Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.7.2011 14:32:51
ciciban26
Kod mene jeste curica...Bit ce tu neka bebeca ljubav Osjecam
Sensia ja rekoh da nagovorim Jelu kad ja ne smijem . Samo i kukamo mi u zabrani,ove sto mogu se usutile,umjesto da se pohvale . Zaboravit cemo gradivo.. A jos se neka pohvalila keksom i sutra rodila.. Joj doci ce i taj 9. mjesec a onda ja stavljam zabrane na zabrane
Ja bih s vama tipkala do sutra ali odoh zene malo ulickati stan i spremiti rucak kad mama dodje da joj srce bude veliko sto ima cestitu kcerku hahhahahah
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.7.2011 14:51:52
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Gift
ja sam stvarno pozelila mm , a kad se najranije posle poroda moze keksat...
Mi nismo citavu trudnocu apstinirali..ali zadnja dva mjeseca..da...
jel imas zabranu sada ili cisto nisi za to sada i ti si vec pred kraj :)
ma joj ... ja kako sam proslu trudnocu imala zabranu jer sam krvarila odmah na pocetku - upravo je pocelo poslije keksa... sad mi sve nesto. valjda smijem sve je ok:)
< Poruku je uredio mamina princeza -- 22.7.2011 14:53:50 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.7.2011 14:56:21
sporty mamaa
Evo da vas i ja pozdravim. Vratili se s mora i jako sam tuzna Trebat ce par dana da se vratim u svakodnevnicu. Bilo je i vise nego odlicno, svih 12 dana sunce, more toplo, ma za pozeljeti. Kuca puna dragih ljudi, svaki dan nas je docekao skuhan rucak, lubenica, sladoledi, ma ko u hotelu... Bilo bi mi bas zao da nisam otisla i super mi je bilo u u putu, u busu mi je bilo isto ugodno i fino, ma ko da se nisam ni vozila. Moji mi kazu da nemam trbuh da nebi nikad rekli da sam trudna, tako da sve one koje izbjegavaju more u trudnoci nemaju razloga za brigu. Moja djevojcica je najvise uzivala, plivala s misicima ko velika, skroz do onih loptica Nisam nikako spavala popodne, iako sam puno plivala, setala, i opet nisam bila umorna Ja bi jos jedno 10 dana da ikako mogu Eto samo da vas malo pozdravim i ohrabrim sve trudnice koje idu na ljeptovanje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.7.2011 15:09:52
senka27
Citam ove vase razgovore danima i zaista ne mogu vise a da i ja koju ne prozborim...
moram cestitati Palachinken zaista ti je to sve divno proslo i bas bas si optimisticna ,pozitivna zenica ljubni svog divnog Mahdija i uzivajte u mazenju
Selmi zelim punooo srece da nam se sto prije javi sa divnim iskustvom i slatkom bebicom u narucju...
navijam i pridruzujem se razgovorima cestitkama,pozdravima , kukanju itd
maminaprincezaaaaa pa cestitammmm
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.7.2011 16:01:22
Bebica11
Meni je dr u 13.sedmici dozvolila 1.sedmicno i tako sve do 16. sedmice, i dan pred pregled mi akcijali i sutradan kontrakcije, 5 dana poslije bolnica, od tada NI NE POMISLJAM NA KEKS...ne moraju mi reci ni smijes ni ne smijes
a poslije poroda...poslije krvarenja nekad i nece biti tako veselo prvih puta dok se ne uhoda, valjda dok rana zaraste
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.7.2011 16:06:45
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Mi nismo citavu trudnocu apstinirali..ali zadnja dva mjeseca..da...
jel imas zabranu sada ili cisto nisi za to sada i ti si vec pred kraj :)
ma joj ... ja kako sam proslu trudnocu imala zabranu jer sam krvarila odmah na pocetku - upravo je pocelo poslije keksa... sad mi sve nesto. valjda smijem sve je ok:)
Nemam zabranu..nego nisam za to..