|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
26.9.2011 22:35:04   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu klemzi)
  Neposredna veza do poruke: 526
   RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove?
26.9.2011 22:44:32   
tekja
IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja sam samo u prolazuuuuu, u prolazuuuuuu user posted image

pa sad, za nekog ko je tek u prolazu, ostavljas prilicno jak dojamuser posted image user posted image ...sta bi bilo zeno da si tu, stalnouser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 527
26.9.2011 22:46:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja sam samo u prolazuuuuu, u prolazuuuuuu user posted image

pa sad, za nekog ko je tek u prolazu, ostavljas prilicno jak dojamuser posted image user posted image ...sta bi bilo zeno da si tu, stalnouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to tekja diplomatski upakovauser posted image a ja sam je neki dan napala da nas je zaboravilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 528
26.9.2011 22:49:04   
muaaa
A meni se Noa doima kao vragolasti Đole Balaševićuser posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 529
26.9.2011 22:52:36   
tekja
muaaa, sta ti se to pusi na avataruuser posted image user posted image user posted image

da ne idem otuser posted image , meni je muaaa jedna od drazih formuLasicauser posted image , a za nou da ne pricamuser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 530
26.9.2011 23:00:45   
muaaa

IZVORNA PORUKA: tekja

muaaa, sta ti se to pusi na avataruuser posted image user posted image user posted image

da ne idem otuser posted image , meni je muaaa jedna od drazih formuLasicauser posted image , a za nou da ne pricamuser posted image

Hvalauser posted image  draga formuLasice,za Nou djelimo isto misljenje
a pusi se nesto,uzivam"Na morskome plavom žaluuuuu"user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 531
26.9.2011 23:16:06   
reallove
meni je tekja kraljica,bas sam je zavoljela...i muaa mi je draga...to je moja ekipa sa hanumeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 532
   [Obrisana poruka]
26.9.2011 23:18:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 533
26.9.2011 23:19:31   
klemzi
A meni su sve formuLašice iznad mene na ovoj strani user posted image user posted image user posted image
Jeste mi se poredale. user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 534
26.9.2011 23:22:00   
reallove

IZVORNA PORUKA: klemzi

A meni su sve formuLašice iznad mene na ovoj strani user posted image user posted image user posted image
Jeste mi se poredale. user posted image user posted image

user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 535
26.9.2011 23:25:41   
tekja
Meni je tekja u početku bila strašna user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  prvi se macici u vodu bacajuuser posted image user posted image user posted image

iman, reallove, klemziuser posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

Neposredna veza do poruke: 536
   [Obrisana poruka]
26.9.2011 23:29:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 537
27.9.2011 8:53:49   
Lulu_08
Sve ste mi fine! user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 538
27.9.2011 8:59:12   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Djana

Sve ste mi fine! user posted image

e bas ti hvala da i mene neko spomene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bas sve i nisu fine neke manje neke vise user posted image user posted image user posted image user posted image a neke nikako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 539
27.9.2011 9:35:16   
koka i po
kako ja Mirkicu da zaboravim opisati cccc bas sam zaistauser posted image ..
ja ljude nekako gledam ono na "dugo i nasiroko" tj.treba mi vrijeme da ih "svarim"user posted image .
Mirka Mirka....ti si meni nekako i sretna i nesretna.cini mi se kad bi te srela mnoge bi ti stvari mogla reci.mislim da si dobra dusa,pomalo sramezljiva i volis marame kao modni dodatak user posted image (zezam se)..puna si nade u bolje sutra ,dosta realna i znas citati izmedju redova.imam osjecaj da si vjernica.svasta si nesto prosla u zivotu i znas cijeniti prave vrijednosti.
eto user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 540
27.9.2011 9:45:22   
Apotekarka
Mene u zadnje vrijeme nitko ne spominjeuser posted image user posted image user posted image ,valjda se boje da im sta u pice ne ubacim nekad kad se sastanemo,pa bolje sutiti
Meni svaka zena na ovom forumu je prica za sebe....Neke mi leze,neke manje leze...A moram izdvojiti par koje su mi bas ono srcu prirasle
Acudesa,Hanady,dinaa,hena ze,marinci,klemzi,koka i po,Bambi,dadada,N-N,taurus i pahulja
One koje me nasmiju do suza Noa,dadada,vesela i sad novopecena Fortunsa i triputmama
One sto su tu kad treba savjet Hanady,taurus,Mala 1994(i ti si mi legla)
ONa krhka i njezna stvornja Selmy,klemzi,felix,Mirkica
One koje imaju snagu u sebi Nasa fatimicauser posted image ,a za njom henna ze

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 541
27.9.2011 9:48:23   
Anoniman
Ovo je stranica na ovoj temi gdje su zene postale koji mi pašu dusi. user posted image ostave traga bez da napisu 10 000 postova, bez svadja i skandaloznih izjava, uvijek svoje, uvijek pristojne. Voliiiiim vasuser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 542
27.9.2011 9:52:05   
Lulu_08
Apotekarko neka nekaaaa, a meni šiiipak user posted image ! A ja tebe davno na nekim prvim stranicama još pritefterila kao dragu i milu forumašicu! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma opet ja kažem meni ste sve drage, jer sve tako različite doprinosite da je ovaj forum to što jeste - druga porodica!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 543
   [Obrisana poruka]
27.9.2011 10:03:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 544
27.9.2011 10:05:21   
koka i po
nemoras biti glasan da bi te culi...tiha rijec je najglasnija.
nemoras se gurati da bi dosao preko reda...naci ces svoje mjesto i bez toga.
kad zelis nekoga povrjediti ..nemoj....pokazi da so veci covjek od njega....pametniji popusta.
ne trudi se da svima budes prijatelj...gdje je puno baba kilava su djeca.
a oni koji su te vrijedni pamtice te iako nisi tu.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 545
27.9.2011 10:05:29   
Lulu_08
Iman83 user posted image user posted image user posted image  poput njenog slatkog, mednog avatara! Pisala sam i ranije o tebi, ali evo da se poDApišem, ti si stvarno srce plemenito, pametno. Rekoh ti ranije reći ću i sada da u Imančici vidim baš njenu mamu, pametnu, vedru, lijepu! user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 546
27.9.2011 10:14:43   
snijeg
IZVORNA PORUKA: koka i po

kad zelis nekoga povrjediti ..nemoj....pokazi da so veci covjek od njega....pametniji popusta.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Sviđa mi se način na koji razmišljaš, snažna, stroga, a opet emotivna, zrela, iskusna...strpljiva i nekako uvijek nađeš prave riječi u pravo vrijeme...često se poslije tebe nema šta reći user posted image
Sad bih nastavila hvaliti hanabananu, klemzi, hennu, jasmin, dadadu, milenium, mirkica, vesela...ma toliko je žena da znam da sam izostavila njih mnogo - neka mi oproste, ali zaista svaka ima svoje mjesto na forumu, koje je eto nekako samo njihovo i prepoznatljivo. Ono što želim istaći je da zaista nema osobe koju bih navela kao negativnu i to je suština moje priče....da ste mi žive, zdrave i on line još dugo vremena user posted image

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 547
27.9.2011 10:19:06   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: snijeg

IZVORNA PORUKA: koka i po

user posted image user posted image user posted image user posted image
Sviđa mi se način na koji razmišljaš, snažna, stroga, a opet emotivna, zrela, iskusna...strpljiva i nekako uvijek nađeš prave riječi u pravo vrijeme...često se poslije tebe nema šta reći user posted image
Sad bih nastavila hvaliti hanabananu, klemzi, hennu, jasmin, dadadu, milenium, mirkica, vesela...ma toliko je žena da znam da sam izostavila njih mnogo - neka mi oproste, ali zaista svaka ima svoje mjesto na forumu, koje je eto nekako samo njihovo i prepoznatljivo. Ono što želim istaći je da zaista nema osobe koju bih navela kao negativnu i to je suština moje priče....da ste mi žive, zdrave i on line još dugo vremena user posted image

Ovo sam joj skoro pa identično i ja rekla, bit' će da je baš istina! user posted image

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 548
27.9.2011 11:51:50   
Apotekarka
Nisam te Djana zaboravila nego na poslu u letu pisah,a tbe vec nekad negdje opisah,naravmo da si mi draga i ti,tvoja pozitivnost i snaga dok si sama s djetetom kad nema mm,to sam prosla pa znam kakoi je,godina dana je za mene velika bila tad...A ti doibro znas cija djevojcica je najslađa na ovom forumu,pa brate tvoja Lunica
A koko po ne znam koji put svaka tvoja rijec iz bilo kakvog posta dira u dusu a brate i u mozak da se covjjek zamisli svaki put nad tvojim posto,.divno razmisljas a i djelujes

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 549
27.9.2011 11:56:14   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Mene u zadnje vrijeme nitko ne spominjeuser posted image user posted image user posted image ,valjda se boje da im sta u pice ne ubacim nekad kad se sastanemo,pa bolje sutiti
Meni svaka zena na ovom forumu je prica za sebe....Neke mi leze,neke manje leze...A moram izdvojiti par koje su mi bas ono srcu prirasle
Acudesa,Hanady,dinaa,hena ze,marinci,klemzi,koka i po,Bambi,dadada,N-N,taurus i pahulja
One koje me nasmiju do suza Noa,dadada,vesela i sad novopecena Fortunsa i triputmama
One sto su tu kad treba savjet Hanady,taurus,Mala 1994(i ti si mi legla)
ONa krhka i njezna stvornja Selmy,klemzi,felix,Mirkica
One koje imaju snagu u sebi Nasa fatimicauser posted image ,a za njom henna ze

user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *