|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 15:10:13   
Anoniman
http://www.youtube.com/watch?v=O2W3QasfmWQ&ytsession=OB53_NEFW3Ri83qRqsn4cnYV3zgcA_w27rpS7q_bweOKLdSBItQihReXbc21kAeouvxiASnFcTR7R_jHTtESo0ITqpA0s2lOTKLXl88UrJUUdyGudHTX3y_IxxLl1dIQNkcgjyiGa2Fo2NLUxJ4lUq5jniWVMxUeiPg-bEzsdMcYcBKIPPLJp-RXD336g4qbCNm9AdrQ1y6ncXULYjTaOOajV_1wc8_qPZSGT4EnSF1b-Fk4F-Fy-clQIBnBnxv8fIff3knp5-v-BN2hRRfgoi75lWJfNR1WNvKN_CbDV2kIXposi8H88QmEbZ-FjkOD
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 15:25:46   
Anoniman
Jao grozno da se naježiš, šta se danas odgaja odnosno ne odgaja-fuj.
Čitam dole komentare i kaže jedan kao ona je njega prva udarila, a on što nasrće ko lud na nju, to se opravdavauser posted image . Sve više i više ovakvih slučajeva ima, i bit će kad ih miluju zakonima ma zakon el.stolica.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 15:43:56   
Anoniman
Ne mogu da vjerujem da nam je dotle otisao bezobrazluk, odgoj, nepostivanje starijeg...Sva sam zgrozena i  pomalo prepanuta istog. U moje vrijeme (a zavrsila sam Gimnaziju prije 9.godina) profesor se postovao i bio je autoritet.  Kako se za malo vremena mogu stvari promjeniti i uopce poremetiti sistem vrijednosti.
uzas!!!!
najgore je sto uvijek neko ima da opravdava taj gnusan cin i da zlocinca "razumije". Pa kako onda da djeca budu Ok kada se odrasle, "zrele" osobe upustaju u komentarisanje takvog cina, opravdavajuci sve te grozote!!!!


PS. Ne mogu da vjerujem da se samo Breskva i ja upustamo u debatu o maloljetnickoj delikvenciji koja nam je "prd vratima"?!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 15:47:24   
Anoniman
uzas!!! Moja mama je profesorica...njoj su par puta probili gume na autu radi jedinica...zena vise ne ide autom na posao a ako i ode mora parkirati 1 km dalje da joj ne skontaju kola...ma ovo je sve postalo fuj

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 16:02:02   
NANICA
Eee, a neki sada kude Tita i njegov sistem. Hajde da se ovo desi kad smo mi odrastaliuser posted image
Ma prije si mogao svugdje leci a li nisi smio nista reci a sad mozes svasta reci ali ne smijes nigdje leci (cak nisi siguran ni u svojoj kuci)
Uzas

_____________________________

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 16:06:17   
meme27
ja dole dok sam isla u skolu pije rata pocela bila
bila je katastrofa ucitelji su kaznjavali dijecu dosta brutalno
sjecam se jedne dusanke samo sto je vise pricala na casu da je jadno dijete dobilo samar i kosa joj je ostala sjepljena na llicu to je katastrofa
ovdje bi se to sve prijavilo policiji
ovdje je uciteljica stara nasrnula na ucenika po mom misljenju ona uopste kao starija i odrasla osoba nije trebala izazvati svadzu i udarati a on da je bio pametniji i drugacijeg odgoja ot te uciteljice nebi joj izvratio zalosno!

_____________________________

mala dijeca piju mlijeko a velika piju krv

(odgovor članu NANICA)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 16:20:55   
pjenica mala
Eh drage moje, nema više ''dobrih'' starih vremena, a da li su opšte bila dobra to je diskutabilno pitanje.
Ja se sjećam modrica na svojoj ruci, koje sam nosila od jedne nastavnice, koja me je štipala, kad je bila ljuta. Jeli i to ispravno?
Što se tiče ovog snimka, mislim da niti jedno od njih dvoje nije postupilo ispravno, mada opet, teško je i znati šta je u tom momentu ispravno, jer je kompletna situacija totalno ''nezdrava''.
A profesorica bi trebala da bude uzor, odnosno primjer djeci, a ni ona se nije baš zrelo ponašal od samog početka.
Ali, govoreći iz vlastitog iskustva, imam dvoje djece srednješkolskog uzrasta, i svašta sam do sad doživjela i od strane obrazovnog kadra, a i roditelja. Za moj pojam, u svemu tome su najmanje ''kriva'' djeca, jer oni su samo naša ogledala. I tek kad to prihvatimo, moći ćemo ozbiljno pristipiti rješavanju ovih problema.
Pozz

________________________________________________________________
Mala djeca ne daju da spavaš, a velika da dišeš.

(odgovor članu meme27)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 16:26:33   
Amela83
Ovo je zaista katastrofa!!! I ja sam profesor (samo još uvijek ne radim) i gledajući današnju situaciju, poželim da radim bilo gdje, osim u školstvu. Učenici rade sve i svašta a sankcije minimalne...ili ih uopšte nema, ako se radi o djetetu neke VIP persone.user posted image I još kad se pojavi roditelj pa kaže: -"Ih, dobar je on, kakav sam ja bio!" (To je doživjela moja mama, nastavnik u jednoj o.š.) Šta onda da očekujemo? Znači, ne smiješ djetetu dati negativnu ocjenu ako sebi misliš dobro!user posted image

Ali ne opravdavam ni postupak ove profesorice! Ni ona nije smjela udarati učenika, bez obzira na okolnosti.


< Poruku je uredio Amela83 -- 21.6.2009 16:28:38 >


_____________________________

Mamina sreća *09.03.2009*

(odgovor članu meme27)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 16:33:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: meme27

ovdje je uciteljica stara nasrnula na ucenika po mom misljenju ona uopste kao starija i odrasla osoba nije trebala izazvati svadzu


Bez obzira na to što sam i sama profesorica, uopće ne mislim da je ova profesorica izazivala svađu...  Učenik je navaljivao da vidi svoje ocjene i da mu ona ispravi neku lošu ocjenu... Vidiš i sama da se profesorica našla u ćorsokaku i da nije mogla proći pored njega jer joj je stajao na putu.  I samom svojom korpulentnošću je uplašio profesoricu!!!  (Iako sam normalne visine, uvijek osjetim neku nelagodu i strah kada mi se približe visoki i krupni, a pri tom i neodgojeni učenici... jer svojom visinom pokušavaju nametnuti i svoju nadmoć)  Gledajući ovaj snimak, i sama sam se stavila u njenu kožu i doslovno osjetila strah u stomaku.  Ako obratite pažnju, primijetit ćete da je učenik u jednom momentu i pljunuo profesorici u lice... to je vrhunac nekulture i neodgojenosti.

(odgovor članu meme27)
  Neposredna veza do poruke: 9
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 16:37:56   
Anoniman
Nisam mislila braniti profesoricu... nije trebala prva udariti učenika, ali je vjerovatno tako reagovala zbog straha...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 16:41:09   
Anoniman
Ja ne znam da li ste vi uopce vidjele da on cijelo vrijeme gura profesoricu i ne da joj da prodje pored njegauser posted image Zena je htjela da ode iz ucionice, ali je nasilno sprijecena! Kriv je on, kriv je cijeli razred jer nisu reagovali i doveli direktora i pedagoga, a malo je kriva i profesorica jer ije bas pravilno i po nastavnickom kodeksu djelovala. Ali zar mozemo znati da li bismo mi normalno znali djelovat u takvoj situaciji kad nas jedan "malac"  brutalno gura, otima dnevnik (a dnevnik je drzavna stavar i ne smije biti u rukama ucenika!).
I ja sam po zanimanju profesorica(ali, nazalost, ne u praksi) i zaista nikad ne bih dijete udarila, ali  da se meni ovako nesto desi ne bih se smirila dok ga ne bih iza resetaka smjestila! Isto tako, ne znam gdje si ti Meme isla u skolu, ali u mom duuuugom obrazovanju NIKAD nisam vidjela da ucitelj, nastavnik ili profesor fizicki maltretira dijete.Bilo je dijece svakakve, bilo je i nastavnika, ali sve je bilo u granicama drustvene dopustenosti!

(odgovor članu Amela83)
  Neposredna veza do poruke: 11
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 17:16:17   
nikita
Boze sacuvaj !
Nadam se da je nasilnik kaznjen !

_____________________________

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 17:37:34   
Dalila Sa
Stvarno sam zgrožena user posted image nemam riječi
Ali nije mi samo jasno zašto ona kad ju je on udario i kad su ga učenici odmakli od nje nije izašla iz učionice,nego stoji i kad ju je pljunuo ona i dalje stoji i briše se maramicom i samo ponavlja "nemože dva"

_____________________________

06.01.2009.god. Ajnur

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 17:42:25   
daca/maca
SVE ŠTO VIŠE SE NASILJE EKSPONIRA U JAVNOSTI, DJECA I OMLADINA POSEZU ZA ISTIM....AKO ČUJU DA JE NEKO PRETUKAO NASTAVNIKA, I ONI LETE DA TO URADE, I DA SNIME KAMERICOM, KOJU SU MU KUPILI NESRETNI RODITELJE...

uh, pa kako da odgojimo djecu??? Mislim da je vjera jedini pravi put za vaspitanje i odgoj. I naravno RAD, jer dijete koje ima obaveze , ne stiže misliti o raznim glupostima...

:( zabrinuta sam...


MOJ DELFIN 20.02.2009.

(odgovor članu Dalila Sa)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 17:44:02   
Chuchi
Ja mislim da se ta profa dooobro prepala i bila u shoku pa zbog toga nije izasla..
I ja sam se pitala zasto nije izasla kad je mogla, zasto je i dalje ponavljala isto,
zasto ovo zasto ono, ali kad pomislim da se to meni desilo kako bih se osjecala
kako bih reagovala, ma ne znam , sigurno bih se prepala, a kada se covjek prepadne
onda ne zna kako treba reagovati, jednostavno u takvim situacijama izgubis se.
I ono sto znas, zaboravis, i ono sto bi inace uradio, tada nemas pojma, izgubis se!
Samo znam da je ovo sve ucestalija pojava u skolama, sve vise djeca imaju slobode
i da svasta kazu profesorima, pa cak su na sve spremni i uraditi.. ma uzas, gdje nam
ode kultura, da je Titino doba, Bogzna sta bi s tim djetetom bilo! A sad , ni roditelji mu
ne mogu nista, policija od takvih bjezi, jer nemaju mu pravo nista uraditi, a kamo li
profesori, ili neko drugi... uzas, uzas... Ja znam kakva sam, pogotovo kad me neko
napadne bez razloga, polomila bi ja njemu obje ruke, otiso bi on meni u kolicima kuci...
Tad ne razmisljam, samo djelujem... pukla bi ja njega stolicom po glavi... hebo dnevnik...

_____________________________

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu Dalila Sa)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 18:11:32   
ElmaB
Strasno!!!

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 18:13:44   
niki83
i sama sam prosvjetni radnik i vjerujte da je iz godine u godinu sve gore!!!
ovdje je rijec o ucenicima koji su adolescenti, skoro i punoljetni..a sta biste rekli
da vidite ucenika (10, 11 god.) koji sitnim predmetima gadja uciteljicu, psuje joj
ili prijeti??!!! Jaaako mnogo je ovakvih slucajeva..samo se neki zabiljeze kamericama
NAZALOST!

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 18:16:42   
mamica87
Sramota za sve roditelje koji nisu uspjeli svoju djecu da nauce nekim osnovnim stvarima i kulturi!!!!Djeca su kako koja generacija ide sve gora i gora praviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

_____________________________

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 18:21:51   
niki83
Hvala Bogu i mi cemo uskoro postati roditelji..Pa treba dobro razmisliti kako odgajati dijete! Dijete se ne moze odgajati onako usput, njemu treba posvetiti i vrijeme i prostor! Do ovoga i dolazi zato sto su roditelji nehatni i djecu su im samo usputna radost...

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 18:22:26   
NANICA
IZVORNA PORUKA: niki83

i sama sam prosvjetni radnik i vjerujte da je iz godine u godinu sve gore!!!
ovdje je rijec o ucenicima koji su adolescenti, skoro i punoljetni..a sta biste rekli
da vidite ucenika (10, 11 god.) koji sitnim predmetima gadja uciteljicu, psuje joj
ili prijeti??!!! Jaaako mnogo je ovakvih slucajeva..samo se neki zabiljeze kamericama
NAZALOST!




Sve je ovo strasno.
Kaze meni jedna poznanica:"Mislis li da ce ti raditi zadacu u produzenom?; Nece jer se meni desilo da mi ucenik kaze "sta ces to ti ? reci me tati, samo izvoli"
Ja to znam i sve je to istina, strasnouser posted image

_____________________________

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 19:06:50   
Lulu_
IZVORNA PORUKA: Dalila Sa

Stvarno sam zgrožena user posted image nemam riječi
Ali nije mi samo jasno zašto ona kad ju je on udario i kad su ga učenici odmakli od nje nije izašla iz učionice,nego stoji i kad ju je pljunuo ona i dalje stoji i briše se maramicom i samo ponavlja "nemože dva"


isto...
za mene ona nije reagovala dobro...
kada joj je oteo dnevnik, ja bih samo izasla i otisla direktoru a nebi sama rjesavala problem sa mladim muskarcem kojeg je sila uhvatila i zeljan je dokazivanja a i duplo je korpulentnij od nje...

a da je pretukao...pa i nije
za mene je pretuc nesto sasvim drugo od 4 samara...

_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu Dalila Sa)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 19:16:49   
bebana27
ovo je uzasno sve vise je nasilja u ovim skolama

_____________________________

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 21:29:29   
žana o8
Ovakvo ponašanje učenika se ničim ne može opravdati. Treba da bude sram njegove roditelje . Da moje dijete danas sutra , ne do Bog ,to uradi razbila bih je.user posted image

_____________________________

nestašni smo strašno, uh, uh, bilo je po guzi

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 22:03:38   
Crvena
Svaki komentar je suvisanuser posted image

_____________________________

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu žana o8)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: ucenik pretukao profesoricu na casu
21.6.2009 22:05:07   
meme27
isla sam prvi razred U Bosni Hercegovini u gradu sto ima preko 100 000 stanovnika znaci ne neko selo ili neki manji grad(ali to i nema veze) to bi bio odgovor na tvoje pitanje gdje sam isla u skolu
i tada je to bila sasvim normalna pojava da ucitelj zagalami na dijete da posalje u cosak da povuce za uho a u tom slucaju je dala toj  curi i samar vjerujem da danas je to vec rijetka pojava ali tada je bilo sasvim uredu.....neznam kada je ustupio zakon da se dijeca ne smiju udarati ali tada mnogi roditelji nisu postovali svoju dijecu a kako bi onda i ucitelji nije svako isti daleko od toga ali svasta ima i dan danas ima roditelja koji upotrebe neku vrstu sile nad svojom dijecom i to ima u nasem okruzenju a da nema  uciteljica sto se tako ponasaju(?)
ili dijece koja poprime ponasanje svoji roditelja...to je ipak danasnja realnost koliko god se mi pravili da toga ne postoji i ni jedno ni drugo nije uredu
 

_____________________________

mala dijeca piju mlijeko a velika piju krv

(odgovor članu žana o8)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *