|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

10 besplatnih pregleda

Bahceci, 8.12.2014
Bahceci BiH IVF Centar osigurao 10 besplatnih pregleda za članove Udruženja Bebe

image
/11


TREBINJE – Predstavnici klinike za vantjelesnu oplodnju Bahceci BiH IVF Centar poklonili su Udruženju porodica sa problemom steriliteta „Bebe“ iz Trebinja donaciju u vrijednosti deset besplatnih pregleda za članice i članove Udruženja.

Klinika za vantjelesnu oplodnju Bahceci BiH IVF Centar prepoznala je rad i značajnu ulogu koje Udruženje “Bebe” ima na području regije Istočna Hercegovina, kao prvo udruženje ove vrste osnovano u Bosni i Hercegovini.

Predsjednica Udruženja “Bebe” Snežana Misita kazala je da je donacija Bahceci BiH IVF Centra od izuzetnog značaja za članice i članove Udruženja, s obzirom da je sve veći broj parova sa problemima steriliteta sa područja na kojem Udruženje djeluje. “Kada smo pokrenuli Udruženje prije četiri godine imali smo četiri bračna para, odnosno osam članova. Danas Udruženje broji 150 parova i porodica sa 46 beba koji dolaze sa područja Istočne Hercegovine,” naglašava Snežana Mista.

Iz Bahceci Centra poručuju da je rad Udruženja “Bebe” pozitivan primjer angažovanja lokalne zajednice u dobrovoljnoj pomoći parovima koji se suočavaju sa problemom steriliteta. “Bahceci BiH IVF Centar je jedinstven po svom kadru i primjeni najnovijih tehnika i tehnologije u pružanju usluga brige o ženskom i muškom reproduktivnom zdravlju, te smo parovima, članovima Udruženja “Bebe” ovim putem željeli pružiti mogućnost pregleda u našoj klinici kako bi dobili stručno mišljenje naših doktora. Nadamo se da ćemo, kao i do sada, uspješno pomoći parovima koji se suočavaju s problemom steriliteta,” kazala je Indiana Husić-Šabanović, koordinatorica za odnose s pacijentima Bahceci BiH IVF Centra.

Predstavništvo renomirane turske klinike za vantjelesnu oplodnju Bahceci BiH IVF Centar otvoren je u Sarajevu prije dvije godine, a stručni tim Centra do danas je pomogao 150 parova da ostvare svoj san i postanu roditelji 200 beba.

BAHCECI BiH IVF Centar …gdje snovi postaju stvarnost…

 

?BAHCECI BiH IVF Centar je klinika za vantjelesnu oplodnju u Sarajevu. Prva Bahceci klinika otvorena je 1996. godine u Istanbulu, a danas svoje centre ima u osam zemalja, uključujući i Bosnu i Hercegovinu. BAHCECI IVF Centri svoj uspjeh i kredibilitet grade kroz kontinuirani rast i usavršavanje stručnog osoblja kojeg čine 25 doktora specijalista i preko 150 članova osoblja, te primjene najnovijih tehnika i tehnologije u pružanju usluga brige o ženskom i muškom reproduktivnom zdravlju.

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Fizička i psihološka priprema za trudnoću
Osnovne pripreme za trudnoću... Piše dr. Nejra Pašić
3
Najčešće postavljana pitanja vezana za nep...
Ukoliko ste i sami suočeni s nekim oblikom neplodnosti, sigurno će vas zanimati odgovori na ova pitanja.Dr. Gordan Crven...
3
Plodnost je osnova svakog života
Kada žensko tijelo izgubi plodnost, PROfertil® female će je ponovo uspostaviti korak po korak.
2
Spolni hormoni u potpomognutoj reprodukciji
Godine 1926., Bernhard Zondek i Selmar Aschheim dokazali su ulogu hormona u održavanju funkcije jajnika u prvom biološko...
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *