|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

BAHCECI IVF CENTAR

www.bahceci.com, 9.8.2014
Novi menadžment i vrhunska medicinska tehnologija... Pacijentima na raspolaganju testovi koji postavljaju nove standarde u medicinskom tretmanu neplodnosti

image
/11


(SARAJEVO, 08.08.2014)

Pored vrhunskih medicinskih usluga koje su na usluzi pacijentima Bahceci BIH IVF Centra već tri godine, od nedavno je i na čelo medinskog tima imenovan prof.dr. Ümit Göktolga, specijalista ginekologije i akušerstva iz Ankare sa višedecenijskim iskustvom u tretiranju neplodnosti. Ovim je ova medicinska ustanova u prilici ponuditi čitav niz provjerenih i savremenih usluga, te dijagnostiku koja prati svjetske trendove u liječenju neplodnosti. Na ovaj način Bahceci BIH IVF Centar, kao članica grupacije čije je sjedište u Turskoj, mjesto je gdje se najsavremenije medicinske tehnologije sreću sa stručnim i profesionalnim osobljem, i koje ima za cilj ne samo da pruži vrhunsku medicinsku uslugu nego i u saradnji sa pacijentima unaprijedi natalitet Bosne i Hercegovine koji je u značajnom padu.

Samo neke od novih i naprednih tehnologija koje su na raspolaganju pacijentima su ERA test, aCGH, IMSI mikroskop, laser za embrio biopsije, te Nifty test.

«Bahceci BIH IVF Centar u Bosni i Hercegovini želi ne samo pomoći parovima da postanu roditelji, nego svojim iskustvom i djelovanjem želimo doprinijeti razvoju nauke o neplodnosti, te blisko sarađivati sa stručnom medicinskom javnošću», istakao je prof. dr. Ümit Göktolga, šef medicinskog tima, koji je godinama bio na čelu bolnice u Ankari koja se specifično bavila liječenjem neplodnosti i vantjelesnom oplodnjom (medicinski direktor i šef Etlik Zubeyde Hanim bolnice za žene i IVF centra Ankara). Prof.dr. Göktolga iza sebe ima i niz objavljenih akademskih radova, te naglašava kako će istraživanje i razvoj nauke biti u fokusu djelovanja cijelog medicinskog tima Bahceci BIH IVF Centra u Sarajevu.


http://www.dodaj.rs/f/2v/OH/5tVVpmF/bahceci-2.jpg

 

Cilj djelovanja Bahceci BiH IVF Centra jeste da kroz implementaciju novih tehnologija i naučnih dostignuća u ovoj oblasti, postane regionalni referentni centar za IVF i neplodnost. Prema riječima novog menadžmenta strategija će obuhvatiti i rad u cilju akreditacije i certifkacije svih segmenata poslovanja, a u centru svega je briga o pacijentima, koji ulaskom u Bahceci BiH IVF Centar postaju pacijenti cijele grupacije. “Svjesni smo da je za mnoge parove proces vantjelesne oplodnje kompleksan, zahtjevan i posebno emotivan. Zbog toga je naš tim na usluzi da stručno i sa iskrenom brigom vodi parove kroz cijeli proces kako bismo se zajedno radovali uspješnim zahvatima”, istakao je Irfan Lazović, direktor Bahceci BiH IVF Centra, naglasivši da je prvo savjetovanje za parove besplatno.


Bahceci zdravstvena grupa je među pet najvećih IVF grupacija u Evropi, a sarađuje sa najvećim genetičkim laboratorijama u svijetu. Kao dio vizije i poslovnih planova u Bosni i Hercegovini je i izgradnja bolnice za zdravlje žena.


Više informacija na www.bahceci.com

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Fizička i psihološka priprema za trudnoću
Osnovne pripreme za trudnoću... Piše dr. Nejra Pašić
3
Hašimoto podmuklo oštećuje štitnu žlijezdu
Simptomi su nelagodnost ili nejasna bol u predjelu prednje strane vrata, osjećaj stranog tijela, neobjašnjiva potreba za...
3
Plodnost je osnova svakog života
Kada žensko tijelo izgubi plodnost, PROfertil® female će je ponovo uspostaviti korak po korak.
2
Spolni hormoni u potpomognutoj reprodukciji
Godine 1926., Bernhard Zondek i Selmar Aschheim dokazali su ulogu hormona u održavanju funkcije jajnika u prvom biološko...
2






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *