|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PAPUČARI ili...?
18.12.2007 15:16:56   
vaga
Takva sam kad me mm pozove da idemo negdje sve ostavljam, usisivač na sred sobe, suđe prljavo.... Sve će me to docekati kada se vratimo, a ja se fino provela "napunila baterije" i lakše mi je onda sve to uraditi.
Slažem se Moniom kada kaže da godine nose svoje i da zaisat treba sebe čuvati maksimalno i mm pod ruku pa u skitnju vikendom. Također mislim da ukoliko ima mogućnosti platiti tetu da počisti jer vjerujete mi da ima jako puno teta kojima je to jedini izvor prihoda pa ti još bolje što omogućiš nekome zaradu, a i tebi lijepo jer svoje slobodno vrijeme iskoristiš npr. na pravljenje djeceuser posted image  ili jednostavno odmaranje za posao. 


(odgovor članu makana)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: PAPUČARI ili...?
18.12.2007 15:30:13   
vaga
Zaboravih da kažem da to što neki koriste taj naziv papučari to je više toliko izgubilo svoj smisao u današnjem vaktu ravnopravnosti žena i muškaraca. Danas veliki postotak žena radi u odnosu na nekadašnja vremena i danas se od žene osim, što treba da bude dobra majka i doamćica, supruga... , očekuje da bude uspješna i posvećena u poslu gdje je već potrošila svu svoju snagu. Zato u ovom vremenu termin papučari je out, muž htio ne htio mora se uhvatiti usisivača, pegle, a bogami kad mu je pupo gladan i šerpe, jer šta se može žena kasni kući zadržana na poslovnom ručkuuser posted image user posted image .

Pozdrav ostajte mi zdrave i vesele.
      

(odgovor članu vaga)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: PAPUČARI ili...?
18.12.2007 21:03:11   
Monia
user posted image user posted image Ljubi vas sve vasa teta Mona

(odgovor članu vaga)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: PAPUČARI ili...?
18.12.2007 22:22:47   
Emina*
Takva sam kad me mm pozove da idemo negdje sve ostavljam, usisivač na sred sobe, suđe prljavo.... Sve će me to docekati kada se vratimo, a ja se fino provela "napunila baterije" i lakše mi je onda sve to uraditi.


Hehehe,to sam upravo danas ucinila user posted image ,ali sta nas briga, pa ionako
nas sve ceka kad se vratimol..
"sto mozes danas ostavi za sutra"

ljubim vas....

(odgovor članu Monia)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: PAPUČARI ili...?
19.12.2007 19:35:13   
tata
E, drage moje, evo poslije nekoliko dana odsustva, zbog obaveza...da Vam zatražim oprost što me nije bilo aktivno na forumima, a pogotovo na ovoj temi, pa Vas htjedoh pitati: da li ste se ispucale na ovu temu, ili imate još ponešto "mudro" da propolemišete i napokon dođete do krucijalnih rješenja: Šta da se radi u novonastaloj situaciji???
Možda je pomalo došlo vrijeme da se uključim i eventualno da Vas zamolim da budete parlamentarne pa me saslušate!

Izraz "papučar" su, istorijski smislili muškarci. I to oni koji su "kao" (moram lanut') zajebani pa ma sebi svojstven naćin hoće da objasne pripadnike istog spola koji ništa drugo ne rade nego sa krpom na glavi nosaju usisivače i praška po kući i na svaki treptaj drage mu polovine reaguju munjevito sa poštapalicom: evo draga, odmah ću...

To nema!!! To i takvo nešto ne postoji. Meni je logičnije da se superlativ muškarčeve dobrote, požrtvovanja, razumjevanja i kolegijalnosti kućnog suživota okarakteriše kao "papučarstvo" što mi stvara sliku o NJEMU kao osobi koja zaista sa pregršt kućnog odgoja prije braka ima tu nit vrijednovanja druge osobe (pogotovo one s kojom živi) i u odnosu na to preuzima, tačnije učestvuje u svemu onome u čemu i ON živi, u svojoj kući.

Raznih nas tipova ima. Ja možda djelujem rječit i nadasve literarno obdaren da to slikovito prikažem, međutim dovoljno sam razborit da se ne pokušavam služiti foliranjima tipa: ma ja sve radim i što treba i što ne treba, stoga ću neke možda i razočarati (najviše svoju dragu, mada ona to već sve zna) pa ću vam reći da me moja genetika i sve ostalo nije podučila i usmjerila na put po kojem sad hodamo.
Moja se predanost takvim obavezama normalnog suživota svodi nekada na pravu ljutnju moje supruge koja, koliko god se trudi da shvati da se nikada takvim stvarima nisam posvećivao (jer nisam imao potrebe) nekad stvarno popizdi i zapravo vrijeme koje smo trebali utrošiti na sređivanje kuće se produži na duplo više i naravno izgubimo dragocijeno vrijeme planirano za nas dvoje.
Stoga, vaši muževi su onakvi kakvi su...niste ih birali u radnjama, nego ste ih izvukli na tomboli...kad se zaljubiš u njegove plave oči, sigurno ga ne pitaš: kojom brzinom peglaš ili kakav usisivač da ti kupim za rođendan?
Volite ih takve kakvi jesu, a "tešite" ih vremenom. Vrijeme radi samo za VAS.

Vaš TATA

(odgovor članu Monia)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: PAPUČARI ili...?
21.12.2007 12:27:52   
Hamos
Dragi tata,
lijepo ti ovo nama srocio. Bas kao da pises pismeni rad u skoli.
I bas mi je bilo simpaticno ono oko zaljubljivanja u '' plave oci ''  ( ili vec kako kojoj odgovara user posted image ), usisivaca i tako to...
Sada i mi tebi mozemo odgovoriti isto : ''Volite vi nas takve kakve jesmo, cak i ako neke stvari nisu vam po kontu. Pa sjetite se da ste se zaljubili u nas zbog ociju....user posted image ''

Ma u svakom slucaju mi cemo vas maziti, paziti i biti vam dobri drugari...

(odgovor članu tata)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: PAPUČARI ili...?
24.12.2007 14:03:35   
Blue rose RR
HMMMM!!!

(odgovor članu tata)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: PAPUČARI ili...?
24.12.2007 14:08:15   
makana
HMMM
user posted image

_____________________________

strpljen - spasen

(odgovor članu tata)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: PAPUČARI ili...?
24.12.2007 21:42:15   
Monia
Hmmm,tesko za priznati u mnogim stvarima,no istinito.user posted image

(odgovor članu makana)
Neposredna veza do poruke: 34
   RE: PAPUČARI ili...?
10.1.2008 1:21:36   
sanny33
odje muz...
Malo sale user posted image  , nego ovako...Nisam uspio sve da procitam ali sam shvatio o cemu je rijec.
"Papucari"...Slozicu se sa tatom da je to nastalo od strane muske populacije po najvise jer su se neki smatrali "vecim" muskarcima(iz samo njima poznatih razloga) a ti "veci" muskarci su takvi postali vjerovatno kroz odgoj i okruzenje u kojem su odrasli. Ja sam tek neki dan po prvi put u zivotu to rekao na glas svojoj dragoj i bas smo se ismijali, ali u stvari...
Jesam postao sam papucar ali ne iz razloga sto radim ili ne radim kucne poslove ili "zenske" poslove, nego jednostavno iz razloga sto sam u kuci sa svojom dragom i niti hodam niti s druzim sa drustvom kao prije. Jednostavno se u njenom drustvu osjecam bolje:)
A poslovi... priznajte i sebi i nama da smo mi jos uvijek generacija kojoj u dobroj mjeri lezi taj odgoj i taj stav da postoje muski i zenski poslovi, da zena sluzi kafu kada su gosti tu itd itd. Istina je da muskarci tek sada (u 21. vijeku,tamo negdje su to shvatili odavno) izlaze iz svojih "celicnih" oklopa i da uvidjaju masu stvari koje im prije nisu padale na pamet(mislim na nase oceve)...mijenjanje pelena, druzenje sa zenom i uopsteno ravnopravnost da ne duzim. Slazem se sa vecinom stvari koje su napisane, ali faktor da smo mi svoje "oklope" a ja mislim okove(odnosi se na obe "strane") poceli tek sda da odbacujemo, prouzrokuje te podjele ali i na jednoj i na drugoj strani.
Evo sad sam se javio sa zeninog accounta ali cu slijedeci put pisati sa svog...
Pozdrav od buduceg tate user posted image

(odgovor članu Monia)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: PAPUČARI ili...?
17.1.2008 21:09:14   
Monia
Nevjerovatno,ali istinito.user posted image

(odgovor članu sanny33)
Neposredna veza do poruke: 36
   RE: PAPUČARI ili...?
17.1.2008 22:12:47   
Okarica
Bravo budući tata, svaka ti častuser posted image user posted image user posted image
Moj suprug najviše voli kad je samnom i ne smatram da je zbog toga papučar. Glupost! Kada izlazi uvijek me zove da idem s njim. Meni to zna biti strašno nezgodno. Nekad može izgledati u očima "macho" tipova da mu ja ne dam da diše, što apsolutno nije tačno. Čak izbjegavam da izlazim s njim ako znam da će biti samo muško društvo. Njemu to apsolutno ne smeta. I to je ono što volim kod njega, ne robuje nikakvim malograđanskim konvencijama čiji je upravo produkt ta kovanica "papuačar". Uglavnom smo zajedno i u tome uživamo oboje. Nedavno smo saznali da smo user posted image i tako smo uzbuđeni.
Ppzdravuser posted image

_____________________________

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu sanny33)
Neposredna veza do poruke: 37
   RE: PAPUČARI ili...?
19.2.2008 11:41:16   
sexi sejo
Cao moje drugarice. Ne znam u cemu je problem oko papuca. Koliko ja znam vecina ljudi ih nosi. Cak ih i ja nosim. Je li taj termin znaci nesto lose? Sve vas puno voli vas
SEXI SEJO user posted image

(odgovor članu Okarica)
Neposredna veza do poruke: 38
   RE: PAPUČARI ili...?
2.7.2009 21:20:37   
*Seve*
Eh dobra tema...
Bas za mene u nekom smislu.Ja i moj muz kada smo se zabavljali tadasnji decko,on je dosta radio i danas dan dosta radi.
Ono sto me je kod njega naj vise privuklo jeste njegov veliki stan....Ne sto je stan veliki nego kako taj covijek koji radi ima mnogo obaveza stigne da ocisti i uredi onako stan...Pitala sam se vise puta kako?Kako uspije opeglati jer je uvijek elegantno bio obucen...Ali eto i danas dan iako radi meni pomaze u svemu,kada sam se porodila 2 mijeseca nije radijo da bi bio sa nama i da bi mi pomagao...Jeste to je ziva istina i pitam se odakle mu tolika energija...Dok njegova familija kaze da sam ja njega okrenula da mi sve radi sto pozelim...Izdvajam svekrvu ona je inteligentna zena...Alli ostali sto im nije dobar brak odmah se mijesaju papucar kaze(zena okom on skokom)...Jao kako me nerviraju takvi insani uh.....

(odgovor članu sexi sejo)
Neposredna veza do poruke: 39
   RE: PAPUČARI ili...?
2.7.2009 21:33:25   
Ella_H
Seve svaka cast...Ma nemozes ti nikog okrenuti ako nije hairli
to nek znas hehe...Ja uvijek kazem kad je Poslanik mogao pomagati u kuci
i sam sebi zasit dugme sto nebi ove nase '"blente" mogle malo i nama pomoci...
Ja i mm smo oko toga lijepo raspodjeljeni, neocekujem od njega da radi stvari
u kojima nije vjesht poput kuhanja i peglanja nedaj boze kucu da mi zapali hehe
ali sto se tice vesha nekad usisavanja i pranja sudja nikad mu nije bio problem
pomoci a u post-porodjajnom periodu mi je bio jedini oslonac i na to
sam mu jako zahvalna...ti VELIKI muskarci sto se osjecaju da su neki
drugi papucari su ustvari krkani iz kamenog doba za mene ..
Zasto se zenimo i udajemo ako cemo sve svalit na jednog jadnicka
i izrabljivat ga do mezara...

(odgovor članu *Seve*)
Neposredna veza do poruke: 40
   RE: PAPUČARI ili...?
3.7.2009 10:51:06   
*Seve*
Tako je Ella_H bas tako....Oduvijek su mi isli na zivce tipovi ko su ko oni frajeri da se ozene da im zena pere gace a oni cuj me vidi me....Kao i da nisu ozenjeni....Prosla su ta vremena.Ali eto kod mene je bas tako da moj muz hoce sve da mi pomogne mislim takav je tip ne sto ja zahtjevam,njemu nista nije tesko...


Jedna moja drugarica ima dvoje dijece i sad je na putu i trece jako fina osoba....Njen muz jos ne radi,nikad nece da joj u necemu pomogne,jos nikad nije ni kuci...Jednostavno ko da nije ozenjen,po kaficima hoda,diskoteke navece i td...
A ona jadna sa dvoje male dijece sve mora da stigne,jos kad dodje kuci ako nije gotova vecera kaze joj kakva si ti zena nisi ti ni za sta...user posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 41
   RE: PAPUČARI ili...?
3.7.2009 10:53:32   
Lulu_
kod mene delija ima dvije ljeveuser posted image
ali zato mi plati tetu i ona sve ljepo uradiuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu *Seve*)
Neposredna veza do poruke: 42
   RE: PAPUČARI ili...?
4.7.2009 15:43:57   
dana3
Moja svekrva ima dva sina.Danas naravno odrasli je li?Muski plus muz treci.Da je ona sve za njima sklanjala dokle bi stigla.Radila je i po dvije smjene u skoli a tako i svekar.Naucila je obadvojicu ´njihovim obavezama-znaju i da operu i da skuhaju ako treba ,da ociste.Danas pomazu i svojim zenama tj . meni moj muzek a djever svojoj zeni:Svekar je legenda isto-cak pomaze i tamo gdje pojma nema-"pa znam i ja mikser drzati"user posted image user posted image user posted image .Svaka cast mojoj sveki na takvom odgoju sinova!!!!user posted image user posted image user posted image

Za mene su  PAPUCARI ljudi kakve opisa *Seve*:ne radi nista ,fulja se svukud i jos ponizava zenu:

_____________________________

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 43
   RE: PAPUČARI ili...?
4.7.2009 15:47:46   
lely
IZVORNA PORUKA: dana3

Moja svekrva ima dva sina.Danas naravno odrasli je li?Muski plus muz treci.Da je ona sve za njima sklanjala dokle bi stigla.Radila je i po dvije smjene u skoli a tako i svekar.Naucila je obadvojicu ´njihovim obavezama-znaju i da operu i da skuhaju ako treba ,da ociste.Danas pomazu i svojim zenama tj . meni moj muzek a djever svojoj zeni:Svekar je legenda isto-cak pomaze i tamo gdje pojma nema-"pa znam i ja mikser drzati"user posted image user posted image user posted image .Svaka cast mojoj sveki na takvom odgoju sinova!!!!user posted image user posted image user posted image

Za mene su  PAPUCARI ljudi kakve opisa *Seve*:ne radi nista ,fulja se svukud i jos ponizava zenu:


I moja sveki je slicna,bas ih je osamostalila i nista im nije problem.MM mi pomaze naravno i za mene takvi muskarci nikako nisu bili niti ce biti papucari...

dana3 bravo za nase svekrveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 44
   RE: PAPUČARI ili...?
16.7.2009 19:37:02   
delly
mislim da je "papucar" jako ruzna rijec i onaj tko ju je izmislio ...hmm...samo cu to reci ....

evo moj muz meni sve zivo pomaze ..ali eto mi smo mladi on je 26 ja 21 i super nam ide,..ja uopce tesko nedignem kad je on tu ,uvjek je ljut sto se tice mene i nosenja icega, on nemoze sjediti a ja npr da slazem sude u masinu ne on odma ustane i pomogne mi,ja uopce neusisavam on to radi ,ma jednostavno sve radi,..naucio i hranu praviti ..evo neki dan je htjeo kljukusu napraviti a nezna,pa me pitao da ja njemu govorim i on ce praviti i napravio je i pocistio je lijepo za sobom user posted image SAM TAKO ZELI ,.. evo ja se npr isto razumijm u slaganje namjestaja,i dosta tehnickih stvari sta sam PAPUCARKA??? moj muz je meni sve ,stvarno je jako dobar,...da procitala sam to da zena sluzi kafu kad gosti dodu ..gdje to jos ima user posted image kod mene je obadvoje,ja skuham on naspe i odnese solje,tako i sok i kolac,..sve znaci u dvojeuser posted image ,..tako smo krenuli od pocetka tako ce biti i do kraja i evo nije se promijenio IAKO JE KOD SVOJE MAME DOBIVAO SVE NA TACNI DONESENO I ODNESENO POCISCENO I OPRANO,.. a za izlaske vani joj nece ni da cuje da ide sam sa drustvom...mi uvjek idemo skupa i sam kaze da mu nema boljeg prijatelja od mene i da meni sve moze reci user posted image ,.. pomazemo si u svemu ,.. razumije se oko dosta stvari,"muskih" i "zenskih" kako kazete ...nebi ga dala za nista...ali da je papucar nije papucar on je samo takva osoba koja voli pomoci i nemoze mene gledati da se pati kao ni ja njega ...znate sta kaze :
" bolje da sat vremena oboje pocistimo pa da ostatak dana provedemo skupa,nego da jedno cisti cjeli dan a drugo lezi "
ma volim ga user posted image

_____________________________

25.07 -dosla je nasa princezica


(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 45
   RE: PAPUČARI ili...?
16.7.2009 19:40:27   
M kao Mama
Blago svakoj ženi kojoj je muž papučar, da sam ja bogdo jedna od tih sretnica, ali ovo zaista mislim. Neka su Vam živi i zrdavi i vi njima, slažite, se volite, poštujte, pomažite, pustite dokone i pesposlene ljude, svaka žena bi voljela da ima u mužu podršku , laže svaka koja kaže suprotno, to su samo ljubomorne žene.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 46
   RE: PAPUČARI ili...?
16.7.2009 19:41:40   
LUNA4
IZVORNA PORUKA: delilah

mislim da je "papucar" jako ruzna rijec i onaj tko ju je izmislio ...hmm...samo cu to reci ....

evo moj muz meni sve zivo pomaze ..ali eto mi smo mladi on je 26 ja 21 i super nam ide,..ja uopce tesko nedignem kad je on tu ,uvjek je ljut sto se tice mene i nosenja icega, on nemoze sjediti a ja npr da slazem sude u masinu ne on odma ustane i pomogne mi,ja uopce neusisavam on to radi ,ma jednostavno sve radi,..naucio i hranu praviti ..evo neki dan je htjeo kljukusu napraviti a nezna,pa me pitao da ja njemu govorim i on ce praviti i napravio je i pocistio je lijepo za sobom user posted image SAM TAKO ZELI ,.. evo ja se npr isto razumijm u slaganje namjestaja,i dosta tehnickih stvari sta sam PAPUCARKA??? moj muz je meni sve ,stvarno je jako dobar,...da procitala sam to da zena sluzi kafu kad gosti dodu ..gdje to jos ima user posted image kod mene je obadvoje,ja skuham on naspe i odnese solje,tako i sok i kolac,..sve znaci u dvojeuser posted image ,..tako smo krenuli od pocetka tako ce biti i do kraja i evo nije se promijenio IAKO JE KOD SVOJE MAME DOBIVAO SVE NA TACNI DONESENO I ODNESENO POCISCENO I OPRANO,.. a za izlaske vani joj nece ni da cuje da ide sam sa drustvom...mi uvjek idemo skupa i sam kaze da mu nema boljeg prijatelja od mene i da meni sve moze reci user posted image ,.. pomazemo si u svemu ,.. razumije se oko dosta stvari,"muskih" i "zenskih" kako kazete ...nebi ga dala za nista...ali da je papucar nije papucar on je samo takva osoba koja voli pomoci i nemoze mene gledati da se pati kao ni ja njega ...znate sta kaze :
" bolje da sat vremena oboje pocistimo pa da ostatak dana provedemo skupa,nego da jedno cisti cjeli dan a drugo lezi "
ma volim ga user posted image

ovako je i kod mene!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 47
   RE: PAPUČARI ili...?
16.7.2009 19:45:03   
delly
i ja zelim svima da se slazu i vole ,pa na kakav god nacin to bilo neka njima to pase user posted image . a nazalost nevidim nista u tome da jedno radi a drugo uziva...tu nevidim ja nista user posted image ali hallo svi smo mi razliciti ,.. evo kako je ruzno cuti od djeteta koji ima 12 godina i govori curi " mi muski nista neradimo to zene rade" ( cula od sina od kolegice) eto user posted image ...evo ja sam mladeg brata bome naucila sve user posted image i ponosim se ..ima samo 15 godina ali taj hoce i pocistiti i zna cak i jesti nesto da napravi,a i pegla bome...sam si ispegla i to dobro ...iako je jos deckic on to radi i kad se jednom ozeni bit ce mu zena sretna zbog togauser posted image i uvijek cu mu govoriti da treba tako raditi i pomagati jedno drugome jer tu je sloga !!

_____________________________

25.07 -dosla je nasa princezica


(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 48
   RE: PAPUČARI ili...?
16.7.2009 20:02:51   
ivanak
E moj muž je pobornik tog termina PAPUČAR...
on misli ako ja njega zamolim da pričuva djete ili da iznese smeće ću srušiti njegov autoritet.
Ja poštujem njega, ali trudim se ne dati na sebe pa kad je i on u pitanju. Ja sam za to da se kompromis postigne, ali nekad ću popustiti radi sebe, radi toga da ne bude svađe, ali nekad i neću. Radi ćega? Ja stalno da popuštam, a on ne. Ma da!
Ja se trudim oko njega, sve mu operem, opeglam, fala Bogu imam talenta za kuhanje jela i za kolače tako da mu ništa ne fali od moje kuhinje.... a što on za mene???
Evo baš danas - cijeli dan sam sama i čuvam djete, a noću isto se ja dižem i tako...
A kad dođe doma, onda nema šta za raditi, dosadno mu je, ne može on stati zatvoren u kući. Ko mi ga skonto tada? A ima poslova koji ga čekaju, mislim molim da napravi ima stogodina.
Ona žena kojoj muž pomaže, drago mi je zato, jer ja smatram da time cijeni ženu, da shvaća obvezu kuće i djece.
Nije to lako, kako god, bilo 40 ili 100 kvadrata. Još ako se radi ili ima djece.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 49
   RE: PAPUČARI ili...?
16.7.2009 20:09:33   
delly
ja tebi skidam kapu zeno sto ti to tako mozes sama user posted image user posted image on bi tebe trebao da drzi kao kap vode na dlanu . jer to i zasluzujes user posted image .. nekad ga stisni pa ces viditi kako ce da napravi user posted image ...

evo moja kolegica udata je ima oko 31 godinu i nemaju djece ..ona sve radi on ko kralj sjedi ,rekla ja njemu bome tebi ljepo ti imas slugu kuci on se kelji blesavo samo user posted image a ona tako hoce i neka joj ..ona radi prije posla pocisti ode na poso vrati se kuci a on kako popije kafu ostavi,kako jede ostavi i sve ona cisti kao za malom bebom kad se pokaki pa moras joj pelenu promijenuti..e jos i to joj fali user posted image .ali eto ona tako pocela i prihvatila i navikla pa nek uziva onda nek mi nekuka user posted image ...

_____________________________

25.07 -dosla je nasa princezica


(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *