|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  932 933 [934] 935 936   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
3.8.2011 21:39:53   
Gift
ma nepamtim kad sam dosla od dr, da mi nije ''nesto'' a ja panicim opet za sve, al sad smo se stvarno i mm i ja prepali..al abd bice dobro..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 23326
3.8.2011 21:54:03   
Silver
Gift bas mi je zao sto ste nasikirani...user posted image  znam kako je to ruzan osjecaj...ali ja znam da ce aBd biti sve ok...

Ja se posvadjah sa muzem...radi gluposti...i sad sam nam pokvarila tako fino vece...tako se osjecam odvratno...zao mi ga je...ali sta cu sad..user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 23327
3.8.2011 21:57:02   
malena27 RR
silver, desava se mila... malo oko njega, pomazi ga, izvini se i reci da su hormoni krivi user posted image user posted image user posted image bar sad koristi hormone kao izgovor user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 23328
3.8.2011 21:59:17   
Silver
ma evo sad sutimo oboje...a jesam ja kriva i moji divlji hormoni su krivi...nekakva sam ratoborna otkako sam trudna, kad treba nereagujem, a skacem na gluposti...ali dobro ...sama pala sama se ubila....

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 23329
3.8.2011 22:05:04   
malena27 RR
meni su te promjene rasplozenja kasnije krenule, mislim krajem 7. mjeseca... a ratoborna i agresivna sam od ranije user posted image user posted image user posted image
meni je radi gluposti dolazilo da odem od kuce user posted image user posted image user posted image
proce draga... sad se izvini i pokusaj izgladiti, reci da ti je doslo tako i okrivi bebu i hormone user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 23330
3.8.2011 22:11:58   
sanela.asja
Selma lutko dobrodosle vi kuci vasim momcima a bice to sve uredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gift nesekiraj se vidis da ce sve biti ok
Mene moj pisonja ubi svaki pokret osjetim i tako me boli ma jedva hodam a moram muza paziti ima temperaturu od bolova jos mi ni Asja nece da zaspiuser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 23331
3.8.2011 22:53:53   
Selminja
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

IZVORNA PORUKA: Selminja

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

selminja sad vidjeh da si sa terminom samo 3 dana prije mene hehe možda se i vidimo u tuzlanskom porodilištu aBd.user posted image user posted image user posted image

Mozda budemo stenjale zajedno, a necemo ni znat user posted image Ima dosta zenica ovdje pocetkom novembra i krajem oktobra. Jel kod tebe bilo nisko? Kako si sad?

Bila sam u junu na moru i punooo sam se kretala,dobro sam se osjećala i kad sam poslije odmora otišla na kontrolu bebica se malo spustila nije bilo skroz nisko ali je bilo niže od normalnog.Bila sam na bolovanju tri sedmice i hvala Bogu sad je sve ok vratio se moj malii user posted image gdje i treba da bude.Ja i dalje radim,dobro se osjecam,osim sto sam sada pomalo teska i umorna ali opet sve je to masAllah.Kako si ti?Kakva je tvoja trudnoća?

Ja sam dobro hvala Bogu, kao i bebi, uvijek odgovara sedmicama ili je i naprednija user posted image Jedino mi noge oteknu kad duze stojim ili hodam, i hemoroide imam, ali pokusavam ih regulisati stolicom. I ja sam vazda teska i umorna, nije ni cudo, na moru sam dobila 2kg user posted image
Sanela.asja ja se tebi divim, znam da si pisala da imas radnike neke, jos i muz sad bolestan, i malo dijete, a ti pred porod user posted image izdrzi mila nemas jos puno. Ja sama s muzem pa mi sve nesto ne godi.

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 23332
3.8.2011 23:55:22   
animagical
uuu slabe trece smjene...gdje ste zene? haman da ove moje sto su usle ili ulaze u deveti ganjaju muzeve po kuci, deloziraju bebeuser posted image  

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 23333
4.8.2011 0:40:01   
animagical
selma jel to viris :)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 23334
4.8.2011 8:12:41   
babilon
pa je li moguce da cu i ja prva jednom postaviti kafu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jedino ako me nije neka sad preuditrila pa postavila prije mene dok sam kucala :)))

Malo sam vas iscitala sta ste pisale jucer nakon sto sam o'sla kuci s posla :D
Veliki user posted image svim user posted image koje su se nasikirale... Zbog nalaza, i zeljeza is vega... i ja ga pijem, nema mi nista gore... a jos sad moram da se najavim u ambulantu da mi daju uputnicu da vadim krv ali niiiiiiiiiiiiiikako da ih nazovem, uzas zivi!
Strah me i nalaza krvi i pregleda kod doktora, sva sam isprepadana (ovo ja ovako uvijek pred pregled, a rekla sam sebi NECES VISE, ali eto, ebo zensko isprepaadano :))))))

Evo kisica pada, odoh se spremati pa na posao, uh!
Ja sto se izjadah na sabahu ;))))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 23335
4.8.2011 8:28:39   
mea29
ne mogu ja doci na red od sensie i babilon pa da pristavim user posted image user posted image user posted image user posted image ...c c c c c c

jutroooooo drage

ja volim ovakvo vrijeme, mislim da sam jedina na svijetu, ne voim kisu ali bas mi odgovara kad je malo svjezije...

odoh malo citati sta ste pisale user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 23336
4.8.2011 8:35:39   
ciciban26
Jutro teletabisi :) Samo vi pristavite kaficu,ima ko piti,meni bi cisterna trebala da se razbudim.. Jutros nesto posebno krmeljam user posted image

Mea nisi jedina i mm uziva kad je hladnije i tmurno... a ja ovo vrijeme ne volim uopste user posted image .. Taman sam se htjela dati u cjelodnevnu skitnju..stani kiso,staniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 23337
4.8.2011 8:38:08   
mamina princeza
Dobro jutro i od mene .....
-meni sad bas godi kad malo zahladi. Onih dana kad je bilo vruce pravo bila sam jedva na nogama i povracala puno pa mi se sve skupilo da sad cim pomilim da ce pregrijati muka mi. Ne volim ni ja kisu al prestace a opet daje neku sigurnost da nece previse zagrijati.....

Ja evo na poslu .. hrpa nekih papira ..... gledma da zavrsim sto vise d aiduce sedmice mogu ostati kuci na bolovanju dok mi je jos otovreno.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 23338
4.8.2011 8:40:37   
mea29
ja ruckim jogurt i kiflu user posted image ja uvijek prvo jedem pa onda kafa, ili jedem uz bijelu kafu...vrijeme mi odgovara ali sam umorna jer sam legla u pola 2..i svako jutro bi pocela plakati kad zazvoni mobitel...a nikako da legnem ranije user posted image

cicibanko ne pada kisa vise, bar ne u gradu, taman ti je vrijeme za skitnju, nije vruce...ljepota...

< Poruku je uredio mea29 -- 4.8.2011 8:43:34 >

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 23339
4.8.2011 8:46:02   
Skvo RR
Jutro...

Mene migrena ubi u pojam...user posted image ....evo me nadrogirana sa nadom da ce me danas masiti "napad"...user posted image ...bas sam iscrpljena...ovako mi je i sa Umom bilo..citav deveti mjesec...a valjda sada i malo starija, pa i imam Umceta, pa teze podnosim.

Ljubim vas.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 23340
4.8.2011 8:50:02   
ciciban26
Nadam se da nece opet prokapati ... ja vise volim kisnuti nego vucarati onaj kisobran user posted image
Mea a  da probas leci ranijeuser posted image user posted image ? Ja do 12 i nekako funcionisem,poslije user posted image user posted image ,tacno me bude stid ako imamo goste,meni krenu suziti oci od pospanosti..Ko da sam trudna user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 23341
4.8.2011 8:50:23   
Skvo RR
A gledam sa migrenom i ticker me prebacio u deveti mjesec...koja ironija...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 23342
4.8.2011 8:50:28   
Sensia
Jutrica i od mene, malo kasnim user posted image . vidim da smo sve rastimane osim Mea-e user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo i ja ruckim malo somuna, ABC i bijelu kafu.....ja ne znam sta je ovo kod mene u posljednje vrijeme, ja gladna pojedem tri zalogaja i ne mogu vise maknut user posted image user posted image user posted image user posted image  stomo mi se napuse i ne mogu disati.... je li moguce da je user posted image  visoko pa pritisce....

A ja i dalje gladna.....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 23343
4.8.2011 8:57:14   
Skvo RR
Sensia, pa izmjeri...user posted image ..ako malo imas prostora izmedju tibe i grudi...visoko je.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 23344
4.8.2011 9:09:10   
ciciban26
Moguce Sensia,nego sta user posted image user posted image Raste stomo,neka,neka user posted image user posted image user posted image ..Rekla sam ja da cemo i mi na kraju zakukati user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 23345
4.8.2011 9:10:06   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

A gledam sa migrenom i ticker me prebacio u deveti mjesec...koja ironija...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kod mene npr. stanu 4 prsta...user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 23346
4.8.2011 9:13:20   
mamina princeza
A joj skvo bas mi je zao .. ti inace mucis s tim migrenama. cuvaj se . Nadam se da ima bar neka terpaija koju smijes sada a koja ti pomaze....
mrzim kad me boli glava a mogu misliti kako jekad imas pravu migrenu.

hej zene koje ste na bolovanju evo od mene jos jedno pitanje po stoti put o bovanju ... hihihi... ako sada budem n abolovanju sedam dana pa radim malo pa opet idem na bolovanje jer mi se sve to racuna zajedno do komisije ili ka dprekinem pa pocnem iz pocteka. uh sto zapetlja.. nadam se da je neko shvatio........

inae sam smanjila svoje kafe pravo puno ili samo jedna ujutro ili jedna navece al danas cu morati vise .... da bih progledala.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 23347
4.8.2011 9:14:03   
Nina_Lana
Jutro i od mene, vidim svasta ste pisale, a glava me toliko boli da nemam snage da citam sve...Sinoc sam zaspala odmah poslije iftara, a prije toga se bas lijepo posvadjala s muzem,,,ufff kako me iznerviraouser posted image user posted image , ali je zato na kraju on plakao, a ja lijepo u krevet...

Zadnjih par dana me napala neka glad, samo bih jela, suzdrzavam se koliko toliko, ali se i bojim sve kontam beba gladna user posted image , pa mislim da mi je od pregnitala da mi otvara apetituser posted image ....

Skvo i ti u 9 mashallah user posted image user posted image user posted image user posted image , brzo ces se i ti rijesit abd

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

Neposredna veza do poruke: 23348
4.8.2011 9:15:32   
gerberka
user posted image  dobro jutro ženice drage user posted image  

konekcija me zeza, ali uspjela sam otvoriti prozor za odgovor user posted image  

imam dva pitanja user posted image  prvo je mozda glupo, a glavi dok kad traje prvo tromjesecje - maloi me zbunio ovaj RR kalendar trudnoce.

a pošto mi je vrijeme da se ofrabam molim sarajke koje znaju gdje kupiti Biokap farbu u sa ili jos bolje dal su zenicanke pronasle i u jednoj nasoj apoteci? mogu li koristiti kanu..vrijeme mi je da uredim kosu, ali ne bih baš posezala za pravim farbama ako vec postoji alternativa.

odgovori da se ne farbam ne dolaze u obzir user posted image  

šeljam vam pusicu, čestitam nove sedmice i mjesece  user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 23349
4.8.2011 9:16:34   
Skvo RR
Neposredna veza do poruke: 23359
4.8.2011 9:13:20

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

A joj skvo bas mi je zao .. ti inace mucis s tim migrenama. cuvaj se . Nadam se da ima bar neka terpaija koju smijes sada a koja ti pomaze....
mrzim kad me boli glava a mogu misliti kako jekad imas pravu migrenu.

hej zene koje ste na bolovanju evo od mene jos jedno pitanje po stoti put o bovanju ... hihihi... ako sada budem n abolovanju sedam dana pa radim malo pa opet idem na bolovanje jer mi se sve to racuna zajedno do komisije ili ka dprekinem pa pocnem iz pocteka. uh sto zapetlja.. nadam se da je neko shvatio........

inae sam smanjila svoje kafe pravo puno ili samo jedna ujutro ili jedna navece al danas cu morati vise .... da bih progledala.

Do radne komisije moras biti 42 dana neprekidno na bolovanju...user posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 23350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  932 933 [934] 935 936   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  932 933 [934] 935 936   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *