Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 17:56:17
animagical
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Mi spakovani i cekamo taja da dodje po nas pa da bjegamo...falicete mi, nekako sam se bas navukla na rr, ovisnica prava postala...ali hajde bar cete odmoriti malo od mene
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 18:01:24
animagical
hehehe slatke su skroz skuzila sam ih na jednoj curici u gradu, imala je neke kao baletanke-carapice bas sjatko ma izgleda da cu morati cekati da se rodi da vidim koliki ce ispasti pa da se odlucim za velicine stvari nekako mi podebeo na uzv slici
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 18:03:46
Anoniman
Ovih trumpettaje bilo u onoj radnji u robotu na Socijalnom, nije neki izbor, ali je bilo. Ja sam Ani dvoje kupila, ali nismo ni jedne iznosale jer nekakav smotan kroj, a nama krofnasta noga.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 18:04:02
Selma.A.M
Ej skvo ja tek sad uveze koje si ti ...Stvarno tako puno ženica je se povezalo da ja više ne znam ko je ko .. Samo par sam uvezala po slikama i porukama ali eto skvo za tebe nisam znala ...Malena je baš medić
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 18:05:41
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Ej skvo ja tek sad uveze koje si ti ...Stvarno tako puno ženica je se povezalo da ja više ne znam ko je ko .. Samo par sam uvezala po slikama i porukama ali eto skvo za tebe nisam znala ...Malena je baš medić
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 18:15:40
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical
ej skvo sta je ovo ne prepoznaju te...nego uvedi ti strogocu da se prepadne kad vidi da si ti komentarisala
Ja sam htjela malo prije dodati na ono sve oko prepoznavanja, da nije uopšte strašna kako sam ja mislila ali reko da ne palim vatru ponovo,skoro se ugasila ,kad ono ti eh ženo-ženo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 18:16:38
animagical
IZVORNA PORUKA: animagical
ej skvo sta je ovo ne prepoznaju te...nego uvedi ti strogocu da se prepadne kad vidi da si ti komentarisala
Ja sam htjela malo prije dodati na ono sve oko prepoznavanja, da nije uopšte strašna kako sam ja mislila ali reko da ne palim vatru ponovo,skoro se ugasila ,kad ono ti eh ženo-ženo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 18:19:34
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Selma, ma ja kupila ono kompletic ima benkica, one hlacice s anonama, kapica i rukavice ili bodic i te hlace s nonama, sta ti mislis sta je bolje?
Ja sam nosila taj kompletić u kojem dođe hlaćice sa stopicama,rukavice,kapica i kimono kao benkica...Ma svako nosi šta želi jer babice obuku bebice,a ti to samo spakuješ...A u kojoj je boji ? Ja ne mogu nigdje naći u rozoj boji a tako bi voljela,a ima samo žuta,plava i bijela sa rozim ivicama
Kod mene je bijelo a vrkovi su smao rozi ,na svemu osim na tim hlacicama sa stopalima. Ja nasla u Lukavcu. Evo zene za 15 min krecem na kontrolu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 18:20:57
Selma.A.M
ja taman počela glumiti da sam COOL kad ono .... A jeste me malo prepalo,rekoh pa šta sad i ovdje hoće,dosta je što strepim po rr-u .....To je meni zbog onih početaka u postovima,ja taman nešto otvorim da pitam kad ono skvo dođe i zaključa još mi i napiše LP ...Kontam si ja sebi e ova ti je neka pravo zahebana vidi joj samo avatara