|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  435 436 [437] 438 439   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.5.2011 15:52:43   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi samo da vam mahnemo, odosmo par dana kod bake i dede i necemo imati net...odoh nas pakovati user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10901
18.5.2011 15:55:10   
sweet insanity

Mi samo da vam mahnemo, odosmo par dana kod bake i dede i necemo imati net...odoh nas pakovati user posted image

Lijep provod vam zelimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10902
18.5.2011 15:56:34   
animagical
jelena ako si jos tu trebas mi, da te pitam! gdje si uradila ogtt?? ja danas trebal apa nisam uspjela.. isla na dip, radila obicne nalaze i neka antitijela ,a za ogtt me poslali gore na endokrinu...i posto me vodi zelija a ona nije trazila ogtt tj nisam joj ni isla,  salju me na gak da gore uradimuser posted image kad se ode,jel se narucuje..gdje sta...ili da ja odem gdje privatno? ugl ne htjedose bez njenog nalaza da mi daju secera i vodeuser posted image a njo ne mogu da se narucujem, proci ce mi trudnoca dok stignem do nje...

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 10903
18.5.2011 16:02:19   
branka12
samo da zagrlim moj dragi osigurac user posted image user posted image

"Pre nego što krenete da tražite sreću, proverite – možda ste već srećni. Sreća je mala, obična i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide"

moja sreca je stigla 21.07.2011 00:10h :)))

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10904
18.5.2011 16:07:46   
animagical
user posted image brankauser posted image

(odgovor članu branka12)
Neposredna veza do poruke: 10905
18.5.2011 16:16:27   
Aiša
Pošto ste pisale o spolu bebe....ja sam saznala za jedan 99% tačan metod utvrđivanja. Naime, sve što trebate znati je datum rođenja vas i muža i datum posljednje menstruacije. Po toj metodi dijete će biti onog spola čija je krv u trenutku začeća "mlađa", vaša ili partnerova. Kako se krv obnavlja svake 4 godine (ne znam je li ovo medicinski tačno) možete izračunati.

Na primjer, ako ste rođeni u februaru 84. godine, a partner 81.u junu, a posljednja menstruacija bila u decembru 2010. računate ovako:

za ženu krv se obnavljala 88., 92.,96.,..i tako 2008.se posljednji put obnovila u februaru (naredni put je na redu 2012.godina)

za muža krv se obnovila 85., 89.,93.,97., itd. do 2009. godine (naredni put je 2013.),

prema ovome, kako je krv muža "mlađa", obnovila se 2009. a dijete začeto u decembru 2010., spol će vjerovatno biti user posted image .

Može se desiti da je razlika između vas i muža 4 godine, ili da ste rođeni iste godine, pa možda i istog mjeseca, i onda se ne može izračunati, samo Bog zna šta je u matericama...

Naravno, kako niti jedna metoda nije 100% tačna dok ne ugledate svoje malo zlato, možete se barem malo zabaviti računajući user posted image .

Meni je lično "pogodila", kao i svim ženicama koje poznajem.

(odgovor članu branka12)
Neposredna veza do poruke: 10906
18.5.2011 16:19:30   
Selma.A.M
user posted image

Bujrum evo vreli uštipci user posted image  odoh sad kajmaka, sira i mmmmmmmmmmmmmmmm mljac

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 10907
18.5.2011 16:20:42   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

user posted image

Bujrum evo vreli uštipci user posted image  odoh sad kajmaka, sira i mmmmmmmmmmmmmmmm mljac

mmmmm,njam njam njam njam

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10908
18.5.2011 16:23:01   
Anoniman
Animagical ogtt sam radila na patologiji trudnoce, doktorica moja ih nazvala i oni me primili...to bilo malo preko stele jer vodili me kao lezecu. Mada i na ginekologiji rade dole negdje kod UZ-a, ali samo jedan dan u sedmici, bar su tako meni rekli. Nazovi njih pa pitaj najbolje je.

(odgovor članu sweet insanity)
  Neposredna veza do poruke: 10909
18.5.2011 16:43:50   
Selma.A.M
Sweet u čemu planiraš iznijeti bebicu aBd ? Mislim na kompletić -odijelce-benkice ?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10910
18.5.2011 16:56:58   
sweet insanity
Selma, ma ja kupila ono kompletic ima benkica, one hlacice s anonama, kapica i rukavice ili bodic i te hlace s nonama, sta ti mislis sta je bolje?

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10911
18.5.2011 16:59:27   
animagical

Animagical ogtt sam radila na patologiji trudnoce, doktorica moja ih nazvala i oni me primili...to bilo malo preko stele jer vodili me kao lezecu. Mada i na ginekologiji rade dole negdje kod UZ-a, ali samo jedan dan u sedmici, bar su tako meni rekli. Nazovi njih pa pitaj najbolje je.

hvalauser posted image samo me zanimalo jel ima na jezeruuser posted image pitacu ih...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10912
18.5.2011 17:02:08   
Semica
Evo mene opet...vidim pricate o nalazima i spolovima beba :D

Ja sam nazalost morala raditi amniocentezu...Sva sreca nalaz je uredan i sad sam mirna :)

Sto se tice metode utvrdjivanja spola-amniocenteza je koliko ja znam 100% siguran pokazatelj :) tako da ja sa sigurnoscu znam da cekam curicu :)

Kad smo vec kod zenskog spola-sta mislite o imenu Sarah?

Neposredna veza do poruke: 10913
18.5.2011 17:04:45   
Semica
Animagical : user posted image za djecaka (nisam tamo htjela pisati) ...Mozda budemo prije heheheheh

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 10914
18.5.2011 17:04:57   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Selma, ma ja kupila ono kompletic ima benkica, one hlacice s anonama, kapica i rukavice ili bodic i te hlace s nonama, sta ti mislis sta je bolje?

Ja sam nosila taj kompletić u kojem dođe hlaćice sa stopicama,rukavice,kapica i kimono kao benkica...Ma svako nosi šta želi jer babice obuku bebice,a ti to samo spakuješ...A u kojoj je boji ? Ja ne mogu nigdje naći u rozoj boji a tako bi voljela,a ima samo žuta,plava i bijela sa rozim ivicama user posted image

Neposredna veza do poruke: 10915
18.5.2011 17:05:07   
palachinken
Kad pričate o odjeci za iznijeti bebu, neku noć moja mama izvadi kompletić u kojem je ona mene iznijela, dvaes'sedam godina ona to čuva. I prelijep je! Bijeli pamuk sa nekim diksretnim vezom po rubovima, a super mi je sto će ako Bog da ova moja ninja ratnica izaći iz porodilišta u istoj odjeci kao i mati joj user posted image  

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10916
18.5.2011 17:27:19   
Skvo RR
animagical...rekao je za bojenje...ali ja uredno dolazim kao kanarinac.user posted image
jelena...sretno..nedostajat ces...
vidim pricate o garderobici za iznijeti...meni su mama i tata za umicu divan komplet kupili...bodi, kapica, benkica, male rukavice, mala jaknica....jucer sam bas gledala...moram kupiti i malenom...ipak je ovaj komplejic roze boje...volila bih nesto slicno naci i za djecaka..mozda u nekoj zutoj ili zelenoj.user posted image
Evo je mamina dusica
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=29455333866&set_=a.29455223866.40385.621968866&type=1&theater&pid=939944&id=621968866

< Poruku je uredio Skvo RR -- 18.5.2011 17:28:27 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10917
18.5.2011 17:43:21   
palachinken
Joj Skvo, pa prava je  mala krofnica! Pre-sla-tka!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10918
18.5.2011 17:44:48   
Skvo RR
hvala ti palachinken...nikako ne mogu vjerovati da je ovo ona....ovo je bas iz bolnice (smrc, smijeh,trudnicki hormoni).....vidis joj maju  narukvicu na ruci..onu sa imenom...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10919
18.5.2011 17:45:07   
animagical
sta je ovo sve ovako cakanouser posted image sve jozo i cujastouser posted image ja sam zene ljubomorna na te vase curiceuser posted image za mog smrdu nema ovako slatkih stvari, samo ponegdje, npr u waikikiju nasla kosuljicu i farmerke od 1-3 mjuser posted image to cu mu kupiti za bajrama, dok skontam jel znam bebi obuci kosuljuuser posted image  

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10920
18.5.2011 17:45:22   
mala86
palacinken znala sam da cu te ovdje nac user posted image user posted image jel ides pjesobusom do centra???

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 10921
18.5.2011 17:50:52   
Anoniman
Mi spakovani i cekamo taja da dodje po nas pa da bjegamo...falicete mi, nekako sam se bas navukla na rr, ovisnica prava postala...ali hajde bar cete odmoriti malo od mene user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 10922
18.5.2011 17:51:04   
Skvo RR
animagical...i ja moram potraziti komplejic za iznijeti za novog bebca..tek sada vidim koliko sam lakse kupila za Umicu gardarobu...za djecaka je bljakast izbor...user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 10923
18.5.2011 17:54:15   
palachinken
IZVORNA PORUKA: mala86

palacinken znala sam da cu te ovdje nac user posted image user posted image jel ides pjesobusom do centra???

Odgovoricu ti na pravoj temi user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 10924
18.5.2011 17:55:35   
animagical
ma za male bebolince slabo sta fino ima...nekako ruznjikavo... a tek kad vidim one ben 10 trenerkice i ostalo...hoce nesto da mi budeuser posted image ja bi da ga sjedim ko majog fjajerauser posted image ima ponesto u waikikiju, zaviri kad odes ;)
semica nam se vidim pridruzila ovdjeuser posted image dobro doslauser posted image
ee ali skvo mi dobili male bez starkice za njegauser posted image one sto sluze samo za slikanje i foliranjeuser posted image ono-kad se tek rodiuser posted image kupila mu tetkauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  435 436 [437] 438 439   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  435 436 [437] 438 439   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *