|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  715 716 [717] 718 719   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
29.6.2011 21:25:21   
Gift

IZVORNA PORUKA: palachinken

a kad god ga osjetiš, tebi srce ko planina, jelde? user posted image user posted image

jest to stvarno predivan osjecaj...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 17901
29.6.2011 21:28:51   
Anoniman
Palachinken po ovoj stranici sto si postavila link moje bebi ispade da je prosle sedmice kad smo bili na kontroli imao preko 2kg, a kod dr UZ izbacio 1450, Ja bih voljela da je ova tvoja tacnijauser posted image

Neposredna veza do poruke: 17902
29.6.2011 21:51:49   
palachinken
Uzmi srednju vrijednost user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17903
29.6.2011 21:52:57   
sanela.asja
sanela ides na more??
Iduci petak jedva cekam,ma jedva me je pustila Dr .morala sam dva mjeseca mirovat,al kaze znam ja da ti ides da se odmoris mislim necu skakati tamouser posted image user posted image ...Jedvacekam dosta mi je i majstora i kuhanjauser posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 17904
29.6.2011 22:12:37   
Sensia
Sta je ovo nigdje trece smjene.... ja cu samo da vam mahnem idem parti suđe, pa u krpice lagano, a sutra poraniti vaditi nalaze.... ako Bog da da bude sve ok...

Laku noc bembeleuser posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 17905
29.6.2011 22:15:31   
sanela.asja
Sta je ovo nigdje trece smjene.... ja cu samo da vam mahnem idem parti suđe, pa u krpice lagano, a sutra poraniti vaditi nalaze.... ako Bog da da bude sve ok...

Laku noc bembele

Laku noc idem i ja sretno sutra

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17906
29.6.2011 22:28:37   
Anoniman
I ja sutra idem vaditi nalaze...
Palachinken to za srednju vrijednost ti je dobro user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
  Neposredna veza do poruke: 17907
29.6.2011 23:16:56   
Selma.A.M
Evo i mene da se javim,nije me bilo,išla malo mami da se družim jer jedino sa njom još mogu se kontrolisati user posted image  za ostale nemam živaca user posted image

Semice pitala si me za moždane komore ..........Kada sam legla na onaj sto za UZV prije sestrice sam spomenula te komore kao da su bile proširene,pitala me je u kojoj nedelji je to utvrđeno (u 19 nedelji) ona je na to kao : Rano je to da bi se tad reklo jer se mozak razvija a kao budemo vidjeli sad obim glave,i hvala Bogu glava je za tri dana manja od ostali dijelova tijela user posted image user posted image user posted image  moždane komorice ok user posted image user posted image ..........Tako da ne sikiraj se ,ali obavezno skreni pažnju dr kad budeš išla na UZV....Kad trebaš raditi  UZV aBd ?

Palachinken po ovoj tvojoj tablici kod mene bebica (mašala) teži 2.200 kg, puno brate user posted image user posted image ...........

Ženice koje sutra idu na kontrole krvi,urina,očiju ili bebice da im bude sa srećom..................

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17908
29.6.2011 23:18:08   
animagical
Boga ti jelo koje su bile mjere za kilu i po?? zanima me jel to oni svako razlicito, nama sa 28 sedmica i jedan dan dr rekao oko 1,5kg...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17909
29.6.2011 23:20:17   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical

Boga ti jelo koje su bile mjere za kilu i po?? zanima me jel to oni svako razlicito, nama sa 28 sedmica i jedan dan dr rekao oko 1,5kg...

Animagical mislim da to nema veze sa starosti trudnoće već sa bebinim mjerama tj  BPD i AC ......A znamo da svaka bebica ima drugačije mjere............Probaj sa ovom tabelom od Palachinken user posted image  ...........

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 17910
29.6.2011 23:23:49   
animagical
ma znam da nema toliko veze s gestacijskom staroscu vec me zanima jel daju istu tezinu za slicne mjere ili svako tjera svoje...mjere su bile bpd 77 fl 56 i ac oko 260...

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 17911
29.6.2011 23:29:57   
Selma.A.M

ma znam da nema toliko veze s gestacijskom staroscu vec me zanima jel daju istu tezinu za slicne mjere ili svako tjera svoje...mjere su bile bpd 77 fl 56 i ac oko 260...

Meni dosadno pa sam izjerila i tebi i po ovim mjerama tvoja bebica teži 1567.73

Neposredna veza do poruke: 17912
29.6.2011 23:39:10   
animagical
da prije dvije sedmice na pregleduuser posted image user posted image user posted image koliki je onda sadauser posted image debeljkouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17913
29.6.2011 23:45:22   
Selma.A.M

da prije dvije sedmice na pregleduuser posted image user posted image user posted image koliki je onda sadauser posted image debeljkouser posted image user posted image user posted image

Mišur mali,neka ga neka se samo buci user posted image  

Neposredna veza do poruke: 17914
29.6.2011 23:53:04   
malena27 RR
ola debele.... samo sam uletila da vam mahnem i pozdravim vas... imam i sutra nekih obaveza pa se javim cim uspijem...

dijamant obavezno dr. se javi.....

gift, jelena, bice sve ok aBd.... pa sta da se radi ako je CR? bitno je da vi i bebice budete dobro!

pusa svima

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 17915
29.6.2011 23:54:02   
animagical
idem 4. na uzv a mi planirali na more dan kasnije...sad nesto kontam...jel mi to pametnouser posted image treba da rodim crnogorceuser posted image
mozda i ja bez veze brinem, ali danas me pucaju one lazne kontrakcije, i imam neki cudan iscjedak... nekako mi je stomak pretvrd, skoro da boli, a beban lupa ispod pupka

Neposredna veza do poruke: 17916
29.6.2011 23:57:57   
Selma.A.M
Joj animagical ne znam šta da ti kažem,tebi svaka čast ali ja sam ti neka čudna žena i nebi se usudila u 8 mjescu putovati na duže relacije ja sam čak odustala i od puta u Bijeljinu a treba samo 1 sat do tamo user posted image  ..........Pogotovo jer sam se prvi put opekla sa malcem,a evo i sad tek trebam ući u deveti a ja već imam neke bolne "lažljivice" koje traju po 3-4 minute ali dovoljno da mene neka panika uhvati........

Ne znam user posted image

Neposredna veza do poruke: 17917
29.6.2011 23:59:13   
Selma.A.M
Malena kakve su tebe obaveze safatale ? user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 30.6.2011 0:00:14 >

Neposredna veza do poruke: 17918
30.6.2011 0:04:18   
animagical
vjeruj  i mene malo strah...nisam jos nista odlucilauser posted image ono ide se meni, more, pjescane plaze, spavanje do podne, setnje navece...znam da bi mi godilo, samo mi je zbog tih 6 sati voznje... a jos kad uzmem u obzir kako sam frljava trudnica, ne znam...da me sta zaboli ne bi znali sta ce sa mnom tamo user posted image   vidjecu jos...a i pitacu divanovica dan prije planiranog puta, pa opet, kako on kaze, bas mu vjerujem...user posted image  

Neposredna veza do poruke: 17919
30.6.2011 0:07:51   
Selma.A.M

vjeruj  i mene malo strah...nisam jos nista odlucilauser posted image ono ide se meni, more, pjescane plaze, spavanje do podne, setnje navece...znam da bi mi godilo, samo mi je zbog tih 6 sati voznje... a jos kad uzmem u obzir kako sam frljava trudnica, ne znam...da me sta zaboli ne bi znali sta ce sa mnom tamo user posted image   vidjecu jos...a i pitacu divanovica dan prije planiranog puta, pa opet, kako on kaze, bas mu vjerujem...user posted image  

Možemo mi naklapati do sutra ovo je najvažnije user posted image  sumnjam da bi i jedan dr rekao moće ako već postoji mogućnost nedo Bog od kakve komplikacije ................

A što se tiče puta od 6 sati,može on trajati i 7 da se svaki sat zaustavite na 5-10 minuta samo da pokreneš noge i malo rastegneš kičmu i da odeš piš-piš  user posted image  

Neposredna veza do poruke: 17920
30.6.2011 0:09:54   
Selma.A.M
Ja ti odo lagano u krpe,ustvari prvo od piš-piš pa onda u krpe............Planiram sutra praviti pitu bundevaru pa dami je ustati iole pokretna a ova kompijuterska stolica mi baš ne pomaže u tome user posted image user posted image user posted image

Laku-noć

Neposredna veza do poruke: 17921
30.6.2011 0:12:05   
animagical
hehehe ovo je 6 sati uz dvije velike pauze, jedna za kafu a jedna za jelo, tako smo dosaduser posted image sada bi to bilo pisknje na svakoj benzinskoj, vec se vidim...user posted image ma nevazno i ako ne odemo bar cemo okreciti na vrijemeuser posted image kupila sam danas grudnjake za dojenje i gumene papuce na pijaciuser posted image pripremam se ko da cu sutra...

Neposredna veza do poruke: 17922
30.6.2011 0:12:43   
animagical
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ja ti odo lagano u krpe,ustvari prvo od piš-piš pa onda u krpe............Planiram sutra praviti pitu bundevaru pa dami je ustati iole pokretna a ova kompijuterska stolica mi baš ne pomaže u tome user posted image user posted image user posted image

Laku-noć

hehhe jadna ledja...laku noc, ja lezim pa zezamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 17923
30.6.2011 0:15:06   
Selma.A.M

hehehe ovo je 6 sati uz dvije velike pauze, jedna za kafu a jedna za jelo, tako smo dosaduser posted image sada bi to bilo pisknje na svakoj benzinskoj, vec se vidim...user posted image ma nevazno i ako ne odemo bar cemo okreciti na vrijemeuser posted image kupila sam danas grudnjake za dojenje i gumene papuce na pijaciuser posted image pripremam se ko da cu sutra...

Ista sam ti user posted image user posted image  ma ja sad da mi neko kaže da  se porodima ja bi i krenula.........Baš sad kažem mužu evo još 39 dana kaže on 29?? Ja reko da ti bi,da je 29 sad bi se mi keksali nezvala se ja Selma,pa kako bilo samo da poguramo ovo vani user posted image user posted image user posted image user posted image  ....Kaže on odo spavati,valja mi ujutro na posao user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17924
30.6.2011 0:32:58   
animagical
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   e na ovo sam oplakala, ali bukvalno...
ne skaci na covjeka, pusti bebu da jos rasteuser posted image a ti meni bjezis vise od 4 sedmice...ja kad napunim 34 ima da ga vade ili na carski ili cu ga sama istjerati, milom ili silomuser posted image user posted image user posted image ne znam jel beba spremna, ja jesamuser posted image

i da se pohvalim okruglo 30 sedmicauser posted image user posted image user posted image napuniliiiiiiiiiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 17925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  715 716 [717] 718 719   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  715 716 [717] 718 719   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

TV

da li ste "za" televizor u decijoj sobi ili protiv

za (44%)

protiv (56%)

Broj svih glasova: 113

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *