|      
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 75 76 [77]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvo tromjesece u trudnoci... koliko nas je?
9.3.2010 9:35:21   
elkina_mala
mangolija draga,ja ni dan danas nemam povecano osjetilo za miris,normala,a nitimam vene izrazenije na grudima,nit me bole,sve normalno,jes da su se malo uvecale ali ok je,meni je od prvih simptoma bilo nespavanje,pa onda i onaj neki osjecaj....jednostavno imas neki drugaciji osjecaj...znala sam to
jer mi je menga 3  dana kasnila i ja sam kuila test a inacze mi kasno jakoooooooo puno,jer su neredovne...i tako..:) cuvaj ti se meni ljubim te :)

volim te,tako te ludo volim
ali rijeci dvje,nemogu reci sve...

buduca mamica aBd:)

(odgovor članu magnolija*)
Neposredna veza do poruke: 1901
9.3.2010 9:49:15   
magnolija*
IZVORNA PORUKA: elkina_mala

mangolija draga,ja ni dan danas nemam povecano osjetilo za miris,normala,a nitimam vene izrazenije na grudima,nit me bole,sve normalno,jes da su se malo uvecale ali ok je,meni je od prvih simptoma bilo nespavanje,pa onda i onaj neki osjecaj....jednostavno imas neki drugaciji osjecaj...znala sam to
jer mi je menga 3  dana kasnila i ja sam kuila test a inacze mi kasno jakoooooooo puno,jer su neredovne...i tako..:) cuvaj ti se meni ljubim te :)

dusa draga, zahebano je to kad ti uvijek kasni, pa nikad ne znas na cemu si. lakse mi je kad cujem da je i kod tebe isto, ma ne sekiram se bas, al eto, razmisljm o svemu. samo da mogu na pregled otici akobogda.
i ti mi se cuvaj. cmok

(odgovor članu elkina_mala)
Neposredna veza do poruke: 1902
9.3.2010 9:54:07   
elkina_mala
ej kako sam ja cekala prvi pregleddddddd ajjj,hehehe ucrvala se ,ja saznala 7 januara a pregled 23 januara,ali nekako i lakse kad duze cekas jer onda kad odes bar imas vidjeti,ehehhe ne samo tackicu,ja sam prvi put vidjela...joj nije tackica nego kao lopta od ragbija,mislim oblik ne velicina heehheheeh
mangolija koliko tebi kasni???kiss

Neposredna veza do poruke: 1903
9.3.2010 10:09:46   
jenny82
caoo,trudnjacice,samo da vas pitam da li itko zna kako se zove dr.puzic treba mi njegov broj,da vidim za preglede?hvala

Neposredna veza do poruke: 1904
9.3.2010 10:42:33   
magnolija*

ej kako sam ja cekala prvi pregleddddddd ajjj,hehehe ucrvala se ,ja saznala 7 januara a pregled 23 januara,ali nekako i lakse kad duze cekas jer onda kad odes bar imas vidjeti,ehehhe ne samo tackicu,ja sam prvi put vidjela...joj nije tackica nego kao lopta od ragbija,mislim oblik ne velicina heehheheeh
mangolija koliko tebi kasni???kiss

a i sama se ucrvah vec, kasni mi vise od 12 dana, prvi put u zivotu. saznala za trudnocu 26.02, sa 4 sedmice trudnoce, a pregled tek sa 6+2, pada mi u petak 12.03, al nista prije ponedeljka. Kaze mm ne znam kako cu do petka a ne do pon izdrzat, obadvoje smo ko na iglama user posted image
mogu misliti osjecaja kad si vidjela svoju mrvicu user posted image
koja si sedmica ?

Neposredna veza do poruke: 1905
9.3.2010 11:38:04   
elkina_mala
heh,kako to nemoze prije pregled???a ja sam 13 sedmica,valjda hehehehe,doktor kaze jedno ja racunam drugo i tako hehehe:d
al osjecaj ej....uhhh pogotov svaki naredni pregled sve je bolji i bolji,zadnji put sam vidjela rukice,prstice,i mahnuo/la nam je hehehehe,i skaceee ko akrobata neki ehehehhe:d
pile moje:)
jedva cekam da vidimo sta je pa da mogu krpice kupiti neke:d nemogu ja valla iscekati do tamo neznam kojeg mjeseca pa da onda kupim...bolje ovako svaki mjesec po nesto,jedan mjesec krevet drugi kolica treci odjeca...ne bi ni osjetila to a ovak bogami da sve odjednom..uhh ehehhe

Neposredna veza do poruke: 1906
9.3.2010 17:06:38   
bubano
cao BUDUCE MAMICE evo i ja sam hvala bogu ostala user posted image u prosloj trudnoci sam imala strasnih problema pa sam rodila mrtvorodjence user posted image .I evo sada ponovo nadam se da ce ovaj put biti ok.ja sam tek prije desetak dana radila test i bilo je user posted image ,ali mi je dr.rekao da je jos rano za pregled pa cu tek za desetak dana a tako se bojim user posted image

Neposredna veza do poruke: 1907
9.3.2010 18:59:28   
ajnur
Zao mi je milauser posted image Ako Bog da ovaj put ce biti drugacijeuser posted image cestitam mila i zelim ti lijepu i laganu trudnocuuser posted image

"Allah stvara što On hoće. Kada nešto odluči, On samo za to kaze: ’Budi!’ - i ono bude."

(odgovor članu bubano)
Neposredna veza do poruke: 1908
9.3.2010 19:37:11   
mynxlee
Pozdrav svima!

Mucnine koje sam imala su prosle, iako dojim jos uvijek, ne osjecam bas neke bolove u grudima ili osjetljivost bradavica, jedino sto me muci jesu bolovi u desnom dijelu stomaka i u ledjima. Nesto si mislim da se mozda tiba polako siri, pa zbog toga, ali kad me jace zaboli onda se malo uplasim, jer puno nosim Ivana, pa se brinem da nije zbog njega. Na wc ne idem tako cesto, kako sam isla kad sam bila trudna s Ivanom. Da li mozda kad imas jedno dijete, pa nemas kad misliti o tome kako se osjecas, jer dijete trazi paznju, a kad nosis prvo, onda ti je ono u centru paznje, pa vise promjena osjecas.

I ja cekam petak da odem na kontrolu da vidim je li sve ok.

Zelim vam svima da ugodno prodje ovo prvo tromjesecje.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan

Druga pahuljica je jos uvijek mala i ugnijezdila se u maminoj tibi :)

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 1909
9.3.2010 20:00:30   
Mirkica
Vece buduce mamice
bubano da ti i ovdje cestitam i pozelim sve najbolje

ja nemam mucnina nista pomalo me zigne jajnik ssad jedan pa drugi i tako ali imam problem sa nesanicom i cestim ustajanjem u wc , pocelooo :)))
lice mi je nedao  BOg nikome i tako :)) 

Bog daje, Bog uzima .....

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1910
9.3.2010 21:23:43   
Mirkica
meni je 12 sedmica trudnoce i druga je trudnoca i desilo mi se malo prije da me nesto gore  iznad pupka toliko drmnulo da sam se prepala , niej zabolilo ali bas kao da me je beba drmnula iznutra , meni nekako prerano da bebaca drma , kako ej kod vas 

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1911
9.3.2010 21:39:07   
elkina_mala
IZVORNA PORUKA: Mirkica

meni je 12 sedmica trudnoce i druga je trudnoca i desilo mi se malo prije da me nesto gore  iznad pupka toliko drmnulo da sam se prepala , niej zabolilo ali bas kao da me je beba drmnula iznutra , meni nekako prerano da bebaca drma , kako ej kod vas 

mirkice neces vjerovat ehhehehhehehe
meni se to danas 3 puta desilo i evo bas skoro,dok sam sjedila;;;NEZNAM ni ja sta je eheh

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1912
9.3.2010 21:40:53   
vjestica
Mirkice prerano je da te beba drma, pogotovo tako visoko, jer ti materica još nije dosegla visinu pupka
ja sam pokrete osjetila tek u 17 semdici i to dobro ispod pupka
 sad sam 2 sedmica i dalje osjetim ispod pupka, najviše u visini pupka, ali ne iznad (a već mi je materica iznad pupka)
sa 12 sedmica materica tek izlazi iz male karlice

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1913
9.3.2010 21:50:21   
Mirkica
ej znas kako se osjetilo bas me pravo ono iznenadilo   , a upravu si jer je visoko a maternica je nisko skroz onda onako neki zivac nesto mora biti :) ma ja sam slucaj za ispitivanje :))))

elkina mala to nama nesto odkazalo hahahah

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1914
9.3.2010 21:52:37   
elkina_mala
znas ja sam osjetila uh kako da objasnim izmedzu pupka i .....heheheh onaj predjel dokle pantalone idu...neznam kako da objansim uglavnom je dole...:) ehheeh nesto jess

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1915
9.3.2010 21:58:03   
Mirkica

znas ja sam osjetila uh kako da objasnim izmedzu pupka i .....heheheh onaj predjel dokle pantalone idu...neznam kako da objansim uglavnom je dole...:) ehheeh nesto jess

hahah u mene je vaal Gore ma hajd sta god da je sam nek je bebacam dobro sve cemo mi izdrzati :)))

Neposredna veza do poruke: 1916
9.3.2010 22:03:57   
vjestica
sad vidjeh da sam pogriješila 23 sedmice user posted image
i ja nekad skroz visoko znam osjetiti, ali ja mislim da je to abdominalna arterija, njen puls zna biti jak, pogotovo kad je nezgodno pritisneš
ovo pretpostavljam, nisma sigurna

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1917
9.3.2010 22:05:17   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: vjestica

sad vidjeh da sam pogriješila 23 sedmice user posted image
i ja nekad skroz visoko znam osjetiti, ali ja mislim da je to abdominalna arterija, njen puls zna biti jak, pogotovo kad je nezgodno pritisneš
ovo pretpostavljam, nisma sigurna

meni se desilo kad sam legla  i kako sam pokusala ustati,ma onda je najprije to :)))

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1918
10.3.2010 1:09:17   
aicha
Narode...nisam mogla a da ne provirim...nema me od 4.1. i evo mnoge moje trudilice trudne

ajnur,magnolija,mirkica,elkina

ne mogu da vjerujem MASAALLAH, ALLAHUMME BARIK

Cuvajte se...zelim vam sve naj....kod mene je kratka pauza..nisam ni trudilica ni trudnica..ma bice inshaAllah..sve u svoj vakat

eto...jedva cekam da zavirim za koji mj opet i da se obradujem.pusica

„ Ono što žele - vjernici će postići " (Sura Mu'minun, 1.)

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 1919
10.3.2010 9:49:54   
SailorMoon
Drage moje,l bila sam juce kod doktora i covjek se zacudio.
Zadnju mens sam imala 15.01. tko sam tam trebala negdje oko 30.01 zatrudniti,  jest cipka. Ja ostala na moj rodjendan 14.02. trudna, tako da smo sada u 5. sedmici.
Sve je ok, vadio mi krv, trebam da pijem folnu i opet za 4 sedmice na kontrolu.

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 1920
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 75 76 [77]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 75 76 [77]
Idi na:

Anketa

Treba li zena oralno da zadovoljava muza?
:)