|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  828 829 [830] 831 832   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
19.7.2011 23:14:17   
Anoniman
Gift srecno draga sutra, javi sta kaze dr user posted image

Kukavica sam i ja Selma, ali citam da je brzi i bolji oporavak, a meni je to najbitnije iskreno, jer valja mi oko dvoje male djece deverati.

(odgovor članu Gift)
  Neposredna veza do poruke: 20726
19.7.2011 23:30:28   
enči80

IZVORNA PORUKA: Gift

ja sutra idem na kontrolu..i koliko jedva cekam da vidim svog bebaca i strah me nesto ufatio, ko kad se svaki put nesto nasekiram..sta mislite ako su bebi pijeloni bili 3 mm moze li se to popraviti..

Sretno gift[sm=smiley1.gif]

Selma bona,ima nas da te bodrimouser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 20727
19.7.2011 23:34:41   
Nina_Lana
Eh palachinko svaka cast,,,cestitke od sveg srca sretnim roditeljima, a malenoj bebici dug i sretan zivot...

Lejla Ka koliko sam shvatila do sad dajes savjete dojiljama, ne znam da li postoji tema vec, ali evo valjda te mogu i ovdje upitati za savjet....Naime ja imam skroz uvucene bradavice i nije bilo sanse da dojim prvo dijete nije nikako mogla niti imala snage da ih izvuce, a uzalud su bili i moji pokusaji da ih nadrazim dovoljno da ih ona stavi u usta kako treba...kupe mi pumpicu tad da ispumpavam i raskrvarim bradavice tad i trebalo mi je mjesec dana da se oporave...tad smo poceli sa formulom i kasnije nije bilo sanse da bebica uzme siku u usta... Sad sam ponovo trudna i abd imam namjeru opet pokusat, cula sam i vidjela one umjetne bradavice, odlucila da pokusam ali opet to nije to...da li imas neki savjet...user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20728
20.7.2011 0:05:14   
star
palachinken sve najbolje od srca zelim tebi i tvojoj bebici user posted image user posted image user posted image user posted image da ti bude ziv i zdrav puno puno godina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svaka cast pravi si heroj!!!

a gerbo tebi sretan rodjkas..mislim da sam prva ovdje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 20729
20.7.2011 0:34:34   
Selma.A.M
Šta ovo nikoga nema ? Zakazala treća smjena user posted image  ........I ja odoh spavati,baš sam nešto umorna,a i nemamo vode danas od 7 sati pa mi baš neka nerovoza user posted image  a kažu još da neće biti do sutra u posljepodnevnim satima zbog kvara user posted image user posted image user posted image  .............

Gerberko  sretan rođendan user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

JelenaT čestitam na ulasku u deveti mjesec user posted image user posted image user posted image  

Evo i mene u 38 sedmici user posted image user posted image user posted image  Još koji dan i sljedi upoznavanje sa mojom curicom user posted image  ili mojim dječakom user posted image  , i  baš sam uzbuđena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20730
20.7.2011 6:11:39   
enči80
Jutrouser posted image
Gerberka sretan rođendan,sve najbolje od user posted image

Ne mogu više od vrućine da spavam,večeras mi je najgore nešto bilo

Jelena .Selma čestitam vam user posted image ,još malo pa gotovo

Tebi Selma još 2 danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo i kafica kada ustanete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio enči80 -- 20.7.2011 6:12:36 >

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 20731
20.7.2011 6:59:56   
DIJAMANT
Jutro ženice!
Evo se na sabahu rasplakah od sreće što je Palachinken rodila tako brzo i nadam se lakouser posted image Palachinken čestitam od srcauser posted image user posted image user posted image Da nam je Mahdi živ i zdrav sto godina, a tebi želim brz oporavak!user posted image user posted image user posted image user posted image

Gerberka- sretan rođendan!user posted image user posted image user posted image

Gift - Sretno na pregledu!

Sad je red na Selmu i Jelenu......aBd da i vas dvije ovako nabrzinu rodite svoje piliće!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20732
20.7.2011 7:52:15   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: enči80

Tebi Selma još 2 danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20733
20.7.2011 7:56:45   
Selma.A.M
Dobro jutro user posted image  

Ja što ja zadnjih dana slabo spavam user posted image  svako malo ustajem u wc,onda mi neki čudan osjećaj u ustima (kao metal) pa onda mi vruće,a budim se na svaki trzaj ili uzdah malca ili muža....Baš si počinjem ići na živce,a i sve me boli...........................Pa od 2 sata ja sam se najmanje 8 puta probudila da pi-pi i gledala tv po pola sata,nebi li mi se prispavalo ...........

Eto ja se malo izjada user posted image

Ženice kako ste mi vi sve redom? Sad nešto razmišljam eto što ti je ova trudnoća,Palachinken je još jučer ujutro bila 2 u 1 a danas je već mama jednog malenog dječaka user posted image ................
Ako je kod vas u Zenici pravili kao kod nas u Tuzli ,Palachinken bi mogla danas kući ?

Neposredna veza do poruke: 20734
20.7.2011 8:20:20   
malena27 RR

Jutro debelice moje!

Gerberka sretan ti rodjendan i sve najbolje! user posted image user posted image user posted image Iduci ces aBd slaviti sa svojom bebacom user posted image user posted image user posted image
JelenaT čestitam na ulasku u deveti mjesec user posted image user posted image user posted image
Selma cestitke na 38 sedmici user posted image

Uh mene pupo jutros cudno boli user posted image , a malkice i ledja user posted image

Palacinka bi nam mogla i danas kuci, zvcrnucu ja kasnije da je cujem i javim vam user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 20735
20.7.2011 8:20:57   
ciciban26
Gerberko sretan rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sad hocemo parce torte uz jutarnju kaficu user posted image

Bome Selma i tebi usitnilo,sad ce maja bebaca kod svoje mamuske u narucje user posted image .
Pa ode nam i ti s ove teme user posted image . Sve nas manje i manje.. Ali obecaj da ces nas s vremena na vrijeme pocastiti pitom ili kiflama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Necemo te ruziti,ne,ne user posted image .

Ostale gdje ste,kako ste user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 20736
20.7.2011 8:23:27   
Anica1
Palachinken draga, cestitke od srca i da uzivate sa svojom bebicom user posted image user posted image user posted image

Gift , sretno danas na pregledu!! Cuvamo palceve, sve ce biti dobro!user posted image user posted image

Gerberko, sretan rodjendan i sve najbolje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anica1 -- 20.7.2011 8:24:12 >

Neposredna veza do poruke: 20737
20.7.2011 8:27:04   
Anica1
Meni doktorica rekla da mi je tvrdja maternica i da je trebamo omeksati jer beba nece imati mjesta da se razvijauser posted image user posted image Jel jos neko imao neko slicno iskustvo, bas sam se zabrinula .

Za tri sedmice ce na kontroli raditi ginekoloski pregled da vidi grlic maternice i da li mi treba serklaz user posted image (ne znam jel to ima veze za prijasnjim spontanim i kiretazom jer me to prvo pitala kada sam imala)

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 20738
20.7.2011 8:27:22   
malena27 RR
cure palacinka nam je dobro, sad smo se cule, malo joj je losija krv ali sve u svemu je ok.... izlazi sutra jer se jutros onesvijestila kad je isla u wc.. .sad doruckuje, mahdi je dobro, krenulo joj je i mlijeko user posted image user posted image user posted image   

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 20739
20.7.2011 8:37:45   
Anica1

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

cure palacinka nam je dobro, sad smo se cule, malo joj je losija krv ali sve u svemu je ok.... izlazi sutra jer se jutros onesvijestila kad je isla u wc.. .sad doruckuje, mahdi je dobro, krenulo joj je i mlijeko user posted image user posted image user posted image   

< Poruku je uredio Anica1 -- 20.7.2011 8:38:11 >

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 20740
20.7.2011 8:56:25   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Meni doktorica rekla da mi je tvrdja maternica i da je trebamo omeksati jer beba nece imati mjesta da se razvijauser posted image user posted image Jel jos neko imao neko slicno iskustvo, bas sam se zabrinula .

Za tri sedmice ce na kontroli raditi ginekoloski pregled da vidi grlic maternice i da li mi treba serklaz user posted image (ne znam jel to ima veze za prijasnjim spontanim i kiretazom jer me to prvo pitala kada sam imala)

Anice vidim da si se vratila user posted image user posted image user posted image user posted image  nadam se da ces nam uslikatu sve preslatke stvarcice koje si kupila

sto se tice serklaza nemoj brinuti, ona to svima kaze.... mene je isto hajmo reci bila prepala al na iducem pregledu je bilo sve ok i nije bilo potrebe za serkalzom. samo se opusti ona to iz predostroznosti ne mora to nista podrazumijevati.....

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 20741
20.7.2011 9:02:33   
gerberka
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

RODILA JE, u 2 napona izletio nam Mahdi, 48 cm dug i 3.200 gr tezak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ima li ljepseg poklona za rođendan od ve vijesti!!!!! SRETNO PALACINKO DRAGA, NEKA TI JE ZIV I ZDRAV MAHDI TVOJ, A I NAŠ user posted image user posted image user posted image

Sinoc sam zaspala poslijepodne, ustanem u neke sitne sate, sve upaljeno i RR..samo sam zmireci sve pogasila..a nisam vidjela novost!!!

HVALA VAM CURE NA ČESTITKAMA!

Sto se bojim grmljavine, evo učim sta znam i sta ne znam...brrrr

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 20742
20.7.2011 9:12:34   
Sensia
p.s. I meni je danas rođendan user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20743
20.7.2011 9:13:06   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: Anica1

Anice vidim da si se vratila user posted image user posted image user posted image user posted image  nadam se da ces nam uslikatu sve preslatke stvarcice koje si kupila

sto se tice serklaza nemoj brinuti, ona to svima kaze.... mene je isto hajmo reci bila prepala al na iducem pregledu je bilo sve ok i nije bilo potrebe za serkalzom. samo se opusti ona to iz predostroznosti ne mora to nista podrazumijevati.....

Soping je bio uspjesan, covjek se razboli kad krene u tu slatku kupovinu user posted image
Vidjecu sta ce reci za tri semdice, do tada cemo cekati

Vidjela sam da si i ti bila na bolovanju, jel sve ok?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20744
20.7.2011 9:14:38   
Anica1

Ja ti cestitala na facebook-u ali i ovdje da ponovim - sretan rodjendan draga nasa trudnice, uzivaj, sljedeci ce biti jos ljepsi sa malom ljepoticom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20745
20.7.2011 9:16:19   
Nina_Lana
Sto se bojim grmljavine, evo učim sta znam i sta ne znam...brrrr

gdje to grmi???

Sensia mila sretan rodjendan, sve najljepse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 20746
20.7.2011 9:17:47   
Anoniman
Gerberka srecan rodjendan i sve najljepse od srcauser posted image

Hvala vam za cestitke za ulazak u deveti... joj selma kad opisujes svoje simptome kao da sam ja pisala, meni se cini da pred kraj prve trudnoce nisam bila ovakva, da li je u pitanju vrucina ili sta vec ali ja sam bljak skroz.

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 20747
20.7.2011 9:19:01   
Anoniman
Sensia cestitke od srca, sve najljepse user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20748
20.7.2011 9:21:33   
malena27 RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   cestitamo od srca! hebem li vam misa, nigdje kolaca!

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20749
20.7.2011 9:24:30   
Sandrich
Gerberko i Sensia sretan vam rodjendan,od user posted image vam zelim sve najljepse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  828 829 [830] 831 832   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  828 829 [830] 831 832   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *