|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  433 434 [435] 436 437   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.5.2011 14:11:51   
animagical
hehe a pitanje je bil to moglo na ono debelo dijeteuser posted image odmah cu ja njega u skolu upisati vidim hih

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10851
18.5.2011 14:13:32   
mea29
IZVORNA PORUKA: palachinken

user posted image user posted image user posted image
http://www.trumpette.com/socks/socks-girl/socks-girl-baby

Kako će ebay da radi user posted image

jao pa oni imaju svega...jeste li vidjeli kakve cipelice imaju...coolerske prave :)

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10852
18.5.2011 14:15:04   
Semica
Evo i ja da vas pozzz :)

Dobro mi doslo sto sam sve ovo procitala (mislim na stvari koje treba ponijeti u bolnicu), jer je ovo prva beba koju cekamuser posted image pa sam neiskusna...Ako ima jos neki savjet za mene-samo pisite :) Jest da imam jos poprilicno mnogo do poroda ali savjeta meni nikad dosta :))))

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10853
18.5.2011 14:15:22   
mea29
ha ha ha

http://www.trumpette.com/minnie-hat.html

http://www.trumpette.com/mickey-hat.html

pregledajte sve ...da se razbolite :)

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 10854
18.5.2011 14:17:07   
animagical
mea jel ti neko rekao da ti je curica ili si to tako uplanirala ko mm?user posted image posto vidim sve roze gledasuser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 10855
18.5.2011 14:24:20   
mea29
IZVORNA PORUKA: animagical

mea jel ti neko rekao da ti je curica ili si to tako uplanirala ko mm?user posted image posto vidim sve roze gledasuser posted image

jos mi niko nista nije rekao :(  cekam pregled k'o ozeblo sunce :) oduvijek sam razmisljala o djevojcici ali sad gledam i male farmerke i kosuljice...neka bude zivo i zdravo i zensko sto bi rekla moja mama....ha ha ha a moj muz isto to, samo u nastavku da pi pi "stojeci"....

Neposredna veza do poruke: 10856
18.5.2011 14:24:46   
Sensia
Meni je prije nego sto cu ostati trudna tiha zelja bila curica a sad ko luda sve nesto kontam bice djecak, a niko mi nista nije rekao konkretno

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 10857
18.5.2011 14:27:21   
Sensia
Mea kad ti je pregled? i ja ga cekam ko luda, da mi je sve sto prije, da vidim bebi i da je sve ok

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 10858
18.5.2011 14:28:11   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

Meni je prije nego sto cu ostati trudna tiha zelja bila curica a sad ko luda sve nesto kontam bice djecak, a niko mi nista nije rekao konkretno

i meni se isto cini...valjda sto sam tako zarko zeljela djevojcicu prije, sad sam sigurna da ce biti djecak...i svejedno mi je, samo da sve bude dobro...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10859
18.5.2011 14:31:29   
mea29

Mea kad ti je pregled? i ja ga cekam ko luda, da mi je sve sto prije, da vidim bebi i da je sve ok

3.6. uvz ...jedva cekam da vidim bebi i da li je sve dobro...to ce biti nakon 6 sedmica...bas je dugo cekati toliko preglede

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10860
18.5.2011 14:31:34   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

i meni se isto cini...valjda sto sam tako zarko zeljela djevojcicu prije, sad sam sigurna da ce biti djecak...i svejedno mi je, samo da sve bude dobro...

Ma naravno, i da ne saznam do kraja trudnoce isto bi mi bilo user posted image  samo nek je zivo i zdravo

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 10861
18.5.2011 14:33:17   
Sensia
pa da mi smo u par dana, i meni je rekla da joj se javim pocetkom juna da zakazemo termin..... ja sve kontam da joj se ranije javim. kao da ce ona sad provjeravat kad mi je rekla user posted image  na nalazu pise kontrola za cca mjesec dana

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 10862
18.5.2011 14:36:13   
ziki
Pa pošto ne možete da isčekate UZ dođite kod mene na kafu da vas upoznam sa kolegama, oni to naučno-babskom metodom odokativno pogađajuuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10863
18.5.2011 14:37:29   
animagical
sensia iduci ti ide expertni uzv koji mozes raditi izmedju 18-22 sedmice, pa kad tebi bolje odgovarauser posted image tako da slobodno javi i za dvije sedmiceuser posted image pregledace bebine organe malo detaljnije

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10864
18.5.2011 14:38:12   
animagical
IZVORNA PORUKA: ziki

Pa pošto ne možete da isčekate UZ dođite kod mene na kafu da vas upoznam sa kolegama, oni to naučno-babskom metodom odokativno pogađajuuser posted image

jel to imas neke muske mahaluse? oni su gori nego kakve babe...

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 10865
18.5.2011 14:38:14   
mea29

pa da mi smo u par dana, i meni je rekla da joj se javim pocetkom juna da zakazemo termin..... ja sve kontam da joj se ranije javim. kao da ce ona sad provjeravat kad mi je rekla user posted image  na nalazu pise kontrola za cca mjesec dana

ha ha ha meni je napisala pocetak juna otprilike 20 sedmica...a ja se narucila u 19 sedmici...jednu sam joj "ukrala" svjesno...pravit cu se blesava reci cu pa pocetak juna je,a  ja citam kako pise i bukvalac sam...ma ko bi izdrzao jos jednu i ovo mi je previse user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10866
18.5.2011 14:41:44   
ziki

da da, imam divne kolege user posted image al obavezno ponesite sliku prije trudnoće da odrede jete li se proljepšlae ili neuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 10867
18.5.2011 14:44:17   
Sensia

ha ha ha meni je napisala pocetak juna otprilike 20 sedmica...a ja se narucila u 19 sedmici...jednu sam joj "ukrala" svjesno...pravit cu se blesava reci cu pa pocetak juna je,a  ja citam kako pise i bukvalac sam...ma ko bi izdrzao jos jednu i ovo mi je previse user posted image

hehehe ma naravno user posted image  ne moze skodit

kod koga vodis trudnocu?

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 10868
18.5.2011 14:45:50   
Sensia

da da, imam divne kolege user posted image al obavezno ponesite sliku prije trudnoće da odrede jete li se proljepšlae ili neuser posted image

Nista ako nemaju 4D user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 10869
18.5.2011 14:46:25   
animagical

uh...jadna tiuser posted image nego-sta su tebi rekli?

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 10870
18.5.2011 14:49:40   
mea29

hehehe ma naravno user posted image  ne moze skodit

kod koga vodis trudnocu?

U Skerlicevoj,  dr. Kulenović , a ti?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10871
18.5.2011 14:50:32   
ziki
Meni su pogodili oba puta, mislim sad u džepu nosam sliku malog piše ko dokaz, al kolege ne griješeuser posted image (mogli bi otvorit agenciju ako propadnu u struciuser posted image )

Neposredna veza do poruke: 10872
18.5.2011 15:00:36   
animagical
oo Boze pa oni bas ko kakve tetke i spol pogadjajuuser posted image e gdje ih samo nadjeuser posted image joooj kako me zigaju krsta pa niz nogu krene, ne mogu da maknem....uh

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 10873
18.5.2011 15:08:20   
mea29

oo Boze pa oni bas ko kakve tetke i spol pogadjajuuser posted image e gdje ih samo nadjeuser posted image joooj kako me zigaju krsta pa niz nogu krene, ne mogu da maknem....uh

i mene isto ali samo sa lijeve strane, kroz guzu i u nogu udari... jedva se okrenem u krevetu ako lezim na ledjima slucajno, inace sam uvijek na boku.

Neposredna veza do poruke: 10874
18.5.2011 15:14:25   
Skvo RR
Haj zene..ja se sisnula..i malo osvjezila pramenove (nisam odavno ima mjesec i pouser posted image ) i sada se sepurim po kuci...
Kako ste mi...?

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 10875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  433 434 [435] 436 437   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  433 434 [435] 436 437   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *