entinte
|
IZVORNA PORUKA: Simran Pozz svim ,ja evo ne mogu da spavam,u petak sam se nasikirala pravo,pa me još drži...Imam problem sa ubrzanim radom štitne i njeno uvećanje,pila sam lijekove i sve bilo ok ,štitna se bila povukla i terapija je bila na minimumu.Kad tako u petak MM i ja sjedimo i gledamo TV kad će ti on meni kako se osjećaš,ja kažem ok...Kaže on meni opet ti štitna otekla,ja na ogledalo ono se uvećala,nazovem ordinaciju,kažu mi da dodjem izvadim kad ono hormoni skočili puf,stanje se u sad već pred kraj 4 mjeseca pogoršalo. E nebi to ni bilo strašno,jer sam navikla,već su mi povećali terapiju sa 100mg na 150mg .A žao mi ovog mog bebija svaki put sad kad me lupi ja se rasplačem,nebi mi bilo žao i da pijem po 500mg,ali da nije bebi tu,već ovako Pitala sam doktora,kaže kao veći je rizik po bebu ako ne pijem lijekove nego obratno,ali rizik postoji i kod njihove primjene...Eto opet sam počela plakati ... E evo i jedna lijepa vijest,vodila sam svog malca po prvi put kod zubara da mu pregleda jedan zub,na kojem je se pojavio karijes i zubar nešto malo,a moj A se pravo odomaćio i čovjek proba sa brusilicom on ni aaaa da je rekao,tako da smo popravili taj zubić i kada smo izašli pitao me : Mama oćemo opet ići poplavljaću zuba ??? Eto drage moje,čuvajte se lijepo spavajte Draga Simran, baš mi je žao što te zadesila takva situacija ali sreća pa ima lijekova... ako doktori kazu da je bolje piti ih nego ne piti onda šta ćeš... znam da ti nije jednostavno ali moraš se strpiti... i nemoj se molim te sekirati jer zadnje što ti treba je sekiracija... Tu smo šta god možemo da uradimo za tebe... Čuvaj se... za malca i prvo iskustvo sa zubarom Mersiha 77 hvala na kafici ja sam zgrabila jednu šoljicu... samo da nam se još neko pridruži i mahalanje
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
|