|      
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zene u politici????
22.6.2010 17:00:08   
Anoniman
Da kao kad sam postavila pomoc za djecu iz doma slavinocici..
Mozda da sam pokrenula neku igricu, vjerovatno bi bila bolje posjecena.

(odgovor članu aazra)
  Neposredna veza do poruke: 26
22.6.2010 17:15:40   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Maida*

Da kao kad sam postavila pomoc za djecu iz doma slavinocici..
Mozda da sam pokrenula neku igricu, vjerovatno bi bila bolje posjecena.

istina, mene bi više zainteresirala neka igrica user posted image user posted image user posted image
izvini, ali tema mi uopće nije za porodičnog portala.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27
22.6.2010 17:30:35   
acudesa
maida, bez ljutnje, ali i meni je tema ...onako...uopće me ne ispunjava u smislu da me informiše ili inspiriše o političkom stanju u našoj zemlji.
ovdje se opuštam-upravo od nje-politike
ne kažem da ne treba da smo u toku, treba, naročito ko ima političke ambicije, ali ovdje mi je kao "s Marsa" tema...ne mogu je konektovati sa ostalim temama....mislim, stoji da je politika u svemu, ali me ovdje samo zamara

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu medic slatki)
Neposredna veza do poruke: 28
22.6.2010 17:37:27   
Hanady RR
maida meni najteže pada što sam svjesna činjenice da na ovu temu imama mnogo tga reći...i pričala bih do sutra...13 godina ja sam politici dala...
i ja bih tjerala sve žene ove zemlje da se trznu...da svoj život u svoje ruke uzmu...
i ja sam pravnik po profesiji em sam naučila em na svojoj koži doživjela o politici i ulozi žene u njoj...

ali ovaj forum nije za ove teme...
steta nemamo mi mentaliteta da shavtimo da je politika nama ista svima...nemamo Maida...na kraju balade dobit ćes svađu na vjerskom osnovu...vjeruj mi znam sta pričam.

Ja sam to sto jesam, nekom ništa, nekom sve. Ko u moju dušu uđe, taj zauvijek tu i ostaje! ♥♥♥

Mamino sunce No 1 Hanadi 25.06.2006.god
Mamino sunce No 2 Farah 12.02.2009.god

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 29
22.6.2010 17:40:21   
jasmin
13 godina???
Hanady,draga,je li tajna koliko imas godina?
Izgledas mi mladoliko.

http://www.facebook.com/pages/Zastani-trenutak-Zašto-postojiš-na-ovom-svijetu/157228581033748?ref=ts

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 30
22.6.2010 17:41:57   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: jasmin

13 godina???
Izgledas mi mladoliko.

31 godina je meniuser posted image

jako mlada usla sam u politiku...prva stavr za sto sam idkoridtila ličnu kartu bila je učlanjanje u stranku kojoj pripadam.
13 godina moja jasmin...u meni ima informacija sto neko za po života nakupiti neće...
zato shavatam maidinu želju za ovom temom ali ipak...mjesto joj ovdje nije...nismo mi tlo za ovakvu diskusiju.

Ja sam to sto jesam, nekom ništa, nekom sve. Ko u moju dušu uđe, taj zauvijek tu i ostaje! ♥♥♥

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 31
22.6.2010 17:44:18   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jasmin

13 godina???
Izgledas mi mladoliko.

31 godina je meniuser posted image

jako mlada usla sam u politiku...prva stavr za sto sam idkoridtila ličnu kartu bila je učlanjanje u stranku kojoj pripadam.
13 godina moja jasmin...u meni ima informacija sto neko za po života nakupiti neće...
zato shavatam maidinu želju za ovom temom ali ipak...mjesto joj ovdje nije...nismo mi tlo za ovakvu diskusiju.

Ja sam bila ubjedjena da ti je 25 :).Al eto,u najljepsim si godinama.
Ma shvatam i ja Maidu,ali je nekako napeta tema.

http://www.facebook.com/pages/Zastani-trenutak-Zašto-postojiš-na-ovom-svijetu/157228581033748?ref=ts

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 32
22.6.2010 17:47:00   
Hanady RR
Hvala jasmin...meni mami sa 2 curke od kojih jedna u petak puni 4 godine ovo je veliki komliment.user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 33
22.6.2010 19:41:15   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: aazra

IZVORNA PORUKA: Maida*

Eh sad, hajde prvo procitajte moj prvi post.
Otislo je nekako u drugom smjeru. Ja sam isticala da bi se i ovo malob zena u politici trebalo malo vise baviti zenama i zastupati prava zena, majki ...itd.
I mislila sam da li ima neki nacin da natjeramo partije da u svoje programe uvrste ono o sto sam spominjala.

Sto se mene tice obrisite, ali problemi  ne nestaju tako sto zazmirimo pred njima. OK, slazem se da politici nije mjesto na ovom forumu, ali ovdje se ne raspravlja o nacionalnosti, strankama isl, vec o zenama, svih boja, vjeroispovjesti i nacionalnosti.

Draga Maida,

Mislim da ti je tema super ali na ovom forumu, nazalost, odavno vise nema diskusija o drustvenim pitanjima koja svakog od nas zanimaju. Uostalom kliknite na 50 zadnjih rasprava... Uvijek kada se potakne neka takva tema nekoga to "uznemirava"user posted image
Da ne bih ulazila u dalje objasnjavanje, ja sam ovdje jos samo iz "sentimentalnih" razloga i tu i tamo ako mi zatreba kakav savjet o zdravlju bebe, i naravno zbog mojih "beba 2008".
A za sve drugo imaju druge web stranice, pa i za diskusiju o zenama u politiciuser posted image

bas tako user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 34
23.6.2010 0:06:09   
Blue rose RR
Tema će najvjerovatnije pod ključ i delete,
ali bih voljela da mimo ovog foruma, na sljedećoj adresi, odvojite makar malo svog dragocjenog vremena, i pročitate šta "SMO" sve kroz historiju čovječanstva uspijevale, i koliko daleko smo došle, ne samo u politici, nego u svakom segmentu našeg mizernog društva:

http://www.vojvodinacafe.rs/forum/istorija/zene-koje-su-obelezile-istoriju-2424/

P.S:Voljela bih da se jedna ovakva tema, u kojoj bi se veličale žene historije, otvori i na ovom forumu, da svaka ženska osoba čitajući o nekoj od historijskih heroina, shvati da je ona posebna na svoj način, i da bilo koja nedaća koja se ispriječi pred nju, je samo jedno od iskušenja koja ON stavlja pred naše majčinske noge, da ih savladamo, uz Njegovu pomoć.

I  kraju: "Muškarci vladaju svijetom, a žene muškarcima ".

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 35
23.6.2010 7:55:55   
merima_s
Ja sam definitivno ZA zene u politici. Samo sto bi ih trebalo biti vise. Priroda zene sprecava je da se bavi teskim fizickim poslovima a ni po cemu je ne cini nesposobnom da se bavi politikom. Ja na svakog muskarca kojeg poznajem mogu nabrojati barem pet zena koje bi bile sposobnije za bavljenje politikom. Naravno zene jesu dosta emotivinije i njeznije, ali isto tako znaju biti ostre i jake nista manje od muskaraca.

A meni je tema OK, kome je opterecenje neka je ne cita, izbor je slobodan. A moderatori su tu da paze da tema ne ode u pogresnom pravcu, to im je valjda posao.

Svjetlost mog zivota....mamina princeza

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 36
23.6.2010 8:57:14   
ElmaB
I ja sam ZA da žene budu u politici, ali sam PROTIV da ovakve i slične teme budu na RR forumu!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu merima_s)
Neposredna veza do poruke: 37
23.6.2010 9:27:57   
merima_s
A zasto ne bi bile? Ne raspravljamo o politickim strankama, o politicarima nego generalno o zenama u politici.  A na ovom forumu 99% nas smo zene. Ne razglabamo o licnim politickim stavovima. Koga ne zanima nek ne cita.
Po toj logici ne treba nam ni religija na forumu, ni kuhanje, ni sex,zdravlje....pa pobogu imaju posebne stranice za to!!!! 

Svjetlost mog zivota....mamina princeza

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 38
23.6.2010 9:33:25   
ElmaB
Merima nema potrebe za daljima raspravljanjem jer ćemo se odaljiti od teme. Zato, slobodno piši sve što je u okvirima date teme!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu merima_s)
Neposredna veza do poruke: 39
23.6.2010 10:02:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ElmaB RR

I ja sam ZA da žene budu u politici, ali sam PROTIV da ovakve i slične teme budu na RR forumu!

Potpisujem.

(odgovor članu ElmaB)
  Neposredna veza do poruke: 40
23.6.2010 10:10:01   
Mona Mohamed
Tema: Zena u politici na porodicnom portalu RR? Sto da ne? Najvaznije je da moderator pazi da se ne ode u pogresnom smjeru. Meni je sasvim uredu ali je ovo ipak samo moje misljenje.

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 41
23.6.2010 12:53:56   
aazra
A zar je za forum RR tema na kojoj zene koje boluju od patološke mržnje prema svojim svekrvama ispoljavaju svoje očite frustracije? Zar je to za porodični forum?

I da vidim otjerale ste Maidu...user posted image

Meni ne smeta otvarajte teme kakve hoćete, iskreno i ne zanima me.
Steta samo za RR ovo je sve manje porodični forum i to je razlog što mnoge forumašice koje smo voljeli odlaze...

"Život je ono što nam se dešava dok pravimo planove za život."

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 42
23.6.2010 13:34:07   
branka12
IZVORNA PORUKA: aazra

A zar je za forum RR tema na kojoj zene koje boluju od patološke mržnje prema svojim svekrvama ispoljavaju svoje očite frustracije? Zar je to za porodični forum?

Steta samo za RR ovo je sve manje porodični forum i to je razlog što mnoge forumašice koje smo voljeli odlaze...

Potpisujemuser posted image user posted image user posted image
Ja cesto citam ali rijetko sta pisem.
Ovo je vise forum o SVEKRVI, politici i vjeri a najmanjelemi ne o problemima koje imamo.
Na forumu su vecinom zene pa se svako malo "pocupaju" oko neke teme
sta bi tek bilo da smo politicarke user posted image user posted image user posted image
Ovo je porodicni portal i koliko ja znam trebalo bi da pomognemo jedna drugoj
raznim informacijama a ne da se stalno svadjamo ko je politicar a ko nije i zasto nijeuser posted image

Problemi su problemi i radost je radost za sve vjere i nacije pa cak i za politicare/ke

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 43
23.6.2010 16:05:10   
ElmaB
Aazra, niko nije otjerao Maidu, sama je postala anonimna, a da ova tema sada ne bi otišla u smjeru odbrane Maide ili u nekom pogrešnom smjeru, zaključat ću je dok se strast ne smire.

Lijep pozdrav!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 44
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

mala djeca
marijica

Da li svoju djecu ostavljate na duže kod svojih ili njegovih?

Oznake