Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 15:14:48
sweet insanity
Ev mene malo da se prijavim.Mm ode do prodavnice da kupi kojekakvesastojke, pa izmedju ostalog banane, kivi i jogurt da pravim sebi shake od toga, nesto mi pao na pamet. Jela bih i jagoda al me te price da ih u trudnoci ne valja jest prepale
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 15:19:26
animagical
sweet jesi se sredila ee a jesi ti spremila torbu za bolnicu? ja ti ovo slutim... skvo mali tuce, krsta bole, grudi cure joj desavanja kod tebe? eh sad idi negdje s tom frizurom malo se izmodiraj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 15:21:41
Skvo RR
A ...ovo se ja sredila za doktora u petak... ...Ma ne znam gdje bi...MM je otisao da mi pregleda i rezervise more...veceras ce garant doci.... Jedino ako kisa ne padne da odem mozda do BBI-aja sa Umcetom...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 15:23:12
drznica
Skvo, zavidim ti na frizuri...jedva cekam da se ofarbam ovaj izrastak vise nema smisla. Evo i kraj smjene napokon odoh kuci na jednu turu spavanja....a veceras u Cinema City Fast Five... Pusa svima do veceras
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 15:23:29
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical
sweet jesi se sredila ee a jesi ti spremila torbu za bolnicu? ja ti ovo slutim... skvo mali tuce, krsta bole, grudi cure joj desavanja kod tebe? eh sad idi negdje s tom frizurom malo se izmodiraj
hehe, jesam sredila sam se-trebalo mi je 40 min da od stomaka da dodjem do svih dijelova Sad sam spremna za doktora.....ma ja bi se modirala sad i hvalila mm, al nama jos nema keksa uhhh, a tako sma pozeljela Sto se tice torbe(kese) za bolnicu uglavnom je sve spremno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 15:28:56
animagical
skvo ja sam skontala opet se sisati pred kontrolu da vaga pokaze manje i obuci nesto lagano skroz, necu ja vise u farmerkama... pa mi on vaga farmerke i sve ostalo...eee a jel te ruzi za farbanje meni davno zabranio i to ono kao ti de ako smijes a ja hocuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sweet ja se slomim vec dok se okupam i depliliram,a sta cu tek poslije... e taman nek si mi rekla-ja bas razmisljala kakva treba da bude ta TORBA za bolnicu kesa mi nije pala na pamet
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 15:31:10
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical
skvo ja sam skontala opet se sisati pred kontrolu da vaga pokaze manje i obuci nesto lagano skroz, necu ja vise u farmerkama... pa mi on vaga farmerke i sve ostalo...eee a jel te ruzi za farbanje meni davno zabranio i to ono kao ti de ako smijes a ja hocuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sweet ja se slomim vec dok se okupam i depliliram,a sta cu tek poslije... e taman nek si mi rekla-ja bas razmisljala kakva treba da bude ta TORBA za bolnicu kesa mi nije pala na pamet
U Tz ovdje kazu da ako poneses torbu kazu ti da pretrpas u kese, mozes samo manji neseser sa kozmetikom ponijet i kesu/kese.. Selma, sta me zezas Evo druzit cu se s vama dok mm ne dodje iz kupovine pa vam s eonda javnem aBd nakon pregleda
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 15:33:39
Selma.A.M
Jes-jes kod nas samo kesa prolazi gdje god da idete ...A kesa se da njima pa oni na njoj napišu ime i prezime,pa kad se porodiš i kreneš u sobu oni ti je donesu ...Kod mene je bila kesa iz DM-a Tu me cijene-tu kupujem ...............
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 15:35:21
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Jes-jes kod nas samo kesa prolazi gdje god da idete ...A kesa se da njima pa oni na njoj napišu ime i prezime,pa kad se porodiš i kreneš u sobu oni ti je donesu ...Kod mene je bila kesa iz DM-a Tu me cijene-tu kupujem ...............
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 15:36:28
Selma.A.M
Joj žene muž mi dirao Playboy časopise ,sad mu poslala poruku na mob nikad brže nije odgovorio,kaže tražio papira da nešto zapiše ...Pa kud nađe fioku na vrhu ormara ....Ima krv da mu pijem u naredna dva mjeseca
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 15:39:06
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Joj žene muž mi dirao Playboy časopise ,sad mu poslala poruku na mob nikad brže nije odgovorio,kaže tražio papira da nešto zapiše ...Pa kud nađe fioku na vrhu ormara ....Ima krv da mu pijem u naredna dva mjeseca
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 15:41:56
ziki
Biti ili ne biti pitanje je sad, jesti i dobit napad kiseline, kašlja i sručit se od bola ili umrijet od gladi i samim tim se mrtva gladna sručit??? Ni ovaj playboy ne može da mi odagna misli od praznog stomaka
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 15:45:59
ziki
Nije bilo strašno dok nije počelo ovo ispod rebra da me boli, boli dok kašljem, a kašljem od kiseline. Odoh po nešto slano valjd aneće od tog kiselina
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 15:46:47
sweet insanity
Ziki, probaj poslije jela kisele pit..ja nemam zgaravicu hB al nekad me uhvati mucnina ko npr sinoc kad sma pojela 80 grama dorine pa pola porcije cevapa sto je ostalo mm-u i opet na to onih 20 grama cokolade sot je ostalo....tako mi je bilo lose al sma uzela kiselu i masline i hB proslo....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 15:48:49
babilon
zene drage, nisam se logovala ne paaaaaaaaaaaaaaaamtim! Uzas, ali iz opravdanih razloga :D naime, ova bebica moja izgleda nafakli pravo biche hihihi, dobila posao, pocela raditi :D ;D ;D bas sam se bila iznenadila, s obzirom da sam prestala traziti posao i eto nadje on mene :D.
Ne znam ni je li se iko porodio? Ako jete, zelim brz oporaavk a bebici duuuuug, sretan, zdrav i nafakali zivot :D
Ja sam trenutno u 17oj sedmici, super se osjecam hB, trebaala ove sedmice na pregled ali nikako ad odem, pa cu slijedece aBd :D radujem se Divanovicu :))) dobila sam knjigu 'sta ocekivati kad ocekujes' interesantna je, jer ima dosta odgovora na pitanja, a nigdje slike :/ to je mana :))))))