maja78 RR

| 

IZVORNA PORUKA:  aamra      IZVORNA PORUKA:  maaaja      IZVORNA PORUKA:  škorpija      Uh kud prije ne pogledah ovu temu, i meni je dolazila sestra Berisalić, bože sačuvaj. Tako da ko je sa područja općine novo sarajevo, ako im se ova kamikaza ukaže na vratima, slobodno je odmah izbacite iz kuće, nikakve koristi od nje, samo će vas iznervirati. Priča kao navijena da izbifla svoje, mene zbog navodne žutice bebe , tri dana poslijeporda posalala u bolnicu, sreća njena dijagnoza nije bila tačana, a i na ebbi se vidjelo da nije žuta. ojavila se dva puta i nikad više, hvala bogu, a ništa nije uradila          Jednostavno  ne  mogu  a  da  ne  dam  svoj  komentar   s  obzirom  da  imam  slično  ako  ne  i  gore  iskustvo  sa  ovom   patronažnom  Berisalić ,  naime  uletla  je  kao  tajfun   izbiflala  da  je  beba  žuta  poslala  nas  hitno  pedijatru,  muž  je  morao  sam  ići  jer  je  mene  bolila  rana  a  ja  sam ostala  kući  plačući  jer  je  beba  imala  samo  tri  dana, ispostavilo  se  da  ipak  nema žuticu  i  zaboravih  rekla  mi  je  još  da  nemam  mlijeke  i  da  češće  dojim  što  bi  mene  ubilo  u  pojam  da  noć  prije  nismo  privatno  doveli  babicu  divnu  iskusnu  u  penziji  je  koja  mi  je  rekla  baš  suprotno   i  čak  probala  na  obje  bradavice  otvoriti  mlaz  što  je  i  uspjela, tako  da  kada  vidite  ovu   Berisalić  na  vratima  ne  otvarajte  ili  recite    da  je  greška  uštedit  će  te   živaca  i  suza.   zaboravih  ja  sam  na  Grbavici  pa  ako  ste  na  ovom  reonu  možete  je  očekivati                   Isi slucaj je i sa mnom. Boze sacuvaj zene....al eto meni je pogodila dijgnozu pa mi je dijete bilo 2 dana u bolnici zbog zutice.    Da mi nije drugo dijete i da nisan koliko toliko iskusna, ne znam cemu bi mi ona posluzila...osim sto je reklamirala Hipp proizvode. I da ja sam na A.polju...dakle Berisalicke svugdje ima             jao ludjakinje i kod mene je bila, ja taman podojila dijete i stavila ga da spava a ona ga probudi i poce da prevrce i kad je bljucno kaze nije podrignuo, i onda ga je uzela preko koljena i drmala dok je mm i meni drzala prevdavanje sta i kako a on jadan sve povracao sto je poseo i nije se citav dan smirio. jos ja naglasila da je djetetu 15 dana a ona bifla kako ce vjerovatno dobiti zuticu i sve store po kuci rastvorila, reko nece dobiti kad nije do 10-og dana   drugi put ista prica, jednom joj nisam otvorila vrata i ja kontala to je to nece vise, kad jedno jutro legla na zvono, ja ni ne kontajuci da bi mogla biti tada kad je nisam istjerala    

|