|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  434 435 [436] 437 438   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.5.2011 15:14:48   
sweet insanity
Ev mene malo da se prijavim.Mm ode do prodavnice da kupi kojekakvesastojke, pa izmedju ostalog banane, kivi i jogurt da pravim sebi shake od toga, nesto mi pao na pamet. Jela bih i jagoda al me te price da ih u trudnoci ne valja jest prepaleuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10876
18.5.2011 15:19:26   
animagical
sweet jesi se sredilauser posted image ee a jesi ti spremila torbu za bolnicu? ja ti ovo slutim...user posted image
skvouser posted image mali tuce, krsta bole, grudi cureuser posted image joj desavanjauser posted image kod tebe? eh sad idi negdje s tom frizuromuser posted image malo se izmodirajuser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 10877
18.5.2011 15:21:41   
Skvo RR
A ...ovo se ja sredila za doktora u petak...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Ma ne znam gdje bi...MM je otisao da mi pregleda i rezervise more...veceras ce garant doci....user posted image user posted image user posted image user posted image Jedino ako kisa ne padne da odem mozda do  BBI-aja sa Umcetom...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 10878
18.5.2011 15:23:12   
drznica
Skvo, zavidim ti na frizuri...jedva cekam da se ofarbam ovaj izrastak vise nema smisla. Evo i kraj smjene napokon odoh kuci na jednu turu spavanja....a veceras u Cinema City Fast Five...
Pusa svima do veceras user posted image

Neposredna veza do poruke: 10879
18.5.2011 15:23:29   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical

sweet jesi se sredilauser posted image ee a jesi ti spremila torbu za bolnicu? ja ti ovo slutim...user posted image
skvouser posted image mali tuce, krsta bole, grudi cureuser posted image joj desavanjauser posted image kod tebe? eh sad idi negdje s tom frizuromuser posted image malo se izmodirajuser posted image

hehe, jesam sredila sam se-trebalo mi je 40 min da  od stomaka da dodjem do svih dijelova user posted image Sad sam spremna za doktora.....ma ja bi se modirala sad i hvalila mm, al nama jos nema keksa uhhh, a tako sma pozeljelauser posted image Sto se tice torbe(kese) za bolnicu uglavnom je sve spremnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 10880
18.5.2011 15:24:06   
Skvo RR
Ah...drznice..nego trk u frizerski....user posted image user posted image user posted image user posted image ...bas se osjecam super sa zunzarom...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 10881
18.5.2011 15:24:48   
sweet insanity
Joj animagical ja kako nisma citala postove tek sad vidjoh da za modiranje mislis na Skvo i njene pramenoveuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10882
18.5.2011 15:28:32   
Selma.A.M
Joj jest sweet zapela za svoj doljnji friz,kao da samo ona šiša gospođu user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10883
18.5.2011 15:28:56   
animagical
skvo ja sam skontala opet se sisati pred kontrolu da vaga pokaze manje user posted image   i obuci nesto lagano skroz, necu ja vise u farmerkama...user posted image pa mi on vaga farmerke i sve ostalo...eee a jel te ruzi za farbanjeuser posted image meni davno zabranio i to ono kao ti de ako smijesuser posted image a ja hocuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sweet user posted image ja se slomim vec dok se okupam i depliliram,a sta cu tek poslije... e taman nek si mi rekla-ja bas razmisljala kakva treba da bude ta TORBA za bolnicuuser posted image kesa mi nije pala na pametuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10884
18.5.2011 15:30:08   
animagical
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Joj animagical ja kako nisma citala postove tek sad vidjoh da za modiranje mislis na Skvo i njene pramenoveuser posted image

hahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image nek si ti priznala da si je izmodirala a bogme vidim i izluftiralauser posted image

Neposredna veza do poruke: 10885
18.5.2011 15:30:21   
drznica
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ah...drznice..nego trk u frizerski....user posted image user posted image user posted image user posted image ...bas se osjecam super sa zunzarom...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja bih rado al' rekla dr.da jos malo sacekam...pa eto aBd kad udjem u 4. mjesec. Kod koga ides? Ja sam zadnji put isla kod Ede, stvarno je lik za 10.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10886
18.5.2011 15:31:10   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical

skvo ja sam skontala opet se sisati pred kontrolu da vaga pokaze manje user posted image   i obuci nesto lagano skroz, necu ja vise u farmerkama...user posted image pa mi on vaga farmerke i sve ostalo...eee a jel te ruzi za farbanjeuser posted image meni davno zabranio i to ono kao ti de ako smijesuser posted image a ja hocuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sweet user posted image ja se slomim vec dok se okupam i depliliram,a sta cu tek poslije... e taman nek si mi rekla-ja bas razmisljala kakva treba da bude ta TORBA za bolnicuuser posted image kesa mi nije pala na pametuser posted image

U Tz ovdje kazu da ako poneses torbu kazu ti da pretrpas u kese, mozes samo manji neseser sa kozmetikom ponijet i kesu/kese..
Selma, sta me zezasuser posted image
Evo druzit cu se s vama dok mm ne dodje iz kupovine pa vam s eonda javnem aBd nakon pregledauser posted image

Neposredna veza do poruke: 10887
18.5.2011 15:33:39   
Selma.A.M
Jes-jes kod nas samo kesa prolazi gdje god da idete user posted image user posted image ...A kesa se da njima pa oni na njoj napišu ime i prezime,pa kad se porodiš i kreneš u sobu oni ti je donesu user posted image ...Kod mene je bila kesa iz DM-a Tu me cijene-tu kupujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............

Neposredna veza do poruke: 10888
18.5.2011 15:35:21   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Jes-jes kod nas samo kesa prolazi gdje god da idete user posted image user posted image ...A kesa se da njima pa oni na njoj napišu ime i prezime,pa kad se porodiš i kreneš u sobu oni ti je donesu user posted image ...Kod mene je bila kesa iz DM-a Tu me cijene-tu kupujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............

I kod mene je isto tauser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10889
18.5.2011 15:36:28   
Selma.A.M
Joj žene muž mi dirao Playboy časopise user posted image user posted image user posted image user posted image ,sad mu poslala poruku na mob nikad brže nije odgovorio,kaže tražio papira da nešto zapiše user posted image user posted image user posted image user posted image ...Pa kud nađe fioku na vrhu ormara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Ima krv da mu pijem u naredna dva mjeseca user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10890
18.5.2011 15:39:03   
mea29
joj ja sam skoro zaspala gledajuci u racunar, dusa mi spava, ali sam se tako slatko nasmijala Selminom postu, odmah sam se razbudila ha ha ha  ha 

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 10891
18.5.2011 15:39:06   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Joj žene muž mi dirao Playboy časopise user posted image user posted image user posted image user posted image ,sad mu poslala poruku na mob nikad brže nije odgovorio,kaže tražio papira da nešto zapiše user posted image user posted image user posted image user posted image ...Pa kud nađe fioku na vrhu ormara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Ima krv da mu pijem u naredna dva mjeseca user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10892
18.5.2011 15:40:12   
sweet insanity
Ja da se zamsijem ispod citata ono kliknem na potvrdi...aman sto ja danas  sa ovim postovima se gubimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10893
18.5.2011 15:41:56   
ziki
Biti ili ne biti pitanje je sad, jesti i dobit napad kiseline, kašlja i sručit se od bola ili umrijet od gladi i samim tim se mrtva gladna sručit???
Ni ovaj playboy ne može da mi odagna misli od praznog stomakauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 10894
18.5.2011 15:44:00   
Selma.A.M
Joj Ziki dotle došlo ? Baš mi je žao....Ja hvala Bogu nemam problema sa probavom,jedem za sad normalno i nemam žgaravicu... user posted image  

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 10895
18.5.2011 15:45:59   
ziki
Nije bilo strašno dok nije počelo ovo ispod rebra da me boli, boli dok kašljem, a kašljem od kiseline. Odoh po nešto slano valjd aneće od tog kiselina

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 10896
18.5.2011 15:46:47   
sweet insanity
Ziki, probaj poslije jela kisele pit..ja nemam zgaravicu hB al nekad me uhvati mucnina ko npr sinoc kad sma pojela 80 grama dorine pa pola porcije cevapa sto je ostalo mm-u i opet na to onih 20 grama cokolade sot je ostalo....tako mi je bilo lose al sma uzela kiselu i masline i hB proslo....

Neposredna veza do poruke: 10897
18.5.2011 15:47:45   
Anoniman
Mi samo da vam mahnemo, odosmo par dana kod bake i dede i necemo imati net...odoh nas pakovati user posted image

Neposredna veza do poruke: 10898
18.5.2011 15:48:25   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: ziki

Nije bilo strašno dok nije počelo ovo ispod rebra da me boli, boli dok kašljem, a kašljem od kiseline. Odoh po nešto slano valjd aneće od tog kiselina

Izdrži još malo,eno piše  36 dana aBd...  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 10899
18.5.2011 15:48:49   
babilon
zene drage, nisam se logovala ne paaaaaaaaaaaaaaaamtim! Uzas, ali iz opravdanih razloga :D naime, ova bebica moja izgleda nafakli pravo biche hihihi, dobila posao, pocela raditi :D ;D ;D bas sam se bila iznenadila, s obzirom da sam prestala traziti posao i eto nadje on mene :D.

Ne znam ni je li se iko porodio? Ako jete, zelim brz oporaavk a bebici duuuuug, sretan, zdrav i nafakali zivot :D

Ja sam trenutno u 17oj sedmici, super se osjecam hB, trebaala ove sedmice na pregled ali nikako ad odem, pa cu slijedece aBd :D radujem se Divanovicu :))) dobila sam knjigu 'sta ocekivati kad ocekujes' interesantna je, jer ima dosta odgovora na pitanja, a nigdje slike :/ to je mana :))))))

cmoka svima redom! user posted image user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 10900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  434 435 [436] 437 438   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  434 435 [436] 437 438   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *