Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 14:15:04
Semica
Evo i ja da vas pozzz :)
Dobro mi doslo sto sam sve ovo procitala (mislim na stvari koje treba ponijeti u bolnicu), jer je ovo prva beba koju cekam pa sam neiskusna...Ako ima jos neki savjet za mene-samo pisite :) Jest da imam jos poprilicno mnogo do poroda ali savjeta meni nikad dosta :))))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 14:24:20
mea29
IZVORNA PORUKA: animagical
mea jel ti neko rekao da ti je curica ili si to tako uplanirala ko mm? posto vidim sve roze gledas
jos mi niko nista nije rekao :( cekam pregled k'o ozeblo sunce :) oduvijek sam razmisljala o djevojcici ali sad gledam i male farmerke i kosuljice...neka bude zivo i zdravo i zensko sto bi rekla moja mama....ha ha ha a moj muz isto to, samo u nastavku da pi pi "stojeci"....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 14:28:11
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia
Meni je prije nego sto cu ostati trudna tiha zelja bila curica a sad ko luda sve nesto kontam bice djecak, a niko mi nista nije rekao konkretno
i meni se isto cini...valjda sto sam tako zarko zeljela djevojcicu prije, sad sam sigurna da ce biti djecak...i svejedno mi je, samo da sve bude dobro...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 14:31:34
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29
Meni je prije nego sto cu ostati trudna tiha zelja bila curica a sad ko luda sve nesto kontam bice djecak, a niko mi nista nije rekao konkretno
i meni se isto cini...valjda sto sam tako zarko zeljela djevojcicu prije, sad sam sigurna da ce biti djecak...i svejedno mi je, samo da sve bude dobro...
Ma naravno, i da ne saznam do kraja trudnoce isto bi mi bilo samo nek je zivo i zdravo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 14:33:17
Sensia
pa da mi smo u par dana, i meni je rekla da joj se javim pocetkom juna da zakazemo termin..... ja sve kontam da joj se ranije javim. kao da ce ona sad provjeravat kad mi je rekla na nalazu pise kontrola za cca mjesec dana
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 14:36:13
ziki
Pa pošto ne možete da isčekate UZ dođite kod mene na kafu da vas upoznam sa kolegama, oni to naučno-babskom metodom odokativno pogađaju
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 14:37:29
animagical
sensia iduci ti ide expertni uzv koji mozes raditi izmedju 18-22 sedmice, pa kad tebi bolje odgovara tako da slobodno javi i za dvije sedmice pregledace bebine organe malo detaljnije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 14:38:14
mea29
pa da mi smo u par dana, i meni je rekla da joj se javim pocetkom juna da zakazemo termin..... ja sve kontam da joj se ranije javim. kao da ce ona sad provjeravat kad mi je rekla na nalazu pise kontrola za cca mjesec dana
ha ha ha meni je napisala pocetak juna otprilike 20 sedmica...a ja se narucila u 19 sedmici...jednu sam joj "ukrala" svjesno...pravit cu se blesava reci cu pa pocetak juna je,a ja citam kako pise i bukvalac sam...ma ko bi izdrzao jos jednu i ovo mi je previse
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 14:41:44
ziki
IZVORNA PORUKA: animagical
IZVORNA PORUKA: ziki
Pa pošto ne možete da isčekate UZ dođite kod mene na kafu da vas upoznam sa kolegama, oni to naučno-babskom metodom odokativno pogađaju
jel to imas neke muske mahaluse? oni su gori nego kakve babe...
da da, imam divne kolege al obavezno ponesite sliku prije trudnoće da odrede jete li se proljepšlae ili ne
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 14:44:17
Sensia
ha ha ha meni je napisala pocetak juna otprilike 20 sedmica...a ja se narucila u 19 sedmici...jednu sam joj "ukrala" svjesno...pravit cu se blesava reci cu pa pocetak juna je,a ja citam kako pise i bukvalac sam...ma ko bi izdrzao jos jednu i ovo mi je previse
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 14:49:40
mea29
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 14:50:32
ziki
Meni su pogodili oba puta, mislim sad u džepu nosam sliku malog piše ko dokaz, al kolege ne griješe (mogli bi otvorit agenciju ako propadnu u struci )