|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  923 924 [925] 926 927   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
2.8.2011 17:14:21   
Semica

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Kupila sam ih 23 KM sam platila, ali mi se ne stavlja, .user posted image

Nisam pametna-ne znam sta da ti kazem...mozda sa drugim dr da se konsultujes-da vidis sta misli....

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 23101
2.8.2011 17:15:49   
Skvo RR
Pa konsultovat cu se..ma vise mi je od vaginaleta...user posted image user posted image ..utrogetan mi sve ogadio...user posted image user posted image user posted image user posted image ..a vidjet cu.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 23102
2.8.2011 17:23:30   
Semica

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Pa konsultovat cu se..ma vise mi je od vaginaleta...user posted image user posted image ..utrogetan mi sve ogadio...user posted image user posted image user posted image user posted image ..a vidjet cu.

ma samo se ne sikiraj...jos malo i gotovo aBd user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 23103
2.8.2011 17:25:37   
Semica
Palachinken-hvala za drugi link...evo i kod mene radi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubi Mahdijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 23104
2.8.2011 17:35:27   
Gift
Semice na kojoj straici je drugi link, da probam, onaj nisam uspjela nikako ni skinut..
Skvo ja bih gurnula tevaginalete, nedobog kakve infekcije za bebija...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 23105
2.8.2011 17:40:22   
pahuljica_25
E drage moje zaposlene trudnice,i ja sam vam vazdan na stolici u kancelariji i svaki dan sve umornija dolazim.Ja sam sebi i jastuk odnijela pa ga stavim iza leđa ali džaba baš se ukočim,sreca pa mogu nekada i ranije pobjeći kućiuser posted image user posted image
A i ja ustajem sa mm na sehur,nekako mi fali taj osjećaj Ramazana i posta,a žao mi da i on sam jede pa ja ustanem da mu pravim društvo....

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 23106
2.8.2011 17:41:16   
enči80
Ola teletabisiuser posted image user posted image user posted image
Još sam 3u 1user posted image ,mada imam baš jak pritisak na gdjuuser posted image ali još uvijek nema onih pravih bolova.

Hannice ne sekiraj se kakva god da je torta pojest će se,a drago mi je što su beba A i beba b dobro i da,uvijk ti jedna mora biti veća a tako je i kod mene.Ljubi mi slavljenicu slatku i unaprijed joj sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image

Semice kod mene su obje bebe glavom okrnute tako da ne mora da znači da su svaki blizanci 'naopaki'user posted image user posted image user posted image I mene interesuje Selma ,kako je,jel' stigla kući?

Skvo meni je dr.isto preventivno dala nistatin vaginalete i j sam ih iskoristila ali poslije skidanja serklaže sve me nešto strah stavljati.Bravo za malenog dječakauser posted image user posted image

bebice drago mi je što osjećaš konkretne pokrete bebice svojeuser posted image user posted image user posted image ,a čitala sam tvoj aiskustva sa dok.pa ću ti samo reći da se ne sekiraš a meni je jedna stuha od dr.nakon smrti prve bebe rekla da se 'prvi mačići bacaju niz vodu' i naravno nikad m više nije vidjela.Ako ništa dobro ti je rekla,pun grad ginekologauser posted image

Odoh sad da dovršavam iftar,ja nažalost ne mogu ppostiti i to je drugi Ramazan od 11 godine koji ne postim ali je i opravdano.

Ostaleuser posted image velikiuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 23107
2.8.2011 17:48:32   
Semica

IZVORNA PORUKA: Gift

Semice na kojoj straici je drugi link, da probam, onaj nisam uspjela nikako ni skinut..
Skvo ja bih gurnula tevaginalete, nedobog kakve infekcije za bebija...

http://www.megaupload.com/?d=UBU5ZTIU

etooo ga user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 23108
2.8.2011 17:51:07   
babilon
Semice, bila u apoteci, nemaju nazalost te tablete. Sutra idem na posao ali drugom rutom pa ako ti nije kasno i sutra cu pitati ali u drugoj apoteci :) zao mi j esto se nisam javila sa drugacijim vijestima.

Pahuljice, vidim i ti si sa mnom i Sensia-om u heftu razlike s trudnocom hihih :D a vidim iste simptome i imamo, od sjedenja i umora :)))

Evo me kuci, kontam sta cu za iftar, supu imam, topa ce biti svakako, mm bi crkao da je nema, a to mu jei najdrazi dio poslije supe za iftar... sto brate bosanac voli da umace user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ima li ko ideju kakvu sa pilecim prsima, a da nisu snicle u bilo kom obliku... Neki sos?? :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 23109
2.8.2011 18:04:03   
Gift
Semice hvala...
Babilon ostavi piletinu malo u mlijeku, onda poredaj gljive, stavi vrhnje i u rernu...meni to bude odlicno

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 23110
2.8.2011 18:04:33   
Semica
Babilon hvala ti punouser posted image ...nije kasno ni sutra...ni narednih dana...HVALA TI JOS JEDNOM MNOGO MNOGOOO!!!

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 23111
2.8.2011 18:19:25   
Bebica11
HEJ ISKUSNE PURASICE

Stid me ovo reci al ja sebi sama nikad nisam puru spremala, mm kupio kukuruzno brasno i hoce i on to za iftar, jede mu se (tugo moja hahahah) i sad ima ovih recepata na netu a dajte neki provjeren al s kukuruznim brasnom

HITNO

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 23112
2.8.2011 18:27:25   
star
pa samo dan ako ne procitam sta se sve desavalo treba mi opet dan za citanje user posted image user posted image
pozdrav svima, cestitke na sedmicama...vidim da ste svasta raspravljale...
Malena
ja sam planirala umjesto cijele komode uzeti samo onaj dio za presvlacenje(dasku) i staviti na krevetic(preko ogradice)..u KIDIOZ-u je oko 45-50KM, one sa likovima iz crtica su oko 50tak KM a obicne 40..kupim jos banjicu za kupanje 15-tak KM i superiska..pa i mi smo se svi u banjicama kupali..sad sve nesto moderno user posted image   ja zivim u garsonjeri od 30m2 sto znaci da mi je sve u jednoj sobiuser posted image nemam bas prostora za visak stvari...zato se kod mene inace ne pusi u stanu, to svi koji dolaze meni znaju jer ni ja a ni mm ne pusimo..a pogotovo zbog bebe ne bih dozvolila..kome se ne svidja ne mora ni doci..to je kucni red..sto se tice pomoci hmmm ni ja bas ne volim da mi se caprka po sudju, ormarima, sve volim sama..ali poslije poroda..svejedno mi je..pomoc ce mi def trebati jedino sto sam sigurna je da se niko nece dugo kod nas zadrzavati  zato sto nema prostora user posted image user posted image
eto, nakucah se ja dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 23113
2.8.2011 18:29:54   
star
IZVORNA PORUKA: Bebica11

HEJ ISKUSNE PURASICE

Stid me ovo reci al ja sebi sama nikad nisam puru spremala, mm kupio kukuruzno brasno i hoce i on to za iftar, jede mu se (tugo moja hahahah) i sad ima ovih recepata na netu a dajte neki provjeren al s kukuruznim brasnom

HITNO

e neznam ima li razlike izmedju te od kukuruznog brasna i one palente..ja uvijek palentu kuham?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 23114
2.8.2011 18:31:20   
malena27 RR
ola cure....

neko upit za selmu, dobro je kaze cim su joj dopustili da jede user posted image i najvjerovatnije sutra ide kuci...

hannice drago mi je da su bebice dobro user posted image user posted image
enci kako su tvoje bebace? user posted image user posted image

trudnjace kojima su propisane vaginalete, ja bih licno koristila, jer dr. obicno daju pred porod da se porodjajni kanal ocisti i pripremi za prolazak bebe-tako je nama rekla sestra sa vjezbica-obicno ako zena ima gljivice javi se i krupica kod bebe... pa eto odlucite same, u principu odmoci vam nece...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 23115
2.8.2011 18:32:28   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: star

HEJ ISKUSNE PURASICE

HITNO

e neznam ima li razlike izmedju te od kukuruznog brasna i one palente..ja uvijek palentu kuham?user posted image user posted image user posted image

s kukuruznim brasnom moram kuhati haman sat vremena uz mijesanje,

ja mu govorila da kupi palentu obicnu a sad bi ga ubila(mada ne znam dal ima razlike)...a i njemu se jede i to s kukuruznim, e sad ce on mijesatuser posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 23116
2.8.2011 18:34:45   
malena27 RR

HEJ ISKUSNE PURASICE

HITNO

uh hitno user posted image user posted image user posted image ima do iftara jos najmanje sat i po....

eh ovako: ja zamijesim kukuruzno brasno, nekih 5-6 supenih kasika u malo mlijeka, u serpicu naspem 200 ml vode i 200 ml mlijeka da prokljuca, posolim i stavim putera ili masla i dodam onda kukuruzno brasno.... brzo mijesam na smanjenoj temperaturi dok se ne zgusne i to je to.... poslije stavim preko sira, pavlake i jogurta i gotovo user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 23117
2.8.2011 18:36:13   
enči80

HEJ ISKUSNE PURASICE

HITNO

Jell' ti kupovno ili domaće?

Ako je palenta napravi po uputstvu sa pakovanja a ako je domaće naspeš vode,ulja ili masla i brašna + začine koje volišza vas dvoje i pustiš da kuha u poluotvorenoj šerpi ali ne mješaš.Nakon cca pola sata umješaš dobro nekih 5min i nemoj previše vode stavljati jer je lakše uvijek poslije dodati.

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 23118
2.8.2011 18:37:03   
malena27 RR
star hvala na informaciji, bas cu pogledati u kidi ozu....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 23119
2.8.2011 18:39:31   
Semica
Drago mi je da je Selma bolje...nadam se da ce je pustiti kuci sutra-kod kuce je najljepse...user posted image

E jos samo da neko kaze sta je sa ANIMAGICAL??? i ANICE??? stalno su mi na pameti...

Neposredna veza do poruke: 23120
2.8.2011 18:44:29   
malena27 RR
animadzikal otisla kod mame danas, koliko sam uspjela upratiti-kaze da ne cisti, uhvatilo je gnijezdjenje haman user posted image user posted image user posted image a treba mirovati...

a anica user posted image user posted image koliko sam skontala dobila je antibiotike e sad ne znam je li izasla ili nije iz bolnice....

kako si ti semice? kako stolica?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 23121
2.8.2011 18:44:33   
enči80

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

.

neko upit za selmu, dobro je kaze cim su joj dopustili da jede user posted image i najvjerovatnije sutra ide kuci...

enci kako su tvoje bebace? user posted image user posted image

Dobro su hvala Bogu,samo otkako sam skinula serklažu imam baš jak pritisak dolje,rekla mi je dr.da sad više mirujem ali ja ne mogu vjeruj mi ni ležati ucrvah seuser posted image user posted image .Ušla sam u 9.mjesec i u 37.sedmicu pa vala i da se porodim ne bih se ljutila.Vidim i tvoj hašim mašaAllah dobro napredujeuser posted image user posted image
Kako ti sa otocima?
Meni 2-3 dana uopšte ništa nije oticalo ,ali zato danas ...užas.Vjerovatno se premorila jučer jer sam pola dana provela za šporetom pripremajući iftar jer mi sve nešto žao mm da ne jede dobro jer stvarno puno radi pa da može izdržatiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 23122
2.8.2011 18:48:07   
malena27 RR
ja isto imam pritisak enci, a mogu misliti kako je tebi s 2 bebice.... imam i ja otecene noge, ali nekako sam bila laksa kako je bilo hladnije, sad ce opet vrucine poceti pa ne znam ni sama kako cu.... do 10 ujutro vec budu dobro oteknute....
neki dan mi se drugarica sazali na mene, u petak, kisa pada a ja u papucama....s 36 sam presla na 39 broj...nije samo da su mi stopala narasla nego mi se i rasirila pa mi je nemoguce naci model cipele ili patike da odgovara i da mogu nogu uvuci u nju....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 23123
2.8.2011 18:50:55   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

animadzikal otisla kod mame danas, koliko sam uspjela upratiti-kaze da ne cisti, uhvatilo je gnijezdjenje haman user posted image user posted image user posted image a treba mirovati...

a anica user posted image user posted image koliko sam skontala dobila je antibiotike e sad ne znam je li izasla ili nije iz bolnice....

kako si ti semice? kako stolica?

anica sutra ponavlja nalaz, bolje se osjeca pa mozda nam brzo i izadje ako Bog dauser posted image

DIJAMANT vas pozdravlja takodjer, cula sam se i s njom

Neposredna veza do poruke: 23124
2.8.2011 18:53:36   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: enči80

HEJ ISKUSNE PURASICE

HITNO

Jell' ti kupovno ili domaće?

Ako je palenta napravi po uputstvu sa pakovanja a ako je domaće naspeš vode,ulja ili masla i brašna + začine koje volišza vas dvoje i pustiš da kuha u poluotvorenoj šerpi ali ne mješaš.Nakon cca pola sata umješaš dobro nekih 5min i nemoj previše vode stavljati jer je lakše uvijek poslije dodati.

hvala vam na savjetima

probacemo aBduser posted image ,jucer smo previse skuhali pa imamo jos hrane, da se ne baca

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 23125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  923 924 [925] 926 927   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  923 924 [925] 926 927   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *