlucim za velicine stvariuser posted image nekako mi podebeo na uzv sliciuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10930
18.5.2011 18:03:46   
Anoniman
Ovih trumpettaje bilo u onoj radnji u robotu na Socijalnom, nije neki izbor, ali je bilo. Ja sam Ani dvoje kupila, ali nismo ni jedne iznosale jer nekakav smotan kroj, a nama krofnasta noga.

Neposredna veza do poruke: 10931
18.5.2011 18:04:02   
Selma.A.M
Ej skvo ja tek sad uveze koje si ti user posted image user posted image ...Stvarno tako puno ženica je se povezalo da ja više ne znam ko je ko user posted image .. Samo par sam uvezala po slikama i porukama ali eto skvo za tebe nisam znala ...Malena je baš medić user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10932
18.5.2011 18:05:41   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ej skvo ja tek sad uveze koje si ti user posted image user posted image ...Stvarno tako puno ženica je se povezalo da ja više ne znam ko je ko user posted image .. Samo par sam uvezala po slikama i porukama ali eto skvo za tebe nisam znala ...Malena je baš medić user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10933
18.5.2011 18:06:31   
Anoniman
Skvo hocu i ja malenu da vidim user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 10934
18.5.2011 18:07:31   
animagical
ej skvo sta je ovo ne prepoznaju te...nego uvedi ti strogocu da se prepadne kad vidi da si ti komentarisalauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10935
18.5.2011 18:09:25   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Skvo hocu i ja malenu da vidim user posted image

Imamo li se mi na FB?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10936
18.5.2011 18:10:12   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

ej skvo sta je ovo ne prepoznaju te...nego uvedi ti strogocu da se prepadne kad vidi da si ti komentarisalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..Uzas...a ja kontam sve vrijeme da sam ekstremli ljubazna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10937
18.5.2011 18:12:01   
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..Uzas...a ja kontam sve vrijeme da sam ekstremli ljubazna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha, ma naravno user posted image al kad tamo izleti tema...kad pocese banovi da lete na sve straneuser posted image i znas sta? ne prepadaj ti meneuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10938
18.5.2011 18:12:05   
Anoniman
Skvo poslala sam ti sad zahtjev za prijateljstvo, dodaj me hocu da vidim princezicu user posted image , tebe sam vec vidjela user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 10939
18.5.2011 18:15:40   
Selma.A.M

user posted image user posted image user posted image  Ja sam htjela malo prije dodati na ono sve oko prepoznavanja, da nije uopšte strašna kako sam ja mislila user posted image  ali reko da ne palim vatru ponovo,skoro se ugasila ,kad ono ti eh ženo-ženo user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10940
18.5.2011 18:16:05   
Skvo RR
kome si ti poslala..nista nemam....:)
saljem ti pp-om..ime i prezime...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10941
18.5.2011 18:16:38   
animagical

user posted image user posted image user posted image  Ja sam htjela malo prije dodati na ono sve oko prepoznavanja, da nije uopšte strašna kako sam ja mislila user posted image  ali reko da ne palim vatru ponovo,skoro se ugasila ,kad ono ti eh ženo-ženo user posted image user posted image user posted image user posted image

priznaj-prepala i tebe pa nisi smjela da spomenesuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10942
18.5.2011 18:17:21   
Skvo RR
Ah....evo selme opetttttt....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cuj nije strasna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10943
18.5.2011 18:19:34   
sweet insanity

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Selma, ma ja kupila ono kompletic ima benkica, one hlacice s anonama, kapica i rukavice ili bodic i te hlace s nonama, sta ti mislis sta je bolje?

Ja sam nosila taj kompletić u kojem dođe hlaćice sa stopicama,rukavice,kapica i kimono kao benkica...Ma svako nosi šta želi jer babice obuku bebice,a ti to samo spakuješ...A u kojoj je boji ? Ja ne mogu nigdje naći u rozoj boji a tako bi voljela,a ima samo žuta,plava i bijela sa rozim ivicama user posted image

Kod mene je bijelo a vrkovi su smao rozi ,na svemu osim na tim hlacicama sa stopalima. Ja nasla u Lukavcu. Evo zene za 15 min krecem na kontroluuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10944
18.5.2011 18:19:48   
animagical
niej ona dzaba moderator, sijac straha po rruser posted image salim se bas je cakana zenauser posted image nego se ljudi boje titule-moderator strasniuser posted image to garant oni sto puno idu ot

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10945
18.5.2011 18:20:42   
Anoniman
Skvo Uma je med medeni, samo sam stigla par slika vidjeti...
Bjegam sada evo mm dosao...ljubimo vas user posted image
Sweet draga srecno user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
  Neposredna veza do poruke: 10946
18.5.2011 18:20:57   
Selma.A.M
user posted image user posted image user posted image  ja taman počela glumiti da sam COOL   user posted image   kad ono user posted image user posted image user posted image ....
A jeste me malo prepalo,rekoh pa šta sad i ovdje hoće,dosta je što strepim po rr-u .....To je meni zbog onih početaka u postovima,ja taman nešto otvorim da pitam kad ono skvo dođe i zaključa još mi i napiše LP user posted image user posted image user posted image ...Kontam si ja sebi e ova ti je neka pravo zahebana vidi joj samo avatara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10947
18.5.2011 18:22:58   
animagical
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e oplakacu...skvo zeno pa brani se vidi sta prica...banuj je makar do sutra, dok se ne pokajeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10948
18.5.2011 18:23:40   
Skvo RR
Hahahahah....moram mjenjati avatar pod hitno...ocigledno bi mi vise neki kitty lezao....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10949
18.5.2011 18:24:21   
Skvo RR
jelena....hvala...sretno!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  436 437 [438] 439 440   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  436 437 [438] 439 440   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *