gagach
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Jutro i od nas drage moje, bolje reci dobro vece , posto meni jutro jutros od pola tri, cura se probudila i nece da spava nema sanse, tura je spadala, pa rasla, pa sve tako, ali bitno da nije bila veca od 37,6, sad nam je 37,4. Ja vjerujem da su zubici jer nikakvih drugih simptoma nema, a u usta sve gura i desni samo sto joj ne prokrvare kako strasno izgledaju. Onda sto joj ja dajem ove granule za zubice vidim cim joj dam ona se smiri i tura pada, znaci da je to to. Gagach draga daj i meni da ti operem i ispeglam stvari za bebu, joj ja to tako volim i jedva cekaaaaaaaaam . Jedva cekam kad ce cetvrtak pa se nadam da ce nam dr reci je li ili da krenem opet u shooping, mada imam sest onih vakum vreca najvecih punih Anine omanjale gardarobe, od toga mislim da 60% nije obukla ni jednom, zato ako bude djecak idemo kupovinu na novo , ma i djevojcica, nece iznosano da nosa . Joj ja sam luda za bebecim stvarima, ja od kako sam se porodila gotovo nista sebi nisam kupila, podjem u kupovinu i kazem samo sebi kupujem, hitno mi treba, ja se vratim zatrpana sva u kesama i sve za Anu. Medi, Vilo? nadam se da ste ok... Ljubimo vas sve, a posebno vas dvije joj ja sam stvarno uzivala u kupovini za bebicu iako nema bas nekog wow izbora za deckice ali eto iskopa se....sada sam svega nakupovala pa mi je dosadno...imam jos koliko hoces do poroda a glupo mi da natrpavam...hahha sad kupujem 68 broj :D uopste ne vidim smisao izlaska vani a da ne kupim nesto za bebu....
< Poruku je uredio gagach -- 26.2.2011 15:46:04 >