Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 23:30:28
enči80
IZVORNA PORUKA: Gift
ja sutra idem na kontrolu..i koliko jedva cekam da vidim svog bebaca i strah me nesto ufatio, ko kad se svaki put nesto nasekiram..sta mislite ako su bebi pijeloni bili 3 mm moze li se to popraviti..
Sretno gift[sm=smiley1.gif]
Selma bona,ima nas da te bodrimo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 23:34:41
Nina_Lana
Eh palachinko svaka cast,,,cestitke od sveg srca sretnim roditeljima, a malenoj bebici dug i sretan zivot...
Lejla Ka koliko sam shvatila do sad dajes savjete dojiljama, ne znam da li postoji tema vec, ali evo valjda te mogu i ovdje upitati za savjet....Naime ja imam skroz uvucene bradavice i nije bilo sanse da dojim prvo dijete nije nikako mogla niti imala snage da ih izvuce, a uzalud su bili i moji pokusaji da ih nadrazim dovoljno da ih ona stavi u usta kako treba...kupe mi pumpicu tad da ispumpavam i raskrvarim bradavice tad i trebalo mi je mjesec dana da se oporave...tad smo poceli sa formulom i kasnije nije bilo sanse da bebica uzme siku u usta... Sad sam ponovo trudna i abd imam namjeru opet pokusat, cula sam i vidjela one umjetne bradavice, odlucila da pokusam ali opet to nije to...da li imas neki savjet...
Šta ovo nikoga nema ? Zakazala treća smjena ........I ja odoh spavati,baš sam nešto umorna,a i nemamo vode danas od 7 sati pa mi baš neka nerovoza a kažu još da neće biti do sutra u posljepodnevnim satima zbog kvara .............
Gerberko sretan rođendan
JelenaT čestitam na ulasku u deveti mjesec
Evo i mene u 38 sedmici Još koji dan i sljedi upoznavanje sa mojom curicom ili mojim dječakom , i baš sam uzbuđena
Ne mogu više od vrućine da spavam,večeras mi je najgore nešto bilo
Jelena .Selma čestitam vam ,još malo pa gotovo
Tebi Selma još 2 dana Evo i kafica kada ustanete
< Poruku je uredio enči80 -- 20.7.2011 6:12:36 >
Gift - Sretno na pregledu!
Sad je red na Selmu i Jelenu......aBd da i vas dvije ovako nabrzinu rodite svoje piliće!
Ja što ja zadnjih dana slabo spavam svako malo ustajem u wc,onda mi neki čudan osjećaj u ustima (kao metal) pa onda mi vruće,a budim se na svaki trzaj ili uzdah malca ili muža....Baš si počinjem ići na živce,a i sve me boli...........................Pa od 2 sata ja sam se najmanje 8 puta probudila da pi-pi i gledala tv po pola sata,nebi li mi se prispavalo ...........
Eto ja se malo izjada
Ženice kako ste mi vi sve redom? Sad nešto razmišljam eto što ti je ova trudnoća,Palachinken je još jučer ujutro bila 2 u 1 a danas je već mama jednog malenog dječaka ................ Ako je kod vas u Zenici pravili kao kod nas u Tuzli ,Palachinken bi mogla danas kući ?
Gerberka sretan ti rodjendan i sve najbolje! Iduci ces aBd slaviti sa svojom bebacom JelenaT čestitam na ulasku u deveti mjesec Selma cestitke na 38 sedmici
Uh mene pupo jutros cudno boli , a malkice i ledja
Palacinka bi nam mogla i danas kuci, zvcrnucu ja kasnije da je cujem i javim vam
Gerberko sretan rodjendan . Sad hocemo parce torte uz jutarnju kaficu
Bome Selma i tebi usitnilo,sad ce maja bebaca kod svoje mamuske u narucje . Pa ode nam i ti s ove teme . Sve nas manje i manje.. Ali obecaj da ces nas s vremena na vrijeme pocastiti pitom ili kiflama Necemo te ruziti,ne,ne .
Ostale gdje ste,kako ste .
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Meni doktorica rekla da mi je tvrdja maternica i da je trebamo omeksati jer beba nece imati mjesta da se razvija Jel jos neko imao neko slicno iskustvo, bas sam se zabrinula .
Za tri sedmice ce na kontroli raditi ginekoloski pregled da vidi grlic maternice i da li mi treba serklaz (ne znam jel to ima veze za prijasnjim spontanim i kiretazom jer me to prvo pitala kada sam imala)
cure palacinka nam je dobro, sad smo se cule, malo joj je losija krv ali sve u svemu je ok.... izlazi sutra jer se jutros onesvijestila kad je isla u wc.. .sad doruckuje, mahdi je dobro, krenulo joj je i mlijeko
cure palacinka nam je dobro, sad smo se cule, malo joj je losija krv ali sve u svemu je ok.... izlazi sutra jer se jutros onesvijestila kad je isla u wc.. .sad doruckuje, mahdi je dobro, krenulo joj je i mlijeko
Meni doktorica rekla da mi je tvrdja maternica i da je trebamo omeksati jer beba nece imati mjesta da se razvija Jel jos neko imao neko slicno iskustvo, bas sam se zabrinula .
Za tri sedmice ce na kontroli raditi ginekoloski pregled da vidi grlic maternice i da li mi treba serklaz (ne znam jel to ima veze za prijasnjim spontanim i kiretazom jer me to prvo pitala kada sam imala)
Anice vidim da si se vratila nadam se da ces nam uslikatu sve preslatke stvarcice koje si kupila
sto se tice serklaza nemoj brinuti, ona to svima kaze.... mene je isto hajmo reci bila prepala al na iducem pregledu je bilo sve ok i nije bilo potrebe za serkalzom. samo se opusti ona to iz predostroznosti ne mora to nista podrazumijevati.....
RODILA JE, u 2 napona izletio nam Mahdi, 48 cm dug i 3.200 gr tezak
ima li ljepseg poklona za rođendan od ve vijesti!!!!! SRETNO PALACINKO DRAGA, NEKA TI JE ZIV I ZDRAV MAHDI TVOJ, A I NAŠ
Sinoc sam zaspala poslijepodne, ustanem u neke sitne sate, sve upaljeno i RR..samo sam zmireci sve pogasila..a nisam vidjela novost!!!
HVALA VAM CURE NA ČESTITKAMA!
Sto se bojim grmljavine, evo učim sta znam i sta ne znam...brrrr
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Anice vidim da si se vratila nadam se da ces nam uslikatu sve preslatke stvarcice koje si kupila
sto se tice serklaza nemoj brinuti, ona to svima kaze.... mene je isto hajmo reci bila prepala al na iducem pregledu je bilo sve ok i nije bilo potrebe za serkalzom. samo se opusti ona to iz predostroznosti ne mora to nista podrazumijevati.....
Soping je bio uspjesan, covjek se razboli kad krene u tu slatku kupovinu Vidjecu sta ce reci za tri semdice, do tada cemo cekati
Vidjela sam da si i ti bila na bolovanju, jel sve ok?
Hvala vam za cestitke za ulazak u deveti... joj selma kad opisujes svoje simptome kao da sam ja pisala, meni se cini da pred kraj prve trudnoce nisam bila ovakva, da li je u pitanju vrucina ili sta vec ali ja sam bljak skroz.