Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 15:50:29
gerberka
Bebice, tm je za svaku pohvalu
Ko se tome ibreti sam je rob predrasuda i patrijahalnog odgoja
Ja npr smatram da je mm muškarčina..prema meni je extra, kuha mi, pomogne sve..ali se istom takvom za ženu nije frka ni potuči sa trojicom
ako je npr danas slobadan, a ja radim..zašto da me lignje ne dočekaju na stolu..ili neko ekstra varivo i mm se igra sa začinima tako da je bolji od mene u mnogim jelima i ja mu to priznajem..al nagradim ja njega na drugi način
ono prije, dok nisam ostala
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 17:03:23
Bebica11
gerbo nije to do njih, za sve su "krive" njihove majke. Jer su ih odgojile da im je sve servirano i onda nakon 3ogodina ne mozes lahko ni promijeniti naviku dok se ne desi nesto neocekivano npr kod mm ovo moje mirovanje, onda ispocetka mu je bilo mucno, tesko al eto pronasao je i uzitak u tome....pa tako smo i mi kad smo ucile
nego mi sad buduce majke aBd bez obzira musko-zensko trebamo nauciti djecu svim vjestinama, npr ja odlicno pricam jos jedan strani jezik i vec planiram svojoj bebi pricati od malena podjednako na tom jeziku da usvoji...isto tako zenice koje nose sinove ili imaju sincice nek ih ukljuce u kuhanje, isto kao sto s curicama radimo....pa sutra da sam zivi nek zna sebi skuhati da ne zivi na konzervi i slicno.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 17:05:22
Semica
Evo i mene opet...
Je li se Anica javljala???
Sto se tice mm i kuhanja-moram da ga pohvalim-sve zna...cak ga ja ispitujem ako hocu nesto praviti a nisam sigurna-kako treba...najvise volim kljukusu njegovu-njom me i pridobioo ...et morat cu ga nagovorit da nam napravi kad bude slobodan...mmmmmmmmmmmmmmmm
Jelenaaaaa-jos majoo josss majoooo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 17:12:36
star
IZVORNA PORUKA: Bebica11
IZVORNA PORUKA: gerberka
mm kuha bolje od mene sve morske plodove, lazanje, variva..moji su hljeb, pogača, pita i kolači ( ovo zadnje urijetko )
e jucer sam mu spominjala da moramo lazanju usteliti
ja sam jednom pravila, sosovi su super ispali, kore-onako, al je bila preeemasna jer sam prvo isprzila meso pa onda dok sam to sve sjedinila premasno i onda mi je mamina drugarica rekla savjet da meso spremi noc prije i da kad se masnoca skupi na vrhu ona je skine i onda nije premasna...moram to probati, ja lazanje strasno volim
blago vama moj hoce samo oko rostilja i dorucka...sve bi po kuci uradio samo da ne pravi nista za papati...a ni ja ne volim kuhati pa vam je to haos imam ja fantastican recept za lazanje pa ako hoces da ti posaljem na pp..ne budu uopce puno masne..ja islim da je to zato sto ih kuham u crvenom vinu...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 17:34:53
palachinken
IZVORNA PORUKA: Arina
Gerbo moja...bas mi je drago da se i to sretno zavrsilo....znam da si opetrecena bila i nasekirana...ali sta ces morala si to uraditi ...sad polako ......je li ti laksesa mucninama...meni prosle skroz ...sad uzivam...prestala sam i mahnito jesti i biti stalno gladna ...sad sam se normalizirala...ha ha ha ....hajde slikaj nam pupu....i ja sam svoju objelodanila....pusa velika i sreca cjelog svijeta
Babilon, Arina, Dijamant , sve cure i hvala.
Moja Arina, mnogo sam bila opterećana..strah je stvarno čovjekv najveći neprijatelj.Toliko sam bila u grču, neponovilo se više ni meni, ni nikome.
I meni su mučnine prestale, normalizovalo se vidim da smo blizu nekako
Dijamant, ja sam B.G. išla na folikulometriju, a moj dr je prim Mirsad Ajanović. Mnogo mu vjerujem i vodi me još odkako sam kao djevojka došla zbog zakašnjelih mengi.
A Boki svima održi predavanje za kilice Ja sam još uvijek zgodna ali mi je Boki napravio frku zbog 2 kg a samom početku al dobar je Boki
Mene Boki nazvao dok sam ležala u bolnici da vidi kako je prošao porod Lijepa konkurencija. A gerbo, kad vidiš Aju našeg primarijusa, reci porodila se ona što ste joj prorekli da će između 17 i 20. og
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 18:46:27
pahuljica_25
helloooo drage moje Ja vas svakodnevno čitam ali nemam vremena da pišem....Vidim svata se dešava,ma samo neka je na dobro. Neznam koje jučer stavio onaj recept za uštipke ma poludila sam za njima od kada sam pročitala recept i danas sam ih morala praviti kada sam došla sa posla i bili su mljac mljac.....hvala za recept. A GIFT i ja sam se naglo udebljala i od zadnje kontrole sam skoro skroz izbacila hljeb tjesto i slatko pa ću vidjeti sutra na kontroli da li sam malo usporila.Ali opet se brinem da bebiju nešto ne zafali nedaj Boze,ma nemogu biti pametna....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 18:46:48
gerberka
star daj recept za lazanje? hvala ti
palačinko, vidis ti sto je on tebi fino ogledo u onaj svoj uzv i rekao ti datum Boki jeste super Al moram pohvaliti i Aju koji mi je otvorio ordinaciju jucer u pola 9 ujutro ( ne radi, jos na god sto se tice bolnice ) kako bi mi napisaona nalazu da se ponovi torch ( jer alic u poloklinici neda uputnice onima koji idu privatno ) I tako naš Ajo , u pidžami, zacas nabacio bijeli ogrtac i hajmo kuckanje nalaza..da dodam - bez ikakve naplate
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 18:52:29
gerberka
anice, uz tebe smo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 18:53:33
gerberka
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Gerberko baš mi je drago da je TORCH ok Ostale
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 19:06:32
Sonja
hallo lutke moje kako ste mi sto je to Anica u bolnici???bas mi je zao
ja sutra u 18h napokon idem sa mm kod dr. da vidimo nasu bebaru bas sam nesto uzbudjena i nadam se da se posteljica podigla i da ce nam reci sta nosim odoh malo iscitati da vidim o kakvim se to ustipcima prica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 19:12:37
Bebica11
star daj recept za lazanje? hvala ti
palačinko, vidis ti sto je on tebi fino ogledo u onaj svoj uzv i rekao ti datum Boki jeste super Al moram pohvaliti i Aju koji mi je otvorio ordinaciju jucer u pola 9 ujutro ( ne radi, jos na god sto se tice bolnice ) kako bi mi napisaona nalazu da se ponovi torch ( jer alic u poloklinici neda uputnice onima koji idu privatno ) I tako naš Ajo , u pidžami, zacas nabacio bijeli ogrtac i hajmo kuckanje nalaza..da dodam - bez ikakve naplate
dajte za lazanju i one ustipke od jucer ne iskopirah da se ne vracam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 19:15:37
Semica
E sto me iznervrase ovi clanci da su Bosanci i Hercegovci "visak gosti" u Makarskoj ....uh sad cu morat pojesti nesto da se smirim
Drage moje ja vas napustam do sutra...sad ce mm s posla pa on preuzima komp...a ja odoh kakvu finu salaticu sklepat za veceru uz rizu i junetinu mmmmmm...poozdravljam vas...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 19:26:55
gerberka
IZVORNA PORUKA: Semica
Sretno Sonja sutra....aBd da cujes sve lijepe vijesti-da ne bude vise zabrana nikakvih...i da uspiju vidjeti sta je medju nonama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 19:36:59
Anoniman
Anice bas mi je zao , uz tebe smo
Ja sam pisala recept za ustipke , meni su takodje extra a pravo laki napraviti, kad nema hljeba u kuci sad pa sad gotovi. Drago mi se da vam se svidjaju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 20:01:02
palachinken
IZVORNA PORUKA: Gift
Palachinken kako si, kako mali Mahdi, snalazitel se?
Mashallah divan je, sluša nas, miran je, fino jede, dobro se deblja, a mi imamo svu mogucu pomoc tako da sve ide glatko, i privikavanje i moj oporavak, hvala Bogu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 20:01:51
gerberka
dragi naš Mahdi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 20:10:35
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: Gift
Palachinken kako si, kako mali Mahdi, snalazitel se?
Mashallah divan je, sluša nas, miran je, fino jede, dobro se deblja, a mi imamo svu mogucu pomoc tako da sve ide glatko, i privikavanje i moj oporavak, hvala Bogu.
mogu misliti uzivanja kako ide dojenje, imas kakav savjet kao nova mama svjezije ti ne moze biti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 20:16:41
gerberka
palačinko, gdje si zbavila pilates loptu?