Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Nema sta nisam Al nisam ni prije manje jela, pa nisam toliko dobila. Jos plivala ko luda, znala po sat bit u moru i tako 4 puta dnevno Al da se jelo jest, sira, prsuta, raznih kobasica, nutele, sladoleda, lubenica Ne pitaj , sad ne jedem navecer nikako... A mogla bi Sreca pa prije nisam bila sklona debljanju, pa se i ne vidi bas previse, il se ja samo tjesim... Al sam radila ogtt test, secer mi normalan, jedino ima dosta plodne vode i beba je dosta teska i velika, cak kaze doktor po njemu dva tjedna veca od ultrazvuka...
Evo ga žene, Mliječna staza, drugi put, s tim da je sad malo losije kvalitete ali ima tona sve vrijeme, provjerila sam
http://www.megaupload.com/?d=UBU5ZTIU
palachinken, ja ne trazim samo zeta za svoju malu aBd vec i kakvu finu joj svekrvu pa mozda tvoj Mahdi dodje u obzir
uh ovo me podsjetilo kad je moj otac u ratu upoznao nekog arapa i tom arapu se svidio moj otac i pitao ga ima li djece, moj otac rekao-imam 2 kcerke, rekao arap-super imam i ja 2 sina, hajmo da ih vjerimo , helem babo pri pameti bio pa nije, a eto "prosili" me s 5-6 god
hej zene malena, ufura ti u deveti, hajd sad idi se poradjaj, necu se cak ni uvaljivati preko reda samo bih voljela da mi bude uz ramazan palacinko-beban je divan, pazen, mazen, prava beba za gnjavljenja jesam se ismijala oko tog pjevanja na solji a da uzmes neki cepic za stolicu? sporty, znas ti sta je pura? ako ne znas-saznaces
hej zene malena, ufura ti u deveti, hajd sad idi se poradjaj, necu se cak ni uvaljivati preko reda samo bih voljela da mi bude uz ramazan palacinko-beban je divan, pazen, mazen, prava beba za gnjavljenja jesam se ismijala oko tog pjevanja na solji a da uzmes neki cepic za stolicu? sporty, znas ti sta je pura? ako ne znas-saznaces
ja isla dva puta na kontrolu za prosli mjesec doduse promijenila sam terapiju pa sam i morala eh nadam se da cu docekati iducu kontrolu jer meni jos niko nije rekao kako cu ja znati ako se poradjam npr sutra pa da se danas ne bodem clexanom? mislim... slicno kao tebi za one antibiotike...kako ces znati kada da ih popijes??
Teletabisi....zagrliiiii hahah osjecam se stvarno ko teletabis sa pupom Citala sam malo sta ste pricale i stala sam tamo gdje je Jelena opisivala neku finu dr.kojoj je ponudila novac, a ova odbila...pa ne mogu vjerovat...Jelo ko je dr. ako nije tajna??? Ja jos vodim trudnocu kod privatnika, nisam jos isla nikako na Jezero ili u DZ...mislila sam se javiti Nikulinu, a evo sad me kopka ko je ta fina Jelenina dr.??? Sonja, ja na vaganje tj.pregled poslije tebe u petak... Prije dva dana sam pomislila kako ce kod mene biti jedan miran djecak...a onda cudo od juce koreografija u stomaku bum-bum hehe slatko je...al pomalo me zabrine hoce li stati Veliki pozdrav svima
ja isla dva puta na kontrolu za prosli mjesec doduse promijenila sam terapiju pa sam i morala eh nadam se da cu docekati iducu kontrolu jer meni jos niko nije rekao kako cu ja znati ako se poradjam npr sutra pa da se danas ne bodem clexanom? mislim... slicno kao tebi za one antibiotike...kako ces znati kada da ih popijes??
A to mi jos niko nije odgovorio... idem i krajem sedmice Nikulinu i kardiologu na GAK-u, pa cu pitati njih...valjda trebamo da gatamo..
< Poruku je uredio Skvo RR -- 1.8.2011 18:31:00 >
A to mi jos niko nije odgovorio... idem i krajem sedmice Nikulinu i kardiologu na GAK-u, pa cu pitati njih...valjda trebamo da gatamo..
meni je napisano na nalazu da je dozvoljen vaginalni porod....ali sada inducirani ili ne, e to ne pise...majke mi svako pere ruke, meni je internista taj dan rekla da se obratim ginekologu oko uzimanja i doziranja heparina mislim sta ima ginekolog sa bocama protiv koagulacije...al hajd, snasla sam se... samo ne znam kad da prestanem...kaze mi mm-i usput me iznervira pravo-pa kad te zaboli prestanes halo, boli me nesto svaki dan...i jos da me kao utjesi kaze mi-pa neces se poroditi sigurno isti dan, cim te zaboli... ono....hvala... uh
Ti bi trebala...malo onda ozbiljnije pratiti deveti mjesec...ne znam kako rade u Vojnoj...ali ..ja sam sa Umcetom..radi "mojih" problema u toj trudnoci isla na CTG nekada svaki dan, a u glavnom svaki drugi dan na GAK...npr. Nikulin mi je prosli put rekao bila na kotroli u petak...porodit ces se do utorka..ja dosla kuci..i.. ....tu noc dakle subota ujutro krenuo mi vodenjak..porodila se u nedelju..dakle znaju i oni, ali sa pravooo redovnim kontrolama..
Teletabisi....zagrliiiii hahah osjecam se stvarno ko teletabis sa pupom Citala sam malo sta ste pricale i stala sam tamo gdje je Jelena opisivala neku finu dr.kojoj je ponudila novac, a ova odbila...pa ne mogu vjerovat...Jelo ko je dr. ako nije tajna??? Ja jos vodim trudnocu kod privatnika, nisam jos isla nikako na Jezero ili u DZ...mislila sam se javiti Nikulinu, a evo sad me kopka ko je ta fina Jelenina dr.??? Sonja, ja na vaganje tj.pregled poslije tebe u petak... Prije dva dana sam pomislila kako ce kod mene biti jedan miran djecak...a onda cudo od juce koreografija u stomaku bum-bum hehe slatko je...al pomalo me zabrine hoce li stati Veliki pozdrav svima
dr Kandic
nego i ja sve kontam mirna mi ova beba, osjetim je hB al pomalo, ne trza se previse, al je sad osjetim jace...onda da sacekamo jos 2 sedmice pa da vidimo aBd