|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   poliklinika sara vita - dr. emina sarajlija
26.12.2012 12:50:57   
kaye
Pozdrav svim mamama i buducim mamama :-)

Zanima me da li iko ima iskustva sa navedenom klinikom i doktoricom?

Drago mi je da imamo forum samo za nas :-)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: poliklinika sara vita - dr. emina sarajlija
20.1.2013 19:23:14   
darmina1
Draga moja,

Evo prenijet cu ti dio mog iskustva.Sasvim sam slucajno saznala za ovu doktoricu, iz medija i posto su mi dosadili svi moguci savjeti da odem ovom ginekologu, ili onom, htjela sam da cujem jos jedno misljenje.Iskreno, na njenoj web stranici saznala sam da Dr Emina ima dosta iskustva tokom rada u Engleskoj, ali isto tako da ima i savremenu opremu.E sad moram ti reci da sam, malo je reci bila prijatno iznenadjena.
Prije sveha veoma profesionalana odnos, nema onog da se narucis pa cekas opet sat vremehna, pazljiva, posveti ti vijeme i prije svega strucnjak.To je bilo na pocetku moje trudnoce, i sada me ona vodi, uvijek mi daje savjete , ima divan odnos prema pacijentima.Sada sam vec u poodmakloj trudbnoci i mogu ti reci da se osjecam bas sigurno i happy user posted image da postoje ovakve klinike i kod nas.Draga moja sretno!user posted image

(odgovor članu kaye)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: poliklinika sara vita - dr. emina sarajlija
20.3.2013 21:09:04   
škorpija
ja tek idem kod nje u aprilu pa se javim na forum s iskustvom :-)

_____________________________

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu darmina1)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: poliklinika sara vita - dr. emina sarajlija
27.6.2013 12:28:05   
kaye
Ja sam isla i prestala... Stalno je spominjala kako je to u Engleskoj, napadala svoje radnike ako sta pogrijese rijecima ''Za ovo bi dobila otkaz u Engleskoj'' itd itd. Medjutim kad god sam otisla cekala sam najmanje 20 min. Zadnjim put cekala sam preko 40 min, i kao opravdanje rekla mi je ''pa ja sam ti rekla da ides popit kafu'' !!! Kao da ja imam vremena na bacanje, odvojila sam to vrijeme za pregled a ne za ispijanje kafe.

Druga stvar, nikad se nije nicega sjecala u vezi mene kao pacijenta... Svaki put sam sve morala ponavljati ispocetka. Tako da sam ja sa velikim razocarenjem napustila ici kod nje. To je moje iskustvo.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: poliklinika sara vita - dr. emina sarajlija
27.6.2013 18:12:25   
Jeca_Perec
u ovoj poliklinici, radi dr Haveric.. super super ljekar..strucan, jako pristupacan.. starog kova ljekar..
doktorica je vjerovatno puna iskustva, zivjela u Engleskoj stekla medjunarodno iskustvo.. al meni se ne svidja, jer je "gladna" para.. shvatam da je privatnicima prvom mjesto je profit, al jebemu misa ne moras biti toliko ocita..

(odgovor članu kaye)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: poliklinika sara vita - dr. emina sarajlija
21.12.2014 2:52:41   
sss1
Molim svakoga tko ima iskustva s ovom poliklinikom / doktoricom da se javi! Jako je hitno user posted image

(odgovor članu Jeca_Perec)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: poliklinika sara vita - dr. emina sarajlija
24.12.2014 18:12:43   
Valerie
Imala sam ja jako loše iskustvo s tom doktoricom. To je jedna stara vještica željna para. Stručnost - nula. Zaobići je u velikom luku.

(odgovor članu sss1)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: poliklinika sara vita - dr. emina sarajlija
27.1.2015 14:42:12   
abarth
Iskreno registracija na ovaj forum je bila iskljucivo da ti posavjetujem da ne ides niti za zivu glavu kod ove babe . Imali smo malo vise iskustva s njom nego to ima obicni pacijent .
Na cemu sve stedi zivot bi ti se zgadio , gleda te kako si obucena i vec zna koliko bespotrebnih pregleda moze da ti uvali .
Za abortus niti za zivu glavu ne ici pocetna cifra koju ti kazu je 400KM sa ful anestezijom a izadje te s njenim pregledima (bespotrebnim) 650km.
A higijena samo ono sto se vidi sbe ostalo je bogu plakat i pored price da koristi jednokratno istrumente , spricu koristi i po nekoliko puta .
Nemam iskreno nista protiv ove zene ali bi bilo dobro da nije cijelo zdravstvo na ovakvim i slicnim temeljima.

(odgovor članu kaye)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: poliklinika sara vita - dr. emina sarajlija
14.9.2015 10:22:04   
dobronamjeran
Dobar Dan ljudi!
Zbilja nemam razloga nekome radit negativnu reklamu, ali ovi su je zbilja zaslužili. Abortusi su zbilja ozbiljna stvar i čovjek, kad je prisiljen na to, gleda da to napravi u najboljim mogućim uvijetima. Zato smo i odabrali ovu plikliniku, jer smo nasjeli na bezprijekornu priču na njihovoj stranici, a i preko telefona se nije dalo nešto posumnjati. Prvo da kažem da ta doktorica i nije tako mlada kako izgleda na slici (ima oko 75 godina). Druga stvar je da u poliklinici radi samo jedna sestra. Ona radi sve smjene i sve poslove, i ova je radila tamo tek par mjeseci (obično toliko i izdrže) Drugih doktora nema stalno zaposlenih, nego dolaze po dogovoru. Novci se traže unaprijed, jer je očito da pola ljudi ne bi platilo nakon obavljenog tretmana. Sve u svemu, horor je najblaža riječ sa kojom bi mogli opisat ono što smo tamo doživjeli i pacijentica skoro nije "zaglavila". Nikakve moderne metode nije upotrebljavala nego klasičnu kiretažu. Poanta: zabiđite ovu polikliniku u širokom luku, ako želite sačuvati živu glavu.

(odgovor članu kaye)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: poliklinika sara vita - dr. emina sarajlija
20.2.2022 16:11:31   
Oprez!
Dobar dan , 
Evo da i ja dam svoje mišljenje o spomenutoj klinici.Jako loše i negativno iskustvo .. Pa toj zeni su samo pare u glavi . Ona nema ni trunku sažaljenja kroz sta žene prolaze ako umjetnu oplodnju . Uglavnom jako,jako loše iskustvo i svima bi preporučio da je zaobiđu u širokom luku ako žele živce sačuvati jer ionako jim je teško ako idu kroz taj cjeli proces! 
Ja sam htjeo svoje utiske da iznesem na njihovoj stranici ali je to nemoguce ! Tamo su samo tri pozitivna komentara koja njima odgovaraju ! Vidim da su ostali komentari jako stari na ovu temu u ovom forumu ali nisam našao nigdje drugo da bi mogao upozoriti druge žene na ovu kliniku . 


(odgovor članu kaye)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: poliklinika sara vita - dr. emina sarajlija
26.1.2024 13:56:24   
Lelly2012
Slazem se u potpunosti. Ista stvar jako lose iskustvo i organizacija. Doktorica ne zna da li je dosla ili posla. Samp pare su bitne. Prvo bez mantila radi higijena na poluzavidnom nivou. Izasla sam u potpunom cudu, da nisam pitala za antibiotik ne bi mi ni propisali. Uzas. A isto tako sam zbog reklame i pozitivnih komentara otisla i naravno slatkorjecivosti.

(odgovor članu dobronamjeran)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *