|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  831 832 [833] 834 835   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
20.7.2011 12:15:16   
animagical
imate na fb grupu drugarice sa rr, pa fino rikvestate u grupuuser posted image tamo imate sve ove nase zenice a ima i predstavljanje, uz svako ime napisan i nick s rruser posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20801
20.7.2011 12:20:28   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: star

IZVORNA PORUKA: Anica1

Pa dajte onda jednu temu " Trudnice na  facebooku" da se nadjemo hehehe da vidimo te ponosne stomacice i lijepe mamiceuser posted image user posted image   vr

podrzavamuser posted image user posted image user posted image

Nemojte podrzavatiuser posted image .. nazalost .tema ce biti zakljucana..imali smo slicnu temu, pa su clanice poslije nekog vremena trazile brisanja imena..i  slicno....ima drugih nacina.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20802
20.7.2011 12:21:27   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Anica1

Pa dajte onda jednu temu " Trudnice na  facebooku" da se nadjemo hehehe da vidimo te ponosne stomacice i lijepe mamiceuser posted image user posted image   vr

podrzavamuser posted image user posted image user posted image

Nemojte podrzavatiuser posted image .. nazalost .tema ce biti zakljucana..imali smo slicnu temu, pa su clanice poslije nekog vremena trazile brisanja imena..i  slicno....ima drugih nacina.user posted image

Nista onda user posted image snalazicemo se drugacije user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20803
20.7.2011 12:22:44   
Skvo RR
user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 20804
20.7.2011 12:25:00   
animagical
pa imate grupu na fb, cujete li vi meneuser posted image imate tamo sviju

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20805
20.7.2011 12:25:34   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

pa imate grupu na fb, cujete li vi meneuser posted image imate tamo sviju

A cujemo..ne deri se.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 20806
20.7.2011 12:28:39   
animagical
ignorirate me, ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20807
20.7.2011 12:34:45   
Ivanaiva1
baš ču potražit kad dođem kući, tu temu na fb

Inače kakos te danas po ovom vremenu
ja sam nekakva smušena ne znam šta mi je
a šta nije
još me izlude ljudi koji su "tek" sad kontali da sam trudna s komentarima tipa jaoooo pa kad prije, pa nismo znali, što ne govoriš, pa šta treba da okačim an oglasnu ploču na ulazu u zgradu, znate moje kolegic ei kolege ako me u budućnosti budete sretali sve deblju i deblju, znajte da sam trudna a ne da sam žderala prekomjerne količine čokolade, hvala unaprijed grrrrrrrrrrrr

Neposredna veza do poruke: 20808
20.7.2011 12:41:18   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1

baš ču potražit kad dođem kući, tu temu na fb

Inače kakos te danas po ovom vremenu
ja sam nekakva smušena ne znam šta mi je
a šta nije
još me izlude ljudi koji su "tek" sad kontali da sam trudna s komentarima tipa jaoooo pa kad prije, pa nismo znali, što ne govoriš, pa šta treba da okačim an oglasnu ploču na ulazu u zgradu, znate moje kolegic ei kolege ako me u budućnosti budete sretali sve deblju i deblju, znajte da sam trudna a ne da sam žderala prekomjerne količine čokolade, hvala unaprijed grrrrrrrrrrrr

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 20809
20.7.2011 12:44:47   
Anoniman
Ivana a zamisli moju situaciju... Ana samo sto je prohodala, meni stomak do zuba i onda krenu pitanja, jao pa jesu li to kilogrami od Ane ostali(a isti ti me hvalili posle poroda kako mi niej viska ostalo), ili kao pa jaooooo opet trudna, sigurno se omaklo (ako vas puknem bas ce mi se omaci), jaooooo pa kako ces sa dvoje male djece (ti sigurno neces pa te zaboli), jaooooo bas je mala razlika usrecila si se (zaboli tebe quuu kolika je razlika), onda...jaooooo jadna ti gdje ce ti mladost proci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
  Neposredna veza do poruke: 20810
20.7.2011 12:45:54   
Bebica11

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 20811
20.7.2011 12:46:38   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ivana a zamisli moju situaciju... Ana samo sto je prohodala, meni stomak do zuba i onda krenu pitanja, jao pa jesu li to kilogrami od Ane ostali(a isti ti me hvalili posle poroda kako mi niej viska ostalo), ili kao pa jaooooo opet trudna, sigurno se omaklo (ako vas puknem bas ce mi se omaci), jaooooo pa kako ces sa dvoje male djece (ti sigurno neces pa te zaboli), jaooooo bas je mala razlika usrecila si se (zaboli tebe quuu kolika je razlika), onda...jaooooo jadna ti gdje ce ti mladost proci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Legendo moja user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20812
20.7.2011 12:47:49   
Sensia

ignorirate me, ne?user posted image user posted image user posted image

vidim ja da nam je neko hvala Bogu od jutros puuuuuuno bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20813
20.7.2011 12:59:49   
star
tajra  u terranovi na kids odjeljenju imas haljinica da se rastopis user posted image nema puno jednobojnih..ostalo je na bretelice roza, bijela, crvena i ja mislim maslinasto zelena..imas jeans preslatke haljinice na volane a ovih sarenih ima milion..cijene su  od 9.90, 14.90, 19.90KM pa bujrum nama u Zenicu user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20814
20.7.2011 13:02:08   
star

imate na fb grupu drugarice sa rr, pa fino rikvestate u grupuuser posted image tamo imate sve ove nase zenice a ima i predstavljanje, uz svako ime napisan i nick s rruser posted image

ja sam smotana ne mogu da nadjem tu grupu user posted image user posted image user posted image kako je tacan naziv?user posted image

Neposredna veza do poruke: 20815
20.7.2011 13:04:09   
animagical
tacan naziv je cini mi se DRUGARICE SA RRuser posted image sensia hB dobro je, nista za velikog kukanja... sretan rodjendanuser posted image opetuser posted image kako tvoje mace?

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20816
20.7.2011 13:04:11   
mamina princeza
evo da vas samo ne virim da se malo i javim:) sto ste me gledale kad sam virila hihihi.
vidim vecinom ste sve u podomaklim trudnocama i nadam se d ace se neka ostati i kasnije druziti sa mnom kad s evi porodite:)

inace meni je ovo pocetak druge trudnoce ( imam curicu 3 godine ko me ne znauser posted image ) i za razliku od prve sad imam mucnine uh ...... rjetko povratima l skoro svaki dan mi je muka  i ujutro i poslijepodne. u prvoj nisam imala aposlutno nikakve mucnine al zato sam u prvoj deverala s krvrenjima i svim necim cega ovaj put nema.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20817
20.7.2011 13:04:59   
mamina princeza
utece mi ova plachinken prije nego se javih:)) a bas je super zenica ustavri sam najvise zbog nje i virila pa ste me vidjali :)) 

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 20818
20.7.2011 13:05:12   
ciciban26

Ja odavno ljepse oci nisam vidjela nego u ciciban, a Boga mi ni ljepsu mamu... svaka cast draga... a inace puna nam je tema lijepih trudnica user posted image
Je li se vama desava kad setate i naidjete na neku trudnicu da pomislite da nije neka sa rr? user posted image

Joooooj sad sam se postidila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Hvala draga na komplimentima...Ih nista sam ti ja na slikama,da me vidis uzivo hahhahahaahahahha,salim seuser posted image user posted image user posted image

Meni se isto desava kad vidim neku trudnjacicu,sve kontam neka od nas user posted image pa buljim li buljim user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20819
20.7.2011 13:06:13   
animagical
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

evo da vas samo ne virim da se malo i javim:) sto ste me gledale kad sam virila hihihi.
vidim vecinom ste sve u podomaklim trudnocama i nadam se d ace se neka ostati i kasnije druziti sa mnom kad s evi porodite:)

inace meni je ovo pocetak druge trudnoce ( imam curicu 3 godine ko me ne znauser posted image ) i za razliku od prve sad imam mucnine uh ...... rjetko povratima l skoro svaki dan mi je muka  i ujutro i poslijepodne. u prvoj nisam imala aposlutno nikakve mucnine al zato sam u prvoj deverala s krvrenjima i svim necim cega ovaj put nema.

welcomeuser posted image eto taman palachinka upraznila mjesto u trudnicama, super da ga odmah neko popuniuser posted image a ima i puno trudnica koje su na pocetku...javice se one tebiuser posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 20820
20.7.2011 13:06:53   
Skvo RR
dobrodoslica maminaprinceza...user posted image user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 20821
20.7.2011 13:08:45   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Ja odavno ljepse oci nisam vidjela nego u ciciban, a Boga mi ni ljepsu mamu... svaka cas_t draga... a inace puna nam je tema lijepih trudnica user posted image
Je li se vama desava kad set_ate i naidjete na neku trudnicu da pomislite da nije neka sa rr? user posted image

Joooooj sad sam se postidila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Hvala draga na komplimentima...Ih nista sam ti ja na slikama,da me vidis uzivo hahhahahaahahahha,salim seuser posted image user posted image user posted image

Meni se isto desava kad vidim neku trudnjacicu,sve kontam neka od nas user posted image pa buljim li buljim user posted image user posted image

gdje cemo mi gledati ove lijepe oke?

mamina princeza dobro dosla na temu i ugodnu trudnocu ti zelim!

< Poruku je uredio malena27 RR -- 20.7.2011 13:09:10 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 20822
20.7.2011 13:12:58   
Bebica11
Dobrodosla maminaprincezouser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20823
20.7.2011 13:14:24   
Selma.A.M
Gift baš mi je drago da je sve ok sa bebicom user posted image  a za mirovanje ajde izdrži,šta bi rekla meni ja u devetom već uveliko pa se otrova Buskopanima i ukoči se ležeći user posted image  ......Sad će to još malo........

Gerberki sam još sinoć poslije 00:00 čestitala rođendan ali evo opet ću :

Geberka sretan rođendan user posted image user posted image user posted image
Sensia sretan rođendan user posted image user posted image user posted image  

Mamina princeza dobro došla i preljepih user posted image  mjeseci ti želim

Skvo šta bi kod kardiologa,možda si i pisala ali ja nisam upratila ?

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20824
20.7.2011 13:14:39   
star

ja sam smotana ne mogu da nadjem tu grupu user posted image user posted image user posted image kako je tacan naziv?user posted image

pronasla sam grupu...user posted image user posted image

maminaprinceza dobro nam dosla user posted image

< Poruku je uredio star -- 20.7.2011 13:15:23 >

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  831 832 [833] 834 835   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  831 832 [833] 834 835   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *