|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  954 955 [956] 957 958   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
8.8.2011 8:26:34   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: animagical

sretne vam svima godisnjiceuser posted image meni danas deveti mjesec, ticker se nakaniouser posted image sad se tusirala+ostala tortura, idem doktoruuser posted image joj kad rodim pa u neka doba doba ugledam kako sam je iskasapila ovako napamet...user posted image user posted image jadnica jadna...

OOooooo masAllah Animagical,eto tebe u devetom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..Cestitke user posted image

Tacno znam kako ti je sto se masakriranja donjeg sprata tice..I ja sam evo iz kupatila krvava,pitam se sta ce tek biti u devetomuser posted image user posted image user posted image .
Sretno na pregledu

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 23876
8.8.2011 8:36:12   
Sensia
Jutro trunjace....

Curicama koje moraju na preglede zelim svu srecu svijeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cicibanko samo lagano, bice to sve ok, bitno je da je bebi zdrava a to ako je mozda sitnija se lako nadoknadi..... cekam te danas na vjezbama

Zumbulice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  blago tebi eto tebi tvog pileta

Animagical ti se sad zvanicno mozes poroditi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 23877
8.8.2011 8:43:50   
zumbulcica
Hvla vam cure.Kako se priblizava taj dan D,sve me veca prpa hvatauser posted image
Eh,i da napomenem i to da vise ne vjerujem svojoj intuiciji,uvjek sam intuitivnost naglasavala kao svoju najizrazeniju osobinuuser posted image ,tako sam bila 100% sigurna da cu se poroditi cim udjem u deveti...ali ovo moje cedo ne benda tu moju intuicijuuser posted image Vec me ne slusa,a pod mojom kozom zivi,user posted image mogu da zamislim kako ce tek biti kad se osamostaliuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 23878
8.8.2011 8:53:02   
mea29
jutro....opet ponedjeljak user posted image user posted image user posted image ja doruckujem dok cekam da se zakuha na poslu a valjda nece nesto previse pa godisnji su nema nas previse...a hornih za raditi posebno :)

ja konacno nisam nista radila za vikend...i osjecam griznju savjesti kad sam luda ha ha ha...zato sam za promjenu set_ala i set_ala...bila sam u onoj radnjici adax...ima svega istina ali je i skupo...vidjela sam vase zirafe i lavice...preslatki su...gledala sam i robicu raznu za bebu ali jos nista ne kupujem...sve mislim dok sveeeee pregledam pa cu onda...kupila sam jedino radosnicu i bas sam sretna user posted image user posted image

sretno svima na pregledima, ja idem sutra juhuhuhu predugo je pet sedmica ne vidjeti bebu, valjda ce sada poceti malo cesci pregledi, sve do danas sam bila mirna, sad me vec hvata panika da li je sve uredu.....

cestitam i nove sedmice, nama je danas 29 user posted image user posted image user posted image   i godisnjicu Jeli...meni je isto 8-og ali septembra user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mea29 -- 8.8.2011 8:55:16 >

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 23879
8.8.2011 8:58:56   
palachinken
Okruglice, meni je kao ostalo da ste spominjale torbe za bebe, evo u bimacu ima popust 10% na gracove torbe, izgledaju ok, unisex :)

http://bimaco.net/podkategorija.aspx?p=TORBE

Inače, šta ima kod vas, kakvih lažnjaka, sluznih čepova?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 23880
8.8.2011 8:59:23   
Sensia
pa gdje si ti Stickeru-Mea? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hajd posto imas stelu de nam reci kad ce nas prebaciti u osmi?

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 23881
8.8.2011 9:10:51   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

pa gdje si ti Stickeru-Mea? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hajd posto imas stelu de nam reci kad ce nas prebaciti u osmi?

he he he he po tabelici 30+4 a iz pouzdanih izvora saznajem da ce ovaj (s)ticker kasniti dva - tri dana user posted image user posted image user posted image   mene ce prebaciti oko 28. - 29.08. a tebe par dana kasnije ako ne poguras sa nekom kovertom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 23882
8.8.2011 9:17:57   
mea29
sensia kad ces ti na pregled? ja sam bila 05.07.znaci 35 dana nisam vidjela bebu user posted image  

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 23883
8.8.2011 9:28:12   
DIJAMANT
Jutro ženice!
Bujrum koja će kaficu sa mnom popiti user posted image user posted image user posted image

Sretno vam na pregledima danas Ciciban, Animagical. Ciciban javi se poslije. Bit će to sve aBd ok! šaljem ti jednu user posted image za sreću!

Jelena, čestitam ti godišnjicu braka i želim da ih dočekate još mnogo sretni, zaljubljeni i tolerantni!

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 23884
8.8.2011 9:29:52   
DIJAMANT
Mea je li "sticker" sa 26 + 6 prebaci u 7. mj.?

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 23885
8.8.2011 9:30:19   
mea29
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Jutro ženice!
Bujrum koja će kaficu sa mnom popiti user posted image user posted image user posted image

Sretno vam na pregledima danas Ciciban, Animagical. Ciciban javi se poslije. Bit će to sve aBd ok! šaljem ti jednu user posted image za sreću!

Jelena, čestitam ti godišnjicu braka i želim da ih dočekate još mnogo sretni, zaljubljeni i tolerantni!

DIJAMANT cestitam ti okuglu brojku do poroda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 23886
8.8.2011 9:32:10   
mea29

Mea je li "sticker" sa 26 + 6 prebaci u 7. mj.?

po tabelici 26+2  pocinje sedmi mjesec ali ovaj (s) ticker malo kasni pa ispadne da prebacuje bas sa 26+6 user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 23887
8.8.2011 9:32:41   
DIJAMANT
Hvala mila, i ja tebi čestitam 29 sedmicu!

Polako te pratim....user posted image

< Poruku je uredio DIJAMANT -- 8.8.2011 9:35:07 >

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 23888
8.8.2011 9:44:47   
star
Cestitke Jeli na godisnjici(lijep provod vam zelim)user posted image user posted image user posted image
Animagical cestitam na devetom user posted image jos malo i nece ti biti dosadno user posted image user posted image user posted image

Ostale trudnjace sretne vam nove sedmice, i ugodni pregledi...ja otkako sam ustala jutros( a nisam ni spavala kako treba) osjecam uzasnu bol izmedju rebara...toliko me boli da mi nije ugodno ni sjediti ni lezati..nemam pojma sta mi je...tesko disem pa sam se malo uspanicila a dr idem u petak user posted image jel imao iko slicnu situaciju?

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 23889
8.8.2011 9:57:26   
Nina_Lana
E trudnjace, cestitke na novim sedmicama, mjesecima, godisnjicama, pregledima...

Ja zadnjih par dana uzasno naticem, noge i ruke mi do veceri budu ko baloncici, a ja sve mislim da je rano za touser posted image ...Jedva cekam na pregled u petak, dugo vec nisam vidjela bebicu, a najgore mi je od svega ici provjeriti antitijela cccc

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 23890
8.8.2011 10:28:55   
mea29
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

E trudnjace, cestitke na novim sedmicama, mjesecima, godisnjicama, pregledima...

Ja zadnjih par dana uzasno naticem, noge i ruke mi do veceri budu ko baloncici, a ja sve mislim da je rano za touser posted image ...Jedva cekam na pregled u petak, dugo vec nisam vidjela bebicu, a najgore mi je od svega ici provjeriti antitijela cccc

meni noge jos uvijek ne oticu iako mnogo sjedim a jedino kad nosim baletanke ...to budu krofne prave, otkako sam kupila cipelice sa malom gumicom situacija je dobra...eto vidjet cu jos.. a ruke mi ne oticu ...samo malo trne ponekad user posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 23891
8.8.2011 10:37:13   
animagical
da se pohvalim, beba super napreduje, oko 3kguser posted image grlic 24mm skratio se kaze dr fino, ukinuti konacno ginipraliuser posted image kaze slobodno na porod ici ce lahkouser posted image otvorenost kaze fina...bebi pluca zrelauser posted image kaze da imamo jako puno plodne vode, koja je isto zrelija? eh to ne upitah kako zna da je voda zrela?? ovo m i mozda sko zna reci??....i posteljica je gradus 2...user posted image beba pila vodu i trljala oke

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 23892
8.8.2011 10:43:51   
mea29

da se pohvalim, beba super napreduje, oko 3kguser posted image grlic 24mm skratio se kaze dr fino, ukinuti konacno ginipraliuser posted image kaze slobodno na porod ici ce lahkouser posted image otvorenost kaze fina...bebi pluca zrelauser posted image kaze da imamo jako puno plodne vode, koja je isto zrelija? eh to ne upitah kako zna da je voda zrela?? ovo m i mozda sko zna reci??....i posteljica je gradus 2...user posted image beba pila vodu i trljala oke

jao animagical sve lijepe vijesti user posted image user posted image user posted image ...bas se radujem zbog tebe..mali bucko juhuhuhu..

Neposredna veza do poruke: 23893
8.8.2011 10:46:04   
animagical
hvala meauser posted image kako tvoje bebce? eto i ti jos malo...brzo to prodje...meni je tek sad vidim najduze trajao mozda peti-sesti mjesec...kasnije je furalouser posted image sad cu da radim na delozaciji smrdavca

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 23894
8.8.2011 10:47:52   
palachinken
animagicla, jel to kod tebe prirodni porod u opciji?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 23895
8.8.2011 10:49:06   
Hannica
IZVORNA PORUKA: mala86

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: Sensia

user posted image

Žene, zna li neka ima li u Ze kupiti ovakvih ili drugih modela Chicco- vih kolica. Ili ako ima bar u Sa da mi koja kaže gdje bih mogla kupiti pa da maksuz dođem u Sa po njih?

U Ze nema 100%.U Sarajevu je bilo,vjerujem da ima i sada.I meni se ova svidjau,najradije bih uzela ovakva dvoja umjesto onih tenkova za blizance.user posted image Samo puno mi je to para,cijena im pko 1000 KM,mozda i vise.

kad ugleda ova kolica moram uletit

prijateljica prije 3 mjeseca uzela ova kolica u Sarajevu njihovoj trgovini,ima sve ovo i torba plus

i boja je bas ovakva kao na slici user posted image ,a kostala su 900 i nesto km s tim da ako je rAcun preko 1000km onda ide 10 posto popusta,pa su oni uzeli bocicu da im predje user posted image

I moja prijateljica je platila oko 1000 KM ovakva kolica prije dvije godine,a dobila je i bazu za AS gratis.Ali meni je puno i ovo kad mi trebaju dvoja kolica.2000 mi je ipak malo tu mac.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23896
8.8.2011 10:50:45   
gerberka
palačinko, sta radi ovo lijepo dijete? pajki jel ? hej jesi ti pohranjivala maticne celije ili sam te zamijenila s nekim? 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 23897
8.8.2011 10:52:28   
mea29

hvala meauser posted image kako tvoje bebce? eto i ti jos malo...brzo to prodje...meni je tek sad vidim najduze trajao mozda peti-sesti mjesec...kasnije je furalouser posted image sad cu da radim na delozaciji smrdavca

odmah pocni primjenjivati sve one savjete sto su zenice savjetovale...od hurmi, preko maslinovog ulja do keksa hm user posted image user posted image user posted image

iskreno i meni se cini da mi je 5 mjesec bio najduzi...cini mi se da sam na pola 5-og vec govorila da sam u 6-tom ha ha ha da malo ubrzam to user posted image user posted image user posted image sad sedmi pici...debeli je dobar, mrda...sutra idem da ga vidim, nadam se da se lijepo razvija valjda ga ne zovem đaba debeli user posted image

Neposredna veza do poruke: 23898
8.8.2011 10:53:03   
Lejla Ka

kaze da imamo jako puno plodne vode, koja je isto zrelija? eh to ne upitah kako zna da je voda zrela??

Sa bebe počne otpadati verniks, sloj koji štiti kožu od plodove vode. Te malene čestice se počnu pojavljivati u vodi kao male pahuljice. To je znak da se beba priprema za porod i da je zrela. Kad se vide te pahuljice u vodi kaže se da je i voda zrelija.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 23899
8.8.2011 10:54:24   
star

lijepe vijesti user posted image user posted image user posted image cestitam user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  954 955 [956] 957 958   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  954 955 [956] 957 958   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *