|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  457 458 [459] 460 461   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
22.5.2011 12:12:03   
Semica
ja sam na stupinama B8

A vidjela sam na jednoj slici sa ulzvuka da Gift ide kod dr.Blitvic-u mom komsiluku :))))

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 11451
22.5.2011 12:18:11   
sweet insanity
I ja sam isla kod dr Blitvic, mi smo ti ovdje u Kulama kod trznog u komsilukuuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 11452
22.5.2011 12:20:07   
Semica
ja sam isla kod dr Blitvic samo prva 2 puta...eeeee komsiniceeeeeee :DDDDD da vam mahnem s balkona-a vi se pravite da vidite :DDDD

Neposredna veza do poruke: 11453
22.5.2011 12:29:05   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Semica

ja sam isla kod dr Blitvic samo prva 2 puta...eeeee komsiniceeeeeee :DDDDD da vam mahnem s balkona-a vi se pravite da vidite :DDDD

KOd koga sad ides? Ja sam isla kod nje da utvrdim trudnocu pa sam onda bil u Austriji 2 mjeseca pa tamo vodila trudnocu, a ovdje sma nastavila kod Blitvicke i sad pred porod idem povremeno na UKC radit ctg......Blitvicka mi je OK skroz, ti odustala od nje? Mahnem i ja tebi s balkonauser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 11454
22.5.2011 12:52:45   
Semica
Sad idem u dom zdravlja jer imam zdravstveno osiguranje.Isla sam kod nje u sedmoj i jedanaestoj sedmici.Medjutim u jedanaestoj sedmici je trazila misljenje dr.Balic jer se kod bebice na glavi stalno tamna tackica pojavljivala i da bi bila sigurna da je sve ok (jer je ona tako mislila) trazila je drugo misljenje...I iskreno uopce mi se nije svidjelo kako se dr.Balic postavila prema meni-bila je totalno bezosjecajna...Uocila je neku razliku izmedju lijeve i desne strane mozga kod bebe,rekla mi da za 2 sed dodjem na kontrolu i ako se to ne povuce da moram prekinut trudnocu(nije epomenula ni jednu drugu pretragu,neki nalaz,amniocentezu ili ness sl.)
...tek tako mi to kaze..bez ikakvog razumijevanja,saosjecanja ili cega vec...ne znam ni sama...Jos izlazi zamnom i govori u punoj cekaonici sestrama da je moj pregled kostao 50KM...i koji je pregled bio..mislim nema smisla-kao ljekar to treba da zadrzi za sebe a ne cijela cekaonica da zna-sta da sam npr imala neku spolnu bolest kao djevojka prije mene sto je bila i sto je isto tak u punoj cekaonici rekla sta joj je...cccccc al hajd...
Nakon toga su mi mnogi savjetovali da idem dr.Omeragicu...i u 13toj sedmici odem njemu...eeee ono je rec profesionalac...45 minuta je pregled trajao...i on je vidio neku blagu asimetriju ali je rekao da to ne mora uopce da znaci nesto lose ali da bih ja bila rahat da uradim amniocentezu i provjerim genetsku tj.hromosomsku strukturu bebe.To sam i uradila i HVALA BOGU nalaz je bio uredan-tako sam u saznala da nosim curicu :)
Posto ja ne radim-a pregleda je bilo vise od ocekivanih koje sam morala platiti-prebacim se u dom zdravlja...i tu sam i sad :)

Eto napisa ja svasta...nadam se da ti nece biti mrsko citati ( a i ostalima koji se za to odluce) :)

Neposredna veza do poruke: 11455
22.5.2011 13:43:27   
Bebica11
Kako ste mi zenice

Danas nas slabo, samo ovi sto moraju lezati i neko ko se slucajno potrefio kuciuser posted image

Mi smo hB dobro danas, mm je tu pa i vrijeme brze leti al ne odolim da ne provirim sta ima novo ovdje.

Semice, bas strasno sto su te istrzali i jos taj komentar "moraces prekinuti trudnocu", mozda neko nece prekinuti trudnocu i da bude nesto ne daj Boze, a oni su navikli redom sve "ubijati". Ja nisam protiv abortusa kad se mora, kao npr kod mene kad moraju iscistiti maternicu jer je beba VEC mrtva ali kad oni pocnu odlucivati-prekinuces...ma..user posted image . Meni se svidio dr Vernes, on je imao par korektnih komentara o tome kada je bio na Pinku...uhhh

Sutra mm ide na put pa odoh mami..juuuupiiiiuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 11456
22.5.2011 13:52:09   
Semica
Hvala na lijepim rijecima..na svu srecu eto sve se dobro zavrsilo i sad sam mirna i uzivam u trudnoci...user posted image

I meni je zao sto si ti imala losih iskustavauser posted image Ali,sta cemo...treba se izboriti sa svim sto nam zivot donese.

uzivaj kod mamija :D

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 11457
22.5.2011 14:00:39   
Bebica11
I jos da kazem da smo napunili danas 11 sedmica hB i usli smo u 12. HVALA BOGUuser posted image

iii da se pozalim da uvece sanjam kako ganjam mm po nekim zgradama da se osamimouser posted image a nikako da uganjamuser posted image , sreca pa ode na put a i ja mami da malo zaboravim dok smo u apstinencijiuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 11458
22.5.2011 14:02:55   
Semica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 11459
22.5.2011 14:56:27   
animagical
gdje ste zeneuser posted image j sam na nogama odavno, ali sve neki gosti...tacno me ovo nekad nervira...narocito oni sto ulete na 10 minuta a imas iza njih pospremati isto ko da su normalno sjedili, ali doci ce naravno oni pravo...pih... mm s drugom sjedi, al on je ono domaci, pa ja i legnem spavati i sta mi nahoda... sta im kod vas?
kisauser posted image al zato eto na rucak drugih gostiju....

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 11460
22.5.2011 15:01:18   
Semica
Hello animagical...svi su izgleda pobjegli negdje iz kuce...I ja evo oprala sudje, stavila slike stomacica svog tamo u jednoj od tema da se i ja pohvalim svojim heheh i odoh prosetat do muzica na posao pa cemo skupa kucici...Nadam se da ce neko uskoro doci da ti pravi drustvo...

a sto se gostiju tice...ja se prije mjesec i nesto udala pa mi svaki dan neko dolazi..Ni sama ne znam kako izdrzavam to...Kad muzicu ili meni tel zazvoni digne mi se kosa na glavi zato sto znam da neko hoce da se najavi...

Jedva cekam da prodje sva ova frka -trka da uzivam sa svojim cojkom u braku -NASAMO :D hehehe

Jubac

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 11461
22.5.2011 15:08:31   
animagical
heheh uh kad se sjetim tih prvih gostijuuser posted image bilo ih je puno, al eto kako su prosle dvije godine drago mi je da su dolazili...sad sve znam ko nam nije dosaouser posted image elem-bice ti drago kasnijeuser posted image ja samo volim kad dodju da makar i sjednu, a ne ko da vatre uzmu i bjezi preko vrata...
evo upravo neko zvoni, cmokuser posted image ih pa kad na babine krenuuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 11462
22.5.2011 15:08:46   
sweet insanity
Evo i mene, bila u setnji, stavila rucak da se pece i evo da se malo javim. Semice, bas mi je zao sto si prosla kroz sve to sa doktorima ali eto hvala Bogu dragom sve je OK i sada mozes uzivatiuser posted image Bebice, cestitam na 12. sedmiciuser posted image Nedjeljom haman slabo zenica na RR. ja sam danas tu, mm odmara pa nece puno za komp, evo ga usisava i brise parkete, duša mojauser posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 11463
22.5.2011 15:12:41   
Semica
Sweet ,i tebi hvala na lijepim rijecima...
ja se tek sad spremam za setnju :D

nadam se da me nece kisa uhvatitiuser posted image

Eto pa se cujemo kad dodjem (ako muzic ne bude zauzeo komp user posted image )

Neposredna veza do poruke: 11464
22.5.2011 15:14:53   
animagical
lazna uzbuna, nisu jos gostiuser posted image nego da se pohvalim, juce sam uspjela samostalno nalakirati nokte na nogamauser posted image sweet skripi li sta, da se nisi otskrinulauser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 11465
22.5.2011 15:17:14   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical

lazna uzbuna, nisu jos gostiuser posted image nego da se pohvalim, juce sam uspjela samostalno nalakirati nokte na nogamauser posted image sweet skripi li sta, da se nisi otskrinulauser posted image

user posted image Joj, pišem ja baš jutros kako su me bolovi pojaki probudili oko 3 i oko 4 i trajali jedno pola sata pa stali, sad evo pomlao osjetim ko predmenstrualne bolove ali uglavnom u stomaku, pravi kaze vise preovladavaju u ledjima pa idu prema stomi, mozda sam se samo malo jos odškrinulauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11466
22.5.2011 15:19:57   
Sonja
haj evo i mene kod mamijauser posted image
juce mm bio rodjendan pa isli na jezero i nocili joj isam ni oka sklopila pa sam danas kao bolesnauser posted image

semice zao mi je sto si morala kroz sve to proci ali eto hb pa je beba ureduuser posted image user posted image
moze pricat ko sta hoce ali ja Balice ne podnosim,jezim se od tog prezimena..imala sam bas ruzno iskustvo s njim...al hajd sve se zaboravi i krene dalje
ko ti vodi trudnocu u DZ

bebice samo ti odmaraj eto i 12.sed dodjeuser posted image user posted image user posted image

animagical sto te hoce gostiuser posted image
nama se jedno vrijeme navalili jedni te isti pa nikad ljudi da odu i eto ih svaki danuser posted image user posted image user posted image
al hb pa ih nema vec neko vrijeme jer sam vec bila pop......user posted image

kako su nam sweet,selma,sanela,gift,skvo,malena, i ostale
sorry ako sam nekog zaboravila a sigurno jesamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 11467
22.5.2011 15:21:12   
sweet insanity
Evo Sonja, ja napisah u postu prije tvoguser posted image Cestitke tm povodom rodjendana sa zakasnjenjemuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 11468
22.5.2011 15:23:52   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Sonja

juce mm bio rodjendan pa isli na jezero i nocili joj isam ni oka sklopila pa sam danas kao bolesnauser posted image

semice zao mi je sto si morala kroz sve to proci ali eto hb pa je beba ureduuser posted image user posted image
moze pricat ko sta hoce ali ja Balice ne podnosim,jezim se od tog prezimena..imala sam bas ruzno iskustvo s njim...al hajd sve se zaboravi i krene dalje
ko ti vodi trudnocu u DZ

bebice samo ti odmaraj eto i 12.sed dodjeuser posted image user posted image user posted image

nama se jedno vrijeme navalili jedni te isti pa nikad ljudi da odu i eto ih svaki danuser posted image user posted image user posted image

sorry ako sam nekog zaboravila a sigurno jesamuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 11469
22.5.2011 15:27:07   
Sonja
hvalauser posted image

ma nemora znaciti da je svakom u predjelu ledja
meni je pocelo prvo u stomaku bas kao menst. a kasnije tek u ledja opucalo
samo hodaj ako te spopadnu bolovi lakse ces se i otvarat i sve a kad bol uhvati stani prodisi i nastavi dalje sve dok ne prigusti hehehe
sad ce to jos malo..mene trema nesto hvata ko da sam ja na reduuser posted image user posted image user posted image bas saam se uzivila u to da si skroz blizuuser posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 11470
22.5.2011 15:31:22   
Sonja
aaaaa sorryyyy
hannice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako tvoje bebare

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 11471
22.5.2011 15:31:49   
palachinken
Potjerao nas pljuščina s vikendice,a sad taman vrijeme za spavat user posted image To kome dijete u stomaku dopušta, moja user posted image baš i ne suosjeća s mamom kojoj je od roštilja opao pritisak.

Sonja, tvom mužu sretan rođendan!

Vi o gostima....uh meni teško padaju gosti u zadnji kraj, a pogotovo oni bezobzirni što zasjednu, a ja se usučem i razvratim od zijevanja. A pride sam i zaboravna, baš ko babe iz onog vica kad pravi kafu 30 puta. A ni ja ne mogu dugo sjediti kod nekog. Da mi nema ovog muža, postala bih pravo asocijalna, ali eto on me natjera da odem među ljude user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 11472
22.5.2011 15:33:17   
sweet insanity

hvalauser posted image

ma nemora znaciti da je svakom u predjelu ledja
meni je pocelo prvo u stomaku bas kao menst. a kasnije tek u ledja opucalo
samo hodaj ako te spopadnu bolovi lakse ces se i otvarat i sve a kad bol uhvati stani prodisi i nastavi dalje sve dok ne prigusti hehehe
sad ce to jos malo..mene trema nesto hvata ko da sam ja na reduuser posted image user posted image user posted image bas saam se uzivila u to da si skroz blizuuser posted image user posted image user posted image

Pa eto zvanicno jos 16 dana al dr. kaze da ce vjerovatno ranije krenut  pa ja lagano ocekujem . Od jutros kao d ami je neko strah odnio.....potajno sam se nadala da ce krenutuser posted image Za sada vidim da su ti koji nisu "tajmirani" nego traju pola sata pa nema ih par sati pa opet i ond anema pola dana pa opet i tak, nemaju sad neko odrednjeno vrijeme ponavljanja......prosli put kad me je boljelo ispostavilo se da sma se otvorila prst...

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 11473
22.5.2011 15:35:06   
Sonja
javno obecavam da vise necu pitati za pojedince jer uvijek nekoga izostavimuser posted image
od sad"kako ste mi sve djuture"user posted image

< Poruku je uredio Sonja -- 22.5.2011 15:37:09 >

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 11474
22.5.2011 15:38:39   
Semica

ko ti vodi trudnocu u DZ

Jasminka Dragovic mi vodi trudnocu u DZ-jako fina...zadovoljna sam :) Ahh i ja sam se eto pocela jeziti kad neko spomene B od Balica...mah...niikad vise njima u ruke!!!

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 11475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  457 458 [459] 460 461   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  457 458 [459] 460 461   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *