Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 11:19:20
mea29
babilon i meni je sada zlo od spostvenog dorucka...cekam kolegicu kozu da se vrati sa pauze pa da odem kupiti kolu da malo provarim ovu krajnje ludu kombinaciju izgleda da mi nece vise pasti na pamet da ovo jedem ha ha ha
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 11:24:30
Bebica11
IZVORNA PORUKA: mea29
babilon i meni je sada zlo od spostvenog dorucka...cekam kolegicu kozu da se vrati sa pauze pa da odem kupiti kolu da malo provarim ovu krajnje ludu kombinaciju izgleda da mi nece vise pasti na pamet da ovo jedem ha ha ha
zenice i to sam vas htjela pitati, vidim dosta trudnica pije gazirano, ja nikako, sve nesto izbjegavam i strah me , samo bas bas kad ne mogu izdrzati kad mm kupi sebi 2l uzmem pola case
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 11:26:08
mea29
IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1
Mea blago teb, još ako budu pune mlijeka bit ćeš Milkosu konkurencija, nadam se da se ne ljutiš na malu šalu
ma kakvi draga ali stvarno mislim da cu imati problema sa tolikim grudima...jedino je mm sretan, iako su oduvijek bile velike sad kad me pogleda oci kao federi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 11:26:32
palachinken
IZVORNA PORUKA: Bebica11
zenice i to sam vas htjela pitati, vidim dosta trudnica pije gazirano, ja nikako, sve nesto izbjegavam i strah me , samo bas bas kad ne mogu izdrzati kad mm kupi sebi 2l uzmem pola case
Pa u principu ne valja, ali meni nekad sjedne ko budali šamar. Naravno popijem čašu fanta orange (nikad do trudnoće je nisam pila), ne slistim cijelu klipaču.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 11:27:51
Ivanaiva1
Bebice men da nije bilo cole prvih 3 mjeseca ja bi umrla koliko mi je znalo biti muka :-D
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 11:29:39
mea29
vala palachinken ja cu zaokruziti na 4 sata... ha ha ha
bebice sto se tice gaziranog i ja izbjegavam velike kolicine naravno ali s vremena na vrijem popijem casu kole, i kiselu, ne pijem tonik i tome slicno jer sam cula da ima neku supstancu koja nije bas dobra...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 11:30:46
Sensia
sensia gdje cu kupiti taj hamamelis i koliko kosta :) nije los ni taj sprej sto spomine IvanaIva da opustimo noge...srecom moje jos ne oticu ali duuuugo ljeto je pred nama ....
sad cu da pitam mamu jer mi je ona to kupila ( i ona ga koristi) cini mi se u nekoj biljnoj apoteci u hrasnom. odmah je zovem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 11:30:52
DIJAMANT
DIJAMANT gdje se kupuje ta PREGNACARE krema(s obzirom da cu i ja nakvasat u ovoj trudnoci ) i koliko kosta i koliko cesto se mazes...smotana sam ti ja
a mea je pitala za ovo drugo, cekamo odgovor
Ja sam tu kremu kupovala u apoteci Farmacija. Ne znam ima li kod vas u Sa. Mogu ti reći da nije bila jeftina s obzirom na to koliko kratko mi je trajala. Ja sam se "lijepila" svaki dan najmanje 2x dnevno. Sad nemam vremena toliko. Sad se namažem jednom u 3 dana. Ko kad imam malog nemirka, pa dok ja s njim i oko njega, nemam baš vremena za sebe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 11:37:28
24a trudna
Mea29 i ja sam povratila. Otisla na dorucak i taman pocela da jedem pa trcı to toaleta, svi u firmi su sad skontali da sam u drugoj dimenziji ako nisu prije:) İ meni bi godila cola uhh
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 11:37:49
Bebica11
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
DIJAMANT gdje se kupuje ta PREGNACARE krema(s obzirom da cu i ja nakvasat u ovoj trudnoci ) i koliko kosta i koliko cesto se mazes...smotana sam ti ja
a mea je pitala za ovo drugo, cekamo odgovor
Ja sam tu kremu kupovala u apoteci Farmacija. Ne znam ima li kod vas u Sa. Mogu ti reći da nije bila jeftina s obzirom na to koliko kratko mi je trajala. Ja sam se "lijepila" svaki dan najmanje 2x dnevno. Sad nemam vremena toliko. Sad se namažem jednom u 3 dana. Ko kad imam malog nemirka, pa dok ja s njim i oko njega, nemam baš vremena za sebe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 11:41:12
Bebica11
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
cure zuckasti iscjedak nije samo od utrogestana, nego je to trudnicki tzv. suncani iscjedak bitno je da nema neku drugu boju, smedjkastu ili zuto zelenu...
nadam se da je to taj suncani, ono svijetlo zut nije smedj ni zelen...nadam se samo da nije neka upalica jer sam istraumirana bakterijama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 11:41:53
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia
sensia gdje cu kupiti taj hamamelis i koliko kosta :) nije los ni taj sprej sto spomine IvanaIva da opustimo noge...srecom moje jos ne oticu ali duuuugo ljeto je pred nama ....
hvala srce si
sad cu da pitam mamu jer mi je ona to kupila ( i ona ga koristi) cini mi se u nekoj biljnoj apoteci u hrasnom. odmah je zovem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 11:42:14
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: 24a trudna
Mea29 i ja sam povratila. Otisla na dorucak i taman pocela da jedem pa trcı to toaleta, svi u firmi su sad skontali da sam u drugoj dimenziji ako nisu prije:) İ meni bi godila cola uhh
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 11:44:03
Anica1
Ni ja ne pijem gazirano, rijetko uzmem gutljaj kole kad bas ne mogu da odolim.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 12:12:06
babilon
ja asm brate kupila jucer schweppes tangarine, za vikend cu je spucat, sanjala asm je sinoc ;))
i ja sam izbjegavala gazirano, ali nekad, fakat legne ko budali asmar... mislim da ni u cemu ne teba pretjerivati, pa ce biti dozvoljeno, koilko toliko ;))))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 12:13:38
Sandrich
IZVORNA PORUKA: 24a trudna
Ja sam iz bizine tuzle a trudnocu mi vodi Dr. Azra Blitvıc a takoder sam isla neki dan na 4 D ultrazvuk kod Dr. Balica. Zadovoljna sam do sada pa vidjecemo... guram nekako iz dana u dan uglavnom budem umorna, spava m se punooo... termin mi je 08.12.2011 :))))))))) jedva cekam
Dobrodoslaaa
Palchinken cestitam i ja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 12:16:58
Gift
helo helo..ja sam danas hepi..bili na kontroli i bebica je savrseno bubrezi su sad fb dobro uh toliko sam se isikirala...ja nastavljam sa terapijom i ne smijem se vise debljat kontrola za 15 dana, al kako god nek je bebce u redu.. pao mi je veliki kamen sa srca, ovo je nakon duzeg vremena da se od dr. vratim sretna i zadovoljna.. eto tako, da vam prenesem izvjestaj, a sad odo malo da vas citam...