|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  888 889 [890] 891 892   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
28.7.2011 15:50:29   
gerberka
Bebice, tm je za svaku pohvalu user posted image

Ko se tome ibreti sam je rob predrasuda i patrijahalnog odgoja

Ja npr smatram da je mm muškarčina..prema meni je extra, kuha mi, pomogne sve..ali se istom takvom za ženu nije frka ni potuči sa trojicom user posted image

ako je npr danas slobadan, a ja radim..zašto da me lignje ne dočekaju na stolu..ili neko ekstra varivo user posted image i mm se igra sa začinima tako da je bolji od mene u mnogim jelima i ja mu to priznajem..al nagradim ja njega na drugi način user posted image user posted image user posted image

ono prije, dok nisam ostala user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 22226
28.7.2011 17:03:23   
Bebica11
gerbo nije to do njih, za sve su "krive" njihove majke. Jer su ih odgojile da im je sve servirano i onda nakon 3ogodina ne mozes lahko ni promijeniti naviku dok se ne desi nesto neocekivano npr kod mm ovo moje mirovanje, onda ispocetka mu je bilo mucno, tesko al eto pronasao je i uzitak u tome....pa tako smo i mi kad smo ucile

nego mi sad buduce majke aBd bez obzira musko-zensko trebamo nauciti djecu svim vjestinama, npr ja odlicno pricam jos jedan strani jezik i vec planiram svojoj bebi pricati od malena podjednako na tom jeziku da usvoji...isto tako zenice koje nose sinove ili imaju sincice nek ih ukljuce u kuhanje, isto kao sto s curicama radimo....pa sutra da sam zivi nek zna sebi skuhati da ne zivi na konzervi i slicno.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 22227
28.7.2011 17:05:22   
Semica
Evo i mene opet...

Je li se Anica javljala???

Sto se tice mm i kuhanja-moram da ga pohvalim-sve zna...cak ga ja ispitujem ako hocu nesto praviti a nisam sigurna-kako treba...najvise volim kljukusu njegovu-njom me i pridobioouser posted image user posted image ...et morat cu ga nagovorit da nam napravi kad bude slobodan...mmmmmmmmmmmmmmmm

Jelenaaaaa-jos majoo josss majoooouser posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 22228
28.7.2011 17:12:36   
star
IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

mm kuha bolje od mene user posted image user posted image user posted image sve morske plodove, lazanje, variva..moji su hljeb, pogača, pita i kolači user posted image user posted image user posted image ( ovo zadnje urijetko ) user posted image

e jucer sam mu spominjala da moramo lazanju usteliti

ja sam jednom pravila, sosovi su super ispali, kore-onako, al je bila preeemasna jer sam prvo isprzila meso pa onda dok sam to sve sjedinila premasno i onda mi je mamina drugarica rekla savjet da meso spremi noc prije i da kad se masnoca skupi na vrhu ona je skine i onda nije premasna...moram to probati, ja lazanje strasno volimuser posted image

blago vama moj hoce samo oko rostilja user posted image user posted image user posted image i dorucka...sve bi po kuci uradio samo da ne pravi nista za papati...a ni ja ne volim kuhati pa vam je to haos user posted image user posted image user posted image user posted image imam ja fantastican recept za lazanje pa ako hoces da ti posaljem na pp..ne budu uopce puno masne..ja islim da je to zato sto ih kuham u crvenom vinu...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 22229
28.7.2011 17:34:53   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Arina

Gerbo moja...bas mi je drago da se i to sretno zavrsilo....znam da si opetrecena bila i nasekirana...ali sta ces morala si to uraditi ...sad polako ......je li ti laksesa mucninama...meni prosle skroz ...sad uzivam...prestala sam i mahnito jesti i biti stalno gladna ...sad sam se normalizirala...ha ha ha ....hajde slikaj nam pupu....i ja sam svoju objelodanila....pusa velika i sreca cjelog svijeta

Babilon, Arina, Dijamant , sve cure user posted image user posted image user posted image i hvala.

Moja Arina, mnogo sam bila opterećana..strah je stvarno čovjekv najveći neprijatelj.Toliko sam bila u grču, neponovilo se više ni meni, ni nikome. user posted image

I meni su mučnine prestale, normalizovalo se user posted image vidim da smo blizu nekako user posted image

Dijamant, ja sam B.G. išla na folikulometriju, a moj dr je prim Mirsad Ajanović. user posted image Mnogo mu vjerujem i vodi me još odkako sam kao djevojka došla zbog zakašnjelih mengi.

A Boki svima održi predavanje za kilice user posted image Ja sam još uvijek zgodna user posted image ali mi je Boki napravio frku zbog 2 kg a samom početku user posted image user posted image user posted image al dobar je Bokiuser posted image

Mene Boki nazvao dok sam ležala u bolnici da vidi kako je prošao porod user posted image Lijepa konkurencija.
A gerbo, kad vidiš Aju našeg primarijusa, reci porodila se ona što ste joj prorekli da će između 17 i 20. og user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 22230
28.7.2011 18:14:15   
Bebica11
Ljudi ima li iko Anicin broj???

ja sam slala nekim zenama sms sto su bile u bolnici al one su izasle tako da nemam koga gore pitatiuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 22231
28.7.2011 18:29:37   
Gift
Palachinken user posted image user posted image kako si, kako mali Mahdi, snalazitel se?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 22232
28.7.2011 18:42:06   
Selma.A.M
Evo i ja malo da mahnem..Sad ustala odspavala sam najmanje 1 sat i taman ,odoh sad jesti gladna sam uhhhh .....

Gerberko baš mi je drago da je TORCH ok user posted image  
Ostale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 22233
28.7.2011 18:46:27   
pahuljica_25
helloooo drage moje user posted image
Ja vas svakodnevno čitam ali nemam vremena da pišem....Vidim svata se dešava,ma samo neka je na dobro. Neznam koje jučer stavio onaj recept za uštipke ma poludila sam za njima od kada sam pročitala recept i danas sam ih morala praviti kada  sam došla sa posla i bili su mljac mljac.....hvala za recept.
A GIFT i ja sam se naglo udebljala i od zadnje kontrole sam skoro skroz izbacila hljeb tjesto i slatko pa ću vidjeti sutra na kontroli da li sam malo usporila.Ali opet se brinem da bebiju nešto ne zafali nedaj Boze,ma nemogu biti pametna....

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 22234
28.7.2011 18:46:48   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image star daj recept za lazanje? user posted image hvala ti

palačinko, vidis ti sto je on tebi fino ogledo u onaj svoj uzv i rekao ti datum user posted image Boki jeste super user posted image Al moram pohvaliti i Aju koji mi je otvorio ordinaciju jucer u pola 9 ujutro ( ne radi, jos na god sto se tice bolnice ) kako bi mi napisaona nalazu da se ponovi torch ( jer alic u poloklinici neda uputnice onima koji idu privatno )
I tako naš Ajo , u pidžami, zacas nabacio bijeli ogrtac i hajmo kuckanje nalaza..da dodam - bez ikakve naplate user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 22235
28.7.2011 18:50:42   
Sensia
Hej zenice,

Javila mi se Anica user posted image  prije nekih sat vremena, ostala je na GAK-u na patologiji... kaze da je ona bol iskljucivo od mioma i da je imala strasne bolove.

Evo ja sam joj sada poslala poruku da vidim je li bolje i da li je jos boli

Nadam se da ce brzo biti bolje, javit cu vam ako mi se jos javi....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 22236
28.7.2011 18:52:29   
gerberka
anice, uz tebe smo  user posted image  

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22237
28.7.2011 18:53:00   
Semica
Hello pahuljice user posted image Ne brini za hapu-bebiju nista nece faliti...on ce od tebe uzeti sve sto mu treba ali ce zato tebi falitiuser posted image

Sensia-bas mi zao Anice...javi cim budes imala kakve nove vijesti...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22238
28.7.2011 18:53:33   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Gerberko baš mi je drago da je TORCH ok user posted image  
Ostale user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 22239
28.7.2011 19:06:32   
Sonja
hallo lutke moje
kako ste mi
sto je to Anica u bolnici???bas mi je zaouser posted image

ja sutra u 18h napokon idem sa mm kod dr. da vidimo nasu bebaruuser posted image user posted image
bas sam nesto uzbudjena i nadam se da se posteljica podigla i da ce nam reci sta nosimuser posted image
odoh malo iscitati da vidim o kakvim se to ustipcima pricauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 22240
28.7.2011 19:10:32   
Semica
Sretno Sonja sutra....aBd da cujes sve lijepe vijesti-da ne bude vise zabrana nikakvih...i da uspiju vidjeti sta je medju nonamauser posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 22241
28.7.2011 19:10:46   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

Hej zenice,

Javila mi se Anica user posted image  prije nekih sat vremena, ostala je na GAK-u na patologiji... kaze da je ona bol iskljucivo od mioma i da je imala strasne bolove.

Evo ja sam joj sada poslala poruku da vidim je li bolje i da li je jos boli

Nadam se da ce brzo biti bolje, javit cu vam ako mi se jos javi....

Hajde hvala Bogu da bar neko ima njen broj. Javljaj nam sta je s Anicom i prenesi pozdrave i zelje za brz oporavak od nas

user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22242
28.7.2011 19:12:37   
Bebica11

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image star daj recept za lazanje? user posted image hvala ti

palačinko, vidis ti sto je on tebi fino ogledo u onaj svoj uzv i rekao ti datum user posted image Boki jeste super user posted image Al moram pohvaliti i Aju koji mi je otvorio ordinaciju jucer u pola 9 ujutro ( ne radi, jos na god sto se tice bolnice ) kako bi mi napisaona nalazu da se ponovi torch ( jer alic u poloklinici neda uputnice onima koji idu privatno )
I tako naš Ajo , u pidžami, zacas nabacio bijeli ogrtac i hajmo kuckanje nalaza..da dodam - bez ikakve naplate user posted image

dajte za lazanju i one ustipke od jucer ne iskopirahuser posted image da se ne vracam

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 22243
28.7.2011 19:15:37   
Semica
E sto me iznervrase ovi clanci da su Bosanci i Hercegovci "visak gosti" u Makarskojuser posted image ....uh sad cu morat pojesti nesto da se smirimuser posted image

Drage moje ja vas napustam do sutra...sad ce mm s posla pa on preuzima komp...a ja odoh kakvu finu salaticu sklepat za veceru uz rizu i junetinu mmmmmm...poozdravljam vas...user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 22244
28.7.2011 19:26:55   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Semica

Sretno Sonja sutra....aBd da cujes sve lijepe vijesti-da ne bude vise zabrana nikakvih...i da uspiju vidjeti sta je medju nonamauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22245
28.7.2011 19:36:59   
Anoniman
Anice bas mi je zao user posted image , uz tebe smo user posted image

Ja sam pisala recept za ustipkeuser posted image , meni su takodje extra a pravo laki napraviti, kad nema hljeba u kuci sad pa sad gotovi. Drago mi se da vam se svidjaju user posted image

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 22246
28.7.2011 20:01:02   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Gift

Palachinken user posted image user posted image kako si, kako mali Mahdi, snalazitel se?

Mashallah divan je, sluša nas, miran je, fino jede, dobro se deblja, a mi imamo svu mogucu pomoc tako da sve ide glatko, i privikavanje i moj oporavak, hvala Bogu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 22247
28.7.2011 20:01:51   
gerberka
dragi naš Mahdi user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22248
28.7.2011 20:10:35   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Gift

Mashallah divan je, sluša nas, miran je, fino jede, dobro se deblja, a mi imamo svu mogucu pomoc tako da sve ide glatko, i privikavanje i moj oporavak, hvala Bogu.

mogu misliti uzivanjauser posted image kako ide dojenje, imas kakav savjet kao nova mamauser posted image svjezije ti ne moze bitiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 22249
28.7.2011 20:16:41   
gerberka
palačinko, gdje si zbavila pilates loptu? user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 22250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  888 889 [890] 891 892   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  888 889 [890] 891 892   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *