|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  643 644 [645] 646 647   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
17.6.2011 11:19:20   
mea29
babilon i meni je sada zlo od spostvenog dorucka...cekam kolegicu kozu da se vrati sa pauze pa da odem kupiti kolu da malo provarim ovu krajnje ludu kombinaciju user posted image user posted image user posted image user posted image izgleda da mi nece vise pasti na pamet da ovo jedem ha ha ha 

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16101
17.6.2011 11:20:59   
mea29
hoce li nam neko izracunati koliko ima jos do kraja radnog vremena ha ha ha 

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16102
17.6.2011 11:23:12   
Bebica11
DIJAMANT gdje se kupuje ta PREGNACARE krema(s obzirom da cu i ja nakvasat u ovoj trudnociuser posted image ) i koliko kosta i koliko cesto se mazes...smotana sam ti jauser posted image

a mea je pitala za ovo drugo, cekamo odgovoruser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16103
17.6.2011 11:24:30   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: mea29

babilon i meni je sada zlo od spostvenog dorucka...cekam kolegicu kozu da se vrati sa pauze pa da odem kupiti kolu da malo provarim ovu krajnje ludu kombinaciju user posted image user posted image user posted image user posted image izgleda da mi nece vise pasti na pamet da ovo jedem ha ha ha 

zenice i to sam vas htjela pitati, vidim dosta trudnica pije gazirano, ja nikako, sve nesto izbjegavam i strah meuser posted image , samo bas bas kad ne mogu izdrzati kad mm kupi sebi 2l uzmem pola case

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16104
17.6.2011 11:24:57   
palachinken
4h 36min user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16105
17.6.2011 11:26:08   
mea29
IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1

Mea blago teb, još ako budu pune mlijeka bit ćeš Milkosu konkurencija, nadam se da se ne ljutiš na malu šalu user posted image

ma kakvi  draga user posted image user posted image user posted image   ali stvarno mislim da cu imati problema sa tolikim grudima...jedino je mm sretan, iako su oduvijek bile velike sad kad me pogleda oci kao federi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 16106
17.6.2011 11:26:32   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Bebica11

zenice i to sam vas htjela pitati, vidim dosta trudnica pije gazirano, ja nikako, sve nesto izbjegavam i strah meuser posted image , samo bas bas kad ne mogu izdrzati kad mm kupi sebi 2l uzmem pola case

Pa u principu ne valja, ali meni nekad sjedne ko budali šamar. Naravno popijem čašu fanta orange (nikad do trudnoće je nisam pila), ne slistim cijelu klipaču.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16107
17.6.2011 11:27:51   
Ivanaiva1

Bebice men da nije bilo cole  prvih 3 mjeseca ja bi umrla koliko mi je znalo biti muka :-D

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16108
17.6.2011 11:29:39   
mea29
vala palachinken ja cu zaokruziti na 4 sata... ha ha ha

bebice sto se tice gaziranog i ja izbjegavam velike kolicine naravno ali s vremena na vrijem popijem casu kole, i kiselu, ne pijem tonik i tome slicno jer sam cula da ima neku supstancu koja nije bas dobra...

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16109
17.6.2011 11:30:46   
Sensia

sensia gdje cu kupiti taj hamamelis i koliko kosta :) nije los ni taj sprej sto spomine IvanaIva da opustimo noge...srecom moje jos ne oticu ali duuuugo ljeto je pred nama ....

sad cu da pitam mamu jer mi je ona to kupila ( i ona ga koristi) cini mi se u nekoj biljnoj apoteci u hrasnom. odmah je zovem user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16110
17.6.2011 11:30:52   
DIJAMANT

DIJAMANT gdje se kupuje ta PREGNACARE krema(s obzirom da cu i ja nakvasat u ovoj trudnociuser posted image ) i koliko kosta i koliko cesto se mazes...smotana sam ti jauser posted image

Ja sam tu kremu kupovala u apoteci Farmacija. Ne znam ima li kod vas u Sa. Mogu ti reći da nije bila jeftina s obzirom na to koliko kratko mi je trajala. Ja sam se "lijepila" svaki dan najmanje 2x dnevno. Sad nemam vremena toliko. Sad se namažem jednom u 3 dana. Ko kad imam malog nemirka, pa dok ja s njim i oko njega, nemam baš vremena za sebeuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16111
17.6.2011 11:37:28   
24a trudna
Mea29 i ja sam povratila. Otisla na dorucak i taman pocela da jedem pa trcı to toaleta, svi u firmi su sad skontali da sam u drugoj dimenziji ako nisu prije:)
İ meni bi godila cola  uhh

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16112
17.6.2011 11:37:49   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Ja sam tu kremu kupovala u apoteci Farmacija. Ne znam ima li kod vas u Sa. Mogu ti reći da nije bila jeftina s obzirom na to koliko kratko mi je trajala. Ja sam se "lijepila" svaki dan najmanje 2x dnevno. Sad nemam vremena toliko. Sad se namažem jednom u 3 dana. Ko kad imam malog nemirka, pa dok ja s njim i oko njega, nemam baš vremena za sebeuser posted image

Oki hvala:)

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 16113
17.6.2011 11:39:03   
DIJAMANT
Žene, odoh glavu u balon staviti, kad me od svježeg zraka hvata alergijauser posted image

(odgovor članu 24a trudna)
Neposredna veza do poruke: 16114
17.6.2011 11:40:46   
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken

4h 36min user posted image user posted image

to ti je po zenickom a po sarajevskom 5 minuta duze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 16115
17.6.2011 11:41:12   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

cure zuckasti iscjedak nije samo od utrogestana, nego je to trudnicki tzv. suncani iscjedak user posted image   bitno je da nema neku drugu boju, smedjkastu ili zuto zelenu... 

nadam se da je to taj suncani, ono svijetlo zut nije smedj ni zelen...nadam se samo da nije neka upalica jer sam istraumirana bakterijama

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 16116
17.6.2011 11:41:53   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

sensia gdje cu kupiti taj hamamelis i koliko kosta :) nije los ni taj sprej sto spomine IvanaIva da opustimo noge...srecom moje jos ne oticu ali duuuugo ljeto je pred nama ....

hvala  srce si user posted image user posted image user posted image

sad cu da pitam mamu jer mi je ona to kupila ( i ona ga koristi) cini mi se u nekoj biljnoj apoteci u hrasnom. odmah je zovem user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16117
17.6.2011 11:42:14   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: 24a trudna

Mea29 i ja sam povratila. Otisla na dorucak i taman pocela da jedem pa trcı to toaleta, svi u firmi su sad skontali da sam u drugoj dimenziji ako nisu prije:)
İ meni bi godila cola  uhh

pa uzmi al po male gutljaje vidi reakciju :-D

Neposredna veza do poruke: 16118
17.6.2011 11:44:03   
Anica1

Ni ja ne pijem gazirano, rijetko uzmem gutljaj kole kad bas ne mogu da odolim.

< Poruku je uredio Anica1 -- 17.6.2011 11:45:09 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16119
17.6.2011 11:44:24   
Sensia
Mea imas pp user posted image

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 16120
17.6.2011 11:47:53   
24a trudna
Ja cu danas malo al samo malo ranıje kucı:))))) uskoro.))

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16121
17.6.2011 12:09:38   
Ivanaiva1

Ja cu danas malo al samo malo ranıje kucı:))))) uskoro.))

oću i jaaaaaaaaaaaaauser posted image

Neposredna veza do poruke: 16122
17.6.2011 12:12:06   
babilon
ja asm brate kupila jucer schweppes tangarine, za vikend cu je spucat, sanjala asm je sinoc ;))

i ja sam izbjegavala gazirano, ali nekad, fakat legne ko budali asmar... mislim da ni u cemu ne teba pretjerivati, pa ce biti dozvoljeno, koilko toliko ;))))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 16123
17.6.2011 12:13:38   
Sandrich

Ja sam iz bizine tuzle a trudnocu mi vodi Dr. Azra Blitvıc a takoder sam isla neki dan na 4 D ultrazvuk kod Dr. Balica. Zadovoljna sam do sada pa vidjecemo... guram nekako iz dana u dan  uglavnom budem umorna, spava m se punooo...
termin mi je 08.12.2011 :))))))))) jedva cekam

Dobrodoslaaa user posted image

Palchinken cestitam i ja user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

Neposredna veza do poruke: 16124
17.6.2011 12:16:58   
Gift
helo helo..ja sam danas hepi..bili na kontroli i bebica je savrsenouser posted image user posted image user posted image
bubrezi su sad fb dobrouser posted image user posted image uh toliko sam se isikirala...ja nastavljam sa terapijom i ne smijem se vise debljatuser posted image kontrola za 15 dana, al kako god nek je bebce u redu..
pao mi je veliki kamen sa srca, ovo je nakon duzeg vremena da se od dr. vratim sretna i zadovoljna..
eto tako, da vam prenesem izvjestaj, a sad odo malo da vas citam...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 16125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  643 644 [645] 646 647   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  643 644 [645] 646 647   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *