Rimljankaa
|
IZVORNA PORUKA: taurus e sad mi lakše kad vidim da i mina i rimljanka imaju još uvijek konce a baš sam se bila zabrinula ja nemam unutrašnjih (vaginalno) konaca već samo tri vanjska, ali nikako da krenu, vide se da su se odvojili i pričvršćeni su za krajeve baš mi smetaju rimljanka čime je tebi mama izvadila konce meni ovaj jedan se odvojio sa jedne strane a s druge nije i ne smijem da ga povučem Muz nije imao hrabrosti pa je mama izvadila. A oboje su mi tretirali ranu,kako je ko stigao... Makazicama mi je vadila. Prvo ih sterilisala u alkoholu,pa makazicama presjekla koncic i povukla rukom. Slobodno neka ti neko izvadi,ne mozes sama,nista to ne boli. A vjeruj mi posle ces biti druga zena. A kako to da te nisu unutra sili. Mene su u tri sloja. Jedan,pa drugi pa taj vanjski. Znam kad je doktorica rekla,jos vanjsko sivanje-ono najmanje boli. UH.... m.i.n.o da li je rana gora od porodjaja..hm,ne znam. I porod je bolio,bar mene... Ali ej bol trajala dva sata,jeste bila ludjacka,ali se zavrsila nakon 2h. A ovo je trajalo 6 dana konstantnih bolova,pa onda doje da je gore od poroda... Ma neka se zavrsilo,a ja skoro sve zaboravila... Ja bi sad opet,hahahahhaa..... Sve bi izdrzala samo za onaj trenutak,naljepsi pogled na svjetu,kad pogledam svoje rasirene nogice,a glavica izlazi,cujes naljepsi plac na svjetu,pa onda naljepsi zagrljaj na svjetu... Te srece...Uh,nisam plakala tokom bolova,poroda..ali me to rasplakalo...Ona place,a meni suze od srece...
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
|